שם:מור אסלן גיל:16 רוכב/ת ב:חוות מכורה כרם מהר"ל סגנון:ווסטרן מתחרה:לא -בגלל שעברתי לחווה חדשה כמה שנים רוכב/ת:10 סוס/ה פרטי/ת/פנסיוןRINSS(השם של הסוסה)...קווטרית מעורבת אם פיינט תמונה:אני יעלה בימים הקרובים...
. סגנון: אינגליש-קפיצות. מתחרה: כן, 100 (למרות שמבחינתי הסתיימה העונה). כמה שנים רוכב/ת: 5. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: אין, יש סוס קבוע. תמונה: אני וג'וניור מיום שבת
.. גיל-עוד שבועיים 14 וצ'מפ יהיה בן 4 ביומולדת שלי...
רוכבת ב-אורוות משה
סגנון-אינגליש! התחלנו לקפוץ דרך אגב.
מתחרה-לא.. עדיין לא.
כמה שנים-3.
סוס פרטי-צ'מפיון.
תמונה-אין..
דרך אגב קנינו ציוד חדש!! קנינו אוכפ של סטיובן [קפיצות] 3 שמיכות ארגז עם מברשות ושמנים חדש!, ושתי ראשיות בית שני חבלים ו4 זוגות מגנים. [וכל בשביל היומולדת שלי]. כיפפ לייי [אני מתחילה עכשיו שיעורים עם פזית המדהימוללהה
שם: נטע גיל: 14 רוכב/ת ב: ג'וקי קלאב, רשפון סגנון: אינגליש (גם קפיצות גם דרסז'...) מתחרה: בקיץ תחרות פנימית בקדם א' פעם ראשונה! D: כמה שנים רוכב/ת: קצת יותר משנה וחצי... סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: בקרוב ערבי שחור ופיינטית!!!! כשאני אהיה ממש עשירה..... וכשירשו לי... וכשאני אגור יותר קרוב לחווה... אבל בעקרון חשבתי לקחת לקיץ חצי פנסיון ולרכב כל היום D: תמונה: לא מוצאת על המחשב, הרוב עוד בעידן האלבומים... ואגב, אלה. זו שיש לה את ג'ויה חצי פנסיון?... היי! D: פגשתי אותך כמה פעמים... ימי רביעי בערב תמיד חברה ואני הולכות לבקר את סנטה מריה.... את רוכבת יפה