1...2...3... להתפקד
(גם הסמויים)

aloniguy

New member
אני...

גיא אלוני. בן 17. רוכב אינגליש - קפיצות בעיקר. התחרתי בעבר... עכשיו פחות... עוד מעט 11 שנים. יש סוס פרטי... וזהו!

../images/Emo13.gif

שם:ספיר גיל:13 ב-4.6
רוכב/ת ב:בית חנן סגנון:דרסז' מתחרה:
כמה שנים רוכב/ת:שנה וחצי סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:
תמונה:

ronpos

New member
אניי

שם: רון גיל:ב 13 רוכב/ת ב: חוות קופל סגנון: ווסטרן מתחרה: טרייל קלאס 15 ירוקי כמה שנים רוכב/ת: 5 שנים סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: לאא :(

horse 1212

New member
She Loves You Ya Ya

שם: גלי
. גיל: 12 וקצת. רוכב/ת ב: תלמי מנשה. סגנון: אינגליש. מתחרה: כרגע לא. כמה שנים רוכב/ת:4 ומשהו.. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: אין. תמונה:אהה |:

netapet2

New member
גמאני :-O

שם: נטע גיל: 14 מחר P: רוכב/ת ב: חוות יגור- הכפר הירוק סגנון: אינגליש מתחרה: רק פנימיות כמה שנים רוכב/ת: 3 + סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: רכיבה קבועה P: תמונה:

אני אומנם חדשה אבל אני עונה..חחח

שם:מור אסלן גיל:16 רוכב/ת ב:חוות מכורה כרם מהר"ל סגנון:ווסטרן מתחרה:לא -בגלל שעברתי לחווה חדשה כמה שנים רוכב/ת:10 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:pRINSS(השם של הסוסה)...קווטרית מעורבת אם פיינט תמונה:אני יעלה בימים הקרובים...:)

PinkHorse

New member
טוב.

שם: אנה. גיל: 17. רוכב/ת ב: חוות נועם
. סגנון: אינגליש-קפיצות. מתחרה: כן, 100 (למרות שמבחינתי הסתיימה העונה). כמה שנים רוכב/ת: 5. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: אין, יש סוס קבוע. תמונה: אני וג'וניור מיום שבת
.

AnGi14

New member
חברה שלי רוכבת שם

קוראים לה גילי ליבוביץ' אם את מכירה...

E j L o L y A a

New member
כותבת מפעם לפעם...

שם: אלה שגב גיל: בקרוב 14 רוכב/ת ב: גוקי קלאב סגנון:אינגליש - קפיצות+דראסג' מתחרה: קפיצות בעיקר, קצת דראסג' כמה שנים רוכב/ת: בקרוב שנים8 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: חצי פנסיון. ג'ויה המלכה

R E L 007

New member
Hey...

שם: אריאל..
רוכב/ת ב: קופל
סגנון: ווסטרן..!!
מתחרה: לא.. :[ כמה שנים רוכב/ת: 3.5 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: המממ... יש סייחה ערבייה בחווה אחרת..
תמונה: --- לא מפרסמת..

אוקיי.....

שם: שחר.. גיל:14 עוד שבוע ויום..
רוכב ב: חוות אמיר - מושב באר טוביה..
סגנון: ווסטרן
מתחרה: לא, אבל כן רוצה!! כמה שנים רוכב: עוד מעט 6........
סוס/ סוסה פרטי/ת / פנסיון: היה חצי פנסיון..
תמונה: --

מתפקדת!! = ]

שם-עדן דורי
.. גיל-עוד שבועיים 14 וצ'מפ יהיה בן 4 ביומולדת שלי...
רוכבת ב-אורוות משה
סגנון-אינגליש! התחלנו לקפוץ דרך אגב.
מתחרה-לא.. עדיין לא.
כמה שנים-3.
סוס פרטי-צ'מפיון.
תמונה-אין..
דרך אגב קנינו ציוד חדש!! קנינו אוכפ של סטיובן [קפיצות] 3 שמיכות ארגז עם מברשות ושמנים חדש!, ושתי ראשיות בית שני חבלים ו4 זוגות מגנים. [וכל בשביל היומולדת שלי]. כיפפ לייי [אני מתחילה עכשיו שיעורים עם פזית המדהימוללהה

פרטים :]

שם: נטע גיל: 14 רוכב/ת ב: ג'וקי קלאב, רשפון סגנון: אינגליש (גם קפיצות גם דרסז'...) מתחרה: בקיץ תחרות פנימית בקדם א' פעם ראשונה! D: כמה שנים רוכב/ת: קצת יותר משנה וחצי... סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: בקרוב ערבי שחור ופיינטית!!!! כשאני אהיה ממש עשירה..... וכשירשו לי... וכשאני אגור יותר קרוב לחווה... אבל בעקרון חשבתי לקחת לקיץ חצי פנסיון ולרכב כל היום D: תמונה: לא מוצאת על המחשב, הרוב עוד בעידן האלבומים... ואגב, אלה. זו שיש לה את ג'ויה חצי פנסיון?... היי! D: פגשתי אותך כמה פעמים... ימי רביעי בערב תמיד חברה ואני הולכות לבקר את סנטה מריה.... את רוכבת יפה

shaharoli

New member
חייבים להחליף לה שם...

אני לא אומרת שסנטה מריה לא יפה,אבל למה? למה?!!!! מתה עליה...רק חבל שכל פעם שמחזירים אותה מהמרעה שרני מחליט שלא בא לו לעבוד...מי המדריך שלך?

Ruf Lil RusGal

New member
התפקדתי../images/Emo3.gif

שם: גל גיל: 14 וחצי.. רוכבת ב: גליל ים
סגנון: ווסטרן!! מתחרה: כן
בריינינג 15 ירוקי והורסמנשיפ 15 ירוקי סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: כה... בלוו [או בשמה המלא לוקה
] תמונה:

ram ram

New member
עונהההה....../images/Emo6.gif

שם: רם...
סגנון: ווסטרן..!
מתחרה: כההה..
על ג'ונה |בזוקה| [ג'וני דייקירי] בריינינג עד גיל 15, ריינינג עד גיל 18, קאטינג ירוקי, קאטינג נוער...
כמה שנים רוכב/ת: אממ... מסודר 7 שנים...
סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: לא..
תמונה: מאיזה כיתה ג'... משו כזה..

למעלה