1...2...3... להתפקד
(גם הסמויים)

AnGi14

New member
אני,אני פה!

שם:ליאור וואי [כלומר כספי וליאור וואי לעתיד חח] גיל:13 רוכב/ת ב:בבן-שמן חווה מספר 2 סגנון:דרסאז' מתחרה:אמ...בדרך בשבועות תחרות ראשונה כמה שנים רוכב/ת:שנה כלומר שנה רוכבת בשיעורים סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:6 סוסות 3 בוגרות ו3 סייחות תמונה:אני שוטפת לפיפוש את הפנים [:

AnGi14

New member
וכמובן ששחכתי ת'תמונה...

התמונה ההיא לא עלתה אז נסתפק באחת....\= לא רואים ת'פנים אבל אני ממש אוהבת אותה!!

doron225

New member
יאי!!!

שם: דורון [אני בת לא להתבלבל!] גיל: 13 ביום שלישי :} [22.5] רוכב/ת ב: חוות חניאל סגנון:ווסטרן מתחרה:יאפ! באולראונד.. כמה שנים רוכב/ת:4 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:היה.. ועוד יהיה! תמונה: [בבקשה לא להתייחס לכיעור..]

Half Halt

New member
מממ אני(?)

שם: זיו. גיל: עוד מעט 19
רוכב/ת בבית... סגנון: אינגליש, וכדאי לציין- דרסג'. מתחרה: משתדל... כמה שנים רוכב/ת: מלא מלא מלא! מכיתה א'. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: סוג של משהו. תמונה: נראה אם יש...

ואם לא אענה, מה תעשי לי?../images/Emo11.gif.

שם: נעה. גיל: 16 ו-5 ימים D:. רוכב/ת ב: חוות אמיר. סגנון: אינגליש. מתחרה: נואפ. כמה שנים רוכב/ת: 5. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: נואפ. תמונה: אני סואו מושית!!!1!!!1. מוות ללשון
.

אהא....גם אני פה../images/Emo3.gif

שם: מורן גיל: 16 וחצי רוכב/ת ב: חוות רוכבים במושבה סגנון: אינגליש - קפיצות מתחרה: סוג של כמה שנים רוכב/ת: מספיק סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: פרטי, אפולו
תמונה:

../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

הדגש|שם:שחר גיל:12.5 רוכב/ת ב:חוות צח
סגנון:דרס'ז|גאווה מתחרה:א' כמה שנים רוכב/ת:3 וחצי סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: 2 פרטיים. ג'ינג'י
ופרננדו
תמונה:

כן המפקד! ../images/Emo195.gif

שם: עמית גיל: 15 רוכב/ת ב: חוות אלונים-שליטה |כתר
סגנון: ווסטרן
מתחרה: כן...ריינינג כמה שנים רוכב/ת: 4 שנים סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: סוסה פרטית תמונה: הסוסה שלי-פופקורן...או בקיצור-פופי

LordHorse

New member
Me../images/Emo171.gif

שם: אופיר. גיל: 14 עוד מעטD: רוכב/ת ב: חוות יגור - הכפר הירוק
סגנון: אינגליש. מתחרה: נופ. כמה שנים רוכב/ת: שנהB| סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: יהיהB| תמונה: להקטין וכאלה;[

serdonix p

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif

שם: דנה גיל: 16.5 רוכב/ת ב: אודים סגנון: קפיצות מתחרה: 1.10 כמה שנים רוכב/ת: 10 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: סברינוש
תמונה:

רועי מו

New member
=]

שם: רועי גיל:15 רוכב/ת ב:ססטריה [בטח אפחד לא מכיר] סגנון:ווסטרן מתחרה: בILQHA כמה שנים רוכב/ת:6/7 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:עוד לא תמונה: עדיף שלא [לתובתכם בלבד]

למעלה