10 דברים שלא ידענו עליכם

sasuke girl

New member
10 דברים שלא ידענו עליכם

כל אחד פה ירשום 10 עובדות עליו שלא ידענו...אז אני אתחיל! 1. אני ג'ינג'ית 2. אני לובשת אך ורק חצאיות (רובן יחסית קצרות ועפות לי למעלה בכביש המהיר -__- ואז יודעים איזה תחתונים לבשתי) 3. אני מכורה לדייאט קולה. 4. יש לי עבדים. שקונים לי דייאט קולה ושיט בסיגנון.. 5. אני הבמאית של לייב אקשן נארוטו (שיצא למסכים בקרוב, עם הרבה דפיקות של הראש שלי בקיר) 6. אני תמיד פוצעת את עצמי בטעות..במיוחד בראש -_-' 7. אני המטורפת שבגללה מיקוטו בכלל התחילה לראות או לדעת מזה יאוי (sasunaru) 8. צינית. מאוד מאוד צינית. 9. אני לובשת רק שחור. 10. אני הסטרייטית הכי ישירה וסוטה שרוב האנשים שפגשו אותי ,פגשו ^^ (כמו שחן ואלכס נוהגים להגיד לי כל שניה.) טוף! תורכם אנשים! אההה ועוד עובדה ששכחתי..אני אוהבת שעושים לי פט פט ^###^

*פט פט* 10 דברים עליי!

1. אני שונאת את המראה החיצוני שלי. 2. אני כותבת סיפורים מגיל 6. 3. אני מעדיפה שיקראו לי קיל, למרות שהשם האמיתי שלי הוא ****. 4. הכרזתי בעלות על מפקד יחידה 10 והאקודושי מאינויאשה. 5. אני אוהבת לקשקש על העור שלי. 6. את החברים הכי טובים שלי הכרתי באינטרנט. 7. אני אמורה להרכיב משקפיים. 8. אני רוצה לקעקע את עצמי ולשנות את שמי בהגיעי לגיל 18. 9. אני לא רוצה לנגוע באלכוהול או סיגריות [ומן הסתם סמים...] כל חיי. 10. יש לי מוח חולני [למרות שחלק כבר ידעו אזה...].

dark max

New member
דבר ממה שכתבתי לא סותר את זה!

בעלות משותפת היא עדיין בעלות!

תודה D:

אבל רציני התחלתי רק בחופש... עד אז זה היה תקופת כתיבה, תקופת הזנחה וחוזר חלילה.

לקשקש על העור זה טוב ><

תנסי פעם מה שאני עשיתי- עברתי בטושים זוהרים בחושך על הוורידים שלי ביד וזה היה כזה מאאאגניב XD אפשר גם לעשות את זה עם טושים או עטים רגילים וזה יוצא מגניב לגמרי ^^

הו עשיתי את זה פעם!

בחופש קיעקעתי לעצמי את הבוהן/אגודל, נו זה שנמצא ברגל, בדיוק במפרק. יצא מ[א]גניב! עשיתי את זה עם טיפקס ועט. ייאן וייאנג
.

*פטפט* דברים שלא ידעתם על ניצנע

1. מיכרתי כבר 5 אנשים לבליץ' 2. כשמשעמם לי במפגשים אני נוהגת לצרוח דברים מטומטמים (מי שהיה במפגשי פורום אינו יודע... ובקרוב אתם גם תארו את זה) 3.אני לומדת קראטה כבר שנה שמינית, ואני יודעת להשתמש בשני סוגים של חרב (ואפילו יש לי בבית שתי חרבות משלי... בוחאחאחא!) 4. אני אלרגית לאבק,למלפפונים, ולאנשים מטומטמים. 5.יש לי חברה דוברת יפנית, סינית, וקוראנית. 6. המוח שלי נוטה להפוך להזוי אחרי שעה 12 בלילה 7. אני צוחקת מהבדיחות של עצמי. 8. יש לי יציאות מטומטמות למדי, שאני תמיד שוכחת שאמרתי אותן 9. אני סנילית לטווח קצר 10. אני יכולה לבהות שעות בציורים ולנסות להבין מה הם אומרים לעזאזל.

Violettecat

New member
יא גם אני צוחקת מבדיחות של עצמי!

וגם אני נהיית מוזרה אחרי 12 בלילה , כשחברה שלי פעם ישנה אצלי, התחלתי להמציא שירי סגידה לג'אק'ן ב1 בלילה....

Violettecat

New member
10 דברים עליי ^_______^

1. אני הולכת כל יום עם שרשרת שעליה פעמון ,בכל פעם פעמון בצבע אחר 2.אני ממציאת המשפט "אל תגידו דה תגידו נאנודה" 3.אני הקמתי את הועדה נגד פאקאצות 4. אור מנהל הפורום ואני חברים ממש טובים ולמדנו באותו תיכון,באותה שכבה ,בשתי כיתות מקבילות (אני ביב7 והוא ביב9) ,כמו כן עבדנו ביחד על ספר המחזור . 5.אני מתגייסת בינואר *בוכה* 6. בימים אלו אני עובדת על יצירת קליפ סגידה לרנג'י 7.יש לי חבר שמתנהג כמו מירוקו,ואני לרוב מתנהגת כמו סאנגו, אז הוא תמיד חוטף סטירות... 8. אני לובשת בעיקר סגול, כי אני סוגדת לצבע הזה. 9.הספר החביב עליי הוא מחזור כישור הזמן קראתי אותו פעמיים,בעברית ובאנגלית ( WHEEL OF TIME) . 10. אני מכורה לחיבוקים...אני מחבקת אנשים כל הזמן... ראו הוזהרתם...

JeeChan

New member
אחות קטנה יאיי D:

נכון אני ואתי חברים מאוד טובים ויש לה חבר מאגניב =] והיינו באותה שכבה.

NO *pet pet*

ממממ אני לא חושב אני יכול להגיד על עצמי 10 דברים בכלל שלא לדבר על דברים שאנשים לא יודעים עלייי... טוב הנה זה בא... 1.ממממממ יש לי עיניים ירוקות.. 2. אני שולט ב5 שפות .. עברית, ערבית, אנגלית, יפנית וספרדית 3. יודע לספור ב24 שפות 4. מממ מתנדב במשמר האזרחי (עוד מעט מקבל נשק ^__^) 5. אני לא ג'ינג'י 6. הגעתי מקום שני באליפות מחוז דרום בקארטה (לפני 6 שנים ) 7. מממממ שונא שקוראים לי ערס בגלל הלוק 8. מממ כמעט והמשטרה לא תופסת אותי (רק 4 פעמים) 9. פעם אחת שרפתי לחבר שלי את כל השיער ברגליים כשהוא ישן 10. לא שונא ערבים אבל גם לא מת עליהם ... יש לי כמה חברים ערבים טובים. אההה וכמו שראיתם אני גם יודע לספור עד 10.. חחח והכי חשוב שונא הארי פוטר!!!\ ליאתוש קבלי פט פט...* פט פט* עכשיו אני רוצה עוגייה.. נ.ב נתן אני אוהב אותך!!! XDD

למעלה