10 דברים שלא ידענו עליכם

sasuke girl

New member
*נותנת עוגייה חצי אכולה* סורי הייתי

רעבה ^^' שימי לא ערס!!בונע!!סעמק!*יורקת על הריצפה*

dark max

New member
עתה נשמע בנאדם מגניב!

עוד מישו בקארטה! איזה דרגה אתה?

SasuNaru

New member
|אדו/אל|

1. אני סוטה [ישר כח
] 2. אני פוצעת את עצמי בקלות [אההמ נייר דבק מזדיין אההמ] 3. אני סוגדת לאיצ'יגו!!!![רוצה ל**** אותו X3] 4. רוצה לעשות מעשים מגונים עם הצמה של אדו *__* 5. יש לי יותר מ30 דיסקים רק של יאוי / ( ^ ) \ [ציקלופ!] 6. מסתובבת בבית רק בתחתונים 7. יש לי ורוד בארון!!! הבושה!! ;; 8. אמרתי שאני סוגדת לגילוי עריות/אדו אל? 9. אחותי זו sasuke girl ויש לה ציצי ענק כי היא כוסע סטרייטית מוזרה 10. אני מפריעה לליאת לישון בעזרת ברווזי צלליות בלילה...ואז אני והיא עושות מלחמת ברווזים על הקיר,אבל זה תמיד נגמר בליאת מכניסה לי אגרוף בציצי ;O; ורק בגלל זה היא לא ישנה בלילה

SasuNaru

New member
|אדו/אל'| שכחתי לציין...

אני בדרכי לרציחת הפאקינט פט פט הזה לפני שאני משגעת!@!#$&^*$$*&^***$%@%#$#@ *דורכת על הציצי של ליאת כי הוא גדול מדי*

sasuke girl

New member
אההה יא אונסת הומואים מרושעת!

פט פט זה סגידה!!!! ואל תדרכי לי על הציצי..-___-

SasuNaru

New member
חעחע מה אסור לי? ../images/Emo3.gif

הוא בכל מקרה כמו טרמפולינה!! *מקפצת על הציצי שלך*

sasuke girl

New member
-___- *מגהצת על החזה של שרון

חצאית חדשה* חחח כי הוא בכל מקרה שטוחו כמו קרש! בואהאהאהאעאה!!

SasuNaru

New member
*מפנצ'רת ציצי של ליאת*

חעחעחע בכל מקרה את כוסע ג'ינג'ית
אני כוסע סוטה X3

dark max

New member
אממ... אותי זה הצחיק...

סליחה עם פגעתי בך ^^'... *שופלת מאחורי הגב שתי אריזות גלידת שוקולד טריפל עם סניקרס!* *פט-פט* *שולפת עוגייה* *מציעה* ^__________^'...

sasuke girl

New member
חחח לא פגעת בי..חחחח אבל אבל

אבל..לא יפה לפנצ'ר לי אותם..חחח

sasuke girl

New member
אוי וי ברווזי צלליות..שמשהו ירצח

אותם!!! -__- ועזבי את הציצי שלי בשקט! שטוחה מעצבנת...

SasuNaru

New member
הם סגידים! *מתקיפה אותך עם ברווזים-

צלליים* אמא שלך שטוחה
חעחעחע יש לך יותר גדול מאוריהימה

keep smiling

New member
אניאני~ ^ם^~! ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. אני אוההההבת להטריד אנשים. D: 2. כבר שלושה אנשים אמרו לי שיש לי שם ק[א]שוח. D: 3. המקסימום שיחות בו-זמניות במסנג'ר אצלי הוא 67. D: [או 76? י.י] 4. אני חצי לבקנית. 5. המורים שלי אוהבים להטריד אותי מינית. 6. אלוהים שונא אותי. [נו, מאז שלקחתי לו את התפקיד הוא קצת כועס.
] 7. משום מה המסנג'ר של אור מסרב לשלוח אליי הודעות. XD 8. עוד 16 ימים ישלי יומולדת. 9. עוד שבוע [בדיוק? י.י] יש לחן יומולדת. זה אומר שהוא גדול ממני, ושאני קטנה ממנו! D: 10. אני חשה משועממת, וכל מה שכתבתי כאן זה שטויות X3 מעווו~

למעלה