10 דברים שלא ידענו עליכם

keep smiling

New member
אכלאותה. X: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

או שיותרנכון לומר שהוא...-לא- אכל אותה? :X צום, אחרי הכל. XD

sasuke girl

New member
חחח אף אחד לא זוכר את הצום הזה

חחח..הוא אמר שהוא בכל מרה יאכל... חח ניסיתי לרדת עליו שאין עוגה...

keep smiling

New member
קרן אור. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כן, גם אני עדיין לא מוצאת מה קשוח בו. D:

shui chan

New member
שכחת לציין שאת הדוסית הכי מתועבת

שקיימת בעולם כולו. תועבה~

Mrs Puff

New member
שלי!!!!!! |קיפוד|

1. יש לי אובססיה לחתולים 2. אני אומוית 3. אני סובלת מפיצול אישיות 4. אני וחברה שלי הקמנו קבוצת תמיכה לילדים חולי טמטמת. 5. אני שונאת קולה, מרשמלו, ונקניקיות. 6. אני רוצה להיות צמחונית. 7. אני מדברת עם עצמי 8. אני אוהבת לכתוב דברימים, וחמש דקות אח"כ אני זורקת אותם כי הם לא מוצאים חן בעיני. 9. אין לי כישרון בציור ואני מסרבת להכיר בזה. 10. אני אוהבת לשיר

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif *פטפט*

1. אני וואנבי פריקית >.< 2. אני מכורה לדיאט קולה לימוןP: 3. אני אלרגית לאבק לפקאצות ולערסים._. 4. יש לי פוביה מסכינים גדולים (החרב של איצ'יגו ממש מפחידה ~_~) 5. אני מכורה ל- ^O^ ל- ^_^ ול ^.^ 6. יש לי בעיה רצינית בלהתרכז במשו יותר מ10 דקות (קמתי לפחות 5 פעמים מאז שהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת) 7. אני אוכלת כמעט הכל עם צ'ופסטיקס ^^' 8. אני סנילית בטירוף -_- 9. היה לי עוד עובדה לפני שנייה והספקתי לשכוח אותה >.< 10.יש לי בעל אחד (ריואיצ'י שלי ^O^) חמש פיצולי אישיות לפחות וכל כך הרבה נשים שאני אפילו לא זוכרת את כולן

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ^_^

שלישלישלישלישלישלישלי לא מתחלקת אולי רק עם שו צ'אן.. טוב וגם טאטסוהא או איך שלא כותבים את השם שלו

Jifannit

New member
אמ, עובדות עלי? ^^"

הינה זה בא. ראו הוזהרתם? לאאאאא, אתם תסבלו אותי. 1.אני באקה רצינית באנימות, בגלל שהתחלתי עם זה לפני חודש :X 2.אני אובססיבית לפריקים. ואני פריקית. בקרוב גם פריקית קיצונית. 3.האהבה הכי גדולה שלי היא הכתיבה, ואני עובדת כרגע על סיפור פנטסיה (אעעעע! לא לסקול! אז מה אם אני בת 12 וחצי?! הא?! האאא?). 4.אני שונאת את ביה"ס שלי ואת השכבה שלי ומאוד מאוד רע לי שם. 5.מצד אחד אני לא רוצה להתמכר לאנימות, כי זה... לא כ"כ "תמים" בעיני- אבל מצד שני זה מגניב ואני אוהבת את זה, וזה בלתי נשלט :X 6.אני רוצה לעשות נזם באף (חישוק! לא נקודה!) ולעשות קעקוע מאחורי הכתף, אבל זה עוד לא בטוח, כי זה נוגד את חוקי היהדות. אני אמשיך אח"כ כי האחות התאומה *המעצבנת* רוצה את המחשב :X

Envious

New member
אוו יש לך אחות תאומה @@

את תבואי למפגש אינו נהנה ? :]

למעלה