10 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד

שלי

1. משינה - מכונת הזמן 2. משינה - העמותה לחקר התמותה 3.LED ZEPPELIN - REMASTERS 4.PEARL JAM - TEN 5.JIMI HENDRIX - האוסף נו 6.GUNS N´ROSES - APPETITE FOR DISTRUCTION 7.DEEP PURPLE - DEEPEST PURPLE 8.NIRVANA - NEVERMIND 9.תיסלם - נגנו עכשיו! 10.PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON 11. REM - AUTOMATIC FOR THE POEPLE מצטער לא יכלתי לוותר על אף אחד! זה לפי הסדר פחות או יותר.

ganooov

New member
אוקיי, גזר דינך: ../images/Emo13.gif

בתור האחראי על שליחתך לאי הבודד, החלטתי להחרים הדיסק של נירוונה ולהשליכו לאש, וזאת על מנת שהמכסה תהיה בגבול של 10 אלבומים. ירחם האל על נשמתך החוטאת.

אחד העם1

New member
אני בד"כ רק קורא אבל פעם גם אכתוב..

1. Queen - Queen 2. Queen II - " " 3. Shear heart attack - " " 4. A night at the opera - "" 5. Made in Heaven - " " 6. Atom Heart mother - Pink Floyd 7. Relayer - Yes 8. Lizard - King Crimson 9. Red - " " 10. Three Friends - Gentle Giant למקום אין משמעות. הרי מילא אתה לוקח את כל ה10 איתך... :)

Grimble Grumble

New member
שלי (אני יודע, תגובה מאוחרת)

Queen - Queen II The Doors - The Soft Parade Pink Floyd - The Piper At The Gates Of Dawn Sex Pistols - Never Mind The Bollocks The Beatles - The Beatles (האלבום הלבן) Rhapsody - Legendary Tales Led Zeppelin - Remasters (אני יודע, אני חוטא ושם פה אוסף, אבל אין ברירה, לד זפלין מתחלקת שווה בשווה בכל האלבומים הרגילים) Yngwie J Malmsteen - Rising Force פורטיסחרוף - 1900? משינה - העמותה לחקר התמותה

למעלה