10 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד

Johnny the Doe

New member
התכוונת פלדלדת ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

זה מה שקורה כשכותבים יותר מדי מהר

xflil

New member
חחחח ../images/Emo13.gif כל אחד וטעמו!! ../images/Emo13.gif

אה.... וכן, התכוונתי לפלדלת

LadyG

New member
העשיריה הפותחת

Cream - Disraeli Gears Deep Purple - The book of Taliesyn Uriah Heep - Demonds & Wizards Pink Floyd - Dark side of the moon Emerson Lake & Palmer - Brain salad surgery King Krimson- In the court Doors - Strange days Jimi Hendrix - Electric Ladyland Beatles - Sgt. Pepper Led Zeppelin - II

yoavsc

New member
הממ

1.The Beatles - Revolver 2.Led Zeppelin - 2 3.Deep Purple - Made In Japan 4.King Crimson - In the court of the crimson king 5.Pink Floyd - Dark Side of the moon 6.The Beatles -Abby Road 7.Led Zeppelin - 4 8.The Who - Who´s Next 9.The Doors - The Doors 10.Simon And Garfunkel - הפסקול של הבוגר

בלי הרמות גבה בבקשה

(ותחת ההנחה שאני חוזר מהאי אחרי כמה שבועות, אחרת הרשימה תהיה שונה לחלוטין): 1. Bowie - Changes. כמעט כל דיסק שלו היה עושה לי טוב, אבל האוסף חוצה התקופות הזה פשוט מושלם 2. Beatles - 67-70 (blue album. ולו רק בשביל strawberry fields ו A day in the life 3. John cale - music for a new society. אחד מאלבומים שהכי חודרים לנשמה 4. Soft cell - Nonstop erotic cabaret. פופ מתוחכם עד רמת שלמות 5. Philip Glass - Einstein on the beach. היפנוטי ומרגש 6. Mike oldfield - Ommadawn. רק את הרצועה הראשונה: שמחת חיים עד לאקסטזה 7. Peter Hammill - The calm after the storm. המיטב משנות ה- 70 וה- 80. 8. Louis Andriessen - De Staat - סטרווניסקי נהיה פנקיסט 9. Paul McCartney - All the best - האלבום הכי שמח בעולם 10. No More Heroes - אוסף פוסט-פאנק עם ה stranglers, buzzcocks, jam, Sham 69 ורבים נהדרים אחרים בתקופה הכי יפה של הרוק

Stillwater

New member
שלום אני חדשה והינה הרשימה שלי:

1.ALTERNATIVE 60´S (FROME WOODSTOCK TO VIETNAM<דיסק קניתי בלונדון ולאחר חיפוש נרחב לא נמצא בארץ, אוסף מצויין!> 2.BEATLESאולי את ONE אבל אני עוד לא בטוחה. 3.JONE MITCHELL-BLUE 4.NIRVANA-UNPLUGGED 5.PERL JAM-TEN 6.THE STROKES-IS THIS IT 7.SIMON & GARFUNKEL-THE DEFINIVE 8.PINK FLOYD-DARK SIDE OF THE MOON 9.פסקול הסרט "כמעט מפורסמים" 10.LED ZEPPLIN 4 למרות שאני מאמינה שאם אני אצטרף להיות באי בודד אני אקח איתי את כל אוסף הדיסקים ועוד כמה דיסקים שאני אקנה לפני.

ganooov

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

רשימה נחמדה. לאלדין: *מרים חמש גבות שאין לי*.

yoavsc

New member
ההופעה ההיא של פורטיסחרוף

זאת "כשהגיטרה מנסרת את הלילה", לא?

ruthyanat

New member
כן ,זה הדיסק:)

הופעה מצויינת למרות שבניצוצות בקושי אפשר לשמוע את סחרוף בגלל הקהל:) קניתי אותו בדיוטי פרי ב8 דולר אני חושבת:) איך אני אוהבת את חתול מפלצת אין קץ לילדות חלום כחול (ככה קוראים לזה אני כבר לא זוכרת) וכמובן ניצוצות

ruthyanat

New member
now me:)

הממ....חשבתי וחשבתי והרי הרשימה שלי: 1.Queen- A Night At The Opera 2.Queen- A Day At The Races 3.ברי סחרוף-נגיעות 4.Beatles-Revolver 5.Beatles-Rubber Soul 6.R.E.M-Automatic bla bla (לא זוכרת את שם הדיסק במלואו..תסלחו לי) 7.R.E.M-Reveal 8.Queen-Sheer Heart Attack 9.הופעה של ברי סחרוף ופורטיס (לא זוכרת איך קוראים לדיסק-יש לזה עטיפה אדומה אם אני זוכרת נכון) 10.Queen 2,News Of The Worls, Innuendo , The Game(הייתי שמה בעטיפה אחת הרבה הרבה דיסקים כי אני לא יכולה לבחור) שמים לב שאני אוהבת את קווין?:)

חולוני

New member
קשה לבחור..

יש כ"כ הרבה אלבומים שאני אוהב.. והטעם שלי משתנה בערך פעם בחודש...

tomato

New member
אגביל את הבחירה שלי לנושא הפורום.

כי זה ממש בלתי אפשרי לקחת רק 10 דיסקים.. אני אתגעגע לכל השאר.
אז 10 הדיסקים ששיכים לאגדות רוק (שהייתי לוקחת לאי בודד): Led Zeppelin - Led Zeppelin Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu (הם נחשבים כאגדת רוק..? בכל מקרה, יאנג בטוח נחשב) Queen - A night At The Opera Black Sabbath - Paranoid Cream - Disraeli Gears Deep Purple - Made In Japan/Deep Purple (אני לא יודעת מי לבחור..
) Rainbow - Classics (קניתי במבצע של הדובדבן ועוד לא שמעתי אלבומים שלמים.. אבל אני חולה על הדיסק הזה.
) טוב נו, אני לא יכולה, 3 אחרונים יהיו פרוגרסיב: The Moody Blues - The Days of Future Passed The Who - Tommy War of The Worlds (לא קשור, פשוט הדיסק הזה מדהים). אכן בחירה קשה, אבל הסתדרתי.
ובכלל לאי בודד הייתי לוקחת מטוס וטייס שיסיעו אותי הבייתה..

telenovelagirl

New member
הבחירות שלי

Radiohead - OK computer Pink Floyd- atom heart mother Pink Floyd - the wall Pink Floyd - wish you were here GNR - appetite for destruction the best of The Doors היהודים - היהודים Led Zeppelin - הרביעי... החברים של נטאשה בהופעה King Crimson - in the court of the crimson kimg רשימה לא סופית...

rainbowgirl

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

1-אביב גפנ-המכתב 2-אביב גפנ-לילות לבנימ 3-אביב גפנ-זה רק אור הירח 3-היהודימ-מציאות נפרדת 4-היהודימ-פחד מוות 5-bob dylan-greatest hits 6-jimi hendrix 7-the doors-waiting for the sun 8-janis joplin-the best of 9-the monkees-hey hey we´re the monkees 10-אוספ להיטימ שלוש... הייתי גמ לוקחת את הגיטרה שלי לשמ

למעלה