10 הדברים שאנחנו לא יודעים על...

adi love noa

New member
10 הדברים שאנחנו לא יודעים על...

פה תרשמו 10 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם. יש לכם שריטות,מנהגים מוזרים שרק אתם מבינים למה אתם עושים את זה בלי סיבה?? פה המקום לספר אותם אז שתפו פעולה או שתיחסמו

always be me mc

New member
10 הדברים שלי:

אני צימחונית
הצבע הכי אהוב עלי בעולם הוא כחול
ויש לי הרבה בגדים בצבע הזה
כמעט סיימתי לכתוב את היומן הראשון שלי שהתחלתי אותו בשנת 2003
אני אוהבת לכתוב כל מיני סיפורים קצרים ופאנפיקים(אגב סיימתי את של נעדרים סופסוף וגם שמרתי)
אני אוהבת לחלום בהקיץ
אני כל כך אוהבת לערוך סירטונים. אין לכם מושג עד כמה אפילו
אני בחורה של ספרייט וממש לא קוקה קולה(למרות שהייתה לנו חתולה עם השם הזה)
מתה על הכלבה שלי יותר מכל דבר אחר בעולם
נולדתי ביום העצמאות של הארץ שבה נולדתי(שלא בא לי לגלות לכם מהי חח), אבל מה שכן תדעו זה שהגעתי לפה בגיל שנה
בשנה האחרונה קיבלתי משקפי ראיה ואני שמה אותם כל הזמן
וזהו
אחלה רעיון עדידס

adi love noa

New member
אני אתחיל...

1.אני שומרת דברים,זאת אומרת שיש לי כל מבחן ועבודה מכיתה א' ואפילו כמה ציורים מהגן.יש לי המון המון ארגזים מלאים בכל מינים דברים שקיבלתי במהלך השנים ואני מסרבת לזרוק אותם שמא יום אחד אני אשתמש בהם שוב. 2.אני נורא חסכנית(יש אפילו שיגידו קמצנית אבל אני לא)אני לא אוהבת לבזבז וקניות זה הסיוט של חיי. 3.אני חולת ניקיון,סוג של מוניקה,אני שונאת שיש בלאגן ושונאת שמזיזים דברים מהמקום שלהם והכי הכי שונאת אבק 4.יש לי 65 שירים שכתבתי ושלוש ספרים שאני צריכה עדיין לסיים
5.אני מציירת-בעיקר נופים ,זה משהו שעשיתי כל חיי ואני נורא נהנת מזה,ואולי פעם אני אעלה לפה ציור מי יודע? 6.אני תולעת ספרים,הממוצע שלי זה 6 ספרים בשבוע והחנות היחידה שאני לא סובלת שם זה סטימצקי(גם צומת ספרים זה בסדר)לא תמיד יש לי זמן לקרוא אבל הספרים הם אהבת חיי אוי כמה שאני אוהבת את שבוע הספר
7.אני אוהבת חיבוקים
תמיד צוחקים עלי בגלל זה,אני מחבקת את כולם אין מה לעשות נגד זה אז כולם סובלים בשקט,ויש אפילו כאלו שנהנים מזה 8.אני מתמכרת לדברים מהר מאוד 9.אני אוהבת ללמוד,כן אני מהחנוניות האלו שעצוב להן בחופש ומבקשות עוד שיעורי בית מהמורה,חח לא כ"כ בקיצוניות אבל אני נורא אוהבת את הקטע של קניית ידע ועכשיו שסיימתי ללמוד סופית אני מעריכה את בית הספר יותר
10.אני נורא נורא אוהבת אמבטיות ומקלחות בכלל אני יכולה להיות שם שעות ואני מאבדת לגמרי תחושת זמן. זהו...אני מאוד מוזרה אני יודעת

always be me mc

New member
יותר מדי מידע על עדי../images/Emo178.gif עומס יתררר../images/Emo178.gif

חח סתם. ויפה ששיתפת
גם אם את מוזרה

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif שמעתי את התגובה הזו עשרות פעמיים

אבל מה לשעות?זו אני... השבוע הייתי בקניות בתל-אביב כ"כ סבלתי יכולתי להרוג מישהו...מה כיף בזה?מלא אנשים מצטופפים בחנות אחת היסטריה כאילו לא קנו מעולם...מגעיל ביותר

10 דברים עלי:

למרות שאין הרבה מה לספר
אני מתה על בע"ח,אני לא מסוגלת להרוג אפילו ג'וק,כאילו אני כן אבל אתמול היה לי דחף לא להרוג למרות שהואנורא עיצבן אותי
אני מכורה מכורה מכורה למחשב וטלויזיה
אני רואה איזה אלף סדרות שונות מכל הז'אנרים כל יום
אני מתמכרת לדברים בקלות
אני נורא אוהבת חטיפים מלוחים
ואת הקעקועים האלה ששמים בפנים,אני ידועת שזה ילדותי אבל יש לי יד מכוסה בהם
אם זה מוזיקה אצלי זה קאנטרי
דיוידים!אני משוגעת על הדברים האלה,יש לי מיליון בבית,מוזמנים
מתטיקה זה המקצוע שאני הכי מתקשה בו,אני מופתעת שלא מעבירים אותי לכיתה המטופלת(המוגבלים
)
אני נורא אוהבת לצייר למרות שאני לא יודעת
יש לי משיכה קטנה(קטנה!) לבנות חח
במיוחד אמילי פרוקטר

adi love noa

New member
קאנטרי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פעם חשבתי שאני היחידה ששומעת את זה אבל מדי יום אני מגלה עוד ועוד אנשים וזה נחמד
ואם כבר מדברם על זה אז יש זמרת אחת פשוט מושלמת ג'סיקה אנדרוס שאני מכורה לשירים שלה ואם את אוהבת קאנטרי בטוח תאהבי אותה... ואני שמחה שגם את מתמכרת מהר לדברים ואמילי כ"כ מושלמת
מסתבר שיש לנו הרבה דברים משותפים

לא נכון../images/Emo2.gif את מכירה את אמילי?../images/Emo6.gif

חחחח ג'סיקה אנדרוז,מעניין
שוגרלנד ושידייזי

adi love noa

New member
ברור שאני מכירה,אני מכורה ל-CSI

ואמילי היא אחת האהובות עלי... מעניין,מאוד מעניין

חחח אני שומעת קליפ של ג'סיקה עכשיו

היא פשוט יפהפיה
ויש לה מילים מצחיקות חחח לא ידעתי שאת אוהבת CSI
אמילי

adi love noa

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה אחד השירים הראשונים ששמעתי שלה ואחד האהובים עלי... יש לי את הקליפ באיכות גרועה יש מצב שאת יכולה לשלוח לי את הקליפ? ודרך אגב השיר הזה הוא שיר הונשא של הסדרה הזו ששודרה בהוט על הסוכנת החירשת אוף שכחתי איך קוראים לה...

למעלה