10 הדברים שאנחנו לא יודעים על...

YaEl 15

New member
10 דברים טיפשיים עליי :

אני לא אוהבת לדבר על האוס עם רוב החברות שלי.. לכן פה אני חופרת כ"כ הרבה.. כדי לפרוק.
אני אוהבת לדמיין לעצמי כל מיני תרחישים, לחשוב על דברים, וממש לחלום בהקיץ, ו.. ליצור לעצמי עולם דמיוני בראש |לא רוצה להישמע פלצנית|
אני רואה מלא טלוויזיה !!! זה לא סוד, אבל אני בהחלט לא רואה איך אני אגיע ל-10 דברים
אני מכוערת !! זו סריטה גדולה מאוד... וגם טיפשה, ומעצבנת, אבל את זה אפשר להסיק רק משהייה איתי בפורום
אני אוהבת להוכיח שאני צודקת, גם אם אני לא בהכרח...
אני שונאת מתמטיקה, והקיץ נכשלתי במתמטיקה, ולכן אני אשובץ ב-3 יחידות
אני בודקת יותר מידי פעמים ביום מה שלום ""חיי החברה הוורטואלים שלי"", בעיקר פה, בפורומים של תפוז
אני בטוחה שרובכת יודעים את זה, אבל בכל זאת - אני דתיה, שומרת שבת, ולומדת בבית ספר רק (!!!) של בנות
אני אוהבת את האייקון
ולאחרונה משתמשת בו כל הזמן בשפ"שים של האוס
אמממ... כבר יש לי בגדים לחתונה של גליה ועדי, אבל לא ניראה לי שהן מתקדמות עם ההכנות.. אני אמורה להיות השושבינה

adi love noa

New member
דווקא אנחנו כן מתקדמות...

כבר החלטנו על עונה,הבעיה היא שאנחנו מגלות כל הזמן דברים חדשים אחת על השניה אז יש מידי פעם מחשבות על עזיבה
ואת חייבת להשיג לעצמך מעט ביטחון עצמי,תעמדי מול המראה ותגידי אני יפה,אני חכמה,אני מוצלחת... אהה וגם אני שונאת מתמטיקה-מזל שזה שזה מאחורי

YaEl 15

New member
חח.. אני אף פעם לא מצליחה לשקר לעצמי (בעניין

הזה, לפחות) ואני לא אוהבת תרגלים נוסח ד"ר פיל. אם זה לא נכון, אני לא אקנה את זה.. לא משנה כמה פעמים אני אומר לעצמי
חחח.. אל תיפרדו - ותזיכרו שאני השושבינה... שלא תקריצו לי פתאום אחיות או בנות דודות ! חח.. גליה הבטיחה לי !

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif

את לא באמת חייבת לעשות את התרגילים האלו אבל את צריך להיות לך מעט ביטחון עצמי(ואני לא באמת מאמינה שאת מכוערת,טיפשה ומעצבנת) אל תדאגי את תיהי השושבינה,גם אם נצטרך להתחתן רק בשביל זה...

YaEl 15

New member
חח... תשאלי את חברותיי הנאמנות, הן יוכלו לומר

לך עד כמה אני יכולה להיות מעצבנת וטיפשה.. בעניין המראה.. זה דיי מדוייק... חחח... הרגת אותי עם "גם אם נצטרך להתחתן רק בשביל זה..."

כל הדברים שלך נכונים גם לגביי../images/Emo2.gif

הראשון זה לא כלכך כי לא יצא לי לראות האוס אף פעם,אבל בסדרות אחרות זה ככה,אני גם אוהבת לפרוק

YaEl 15

New member
כל הדברים שאמרתי?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כולם??

חח.. גם את דתיה? גם את -- אמורה להיות שושבינה בחתונה של עדי וגליה???
ידעתי שהן זוממות להוריד אותי מהתפקיד !
גם את אוהבת את האייקון?
הסיבה שונאת לדבר על האוס עם כמה מהחברות שלי, היא שהן.. לא ממש תומכות .. קשה להסביר
הם מתייחסות אליי כאילו שאני
בגלל האובססיה שלי... לא שאני לא
אבל הן חברות שלי אז הן אמורות להייחס אליי יפה.. חחח.. טוב, נו..

YaEl 15

New member
חחח.. אני הגעתי עד כדי כך שאני ממש

מפנטזת להנאתי !!!!!! בשיעורים משעממים, אני פשוט יושבת ואומרת ' או.קיי, בואו נדמיין כדי להעביר את הזמן...' ברצינות

דייי לא נכון../images/Emo2.gifגם אני!!!../images/Emo6.gif

ואני משתמשת גם בדמויות מסדרות ועושה קרוסאוברים חחחחחח

always be me mc

New member
גם אני!!!

באמת! ולפעמים מה לעשות מלבד השיעורים זה משתלב לי גם בהרצאות משעממות במיוחד ואז במקום לישון(כי אז איך אני אשן בלילה? וגם לא יפה להירדם למישהו מול העיניים חח) אז אני פשוט חולמת לי בהקיץ, בעולם שלי, פנטזיה כפי שיעל אמרה. עושה מה שבא לי(וזה הכי טוב
)

חחחחח כן זה כזה כיף../images/Emo99.gifומצחיק

שנה שעברה תמיד נרדמתי בשיעורי מת' כי ישבתי מאחורה ואף אחד לא ראה אותי,שמתי כובע ונרדמתי עד שהצלצול העיר אותי,לא התפלאתי שבשנה אחרי זה הורידו אותי 2 הקבצות

always be me mc

New member
חח נחמד(הקטע עם הכובע ולא ההקבצות../images/Emo3.gif)

ושיעורים כמו מתמטיקה באמת דורשים שינה חח גם אם אתה בא רענן אתה רק בא חש את המשוואות ומעדיף לישון כי החומר כה לא מעניין(וככה גם עם עוד כמה מקצועות)

אל תזכירי מת'../images/Emo10.gifיש לי 12 עמ'../images/Emo122.gif

אני לאיודעת כלום פפ מה היא חושבת שאני

always be me mc

New member
אני כל כך מזדהה איתך../images/Emo201.gif

אצלנו למעשה לא ידענו כמעט את כל הספר בגלל שהמורה היה כזה גרוע ומשעמם
וגם לקחתי מורה פרטי למועד ב' בגללו

למעלה