10 הדברים שאנחנו לא יודעים על...

always be me mc

New member
אני רואה שהפכנו לפורום היינו כחולמים אה?../images/Emo6.gif

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif10 דברים שינפצו לכם כל אשליה שאני נורמלית

1. לאחרונה הייתי מאוהבת במישהו כבר 5 חודשים ועכשיו כנראה שהתאהבתי במישהו שפגשתי רק פעם אחת
2. אני לא אוכלת פירות וירקות. 3. אני כותבת הרבה שירים וסצנות דימיוניות מסרטים שלא היו והכי מוזר-הם באנגלית. כל היצירתיות שלי היא רק באנגלית. 4. אני אוהבת להתלבש כמו רוקרית כי זה פשוט כל-כך אני, אבל אני עושה את זה בהדרגה כדי שאף אחד שמכיר אותי לא יגיד "מה הבעיה שלך?!" 5. אני מדמיינת דברים שלא קרו. אני כאילו חושבת על זה שאני צריכה לדבר עם מישהו על משהו, ואני מדמיינת איך תהיה השיחה. 6. יש לי ראש כחול, ואני מאשימה את הטלוויזיה! 7. אני ואחותי הגדולה רבות כל הזמן בערך מאז שהייתי בת 7. 8. אני מזל אריה והגאווה שלי מנצחת הכל, ובגלל זה נכנסתי להרבה בעיות. 9. אני חושבת באנגלית רוב הזמן. 10. אני רבה עם אמא שלי כל הזמן ויש רגעים שאני ממש שונאת אותה.

always be me mc

New member
אהבתי את 5 שלך../images/Emo45.gif

זה כל כך מזכיר לי אופרת סבון
אה וגם החשיבה באנגלית הרגה אותי
איך בכלל אפשר לעשות את זה?
אה והכי חשוב(ציטוט ממכושפות חח): מי רוצה להיות נורמלי כשאפשר להיות מיוחד?

כל הדיבורים האלה על עולמות מבוימים מזכיר לי

את הפרק בגולשים בזמן
שמגי וקוין היו מאוהבים והם היו זקוקים לעולם משלהם,אז הם יצרו בדימיון שלהם עולם ובסוף הוא באמת היה קיים חחח

danielle23

New member
../images/Emo42.gif 10 דברים עליי ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

1. אני צמחונית
2. 4 דברים הכי מדהימים לדעתי שאפשר להכניס לפה
: במבה (רק אסם כמובן =]) טים טם (מי שלא מכיר, חייב לנסות, אבל רק בשיטה המיוחדת XD) קוקה קולה קינדר בוואנו
3. דבר שאני קצת מתביישת בו.. פעם דיי הערצתי את להקת בלו (עכשיו אני שונאת את המושג הזה בכלל. הערצה.).
4. פעם הייתי מכורה לטלויזיה.
5. אני מתעניינת, ועכשיו לומדת קצת צילום.
6. אני חולה על גלישה וכל כל הייתי רוצה לנסות פעם (אבל כל פעם, מסיבות כאלה ואחרות, כבר 3 שנים לא יוצא לי).
7. כמה קבר כתבו את זה, אבל עדיין, אני ממש ממש אוהבת לחלום בהקיץ וליצור דברים דמיוניים בראש שלי.. חח
8. אני לא מאמינה באלוהים (למרות שלפעמים הייתי רוצה. ואני דווקא כן אוהבת סדרות שמדברות על אלוהים כמו ג'ואן מארקדיה-סדרה מדהימה!)
9. אחד הדברים שאני יותר אוהבת זה להרגיש שאני חייה בסרט (דבר שקרה לי כמה פעמים בשנה האחרונה
)
10. אני גרועה בלהביע את עצמי במילים. אבל ממש. (גם כשיש משימות בבצפר על כאלה דברים, אני תמיד משאירה את הדף ריק, וגם ביחסים שלי עם אנשים. וכמובן עם עצמי). זהו אני מניחה

always be me mc

New member
למה להתבייש במס' 3?

גם אני אהבתי פעם את בלו
היו להם שירים יפים אז מה הבעיה?
אה וגם אני צימחונית(גם אני שמתי את זה במס' 1 חח) המ.. ובהחלט רק במבה של אוסם
|יאמי| חח אוי קינדר בוואנו זה כזה יאמיייייייייייי
חבל שזה משמין
ובקוקה קולה נפרדו דרכנו כי אני מעדיפה ספרייט חח

danielle23

New member
חחח ../images/Emo3.gif

ואני פחות מתביישת בלהקה, אלא יותר העובדה ש(בערך) הערצתי מישהו. זה מוזר לי, וכמו שכבר כתבתי, אני ממש לא אוהבת את המושג הזה, לפחות כלפי להקה או אמן מסויים בצורה שהערצתי את בלו (מבחינת תמונות, קטעי עיתונות עליהם, מידע שממש לא מעניין אותי ושטויות כאלה). מהבחינה של הערצת האומנות עצמה, אולי זה קצת שונה. והקטע של ההשמנה של בוואנו, כל כך עצוב
חח איך אפשר להעדיף ספרייט על קוקה קולה? בושה! XD נו טוב, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח..

danielle23

New member
קינדר דליס? ../images/Emo3.gif

מה זה? האמת שאתמול טעמתי פעם ראשונה משהו של קינדר, אולי זה זה. אם כן, אז זה אפילו לא מתקרב!

YaEl 15

New member
נוו.. יש קינדר רגיל, אצבעות קינדר,

יש ביצים, יש קינר בואנו, ויש קינדר דליס, שזו מין עוגה קטנה כזו... זה טעייים ! אתן ממש לא בקיאות בעולם הממתקים, הא? אז מה אם זה משמין !! חיים רק פעם אחת, וזה לא בשביל שהראי ירגיש טוב עם עצמו !! או כמו שאמרתי פעם: "אל תספרי קלוריות, את סופרת חברים ??!!?"

למעלה