10 סיבות למה שפרה הטובה ביותר בוילה

ishba

New member
10 סיבות למה שפרה הטובה ביותר בוילה

1] תורמת לקבוצה בכל התחומים 2] יודעת לעמוד על שלה מבלי לחפות את דעתה על אחרים 3] הקהל אוהב אותה והחליט להשאיר אותה במשחק כל פעם שהיתה על הגריל 4] בהפקה מאוהבים בה באותה מידה של יוסי ושניהם הם הכי טלויזיונים בתכנית 5] היא לא משעממת ותמיד כיף לצפות בה, גם כשהיא שעות סורגת, יחד עם יוסי ולאון היא הכי אטראקטיבית 6] מבחינת אסטרטגית היא היחידה שעומדת על זה שליוסי ועינב יש יתרון וממשיכה להצביע נגדם 7] היא הכי יפה, בעלת הקול הכי סקסי, יצירתית ואינטליגנטית כאחת ודוגמא לנוער שצופה בתכנית 8] מנומסת, מתורבתת ומחונכת ברמה שרק קנאים כמו האשקלונים סובלים מזה כשאין להם כלים להתמודד מולה 9] היא ולאון הם היחידים שימשיכו בקריירה טלויזיונית אחרי התכנית 10] שפרה היא ארץ ישראל היפה ... העם איתה !

סאאפיר

New member
ארץ ישראל היפה??!!!

יופי! למה לא!!! מה זה בכלל ארץ ישראל היפה בשבילך? כשהאשכנזים שלטו בעולם??? התגובה שלך ממש גזענית.

10 סיבות למה שפרה הגרועה ביותר בוילה

1. היא אנוכית וחושבת רק על עצמה. אוכלת ללא התחשבות בדיירים. 2. חושבת שרק היא יודעת הכל ולא פתוחה לקבל דעות של אחרים. 3. הקהל אהב אותה אך התאכזב ממנה קשות. בהדחה האחרונה שפרה ניצלה מאחר והצופים העדיפו להדיח את שי קודם. לו היתה מועמדת השבוע אין לי ספק שהיתה מודחת. 4.ההפקה ללא ספק, מריצה את שפרה, סלחנית לגביה, מצ'פרת אותה, למורת רוחם של הצופים. 5. השיחות שלה משמימות וגורמות לפיהוק אחד גדול! סבתא יכנה סורגת ולא מפסיקה לדבר. 6.מבחינה אסטרטגית היא לא מבינה דבר וחצי דבר על המשחק. ולראעה היא מצביעה בקביעות ליוסי ולעינב מבלי לקרוא את המפה נכון לאותו השבוע. 7. היא מזייפת בטירוף והקול שלה מנסר לצופים במוח. היופי שלה כבד ודודתי. 8.אין לה ערכים, אין לה כבוד לזולת, אין לה יכולת לקבל אחרים, היא חסרת אינטליגנציה רגשי, היא מסיתה, צבועה ומתנשאת. 9.היא תמשיך למלצר במטוסים, אם תגיע לטלויזיה, יורידו את התוכנית לאחר שבוע כי הרייטינג יגרד את ה- 0%. 10. שפרה מייצגת את הישראלי הצבוע ששונא את כל מי שאינו דומה לו....העם כבר לא איתה!

בונבונית האחת - אין עלייך את גדולה

מהחיים...ניסוח מ-ד-ו-י-י-ק.......יאללה שתלך כבר הביתה

cookies10

New member
כתוספת לכל העשר שלך יש עוד עד אין סוף

היא מנצלת את הרמקולים לאינטרסים שלה ומשפיעה ואונסת אותנו לשמוע אותה, את הדעות שלה ברש גליי לעיני כולם... שאסור לה לעשות כך... אחת כזאת אסור לה לייצג אותנו, כי היא ציבורית היא מכשפה יש בה ארס מסוכן לבריות... היא סטן בדמות אישה,אין לה אלוהים.. היא מזריעה בתוכנו את כל הרוע שבה... היא מתוסכלת ומסוכנת בדעותיה ומשפיע עלנו לרעה היא מרדנית במוסכמות החברה היא שונאת את הדתיים מנופחת באהבה עצמית חולה על עצמה היא בולעת כל מי שמתקרב אליה מניפולטיבית, סכסכנית, מנצלת חולשה של אדם מבוגר ממנה רשעית ברמות... מקרבת את מי שחלש..כדי להרעיל אותו ולמצוץ תמיץ יש עוד ועוד תוסיפו אתם עוד אין סוף כמה היא אכזרית...

וואי וואי עוגי... כדאי להרגע, ולהחליף ערוץ..

"מנצלת את הרמקולים לאינטרסים שלה ומשפיעה ואונסת אותנו לשמוע אותה"?? היא בסך הכל בחורה שנמצאת שם ומדברת.. היא משתתפת במשחק שעוקב אחריה 24 שעות. תאהב/י או לא תאהב/י את מה שיש לה לומר, היא עדיין לא כופה על אף אחד לשמוע אותה! תעביר ערוץ "אחת כזאת אסור לה לייצג אותנו, כי היא ציבורית היא מכשפה יש בה ארס מסוכן לבריות..." מה??? ממתי היא הפכה ל"ציבורית"? וככל הזכור לי ציד המכשפות נפסק בתום תקופת ימי הביניים! תקרא/י שוב את מה שכתבת ותנסה להבין מה זה אומר עליך, ולא עליה

cookies10

New member
כנראה שלא קראת כמה כולם כועסים עליה

והיא כן ציבורית, כי בכל בית בישראל רואים אותה ושומעים את הדעות שלה ואת ההסתות שלה הסכסכנות שלה, שהיא נגד הדתיים, והיא אמרה שצ.ה.ל זה מטחנת בשר.. שזה היה אסור לה להגיד דבר כזה, היא צריכה לשמור על הפה שלה... אני לא מסכים איתך שאת מעלימה עין ממה שהולך פה ועיוורת לנעשה סביבך חבל לי להמשיך לכתוב כי את בשלך אטומה, תתמודדי ען עוד 500 איש שבפורום שלא סובלים אותה מרגיזים אותה וכששומעים אותה עושים השתק במקלט מעניין למה, את שאלת בכלל למה, לא סובלים את שיפרה....

ליאורי13

New member
צודק, ברגע שהיא הסכימה שיראו אותה 24/7

היא ציבורית שוב, בהתחלה אהבתי אותה,לאחר ששמעתי את הדיעות וההתנהגות הגסה שלה, כל האמפטיה אליה ירדה לשפל שיפרה גיזענית !!!

Princess Galush

New member
אין לה שום סיבה לצנסר את עצמה

ואני לא מבינה איך זה שהיא נגד דת זה קשור, מה אסור למחות נגד כפייה דתית? אסור כבר להביע דעה אישית במדינה הזאת? זו כל המטרה של התוכנית הזאת, שכל אחד יהיה הכי אמיתי שיש.. אז אין דבר כזה "אסור לה להגיד" או "היא צריכה לשמור על הפה שלה".. להרבה מתמודדים יש אמירות בוטות הרבה יותר.

אם לשפוט לפי כמה כותבים כאן על כל אחת אז שפרה

היא הכוכבת הבלתי מעורערת. רק תעשו חיפוש על שפרה ויוסי ותראו. אנשים שמעוררים עניין חשובים בין אם זה עניין רע או טוב.

ליאורי13

New member
יש בזה משהו...אהבה/שינאה זה סוג של רגש

התעלמות מבן אדם=חוסר כל רגש "כוכבת" במובן השלילי לא חושבת שזה מה שהיא הייתה רוצה להיות

redflower1

New member
שיפרה היא

רכלנית, מפיצת רוע, ממורמרת, אחת שאני מרחמת על מי שיתחתן איתה (אם בכלל), לדעתי היא גם ממש מכוערת.

למעלה