חחחחחח- תשובה לכל הסעיפים- את חייה בסרט...
1. במה היא תורמת לקבוצה??- בסיכסוכים, וגומרת את כל התקציב השבועי. 2. חחח- כופה את דעתה בכל נושא וגם בתקציב השבועי, דוג' לחם דגנים שלא הסכימה לוותר ליוסי. 3. הקהל הצביע לה רק בגלל שרצו להעיף את שי- והרוב לא סובל אותה. 4. ההפקה- אין לי מושג באמת למה? אבל היא יוצאת הכי לא טוב בגלל שמראים אותה בכל כיעורה (הפנימי, כמובן). 5.חחח לא משעממתחחח, הצחקת אותי, כל היום סורגת ומדברת על נושאים משעממים תתתחת. 6.ממש לא נכון- אין חה שום אסטרטגיה היא פשוט לא סובלת אותם. אין לה שום מושג מה קורה במשחק, לעומת יוסי שיודע מצויין. 7. יפה, היא כן- סקסית..ממש לא, אינטלגנית ממש לא.. ויצרתית -מה סריגה?? איזה יצרתיות ממש מיוחדת..חחחח לסרוג רק סבתות סורגות וזה גם כבר פאסה... 8. מנומסת, חחח אוכלת עם פה פתוח שיא הנימוס, מקללת , מחוכנת.. ממש!! לא אין לה מושג בחינוך, אפילו את ההורים שלה היא לא מכבדת, זה חינוך!!... 9. חחחחחחחחחחחח לזה אני רק אצחק..בדיחה ענקית 10. מזה יפה, אם הארץ הייתה נראית כמוה איפה היינו היום בארץ שבה החינוך, התרבות, היצרתיות, שואפת לאפס. בקיצור את חייה בסרט משל עצמך, וממש לא רואה את התוכנית אם זה מה שיש לך להגיד עליה. וכמובן היא תעוף ברגע הראשון שישימו אותה על הגריל.. וזו עובדה שתתגשם. חכי ותראי.