10 סיבות למה שפרה הטובה ביותר בוילה

פלדי1

New member
לונה , צדקת

בודאי שהיא כמעט הכי גרועה. איש לא יהיה גרוע כפי שהיה שי.

10 בדיחות על שפרה, זה מה שסיפרת

עכשיו. פחח... יפה, אחד המצחיקים. אהבתי את הבדיחות. ויש 10000 סיבות למה שפרה היא תת רמה, ובושה לחברה הישראלית.

rinatt1

New member
חחחחחח- תשובה לכל הסעיפים- את חייה בסרט...

1. במה היא תורמת לקבוצה??- בסיכסוכים, וגומרת את כל התקציב השבועי. 2. חחח- כופה את דעתה בכל נושא וגם בתקציב השבועי, דוג' לחם דגנים שלא הסכימה לוותר ליוסי. 3. הקהל הצביע לה רק בגלל שרצו להעיף את שי- והרוב לא סובל אותה. 4. ההפקה- אין לי מושג באמת למה? אבל היא יוצאת הכי לא טוב בגלל שמראים אותה בכל כיעורה (הפנימי, כמובן). 5.חחח לא משעממתחחח, הצחקת אותי, כל היום סורגת ומדברת על נושאים משעממים תתתחת. 6.ממש לא נכון- אין חה שום אסטרטגיה היא פשוט לא סובלת אותם. אין לה שום מושג מה קורה במשחק, לעומת יוסי שיודע מצויין. 7. יפה, היא כן- סקסית..ממש לא, אינטלגנית ממש לא.. ויצרתית -מה סריגה?? איזה יצרתיות ממש מיוחדת..חחחח לסרוג רק סבתות סורגות וזה גם כבר פאסה... 8. מנומסת, חחח אוכלת עם פה פתוח שיא הנימוס, מקללת , מחוכנת.. ממש!! לא אין לה מושג בחינוך, אפילו את ההורים שלה היא לא מכבדת, זה חינוך!!... 9. חחחחחחחחחחחח לזה אני רק אצחק..בדיחה ענקית 10. מזה יפה, אם הארץ הייתה נראית כמוה איפה היינו היום בארץ שבה החינוך, התרבות, היצרתיות, שואפת לאפס. בקיצור את חייה בסרט משל עצמך, וממש לא רואה את התוכנית אם זה מה שיש לך להגיד עליה. וכמובן היא תעוף ברגע הראשון שישימו אותה על הגריל.. וזו עובדה שתתגשם. חכי ותראי.

ליאורי13

New member
נימוק 8../images/Emo31.gif וואי וואי כמה גיזענות

וזלזול בבני אדם ממש מתורבתת ומחונכת הבחורה הזו מתוסבכת ומסוכסכת עם עצמה ובאותה נשימה,הגירושין של ההורים שלה עשה לה רע והרבה - מסכנה, אני מרחמת עליה

בואנה שיפרה כ-ל היום ליד המקרר

זה כבר לא מצחיק...יש לה בעיה רצינית..

ליאורי13

New member
היא מוציאה את התסכולים שלה על אוכל

ונראה שהיא רוצה לגמור את כל האוכל שיהיה לה על מה לריב בתקציב

ShukyD

New member
המשפט הראשון שלך מדוייק

כשאין לה תחלופה זמינה של אנשים חדשים שלא מכירים את האופי שלה, שיתנו לה פידבקים חיוביים אחרי שכולם הכירו את האופי שלה בבית ואף אחד לא משתגע עליה <בלשון המעטה> היא פונה לאוכל כמקור נחמה אחרון

מרמריסה

New member
אני מכירה "שפרה" כזאת, והיא אמיתית.

קרובת משפחה שלי (מנישואין) היא ממש שפרה, מבחינת האופי. במשך שנים הייתי בטוחה שהיא פלצנית, ולא ייתכן שהיא באמת מאמינה במה שהיא אומרת. בסוף הבנתי שהיא באמת כזאת. חיה בסרט ולא "עושה דווקא" להכעיס, אלא פשוט תופשת את המציאות/המוסר/עצמה באופן אחר. למדתי לקבל את זה ולא להתרגש ממנה. היום אני רק מחייכת לעצמי כשהיא מתחילה עם הקטעים שלה, ובעצם... קצת מרחמת עליה. היא לא ממש מאושרת, למרות שהיא מחייכת ומצחקקת המון. לפעמים המציאות (האמיתית) טופחת על פניה, אבל היא לא נותנת לזה לבלבל אותה וממשיכה הלאה. אל תשנאו את שפרה; רחמו עליה

עצוב שאת מבקשת שנרחם עליה. כל מה

שכתבת היה בסדר אבל לבקש לרחם עליה? אם היא תדע שכתבת דבר כזה... ואת קוראת לעצמך קרובת משפחה? מה היא מסכנה? ממש לא

switzland

New member
היא דמות שמשום מה מזמינה שנאה אבל למה בעצם?

כמו שהזכירו כאן, היא כוככבת, בדיוק כמו יוסי וכשאתה כוכב אנשים מרגישים כלפיך משהו, יש האוהבים אותך ויש האוהבים אותך פחות. גם אני חושב שהיא ולאון הם הטובים ביותר בוילה ושמגיע להם להמשיך עד הסוף אבל אין לה הרבה סיכויים, במשחק שכזה הטוב ביותר לא שורד כי יש לו הרבה מתנגדים וחבל, אבל ככה המחשחק. כמו בהישרדות, פתאום משום מקום מגיע מישהו אחר שלא חשבת ולוקח את המיליון, בדך כלל זה מישהו שצמוד לחזק ומנצל את העובדה הזו. עינב או צבר בסוף הם אלה שירויחו מהכוח של יוסי ושיפרה.

blur2

New member
אני חושב שיוסי ינצח בלי שום קשר.

זה נקבע מההתחלה, אם במכוון ואם לאו.. וזאת מהסיבה הפשוטה שהקהל פשוט מאוהב ביוסי, ואי אפשר שלא להבין את זה. אני חושב שכששיפרה תצא מהבית ותקרא את הדברים שכתבו עליה יהיה לה קשה מאוד. אנשים פשוט לא מודעים לכמה עוול הם עושים לבחורה הזאת, ועד כמה הדברים שהם כותבים עלולים לפגוע בה. רק היום הייתה כתבה בעיתון על איך טוקבקים יכולים להרוג. אני מאוד מקווה שזה לא יגיע לזה וששיפרה תצא מחוזקת מכל העניין ותלמד לחיות מבלי הרצון הזה שקיים אצלה שכולם יאהבו אותה. ובנימה זו, אני מודיע על פרישה מיידית מהפורום. אולי אני אחזור לכתוב, רוב הסיכויים שלא
ביי

למעלה