10 סיבות למה שפרה הטובה ביותר בוילה

switzland

New member
אתה צודק

יש כאן משהו שמשקף הרבה יותר מאשר האח הגדול ... אם היה שכל למישהו אי שם בממשלה או במשרד החינוך היה יכול ללמוד המון ממה שמתרחש כאן, הרי כל זה משקף משבר או משהו חולני שהצעירים חווים ומוצאים כאן מקום לפרוק, באנונימיות. אגב שפרה, לא נראה לי שהיא יכולה לקחת ללב את אשר כותבים כמה אנשים, מה גם שזה סתם מילים ולא משהו מוצק ממישהו שיקר לה ... היא, לדעתי ברמה שתוכל להבין מה גרם לאנשים לכתוב את הדברים האלה ולא להפגע. השכל והרגש אצלה הולכים יד ויד. נ.ב. אתה לא היית מנהל בפורום של הישרדות או שאני טועה? יש לי זכרונות לא כ"כ טובים מכם ... אבל זה לא הדיון כאן :)

blur2

New member
עדיין מנהל, אבל הפורום בתרדמת חורף כרגע

עד עונה 2

ברור שאתה צודק במאה אחוז.

וזה כבר הפך להיות יותר מלחמת מחנה יוסי, ומלחמת מחנה שפרה. כול הזרקורים הם כבר לא ממש על יוסי / שפרה, אלה על המחנות שלהם. מחנה שפרה משמיץ את יוסי ומחנה יוסי ``נעלב`` ומשמיץ בחזרה את מחנה שפרה, או ההיפך. ואיך הם משמיצים אחד את השני כמובן שירידות על אותו מתמודד של המחנה היריב . וכמובן אתה ואני וכולם במודע או לא , לוקחים חלק בזה.

אנשים לא מבינים שזה רק משחק

וכולם חייבים לצאת משמה צבועים שקרנים אין מה לעשות בשביל לקבל את המיליוןן הזה צריך להיות צבוע וזבל....!!

דינה128

New member
שפרה בשער עיתון רייטינג -מכנים אותה שם מלכה

תראו כאן . שפרה קבלה שער ראשי בעיתון רייטינג וכתבה גדולה ואוהדת מחוץ לפורום הזה , מסתבר שיש אהדה לשפרה

redflower1

New member
הכתבה לא ממש אוהדת

ואת מוזמנת להמשיך לדפדף בעיתון הזה ולקרוא מה דרור נובלמן כתב עליה

droriko

New member
שיפרה מוציאה את עצמה מהריבים בבית?

עוד פלוץ שצופה רק במשדרים המרכזיים מבלי שזה מפריע לו למנות את עצמו לפרשן לענייני האח הגדול .

אכדית

New member
זה שעיתונאי אהב אותה לא מעיד על כלום

אם אני הייתי עיתונאית הייתי שמה את בובליל בשער על אפכם וחמתכם

כל מי שהייתה חיילת של שי פסולה בעיני...

שפרה סתם צבועה כמו שאר חיילי שי... היא אוהבת להתסיס ולעצבן ואחכ לשחק אותה האינטילגנטית ושמישהו אחר ינבל את הפה בגללה... ולא שהיא לא מנבלת את הפה, היא אמרה על אשר לליאון שאשר "יילך להזד..."...

ishba

New member
בבקשה ... ../images/Emo111.gif ../images/Emo101.gif

קח אפילו 3
.... להתנקות זה טוב, תוציא את כל מה שמשפחת בובלילים האכילו אותך במשך חודש ותעשה טובה לעצמך.

droriko

New member
אפילו טרחתי להגיב לך סעיף סעיף!

1] תורמת לקבוצה בכל התחומים - תורמת אולי לדיאטה שלהם (על ידי זה שהיא אוכלת להם את כל האוכל) 2] יודעת לעמוד על שלה מבלי לחפות את דעתה על אחרים- ואיך היית מכנה את כל התיחקורים של ליאון לגבי הקשר שלו עם יוסי ועינב? לא זיהית שם תוקפנות וכפיה? 3] הקהל אוהב אותה והחליט להשאיר אותה במשחק כל פעם שהיתה על הגריל- הקהל לא ממש הכיר אותה אז, הוא הסתמך רק על רושם ראשוני ועל החזות האינטלקטואלית המטעה . לאט לאט יותר אנשים גילו את הפלצנות והזיוף וההתנשאות והרוע, ואתה יכול לראות את השינוי בדעת הקהל בפורום ובטוקבקים. 4] בהפקה מאוהבים בה באותה מידה של יוסי ושניהם הם הכי טלויזיונים בתכנית- מה לעשות , ההפקה כמו כל הפקה מורכבת מהברנז'ה , הם מתים על יצור כמו שפרה כי היא מזכירה להם את עצמם ,תושבי פי הטבעת של תל אביב. 5] היא לא משעממת ותמיד כיף לצפות בה, גם כשהיא שעות סורגת, יחד עם יוסי ולאון היא הכי אטראקטיבית- עיין סעיף 7 6] מבחינת אסטרטגית היא היחידה שעומדת על זה שליוסי ועינב יש יתרון וממשיכה להצביע נגדם- זאת מחשבה שגוייה שלה , יוסי ועינב לא משתפים ביניהם פעולה מבחינה אסטרטגית , ועובדה שאף פעם כמעט לא היה ביניהם תיאום בהצבעות(רק בהצבעה האחרונה אבל כל אחד הצביע באופן עצמאי ובלי קשר לשני). 7] היא הכי יפה, בעלת הקול הכי סקסי, יצירתית ואינטליגנטית כאחת ודוגמא לנוער שצופה בתכנית- כן אני בטוח שהיא מעבירה מסר לנוער, לא להסתפק בכמה סטירות כל יום לחנונית של השכבה אלא ממש להרוג אותה במכות , שלא חלילה תגדל ליהות בגיל 28 סבתא יכנה שתשתלט לו על מסך המחשב. 8] מנומסת, מתורבתת ומחונכת ברמה שרק קנאים כמו האשקלונים סובלים מזה כשאין להם כלים להתמודד מולה- להגיד על אשר שידחוף ירבוע לתחת או שילך להזדיין נשמע לך מנומס? ולהגיד על יוסי שהוא שמוק או שארית אדם ? פורום שלם שונא אותה , ואתה מדבר איתי רק על אשקלונים? 9] היא ולאון הם היחידים שימשיכו בקריירה טלויזיונית אחרי התכנית- בתור דורה וחברה הקוף. 10] שפרה היא ארץ ישראל היפה ... העם איתה ! - לפי הויכוח שלה עם צבר אתמול כנראה שאתה מדבר על העם הפלשטינאי.

בר 79

New member
מסכימה עם droriko וגם אני

טרחתי להגיב סעיף סעיף - זה בגלל שמה זה משעמם לי בעבודה ואין לי מה לעשות.... קודם כל אני רואה האח הגדול רק בראשון ושלישי וזה מספיק לי, אני אוהבת לראות את כולם, באמת... חוץ מנוראית אחת ששמה שפרע- לא מבינה מה יש בה שחלקכם מאוהבים בה... חוץ מעובדה פשוטה אחת, כן שפרע יפה, בהתחלה מאוד התלהבתי מהיופי שלה, עד שהתחלתי להבין מי היא שפרע ואז כבר לא נראתה לי כזאת מהממת, פחות יפה. 1. במה שפרע תורמת לקבוצה? באילו תחומים? מה זה כל התחומים? על מה את מדברת? רק עצבים היא נותנת לקבוצה 2. יודעת לעמוד על שלה ובהחלט כופה זאת על אחרים, אולי לא באופן ברור או ישיר אבל בהחלט באופן ערמומי ודוחה 3.הקהל לא כזה אוהבת אותה, היא נשארת כי עפו פחות אהובים או כאלו שהציעו עצמם להדחה (אשר) על תידאגי כל כאלב ביג' יומו (לדברי עינב) היא תעוף מותק ,תעוף כמו ציפור חסרת שכל ברוורס 4. לגבי 4 אולי את צודקת, אולי ההפקה מאוהבת בה כי היא סוג של פלצנות נדירה שלא נתקלים בה כל יום 5. לכי תמצאי לך חיים, זה מה שאת אוהבת לראות, שפרע סורגת? שפרע מפליצה/מחרבנת/מפוצצת יבלת או חצ'קון? שפרע משעממת רק מעניין לראות את האנטראקציה שלה עם עינב ויוסי - מפגש שלא קורה בנסיבות אחרות 6. ????????? מה ???? 7. הכל נכון חוץ מהסקסיות, אבל אם זה מה שעושה לך את זה - בכיף- כל אחד והשריטה שלו ואבוי אם הנוער ייקח ממנה דוגמא- צפוי לנו נוער פלצני מלא שפרות (בעעעע אמאלה רק לחשוב על זה מצמרר) 8. ראה סעיף 8 droriko מעלי 9. חחחח נקרעתי מצחוק דורה והקוף שלה - אחד על אחד 10. אף אחד לא עם שפרע אולי באמת רק ערבים , טלי פחמית למינהן, ועוד כמה שפרות למינהן (כמוך לדוג') העם עם ע"י וחייבת להוסיף - ונסה אני חולה עלייך

למעלה