.......

m2love

New member
.......

זוכרים לא מזמן העלתי רעיון כזה על לכתוב שירים מהסדרה וזה.. אז זה לא כלכך הלך חח רק אני ופנינית עשינו משו. חח לא משנה,אבל כתבתי שיר שקשור לסדרה . אתמול ראיתי את פרק 195 או 194 לא זוכרת.. ומישה אמר לקטיה משפט כזה : " אני לא רוצה שאת תברחי ממנו (אנדריי) , אני רק רוצה שפשוט תבואי איתי " חחח וזה נתן לי השראה.. אז הנה השיר-> מהגורל אי אפשר להתחבא. אני לא רוצה שתברחי ממנו אני רוצה פשוט שתבואי איתי. אבל דבר אחד אני יודע שהוא נמצא בחלומות שלך. את יכולה לבוא איתי אבל המחשבות שלך ישארו איתו. את יכולה להגיד שאותו את לא אוהבת ואפילו להגיד שאותי את אוהבת, אבל דבר אחד אני יודע שהוא נמצא בחלומות שלך. את יכולה לברוח רחוק ממנו אבל האהבה שלך תשאר איפה שהוא נמצא. היית עושה אותי הכי מאושר בעולם אם רק היית באה איתי, אבל אני לא רוצה שתחיי בשקר כי אני יודע,אני יודע שאני לא נמצא בחלומות שלך. והנה אני משחרר אותך עשי את הבחירה שלך, הוא מחכה לך,והלב שלך מחכה לו כבר מזמן. אבל דבר אחד אל תשכחי כי גם הלב שלי מחכה למישהי,וזו את. חחח זה לא כלכך שיר,אבל שיהיה.. וזה כאילו מישה מדבר אל קטיה חחח - ומי שרוצה לכתוב שיר או משו..אז שכיתוב חח .. -
כאילו בפרק הזה מישה ביקש מקטיה שתלך איתו ותעזוב את העיר, ובאותו הזמן אנדריי בא אליהם למסעדה איפה שהם נפגשו.. והוא מבין שהיא אוהבת את אנדריי,ובגלל זה לא רוצה לעזוב איתו. אז כאילו זה הביא לי השראה לשיר חחחחח

white angels

New member
חח עניתי לך כבר בשרשור ההוא

שכבר לא קופץ..אם את רוצה תעני לי פה

m2love

New member
חחח אני יענה לך פה..

אני מחכה בקוצר רוח שפרק 197 ירד..חחח רשום שעוד 20 דקות הוא ירד
וואי אלו פרקים מהממים
חחחח שמתי כבר להורדה את שאר הפרקים כאילו עד פרק 200 חח אז מחר אני אגמור את הסדרה:[ ווואי זו סדרה מדהימה. חחח ותודה

white angels

New member
בטח שמדהימה../images/Emo99.gif

אופפ.. מקווה שלפחות עד סוף אוגוסט יירדו לי כל הפרקים

m2love

New member
.....

ראיתי את פרק 197.. נשאר לי עוד שלושה פרקים לסוף:| וואי איזה מתח חהחהחה אבל הסוף צפוי
אה ופנינית,כבר אמרתי לך.. תנסי אולי להוריד פרקים איפה שאני מורידה אולי יהיה לך יותר מהר, וגם תורידי גרסה אחרת של אימיול! לילה טוב

white angels

New member
המממ

הורדתי גרסה חדשה של אימיול אבל זה לא כ"כ מהיר בטח בגלל החומת אש שיש לי במחשב,והייתי בשמחה מורידה אותה..אבל אני לא יכולה
טוב לא נורא,מתישהוא הפרקים אמורים לרדת..עדיף מאוחר מאשר לעולם לא..

m2love

New member
יאאאאווווווו

עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון!!!!!!!!!!1111111 ירדו לי דמעותתת:'( איזוו סדרההה מדהימההההההההה!!!!!!! בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה בחו"ל אז לא כלכך התרגשתי.. כי לא ראיתי את הכל מהתחלה..ראיתי רק את הסוף. ועכשיו שראיתי את כל הסדרה מההתחלה ועד הסוף..הסוף כלכך כלכך ריגש אותיייי!! ווווווווואי אין לי מילים לתאררר.. זו הסדרה אחת היפות..לאא לא אחת היפות..הכי יפהה שיש!!! חחחחחחחחחחחחחח אין לי מילים!
אההה ..לא נורא.. זה ירד כבר אל תדאגי

rz10

New member
וואי נכון?!

גם אני בכיתי בסוף, זה היה כל כך מרגשש ועוד לראות הכל מההתחלה, לראות מה היא עברה, להתרגש איתה, לבכות איתה.. (אוי זה נשמע פתטי XD)

m2love

New member
בכלל לא פתטי!

גם אני הרגשתי ככה.. התרגשתי איתה,בכיתי איתה חחחח אין..הסדרה הזו ממש השפיעה עליי,וזו הסדרה הכי יפה שראיתי בחיים שלי! הסדרה כלכך ריגשה אותי,שאין לי מילים לתאר!

white angels

New member
שמחה להגיד..

שגמאני ברוך השם סיימתי לראות את כל הפרקים
והפרק האחרון היה פשוט מדהים! אין לי מילים לתאר אותו,היה אפילו יותר יפה מהמקור!
היה שווה לראות את כל הפרקים בשביל להגיע לפרק הזה[למרות שאני דילגתי על עשרים פרקים בערך,שהיו מריחה
] אין ממש התרגשתי..ואני לא זוכרת שנהניתי ככה מפרק אחרון של סדרה...ללא ספק אחת הסדרות המדהימות שראיתי והייתי שמחה לראות שוב את הפרקים האחרונים[אבל אני כבר לא אספיק
..] ואני חייבת להוסיף שממש חבל שערוץ 9 הקפיא את הסדרה,כי למרות שראיתי את הכל וזה היה לי קצת קשה בגלל השפה וזה היה יכול להיות נחמד אם היה תרגום..אבל מה לעשות..בחיים שום דבר לא מושלם כמו שראינו
בכל מקרה,זה היה ממש מקסים והייתי שמחה לספר חוויות אבל אלו ספויילרים ואני יכולה להרוס למי שלא ראה עוד או שמחכה שיחזירו את הסדרה.. רק שתדעו שיש למה לחכות
מקווה שאוכל לראות שוב את הפרק האחרון שישדרו אותו בערוץ.. לילה טוב..

white angels

New member
הממ אני עכשיו..

בפרק 186..פרקים ממש יפים! עם התצוגה הראשונה של קטיה וזה.. התייאשתי מהאימיול אז יש לי אתר עם לינקים להורדה ישירה והאיכות לא פחות טובה
אה ומי שראה את הפרקים אז מה דעתכם על הקליפ הפתיחה החדש? אני אישית מתה עליו
והוא גם מתאים לפרקים האלה.. אבל יאא הפרקים בהמשך ממש יפים!1 נראה לי אני אראה אותם עוד פעם כשיחזרו לשדר סתם בשביל הכיף..

m2love

New member
.....

נכון אלו פרקים מדהימים ! כבר אמרתי לך פעם שהפרקים האחרונים הכי יפים ! חחח ראיתי אותם כבר בחו"ל אבל היה יותר כיף לראות אותם עכשיו..כי מית שראיתי בחו"ל לא ראיתי את ההתחלה..ועכשיו הבנתי את הכל טוב יותר..ומהזה התרגשתי בשביל קטיה. וגמאני אראה את הפרקים האלו מתי שהם ישודרו בטלויזיה חחחח ובאלי אחרי זה עוד פעם להוריד את כל הפרקים מההתחלה מפרק1 כי אני מהזהזהזהזהז מכורה לסדרה. כן..קליפ הפתיחה מהזה יפההה. והשיר בכלל

white angels

New member
כן את פשוט לא מאמינה..

אני מתה על הפרקים האלה
..אני נהנית מכל רגע(חוץ מתי שיש קטעים עם המועצת הנשים המעצבנות..אבל זה פשוט מצחיק איך הן מרגלות אחרי אנדריי ועוד אנשים..
) ולראות במחשב זה בכלל כיף כי אין את הפרסומות המעצבנות האלה כל 5 דקות ואפשר לראות את הפרק נטו בלי כל מיני תוספות ולחזור על כל מיני קטעים..
אההההה אני פשוט מכורה..נראה לי שאני עוד פעם אריץ את ה30 פרקים אחרונים.. ועכשיו אני בפרק 190..עוד 10 פרקים
נראה לי המילים של השיר החדש מה זה יפות..בא לך שנתרגם אותו?

m2love

New member
../images/Emo13.gif

כן..במחשב לראות זה מהזה כיף..הייתי רואה חמש פרקים ברצף כל יום
חחחחח את מכורה?אני בכלל מכורה קשות. אין זו הסדרה הכי מדהימה שקיימת..כבר דיברנו על זה הרבה אתמול חח
אפשר לדבר על הסדרה הזו שעות על גבי שעות,ועל כל הנושאים שיש בה. זאת פשוט סדרה מדהימה,בלי זיבולי מוח..כלכך אמיתית ומדהימה
כהה..גמאני חושבת שהמילים לשיר החדש ממש יפות..חחח רוצה אני אנסה לחפש את המילים לשיר הזה ברוסית ואז נתרגם מזה לעברית ?
יום טוב

white angels

New member
זה ה-סדרה../images/Emo88.gif

וכן לא חסר על מה לדבר עליה..כי היא כלכך מציאותית ואנושית,אין פה פנטזיות מטופשות.. ואני חושבת שיש לי איפשהוא את המילים לשיר..אני יכולה לשים פה.. יום טוב גם לך

m2love

New member
ברור שזה ה-סדרה!

והנה המילים : Вступление. Я каждый новый вечер раскрываю крылья-плечи Без тени сомненья - тебя сегодня встречу и ты меня заметишь, Но под силою волненья превращаюсь в тень И ты проходишь рядом, тебя я обнимаю взглядом Я бы докоснулась, но ты меня не знаешь, о другой мечтаешь Бесконечным будет завтра снова новый день Припев: Мне многого не надо - коснуться только взглядом До кончиков ресниц твоих на несколько секунд Тебя я заколдую, тебя ко всем ревную Но, может быть, по взгляду прочтёшь и отобьётся твоё сердце вдруг Проигрыш. Быть может я невзрачна, мечты мои прозрачны Но я в них упрямо верю, томится в моём теле и пульсом бьёт по вене Безрассудное желанье - быть всегда твоей В толпе тебя я вижу, себя так ненавижу Захлебнётся ночь водой, Всё будто так и было, любить себя забыла Но будь проклят день, когда встретилась с тобой Припев: Мне многого не надо - коснуться только взглядом До кончиков ресниц твоих на несколько секунд Тебя я заколдую, тебя ко всем ревную Но, может быть, по взгляду прочтёшь и отобьётся твоё сердце вдруг Соло. Припев (2 раза): Мне многого не надо - коснуться только взглядом До кончиков ресниц твоих на несколько секунд Тебя я заколдую, тебя ко всем ревную Но, может быть, по взгляду прочтёшь и отобьётся твоё сердце вдруг

m2love

New member
ממממממ

בואי בית אני בית את ותפזמון ביחד? לילה טוב

למעלה