.......

elena16il

New member
לגבי הפזמון

עשיתן אחלה תרגום.. אבל בשורה השנייה זה לא "עד קצות הריסים".. הרעיון שם הרי שקצות הריסים זה "ממש ממש טיפה".. זה לא אמור להיות משהו ""בולע" אלא להפך. "עד" זה אולי תרגום חד משמעי מרוסית.. אבל בעברית זה נותן משמעות הפוכה לגמרי :) אז זה אמור להיות משהו כמו: אני לא צריכה הרבה- רק לנגוע במבט חטוף בקצות הריסים שלך, לכמה שניות......... פשוט לדעתי זאת המטאפורה הכי יפה בכל השיר הזה :)

white angels

New member
הבית הבא

Быть может я невзрачна, мечты мои прозрачны Но я в них упрямо верю, томится в моём теле и пульсом бьёт по вене Безрассудное желанье - быть всегда твоей הצלחתי לתרגם כמה מילים.. אולי אני חסרת חשיבות,חלומותיי שקטים אך אני מאמינה בהם בנחישות,

m2love

New member
ממממממ

יש לך טעות..זה לא חסרת חשיבות..אלא מוזרה כזאת, וזה לא חלומות שקטים אלא שקופים.. אני אתרגם ת'בית ואת תנסחי אותו חחח..ואם יהיה טעויות תקני.. Быть может я невзрачна, мечты мои прозрачны Но я в них упрямо верю, томится в моём теле и пульсом бьёт по вене Безрассудное желанье - быть всегда твоей אולי אני מוזרה,חלומותיי שקופים אך אני מאמינה בהם בנחישות, נמצאים בתוך גופי ובפעימות הלב שלי בעורקים , רצונות עזים-להיות שלך לעד

m2love

New member
חחחחחחח

זה בכלל לא נכון ! אז מי מתרגם בית הבא?

m2love

New member
נמנמנמנ..

צריך לתרגם את הבית האחרון.. וזהו..סיימנו עם זה חח כי את הפזמון כבר תרגמנו.

white angels

New member
אני לא חושבת שיש טעם

שאני אתרגם כי זה לא ממש תואם..אז איך שבא לך אם את רוצה תסיימי
נצל"ש-היום עליתי על משו מה זה מצחיק חחח..נכון אימא של אנדריי בסדרה? מרגריטה הזו..אז היא שיחקה בסודה של נסטיה וגם שם היה לה בן..נחשי איך קראו לו? בחיים לא תנחשי...

m2love

New member
חחחחחח

וואי זה כלכך קשה...אני לא מצליחה לחשוב איך יכולים לקרוא לו.. אבל אחרי חשיבה קשה.. מממ.. מממ.. אולי אנדרי?
חחחחחח
והנה הבית האחרון : В толпе тебя я вижу, себя так ненавижу Захлебнётся ночь водой, Всё будто так и было, любить себя забыла Но будь проклят день, когда встретилась с тобой בתוך האנשים רואה אותך,את עצמי כלכך שונאת שיחנק הלילה במים..(או שלא יחנק..נו איך להגיד את זה בשפה יפה..כאילו ששותים מים ואז פתאום נחנקים כזה חחח) הכל היה כמו שהיה,לאהוב את עצמי שכחתי אך שיהיה ארור היו בו פגשתי אותך.. בית מסובך חח...אם יש טעויות תקני

white angels

New member
כן!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנדריי! הצצתי היום סתם ואז נפל לי האסימון..
וגם שם הוא עם משקפיים
רק שהוא לא חתיך כמו אנדרושה שלנו
..והוא גם מת בסוף
אניווי.. הבית בסדר אבל למה היום שפגשה אותו ארור? דווקא נראה לי שזה ההיפך ממה שמשתמע מהשיר..יענו היא לא שונאת אותו היא עדיין אוהבת אותו אז למה זה ארור?

m2love

New member
אין לי שמץ !

אני לא כתבתי תמילים חחחחח.. אולי כי היא סבלה בגללו..וזה וזה וגם בשיר מסופר שהוא לא כלכך מתיחס אליה..וזה חחחחחחחח יאא הוא מת?איזה באסה.. וניראלך שיהיה מישו חתיך כמו ג'דנוב?חחח לעעע..יש רק אחד כמוהו

white angels

New member
טוב שיהיה..

למרות שזה די מוזר..אולי היא מתכוונת שזה ארור כי החיים שלה השתנו לגמרי.. כן הוא מת אחרי שהארוסה שלו נטשה אותו בכנסייה חחח
לא סתם..הוא ירה בעצמו בטעות.. נכון אין כמו ז'דנוב
יאא שיביאו עוד סדרות שלו..הוא כזה שחקן טוב!

m2love

New member
חחחחחח פששש...ירה בטעות?../images/Emo6.gif

חחח מחר יבוא איזה אחד ויקפוץ מהחלון..אבל מה זה היה בטעות
חחח נכוןן ז'דנוב משחק כלכך כלכך טוב..והמבטים שלו לקטיה..כלכך אמיתיים..איך אפשר לעזעזאלל לשחק מבט מאוהב אמיתי שכזה?איך אפשר לזייף מבט שכזה?הוא משחק כלכך טוב!
אבל החיים שלה השתנו לטובה..חח למה שזה יהיה ארור?חח עזבי טימטום

white angels

New member
חחחחחחחח

אבל סה"כ זו הייתה סדרה יפה.. זהו הוא באמת שחקן אמיתי..והוא כזה כריזמטי! אחח אין מילים
למה ארור? היא פגשה מישהו חתיך לא סתם!
אם זה נקרא יום ארור אז לא הייתה לי בעיה שכל הימים יהיו כאלה

למעלה