.......

white angels

New member
טוב..

אז מי תתחיל?

m2love

New member
תתחילי את../images/Emo13.gif

כי בבית הראשון יש כמה מילים שאני לא כלכך מבינה

white angels

New member
טובב זה קשה../images/Emo178.gif

בבית הראשון יש מילים שאני לא מוצאת להן תרגום..אההה

m2love

New member
בבית הראשון יש רק מילה אחת שאני לא מבינה...

זאת המילה הזאת сомненья חרטה?פיקפוק? חח משו' כזה.. לילה טוב

white angels

New member
בטוחה שזה אחד מהשניים?

ובכלל השורה הראשונה די בעייתית..זה יכול להיות הגיוני שהיא שרה-"בכל ערב חדש אני פורשת כנפיים ואז משהו עם כתפיים..לא הבנתי לאן זה מתחבר..חחח אולי עדיף לחכות לתרגום של ערוץ 9

m2love

New member
חחח התרגום של ערוץ 9 עוד יותר דפוק..

כן אני בטוחה שזה אחד מהשניים..זה יותר בכיוון של פיקפוק..כאילו איך להסביר את זה..כאילו היא בטוחה בזה מאה אחוז ואין צל של פיקפוק או לא יודעת איך להסביר את זה חעחעחע
והשורה הראשונה כאילו פורשת כנפיים בכתפיים חחחח משו כזה..יענו הכנפיים יוצאות מהכתפיים...חחח אשכרה מוזר

white angels

New member
וואי איזה פרקים..

מ-ד-ה-י-מ-י-ם!! אני עכשיו ב194..דיי זה כזה מרגש..כשיגיעו לפרקים האלה בטלוויזיה תבינו על מה אני מדברת..הפרקים שהיו בעבר זה כלום לעומת האחרונים..הם באמת הכי יפים! איןן אני הולכת לחרוש עליהם כהוגן

m2love

New member
אני יודעת...

אלו ה-פרקים בסדרה חיחיחי איןן זה כזה מרגש שאי אפשר לתאר במילים. וזה כלכך אמיתי ומדהים ומהמם ומקסים...אי אפשר לתאר

m2love

New member
הבית הראשון..

Я каждый новый вечер раскрываю крылья-плечи Без тени сомненья - тебя сегодня встречу и ты меня заметишь, Но под силою волненья превращаюсь в тень כל ערב חדש אני פורשת כנפיים-בכתפיים בלי צל של ספקות-אותך אני היום אפגוש ואתה תתייחס אליי אך תחת כוח הפחד (או לחץ לא יודעת) הופכת לצל...

white angels

New member
נראה לי שזה הולך ככה

על כתפיי אין צל של ספק-אותך אפגוש היום ואתה תשים לב אליי אך תחת כוחו של הפחד תהפוך לצל והבית השני: И ты проходишь рядом, тебя я обнимаю взглядом Я бы докоснулась, но ты меня не знаешь, о другой мечтаешь Бесконечным будет завтра снова новый день ואתה נמצא לידי,אותך אני מחבקת במבט ואני---(לא מצאתי תרגום למילה),אך אתה לא מכיר אותי,על אחרת אתה חולם שוב לנצח יהיה מחר יום חדש אם את מוצאת טעויות תתקני..

m2love

New member
יש לך טעות..

נכון בבית הראשון שאני תרגמתי עשית את זה יותר נכון.. אבל יש טעות..זה לא תהפוך לצל..אלא אני הופכת לצל..כי הפועל הופך\ת שהיה שם אז זה היה בגוף ראשון..יענו מדברת עלייה. ויש לך עוד טעות.. בשורה האחרונה בבית השני.. ומחר שוב יהיה יום חדש שימשך נצח.. כאילו לא לנצח..אלא יהיה יום ארוך שיהיה כמו נצח.. והמילה שלא הבנת זה כאילו ואני הייתי נוגעת.. ויש עוד טעות..זה לא אתה נמצא לידי..אלא אתה עובר לידי.. אז בנתיים מה שיצא.. כל ערב מחדש אני פורשת כנפיים על כתפיי אין צל של ספק-אותך אפגוש היום ואתה תשים לב אליי אך תחת כוחו של הפחד אני הופכת לצל ואתה עובר לידי,אותך אני מחבקת במבט ואני הייתי נוגעת,אך אתה לא מכיר אותי על אחרת אתה חולם ,ומחר שוב יהיה יום חדש שימשך נצח

white angels

New member
חח את הרי יודעת

רוסית יותר טוב ממני=P ובכל זאת השתמשת בניסוח שלי חח

m2love

New member
חחחח כנראה..

ישלי זיכרון מהזה טוב וקל לי לזכור מילים חחח:] כי הניסוח שלך יותר הגינוי כזה חחח למרות שעדין לא הבנתי איך הוא קשור:\ אז מי מתרגם תפזמון ?!

m2love

New member
חחח טוב...

Мне многого не надо - коснуться только взглядом До кончиков ресниц твоих на несколько секунд Тебя я заколдую, тебя ко всем ревную Но, может быть, по взгляду прочтёшь и отобьётся твоё сердце вдруг הפזמון: אני לא צריכה הרבה-לגעת בך רק במבט עד קצות הריסים לכמה שניות , אותך אני אכשף,בך מקנאה לכולן אך,אולי במבט שלי תבין הכל ופתאום הלב שלך יפעם.. אם יש טעויות..תקני

white angels

New member
ניסחתי את זה..

יותר מזה אני לא צריכה-לגעת בך רק במבט, עד קצות הריסים לכמה שניות, אותך אני אכשף,לך אקנא אך אולי במבט שלי, תבין הכל ופתאום הלב שלך יפעם. אני אנסה את הבית הבא..מקווה שהוא לא קשה מדי..

למעלה