12 הנבחרים-פרק 20 הסיכום שלי

shalehet

New member
12 הנבחרים-פרק 20 הסיכום שלי../images/Emo24.gif

הבמה נראית מדהימה מתמיד, חבל שציינו רק בשתי מילים שמאריו עזב מסיבות אישיות וזהו... אז נתחיל... 1. ג'סיקה- היא היתה לא רעה בכלל, יש לה קול טוב והיא מופיעה טוב, זה לא היה מדהים, אבל זה היה בסדר גמור. 2. אנואר- אחד מהפייבוריטים שלי אחרי שמאריו איננו, אבל הוא ממש אכזב אותי בהופעה הזאת, הופעה הכי גרועה שהיתה לו עד היום, היא לא היתה הופעה גרועה, אבל יחסית להופעות שלו, הכי פחות טובה. 3. מקאילה- אין מה להגיד פשוט, זיופים וחוסר דיוקים זאת המקצוענות שלה, אבל ממנה גם לא ציפיתי לכלום אז לא התאכזבתי. 4. קונסטנטין- מקסים, מקסים, מקסים, נתן הופעה טובה ונשמע מצויין, מתוק. 5. לינדסי- סיימון פשוט הגדיר את מה שאני הרגשתי "30 מיליון צופים הנמיכו את הקול בטלויזיה" פשוט נוראי, לא האמנתי שמישהו יכול להשמע יותר גרוע ממקאילה, אין לי ספק שהשבוע לינדסי הולכת הביתה, זה היה פשוט מזעזע, באמת הנמכתי את הקול בשלב מסויים... 6. אנתוני- הוא התחיל לא רע והמשיך אפילו מצויין אבל לקראת הסוף היה נוראי, הוא ממש זייף, לא הצליח להגיע לגבהים שהוא העמיד לעצמו, הייתי אומרת בינוני והוא דווקא אחד מהטובים ביותר. 7. נאדיה- נראתה מצויין ונתנה הופעה לדעתי אחת הטובות אם לא הכי טובה היום, היא נשמעה ממש טוב ושרה מכל הלב. קבלי ח"ח 8. בו- לא אחד מהמועדפים עליי אבל אם להיות אמיתית הוא נתן הופעה מעולה, ממש טובה, הוא גם נשמע מצויין וגם הופיע טוב, ציון 10 ממני. 9.וונזל- שמלה ממש יפה וזה בערך כל מה שיש לי להגיד, פרווה ביותר, כמו שהשופטים אוהבים להגיד "SAFE".. פשוט סתם 10. סקוט- אני מאוד אוהבת את הקול של סקוט, אני חושבת שמבחינת הקול הוא אחד הטובים מבחינת הופעה אחד הגרועים, היום הוא נתן הופעה לא רעה רק שהיה נראה כאילו הוא לא מבין איפה הוא, כאילו תקעו אותו שם והוא שר בשביל הכיף, אבל כרגיל הוא נשמע טוב 11. קארי- WOW כמה שהיא היתה יפה היום, סוף סוף היא התלבשה יפה, כי לאחרונה הבגדים שלה היו זוועתיים, לדעתי היא נתנה הופעה מצויינת, אני לא יודעת מה יש לפאולה נגדה כי היא היתה מהממת, נכון שהיא הפייבוריטית שלי, אבל כשלפני שבועיים היא הופיעה לא טוב אמרתי את זה, לדעתי היא היתה ממש מצויינת, אמנם לא הכי טובה הערב, אבל מספיק טובה... 12 ניקו- את ניקו אני ממש לא אוהבת ולא אהבתי אותו מההתחלה, אבל לדעתי הוא נתן הופעה באמת טובה ומפתיעה, סיימון אמר שהוא נשמע רע ולמרות שאני בד"כ בדעה של סיימון אני חושבת שהפעם להפתעתי הגדולה מאוד ניקו נשמע מצויין, אף פעם לא שמעתי אותו שר כל כך טוב ומדוייק. אני הצבעתי לקרי... אז למי שלא יודע ניתן להצביע באסיה, ההבדל היחיד הוא שזה עולה כסף....

d58

New member
לצערי הרב הייתה תוכנית משעממת

נאדיה הייתה מצוינת כהרגלה וגם אהבתי את ג'סיקה אבל כל השאר ממש אכזבו אותי (במיוחד קרי ואנוואר). כנראה שנושא שנות ה60 לא הוציא מנם את המיטב ההימור שלי: ביי ביי לינדזי

Reutk

Active member
היה מבאס

היחידים שאהבתי היו בו ונדיה אבל קארי נראתה מדהים וזה גם משהו לא?

קוני נראה נורא רציני...

אפילו בדיכאון, לא? גם שמתי לב שהראו לגבי כל מועמד את המשפחה והחברים שלהם ואצלו לא הראו... נראה לכם שהם לא הגיעו או סתם לא רצו להצטלם?

d58

New member
בלי לפגוע בכל מעריצות קונסי אבל

לא נראה לכם שהבן אדם קצת מאוהב בעצמו עם כל הפלירטוטים האלה למצלמה?? מישהו מסכים איתי?

בדיוק! כריזמה! קוני הוא

by the way כמה שנים נראה לכם שאני אמורה להתייבש פה עד שישלחו לי את הדיסק של בטי? הזמנתי בשבת...

מהאתר של הלהקה

www.prayforthesoulofbetty.com רק צריך לשים לב, חובה לסמן בשם המזמין מדינה בארה"ב, אז כדי שלא ישלחו לך את זה לכתובת הפיקטיבית אז בפרטי המשלוח צריך לכתוב את הכתובת שלך ולציין - overseas by air

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif הוא עושה אהבה עם המצלמה../images/Emo99.gif

כמו שכל פרפורמר טוב צריך
מפה נובע הכוח של קונסי, הכריזמה שלו, והסקס-אפיל האינסופי

Johanna1

New member
אני מסכימה.

הוא נראה מוגזם, קצת לא אונתנטי. הוא בכלל לא רוקר אמיתי, והוא מוכיח את זה כל שבוע עוד יותר. בו למשל, הוא רוקר אמיתי.

Juliann

New member
הביקורת שלי........סטאר וורלד טופ12

so far dawwwg... i'm not impressed.
ג'סיקה = בלע. הופעה ממוצעת לחלוטין. ההופעה הכי גרועה שלה עד עכשיו.
אנואר= אני ממש אוהבת את הקול, למען האמת כל שבוע אני אוהבת את הקול שלו יותר אבל הוא נתן הופעה די אבראג'... אהבתי את הסטייל שלו הוא נראה ממש ממש יפה.
מקיילה=
משעשעת אבל בחירת שיר גרועה... אני שמחה שהיא חזרה לעצמה. קונסי= בפורומים של איידול כולם התרשמו כל כך ציפיתי למשהו מדהים אז טיפ-טיפה התאכזבתי בעיקר מבחירת שיר אבל הוא הראה ווקאלס והתו האחרון היה מאגגגניבב אני שמחה שהוא "קנה" הרבה מעריצים בהופעה הזאת
לינדזי= פנטזיה עשתה את זה טוב יותר ואני שונאת את פנטזיה. תבינו לבד.
אנתוני= WTF הבגדים נראו נורא, המכנסיים פשוט אסון
. התנועות ידיים חוזרות על עצמן יותר מדי וזה מתחיל לעצבן. גם הקול לא משהו היום. נאדיה= וואו. אני חולה עליההה
בו= כל כך אובררייטד! הווקאלס היו ממוצעים ולא יותר מזה ואת המכנסי עור בבקשה להשאיר לקונסי.. ואני מתחילה לשנוא אותו כי הקפיצה מהבמה היתה כל כך מלאכותית בשביל צומי והשופטים מתלהבים מהצגה וזהו.
קונסי שר יותר טוב השבוע ושהשופטים יקפצו לי. ווונזל= הופעה יפה, לא מדהים אבל יפה.
סקוט= בחירת שיר טובה בשבילו.. לא רע בכלל.
קארי=
אויש קארי... פרצוף יפה, קול חזק אבל למה היא לא "מביאה את זה"? בחירות שירים לא משהו שבוע אחרי שבוע. היא צריכה הופעה אחת מדהימה ויש לה את הקול אז מה הולך שם?! ולדעתי פאולה ממש הגזימה. פאולה די שונאת בלונדיניות כנראה חח או שהיא מקנאה כי סיימון דלוק על קארי קצת. ניקו= JPL שר את זה הרבה יותר טוב באודישנים שלו, יש סיבה לכך שניקו לא נבחר לטופ12...
סיימון היה שרוט היום
אהבתי את רוב הערות שלו. מי יעוף? קשה לדעת כי רובם היו ממוצעים לא היו הברקות מיוחדות... חוץ מנאדיה. אגב, קונסי והסווינג בהתחלה
צחוקיייייייייייייים! אבל בסך הכל די מאכזב הייתי אומרת. איפה קליי שצריך אותו??!?!?!?!?!?! אה. באינדונזיה

MoGanC

New member
:}

ג'סיקה - הקול שלה נחמד,אבל אני לא יכול שלא לתהות כשאני שומע אותה - אם היא לא היתה מספיק טובה עונה שעברה בשביל להגיע רחוק,מה הסיכויים שלה הפעם לנצח? אנוואר - החיסרון באנוואר זה שהוא משנה את השירים כלכך עד שאתה ממש לא מזהה אותם,ואתה חייב להכיר ממש טוב את השיר שהוא שר אם אתה רוצה לדעת איך הוא נשמע לעומתו.זה יפגע בו בעתיד.בינתיים הוא בטוח. מקיילה - תאמינו או לא,לא שנאתי :O והיא אפילו נראיתה בסדר,כנראה הפעם הביאו להם מאפרת מטעם ההפקה >_> קונסטנטין - לא שמעתי,בדיוק היו צעקות בבית שלי @@ לינדסי - הכי גרועה,קול שטוח בלי גוון והשיר רק גרם לי להזכר בפנטזיה כשהיא שרה את זה ועד כמה היא אפילו לא מתקרבת לנעליה. אנתוני - נחמד,אבל SAFE כמו שהם אוהבים לומר. נדיה - נשמעה יותר טוב מבעבר חוץ מהסוף שהיא חזרה לצרוח (אתם שמים לב גם לעורק הזה שיוצא לה מהגרון כשהיא צורחת?
) בו - מת עליו,אבל הוא עדיין לא הפציץ כמו שאני מצפה ממנו! אחלה קול,אחלה הופעה,אבל איפה THE BOOM!? וונזל - אהה,היא איבדה נקודות אצלי.אבל יש טווח נחמד לקול שלה. סקוט - יצא בסדר,אבל כשהוא שר את השיר הזה אין מנוס מלהשוות את זה לגרסה של ג'ורג' האף מהעונה שעברה שעשה את זה בצורה מדהימה,אז לעומת זה,סקוט היה רק בסדר. קארי - לא הכי טוב שלה,אבל כמו שסיימון אמר בשבוע שעבר,כל מה שהיא שרה היא נשמעת מצוין וזה לא היה יוצא דופן.רק חבל שהיא יישרה את השיער,אני אהבתי אותה מתולתלת!! ניקו - נשמע טוב חוץ מאיזו מילה לקראת הסוף.ממש לא גרוע כמו שסיימון אמר,לא יודע מה נסגר איתו. אגב,shalehet, לידע כללי,גם המצביעים בארה"ב משלמים כסף על ההצבעות :X

Juliann

New member
הם לא משלמים...זה חינם

גם הטלפון גם ה SMS אגב, חבל שלא שמעת את קונסי.

למעלה