12 הנבחרים-פרק 20 הסיכום שלי

Kryptonite

New member
היה משעמם, בסך הכל.../images/Emo168.gif

כולם היו בינוניים מינוס, כולל השופטים. רנדי חוזר על עצמו יותר מידי, סיימון ניראה כמו חיקוי חיוור של עצמו שמנסה להיות יותר מידי מרושע, ופאולה סתם לא הייתה מרגשת במיוחד. כנ"ל לגבי ההופעות - מיקאלה השמימה, קארי הלכה על בטוח מידי, וונזל ניראתה טוב ובזה מסתכמת הההופעה שלה וכל השאר לא בלטו בכלל...

R o t e m O p

New member
הטופ 12

אני חושבת שהפלוס היחיד שהיה לתוכנית הזאת זה שסוף סוף ראינו את כל המתמודדים על במה אחת, בגלל ששנה שעברה לא ראיתי את אמריקן איידול בקביעות וגם כשכבר ראיתי לא תמיד ראיתי עד הסוף, אז בשבילי זאת פעם ראשונה שאני רואה את כל מתמודדי איידול על אותה במה. חוץ מזה, היה מאכזב למדי, באמת ציפיתי להופעות מפוצצות... ג'סיקה - לא אחת מהמועדפות שלי, באמת שלא מבינה את הסיפור סביבה. בכל מקרה הופעה הייתה נורא משעממת והשיר היה סתמי. אנואר - ממש ממש מאכזב. הוא בהחלט אחד המועדפים עלי אבל ההופעה הזאת הייתה נוראית. פשוט נוראית. לא הבנתי מילה ממה שהוא שר הוא בלע את המילים והיו גם זיופים. מה שכן, הוא פשוט היה ניראה מדהים. המעיל הזה ארג הוא לגמרי עשה לי את זה. מיקיילה - לפחות לא היו לה יותר שפתיים של מוצצת. חוץ מזה הכל היה רע. הבגדים, ההופעה, השירה, הכל. קונסטנטין - דווקא הפעם הוא היה אחד הטובים ושמחתי שזה דווקא בגלל הביצוע שלו ופחות בגלל כל השטויות מסביב. הוא שר את השיר הזה ממש יפה. התחלה טובה וסיום טוב. אהבתי. לינדזי - נורא ואיום. היא פשוט לא חזקה מספיק. יש לה קול יפה ומיוחד אבל היא פשוט לא מבצעת מספיק טובה כדי לדעת איך להשתמש בו בצורה הנכונה. אם לא הייתי רואה את האודישנים הייתי בקלות חושבת שאין לה שום כישרון ווקאלי בגרוש. אנתוני - יש משהו בצורה שהוא זז ואיך שהוא שר שנורא מטריד אותי. הקול שלו אולי יפה אבל איך שהוא שר זה כבר סיפור אחר לגמרי. זה הטריד אותי במשך הרבה זמן כל הזמן נסיתי להיזכר - מה לעזאזל הוא מזכיר לי? (אם מישהו אומר קליי אני נשבעת שהוא לא יזכה לראות את השמש זורחת מחר) והיום סוף סוף הגיע לי התובנה המבורכת - הוא מזכיר לי זמר אופרה ! לעזאזל כמה שאני שונאת אופרה ! Therefore אני שונאת את אנתוני. נאדיה - היא הייתה פשוט יפהפיה. אני בדר"כ כלל לא נוטה להגיד את זה על בנות אבל אני חייבת להודות בזה היא פשוט נראתה מדהים! וכרגיל, היא נתנה הופעה טובה. הבחורה הזאת מקצוענית אין מה להגיד היא יודעת בדיוק מה היא רוצה לעשות והיא עושה את זה מצויין. בו - המועדף הראשי שלי בתחרות. אני אוהבת את הבחור הזה. חוץ מזה שיש לו קול מעולה יש לו גם פשטות יפה כזו הוא באמת אוהב לשיר ורואים את זה. וכל הגרופיות של קונסטנטין יכולות לקפוץ לי כי בו אוכל אותו בלי מלח (תיזהרו - כי הוא באמת יכול P:) וונזל - סיימון אמר את כל מה שהיה צריך לומר. היא בינונית ואם היא לא תעשה עם עצמה משהו היא לא תחזיק מעמד לאורך זמן. סקוט - הקול יפה האיש לא. אני יודעת, אני קטנונית, אבל מה לעשות אני עדיין לא יוצאת מהקטע הזה של איך שהוא התנהג באודישנים. הוא היה פשוט איש רע. הוא שחצן ומנופח בעצמו. חוץ מזה ההופעה שלו הייתה גרועה. מבחינת שירה, הכל טוב ויפה הוא יודע לשיר ולשחק עם הקול. אבל מבחינה של ההופעה, של תנועה הוא פשוט פוזה אחת גדולה. הוא חושבת שהוא איזה פרופרמר שלא מהעולם הזה אבל הוא סתם גרוע. קארי - ככל שעובר הזמן, אני פחות ופחות אוהבת אותה. כל הקטע הזה של הקאנטרי ממש לא עושה לי את זה וגם הקול שלה נשמע לי צורמני כזה. לא אוהבת. ניקו - היו לו הופעות טובות יותר נכון, אבל עדיין - טוב שחזרת ! הוא כל כך חמוד ויש לו קול ממש טוב.

MiZeGoogle

New member
GIVE ME A BREAK !!!

מיכאלה גורדון שיפרה הופעה חיצונית - סוף סוף השיער הסתדר לה!

R o t e m O p

New member
השער שלה היה נורא !

יותר אהבתי כשהיא אספה אותו. ונתתי לה ציון לשבח על השפתיים, לא ? מה את עוד רוצה שאני אעשה ? חוץ מזה זאת דעתי האישית...ודעתי האישית היא - שאני לא אוהבת פרחות.

14מתן

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo152.gifTOP 12../images/Emo17.gif../images/Emo106.gif

קודם כל...עכשיו יש משום מה את moment like this של קלי ב
התוכנית היום לא הייתה משו...
לא יודע מה קרה להם
ג'סיקה
- הופעה נחמדה, היא מסוגלת ליותר אבל
אנואר
- אני ממש לא אוהב אותו...טמיירה שרה את השיר הזה בעונה הראשונה (קשה לי לא להשוות...שיחפשו שירים אחרים !!! לא חסר !!) ובצעה אותו הרבה יותר טוב.. יש גם משו בצורה שבה הוא שר שנורא מפריע לי, כאילו הוא לא פותח את הפה מספיק אז יוצא לו יותר צליל של קול מהאף, לא יודע בדיוק מה אבל אני יעלה על זה בשבועות הקרובים
מיכאלה
- הסאונד בהופעה שלה לא הסתדר לי עם התזוזות של השפתיים
לא נורא, היא לא הייתה משו סיימה סביר אבל לא מספיק. כן, ומישו אמר קמיל מעונה קודמת ? מישו אמר מממממ.....חפשו שירים מקוריים ?
לינדזי
- עם כל החיבה שלי אליה היא הייתה גרועה היום. יותר מסקוט ומכאלה אפילו
שיר הכי לא מתאים לה בעולם ושוב, פנטזיה ? עונה קודמת ? מה ? שוב אותו שיר ? אההההההה
קונסטנטין
- אני חייב להודות שזאת הייתה ההופעה היחידה של קונסטנטין שבאמת יכולתי להגיד שהייתה טובה ! לא ילל לא צרח היה יכול להיות נהדר בלי הצווחה שהוא דפק בסוף עלאק "high note"
אנטוני
- מתחיל להמאס לי ממנו...
גם די זייף לאורך השיר
נדיה
- נ-ה-ד-ר-ת !! עד עכשיו הייתי בטוח שהיא רק פרפורמרית עם קול חלש אבל היום היא הוכיחה שהיא גם וגם ! "איי גיב הר פרופס"
בו
- נחמד. אין מה להתלהב יותר מידי. השופטים סתם סוגדים לו בצורה מוגזמת
וונזל
- נ-ה-ד-ר-ת 2 !! אחת המועדפות עליי. ממש אהבתי "טאץ' דאוון !"
סקוט
- יאללה נמאס ממך. הביתה
קארי
- אני דווקא אהבתי, לא יודע למה השופטים ירדו עליה
ניקו
- גם היה טוב מאוד ! אפשר להתנחם בזה שהוא חזר במקום מאריו ולא טראוויס או ג'וזף או דיוויד או כל בן אחר
בקיצור, התחלתי את התוכנית עם ביקרת מאוד "סיימונית" וסיימתי עם "פאולה-איות" מוגזמת

Juliann

New member
לגבי קונסי...

היה דיון לגבי התו הזה וזה ממש לא היה צרחה. למען האמת זה התו הכי גבוה ששמענו בתוכנית אחרי אנואר... למה אנשים בכוח מחפשים סיבה לרדת עליו? מבחינת קול הוא דפק הופעה והתו היה מעולה. פרופס טו קונסי.

14מתן

New member
אני לא מחפש סיבה לרדת עליו....

אני ממש לא אוהב אותו ואמרתי, ההופעה שלו היום הייתה טובה ! רק התו האחרון הרס לי אני לא אהבתי...

Fairywitch

New member
"In a competion full of hamburgers

You are a steak"...
כשסיימון כבר נותן מחמאה- ככה היא נשמעת (*בוכה ונשנקת מצחוק*)

Juliann

New member
חולה על הדימויים של סיימון ../images/Emo6.gif

היציאות שלו זה משו... או מה שהוא אמר לאנתוני: אתה כמו אלה שמנסים לבדר במסיבת כריסטמס- ולא מצליחים! ולקונסי הוא דווקא החמיא.. ההערה של הסמוגלינג זה לא ירידה. זה אומר שהוא ממש עולה באש שהוא מופיע והוא ציין שהוא פרפורמר מעולה ושהבנות חולות עליו
בפורומים טוענים שנראה שסיימון אמר את הערת הסמוגלינג הוא הפך זמנית להומו לכמה שניות, עוד שניה היה מסמיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bendreaming

New member
היא כנראה התכוונה "סמולדרינג"?

זה אומר שמשהו מעלה עשן. סמוגלינג נשמע כמו משהו מתוך ספר של הארי פוטר.

אההההה

באמת לא הבנתי מה הוא אמר שם, וזה שיגע אותי. כן, אני חייבת לציין שסיימון היה נחמד לקוני הפעם ולכן הוא חוזר לרשימת האנשים החביבים עלי. כי עד עכשיו הוא היה די מגעיל אליו וחשבתי שאולי הוא מאויים מזה שמישהו לוקח ממנו את אור הזרקורים, אבל כנראה שהוא החליט ש if you can't beat them... קוני שוללללללללללללללללללללללללללט!!!!!!!!!!!!!!!!

Fairywitch

New member
ומה עוד יש לי לומר על היום? אז ככה:

סוף סוף
במה גדולה, הרבה קהל- ככה אני אוהבת את התחרות
אז מה היה לנו?
ג'סיקה- בסה"כ הופעה טובה. לא כמו תמיד, אבל הבחורה מצויינת.
אנואר- לבחור יש קול נפלא, מאוד נהניתי. אבל סיימון צודק- יש סכנה שהוא יתחיל לשעמם, וחבל
אנתוני- לא מבינה מה רוצים ממנו. הוא זייף פה ושם, אבל אני לא יכולה שלא להנות כשהוא שר.
קונסי אהובי- ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו, לדעתי. פשוט התמוגגתי. גם סיימון כבר מבין שקונסי הפך לאליל הבנות (אם שמתם
להערה שלו, שגררה בעקבותיה צרחות מהבנות בקהל)...
נדיה- שיר שאני מאוד אוהבת, ביצוע מושלם, אין עליה
סקוט- למרות שאני לא מסמפטת אותו- היום די נהניתי. היה טוב.
לינדסי- בעעע...
כמה ציפיות היו לי ממנה בתחילת הדרך, וכמה אכזבות. אפילו לא הופעה מרשימה אחת עד היום
קרי- אני עם סיימון- היא הייתה מצויינת. מתה עליה. על איזה שעמום דיברה פולה
GO CARRIE! GO SIMON!
ניקו- מאוד יפה. הפעם אני לא מבינה על מה סיימון קישקש...
בו- מופע רוק אמיתי
אוהבת אותו. משתפר כל שבוע.
וונזל- שיר מאוד קשה, שאני מאוד אוהבת. די זייפה, לטעמי, אבל בסה"כ היה בסדר. היא קצת ממוצעת, כמו שנאמר לה, אבל אני מקווה ליותר.
מיקיילה- חצי שיר זיוף נוראי, חצי טוב מאוד. גזרה נמוכה במכנסיים זה בעעע...
אבל זאת אני. לא אהבתי, אבל נו, טוב...
היו יותר גרועים ממנה היום. מי יעוף? אם יש צדק- לינדסי. הכי פחות טובה היום (ולא רק היום).

yinnon2

New member
לפי דעתי הייתה תכנית ממש יפה היום..

יכול להיות שזה בגלל שזו הפעם הראשונה שראיתי את כל התכנית מהתחלה עד הסוף ובזכות הפורום גם הבנתי מי זה מי וכו'.. לפני התכוכנית היום הייתי נחרצות בעד ג'סיקה,אבל זה קצת השתנה היום,היא לא הייתה משו מדהים (היא גם לא הייתה גרועה,היא פשוט צריכה לשיר יותר שירים מהבטן,כמו שהיא שרה את against all odds). את קונסטנטין אהבתי במיוחד,הוא הכי הפתיע אותי לטובה,הוא עשה ביצוע מרשים במיוחד והוא הרוקר המוביל,בו עשה את ההופעה שלו אובר הכל,פשוט מוגזם מדי (גם הפרצוף שלו לא כ"כ מוצא חן בעיני,רוקיסטי מדי..) נדיה הייתה פשוט מושלמת,צדקה כשאמרה שזה הזמן לביצוע שקט-בחירת השירים שלה טובה מאוד והיא אכן סטייק בחבורת המבורגרים (לדברי סיימון). סקוט גם היה טוב,אבל חסר לו סטייל,וקשה להיות איידול בדרך שהוא עושה את הדברים. המצטיינת הערב היא ללא ספק קארי--סגנון הקאנטרי שלה פשוט נהדר (ואני לא מבין מה רע בשיר שהיא בחרה-זה שירים מהסיקסטיז-אין הרבה ברירות לשירים יפים..) ומי שלא אהבתי זה--בו (ציינתי כבר),מיכאלה(צעקנית מדי,זייפנית מדי),אנתוני פשוט לא.. כל השאר היו נחמדים(במיוחד אנואר). ויש לי 2 שאלות : א-למה השירים הם בגרסאות קצרות תמיד? ב-מה פשר שם משפחתה של הגב' פאולה עבדול?

shiri_b

New member
סוף סוף התחרות התחילה!!

רק חבל שבכזה שיעמום חבל שמאריו עזב הוא היה אחד המבטיחים של העונה... זה ממש מוזר. התוכנית הייתה ממש משעממת ומייקלה הביאה אותה בזיופים ואח"כ שהשופטים העירו לה היא צעקה משהו והפלאשבקים שעלו לי לנני היו מדהימים כל מה שהיה צריך זה שהיא תגיד i'm sorry mr. simooooon כמו שנני הייתה אומרת למיסטר שפילד השיר שלה התחיל בזיופים מחרידים! לינדסי הזאת כל פעם שהשופטים אומרים לה משהו רע היא הולכת לבכות כזה, לא יודעת חבל לי עליה אני כל פעם מרחמת עליה היא לא נראת כאילו היא בנויה לכזה דבר... אנתוני באמת היה משעמם מוות הוא היה צריך לבחור שיר שונה...

למעלה