12 הנבחרים-פרק 20 הסיכום שלי

MoGanC

New member
this are 166 nrs NOIT 1800 nrs

למה את חושבת שריאן מדגיש את זה? כדי שאנשים לא יחשבו שזה מספריי 1800 שאלה שיחות חינם.והוא אומר כל פעם כשהוא מדבר על להצביע למישהו standard rates DO apply, שזה בעברית..... אוקי הבנתם את הפואנטה.

Juliann

New member
הוא כל הזמן אומר

calls are total free וזאת הסיבה שאנשים מצביעים במשך שעתיים

MoGanC

New member
זה toll free.

זה אומר שאין תשלום על זה שאתה מתקשר ממדינה רחוקה מאיפה שהם,אבל התעריפים של שיחה רגילה הם עדיין משלמים.ואפילו אם לא,עדיין ההודעות טקסט יש עליהם תשלום ואת זה אין להכחיש.

Juliann

New member
ה SMS בחינם 100 אחוזזזזזזזזז

הוא אמר את זה שבעונה הקודמת הוא הסביר איך שולחים הצבעה ב SMS ולגבי השיחות, קראתי גם בפורום של איידול שזה חינם. אף אחד לא היה מצביע שעות אם הם היו משלמים על זה.

MoGanC

New member
Standard rates do apply!!! ><

אולי האמריקאים חושבים שזה חינם ובגלל זה הם עושים את זה אבל אין מצב שזה בחינם לגמריי.מה אנחנו בכלל מתווכחים,נשאל אמריקאים :O

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהתכנית הראשונה של הטופ12../images/Emo115.gif

ג'סיקה-יש לה קול יפה, ההופעה הייתה לא משהו... שיר משעמם. אנואר-קול ממש מושלם, אבל כמו שרנדי אמר safe performence... ציפיתי ממנו להרבה יותר אחרי ההופעה הפיצוצית של שבוע שעבר. מקיילה-אף פעם לא אהבתי אותה...השיר די מתאים לאישיות שלה...הקול שלה עדיין מעצבן.הבגדים שלה היו מזעזעים. קונסטנטין-
בהתחלה הוא היה נראה די בבאסה(לפני השיר). כרגיל הוא שר מצוין, נתן הופעה נהדרת וסיום מעולה לשיר. אפשר להגיד שזו הייתה ההופעה הכי טובה שלו.אחרי ההופעה הוא נתן חיוך מדהים
ללא ספק-
אמיתי
לינדזי-זייפה בטירוף
הביתה
סיימון הרג אותי עם ה"30 מיליון צופים הנמיכו את הווליום סימולטנית"...
אנטוני-יש לו קול יפה אבל ההופעה לא הייתה משהו.סיימון קצת הגזים עם הoffice cristmass party
זה לא היה עד כדי כך גרוע...אבל גם לא מספיק טוב... נדיה-קודם לא ממש אהבתי אותה אבל היום היא נתנה הופעה מצויינת אחת ההופעות הכי טובות בתכנית של היום
בו-הופעה מצויינת, קול אדיר, אותי הוא אף פעם לא מאכזב
המועדף שלי
התגובות של השופטים היו מאוד מפרגנות ובצדק
וונזל-הופעה בינונית ומטה. קול טוב אבל לא מספיק. כמו שסיימון אמר-absolutely in the middle. סקוט-בינוני ביותר, קול טוב אבל לא פרפורמר מספיק טוב...מעריכה שילך עוד 2-3 תכניות... קארי-חזרה לסגנון הקאנטרי סוף סוף. השיר מדגיש יפה את האישיות שלה והקול שלה. סיימון החמיא לה והוא צודק
ניקו-בסדר... לא מזייף אבל גם לא טוב מספיק...אני מתגעגעת למריו והוא לא מתקרב אליו בכלל... המועדפים שלי: בו, קונסטנטין
, קארי. הבייתה:לינדזי או סקוט. גם את מקיילה אני לא אוהבת אבל השבוע היא הייתה יחסית טובה...

sk8er grrl

New member
וואי אני מסכימה איתך ב-100%!

הפייבוריטים שלי הם קארי, קונסטנטין ובו... אני חושבת שבעיקרון גם וונזל ונאדיה טובות... אני ממש לא אוהבת את סקוט, לינדזי, ניקו או אנתוני... הם לא יודעים להופיע...

whatever4

New member
2 שאלות:

1. כמה עפים מחר? 2. מישהו יודע למה מריו עזב? חוץ מזה- אני בעד שני הרוקרים
מעניין מי משניהם יגיע יותר רחוק.... אני מהמרת על קונסטנטין.

14מתן

New member
תשובות

מחר עף מתמודד/ת אחד וככה זה יהיה כל שבוע עד סוף התוכנית בקשר למאריו אפאחד לא באמת יודע למה הוא עזב

whatever4

New member
בעייני...

בו נתן הופעה מדהימה נדיה היתה טובה לשם שינוי ג'סיקה איכזבה אותי בגלל שיש לה קול מהמם וקונסטנטין בחר שיר מעפן אבל עדיין היה כובש כהרגלו וזה רק אני או שצריך לשלוח את אנתוני לארוויזיון?! הוא ממש יתאים לייצג את שוודיה או דנמרק.

שניש

New member
בו,נאדיה המנצחים של הערב../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אחד מהם חייב לזכות. אחרת אני מפסיקה לצפות. איום גדול

Juliann

New member
אם בו ינצח אני מפסיקה עם איידול !!

בו לא מתאים להיות איידול, לא מתאים ל MTV, לא מדבר לנוער, לא שווה כלום בלי להקה מאחוריו, אי אפשר לשווק אותו, אי אפשר לעשות איתו כלום! והוא כזה צומי!!!

MiZeGoogle

New member
בו הוא באמת לא ה"איידול" הטיפוסי

אבל בואו ניתן לו צ'אנס... וישחקו הנערים לפנינו

אמפ...

גם אם הוא לא ה"אידול" הטיפוסי הוא פשוט מעולה!!!... והוא חייב להצליח והוא צריך יותר מצ'אנס

Fairywitch

New member
תראי- הוא יותר טוב מכמה אחרים...

אני מחבבת אותו, אבל חבל לי שאין לו מספיק כריזמה...

MiZeGoogle

New member
אני לא חושבת שיש לו בעיה של כריזמה

אני חושבת פשוט שהסגנון שלו לא תואם את הסגנון של המעריצים של התוכנית. עם זאת, אולי אני טועה, בכל זאת לא הדיחו אותו עדיין....

Johanna1

New member
ממש ממש ממש לא מסכימה.

הוא הכי מקצועי מכולם שם, ואם למישהו משם יש קריירה בטוחה, זה הוא!

למעלה