אמירותיך מזעזעות לחלוטין.
כל אזרח במדינה ראוי לשוויון זכויות. זה לא ייתכן, שבמדינת ישראל, אזרחים הומוסקסואלים ואזרחיות לסביות אינם יכולים להתחתן בתחום שטח המדינה (לא נישואין כדת משה וישראל, אינך באמת ובתמים מצפה מרבנים כאלה ואחרים להפגין ליברליות או פלורליזם כלפי קבוצות כאלה ואחרות, אלא אני מתכוונת שיש להתיר ולאפשר נישואין אזרחיים בשטחי מדינת ישראל), ונאלצים, בעל כורחם, לטוס לקפריסין או לפראג על מנת להתחתן. זו לחלוטין חובתה של המדינה לפעול למען האינטרסים של כלל אזרחיה.
נישואין אזרחיים זה לא אך ורק לטובת גברים הומוסקסואלים ונשים לסביות, אלא זה לטובת כל אותם האזרחים המעוניינים להתחתן בשטחה של מדינת ישראל עם מישהו שהוא אינו בן דתם, או אנשים שהוגדרו כפסולי חיתון ע"י הרבנות (לדוגמה, כוהנים וגרושות או ממזרים), או אנשים שהרבנות מסרבת בתוקף להכיר ביהדותם או שיהדותם מוטלת בספק באופן אוטומטי (למרות שחונכו ע"י הוריהם כיהודים לכל דבר) רק משום שהם לא נולדו בשטחי מדינת ישראל (למשל, טרטורים בלתי נלאים שהרבנות מעבירה עולים מברית המועצות לשעבר או עולים מאתיופיה, ולעיתים גם עולים מארה"ב, והדרישה מקבוצות אלו להוכיח את יהדותם).
אני מריחה גם ניחוח מסוים של הטרוסקסיזם בהודעתך. זה עצוב בהחלט שנטייה מינית הומוסקסואלית מוגדרת בתפישת עולמך כ"הליכה נגד הזרם" או כ"מרד" או כדבר "לא נורמטיבי" או "כי זה באופנה". נטייה מינית זה לא דבר שניתן לבחירה מודעת. כפי שאתה נמשך לנשים, כך ישנם גברים הנמשכים לגברים, וישנן נשים הנמשכות לנשים. אף אדם לא קם, בוקר בהיר אחד, ומחליט שהחל מהיום - הוא הומו. הליכה נגד הזרם זו לחלוטין בחירה מודעת, בניגוד לנטייה מינית שזו אינה בחירה, ולכן, המושג הנ"ל אינו מתאים כאן. אם משפחתה של פותחת השרשור אוהבת ומכבדת אותה, הם יקבלו אותה בדיוק כפי שהיא, כן, שוד ושבר - גם אם היא נמשכת לבנות מינה וגם אם ביום מן הימים היא תחליט להביא ילדים לעולם עם בת מינה (הם יהיו בסדר גמור גם בלי דמות גברית בחייהם, מבטיחה לך).
זה לחלוטין לא ייאמן שאנשים, כמוך ושכמותך, מרשים לעצמם ונותנים לעצמם לגיטימציה לפרסם בפומבי אמירות כל כך פרימיטיביות, מיושנות, אנטי ליברליות ואנטי פלורליסטיות.