.

רואה 6 6

New member
אתה מדבר בסיסמאות.

אין לך שום מושג על כלום.
לא שאין מקומות חשוכים בארץ,לא הייתי שולחת ילד לביה"ס בשכונה ג' כנראה בבאר שבע אבל אולי בזה אני טועה לחלוטין וגם שם הכל בסדר.
היו לי חיים נורמטיבים כילדה לפני כמה עשורים,כמו שרואים בכרטיס שלי כאן,ובשנות השבעים,שמונים לא היתה חריגה גדולה יותר מגירושין.
זה נגמר.
כל פעם יש משהו נוסף שקורה והופך מציאות גורפת. בוא תצטרף למציאות הזו.תסתכל עליה בעיניים.זה לא אומר שבהסכמה הזו אתה מסכים גם להשתתף באורגייה עם שלושה גברים.

supersonic777

New member
א'.יש לי קצת מושג,תתפלאי...ב'.אגב,התכוונת...

בטח לשכונה ד' באר שבע... - ואם היית גרה שם?מה רע שם?בסדר,זה לא TLV צפון,אוקיי?
תודה,מספיקה לי אישה אחת!
מי אמר שנגמר?אחוז הגירושין גבוה,מכיוון שהרוב מתחתנים מהסיבות הלא נכונות...עכשיו גם תגידי,"זה נורמטיבי היום להתרגש"...

רואה 6 6

New member
אשכרה,לא הבנת על מה אני מדברת

למעט זה שתיקנת אותי לגבי שכונה ד. אתה כנראה צודק בכך,זה לא ג אבל זה הדבר היחיד. ציינתי את השכונה כי הומואים פעם היו מקבלים שם מכות אם ידעו שהם כאלה. אולי גם זה כבר לא,לתקותי, לא בגלל שזה לא תל אביב,בחיאת,אני גרה בתל אביב?גם זה כתוב בכרטיס שלי,אני בפריפריה,מה שנקרא.
ומה נגמר...? הירידות של ילדים על אחרים בגלל גירושין!!לא הגירושין,הירידות!!
באמת,תשקיע עוד שניה בקריאה,זה ממש בעייתי:

supersonic777

New member
צודקת!אני לא ממש קורא עד הסוף...

B L I M P

New member
ברור לך שזה טיעון קצת דבילי נכון

שאסור להומואים להביא ילדים כי חבריהם לכיתה יקניטו אותם?

ילדים גם יקניטו ילדים שמנים, כהי עור, עם פגמים אסתטיים ולא חסר.. אז להפסיק להביא ילדים שהם לא מודל היופי האשכנזי?

דווקא הומואים הורים הרבה יותר טובים - הם באמת רוצים ילדים ועובדים כדי שיהיו להם כאלו. בניגוד לאיזו פוסטמה שנכנסה להריון בגיל 16 ולא עשתה הפלה כי ההורים שלה לא מאמינים בזה. ולא חסר דוגמאות להורים הרבה יותר גרועים עבור הילדים שאין להם שום בעיה להביא ילדים.
אצל הומואים גם לרוב יהיה מדובר בזוג מבוסס (כי להביא ילד בצורה מלאכותית עולה כסף) מה שאומר שלילד יהיו חיים יפים (לא חסר ילדים שעובדים בצומת כדי להרוויח כסף למשפחה...). בקיצור - חוץ מאיזו דעה מיושנת שהומוסקסוקאליות זה רע אין שום חסרון לילד לזוג הומואים (או לסביות) מאשר למשפחה בה יש אמא ואבא.

ואם תטען כנגד חוסר באמא/אבא -לא חסר משפחות גרושות, שהגירושים נעשו בצורה ממש ממש מכוערת ופגה בילדים בצורה נפשית וכלכלית קשה, ועדיין הם חיים בלי אמא/אבא וזה אף אחד לא ימנע (מבטיחה לך שיש יותר ילדים להורים גרושים מאשר ילדים להורים חד מיניים).

lee145

New member
אמירותיך מזעזעות לחלוטין.

כל אזרח במדינה ראוי לשוויון זכויות. זה לא ייתכן, שבמדינת ישראל, אזרחים הומוסקסואלים ואזרחיות לסביות אינם יכולים להתחתן בתחום שטח המדינה (לא נישואין כדת משה וישראל, אינך באמת ובתמים מצפה מרבנים כאלה ואחרים להפגין ליברליות או פלורליזם כלפי קבוצות כאלה ואחרות, אלא אני מתכוונת שיש להתיר ולאפשר נישואין אזרחיים בשטחי מדינת ישראל), ונאלצים, בעל כורחם, לטוס לקפריסין או לפראג על מנת להתחתן. זו לחלוטין חובתה של המדינה לפעול למען האינטרסים של כלל אזרחיה.

נישואין אזרחיים זה לא אך ורק לטובת גברים הומוסקסואלים ונשים לסביות, אלא זה לטובת כל אותם האזרחים המעוניינים להתחתן בשטחה של מדינת ישראל עם מישהו שהוא אינו בן דתם, או אנשים שהוגדרו כפסולי חיתון ע"י הרבנות (לדוגמה, כוהנים וגרושות או ממזרים), או אנשים שהרבנות מסרבת בתוקף להכיר ביהדותם או שיהדותם מוטלת בספק באופן אוטומטי (למרות שחונכו ע"י הוריהם כיהודים לכל דבר) רק משום שהם לא נולדו בשטחי מדינת ישראל (למשל, טרטורים בלתי נלאים שהרבנות מעבירה עולים מברית המועצות לשעבר או עולים מאתיופיה, ולעיתים גם עולים מארה"ב, והדרישה מקבוצות אלו להוכיח את יהדותם).

אני מריחה גם ניחוח מסוים של הטרוסקסיזם בהודעתך. זה עצוב בהחלט שנטייה מינית הומוסקסואלית מוגדרת בתפישת עולמך כ"הליכה נגד הזרם" או כ"מרד" או כדבר "לא נורמטיבי" או "כי זה באופנה". נטייה מינית זה לא דבר שניתן לבחירה מודעת. כפי שאתה נמשך לנשים, כך ישנם גברים הנמשכים לגברים, וישנן נשים הנמשכות לנשים. אף אדם לא קם, בוקר בהיר אחד, ומחליט שהחל מהיום - הוא הומו. הליכה נגד הזרם זו לחלוטין בחירה מודעת, בניגוד לנטייה מינית שזו אינה בחירה, ולכן, המושג הנ"ל אינו מתאים כאן. אם משפחתה של פותחת השרשור אוהבת ומכבדת אותה, הם יקבלו אותה בדיוק כפי שהיא, כן, שוד ושבר - גם אם היא נמשכת לבנות מינה וגם אם ביום מן הימים היא תחליט להביא ילדים לעולם עם בת מינה (הם יהיו בסדר גמור גם בלי דמות גברית בחייהם, מבטיחה לך).

זה לחלוטין לא ייאמן שאנשים, כמוך ושכמותך, מרשים לעצמם ונותנים לעצמם לגיטימציה לפרסם בפומבי אמירות כל כך פרימיטיביות, מיושנות, אנטי ליברליות ואנטי פלורליסטיות.

supersonic777

New member
את תלכי עם הזרם,אני אלך נגד!איך הא?

כדי שיהיה שוויון זכויות בעניין הזה,צריך לחוקק חוקים.
צריך לומר לך שאם האם לא יהודיה אז גם ילדיה לא...?
אמירות פרימיטיביות,מיושנות,אנטי ליברליות ופלורליסטיות,כתגובתך...
אז שמעת על חופש הביטוי?אז אני רוצה לומר את מה שאני חושב!
לא אומר שאני טועה!
עובדה,שעדיין לא נותנים יד לדבר!

אייני

New member
היא לא אמרה שאסור לך להתבטא ככה.

היא אמרה שהיא מזועזעת מההתבטאויות שלך ושלא ייאמן שאנשים כמוך נותנים לעצמם לגיטימציה להתבטאויות כאלה.

יש הבדל עצום בין השניים. חבל שאתה לא מבדיל.

מה שהיא אמרה זה מה שאני הייתי אומר לכל אדם שכותב דברים פוגעניים, דוחים, או מעליבים. לא אאסור עליו להתבטא ולא אאסור עליו את חופש הביטוי - אבל בהחלט אזדעזע מדבריו ולא אבין כיצד הוא נותן לעצמו לגיטימציה להתבטא ככה.

בקיצור, מה שהייתי אומר לכל אדם כמוך.

אייני

New member
אתה רוצה לחיות עם אישה?

תעשה מה שבא לך, אבל למה לערב את המדינה?

מה בדיוק ההבדל? אתה רוצה לחיות עם אישה - תהנה. למה זה צריך להיות עניינה של המדינה? למה המדינה צריכה לספק לך זכויות והקלות והתאמות? תחייה עם אישה וגמרנו.

אם אתה רוצה זכויות והקלות והתאמות ומה לא - אז בבקשה, ספק אותם לכל מי שרוצה לחיות כמוך עם אדם אחר ולא משנה מה. אם אתה לא חושב שזה עניינה של המדינה - אז בבקשה - מנע את זה גם מעצמך.
בכל מקרה אחר - אתה יוצא צבוע.

אחרון חביב, יצא לי לקרוא כבר כמה מחקרים על הורות חד מינית, והמחקרים שמצאתי ראו שאין הבדל למעשה בין רמת האושר של ילדים בהורות כזאת לרמת האושר בהורות אחרת. למען האמת היה אפילו אחד שלפיו יצא שילדים של הורים חד מיניים מאושרים יותר.
האם לך יצא לקרוא מחקרים על זה? התעניינת בנושא בכלל לפני שפסקת חד משמעית? אני מקווה שגרמתי לך קצת יותר להתעניין לפחות.

AlabamaW0rley

New member
בואנה, אתה צריך ריענון מושגים רציני

בני האדם כולם הם שווי זכויות מעצם לידתם. תפקיד המדינה הוא לשמור על זכויות כל האזרחים שלה בצורה מיטבית. אם מדינה מפלה אזרחים מסיבות דתיות - היא מדינה שכשלה בתפקיד שלה וראוי שאזרחים ימחו על כך. להגיד לבחורה הזו "תעשי מה שבא לך, אבל למה לערב את המדינה?" זו בורות.

וההתבטאויות שלך הן בטח לא גאוות המשפחה.

AlabamaW0rley

New member
תכירי, צידה האפל של הציונות.

ציונות הולכת יד ביד עם יהדות. ויהדות, כמו כל דת, צריכה סמכויות דתיות שיגידו מה אסור ומה מותר. כרגע, הסמכויות הדתיות אומרות שהומוסקסואליות זה אסור. אז... או ציונות או ליברליות. תבחרי.

אייני

New member
ציונות ממש לא הולכת יד ביד עם יהדות.

(לא במובן של הדת היהודית, לפחות. אם את מדברת על כל שאר המובנים השונים של יהדות, כמו יהדות כלאום - זה כבר יותר מדוייק)
מה שקורה זה ש*היום* משום מה הדת היהודית השתלטה על הציונות ומציגה את עצמה כציונות הבלעדית. פעם זה לא היה ככה, ולמען האמת - מרבית הציונים היו חילונים שמאוד התנערו מהדת עצמה.

"האם ניתן את כוהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חופשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כוהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלוא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות."
(בנימין זאב הרצל)

AlabamaW0rley

New member
לגבי הרצל,

הרצל הסתכל על יהודי אירופה וראה בהם קהילה עם מאפיינים משותפים אז היה לו קל לדבר על לאום יהודי שלא בהכרח קשור לדת כלשהי. כשמכניסים למשוואה את יהודי ערב ואת
"הארץ המובטחת" - אז הציונות הופכת לציונות דתית. אין ארץ מובטחת, אלא אם את מאמינה בזה. אין ראיות מדעיות מוצקות לכך שמי שנחשב היום ליהודי הוא צאצע של עם אבוד שמקורו בארץ ישראל.

אייני

New member
*מאמין, קודם כל

ונכון, נו ו? האם יש ראיות מדעיות שהאנגלים של היום הם הם אותם אנגלים של לפני כמה מאות שנים? או הספרדים? או המצרים? וכד' וכד'. למעשה, בהתחשב בכיבושים ובהיסטוריה של כל עם - אין למעשה שום נקודת דמיון או הבדל בינו לבין העם המקורי ושום ראייה לכך שיש בכלל קשר בינו לבין העם המקורי (את מוזמנת לנסות למצוא דמיון בין מצריים של תקופת הפרעונים למצריים המוסלמית של היום). ועדיין - יש כאן דברים שמקשרים בין האנשים השונים בעם ויוצרים את הלאומיות שלו.
והם נשארים ללא שום קשר לדת. יש לנו לאום יהודי - והוא קשור לארץ ישראל ללא שום קשר לדת עצמה.

למעלה