1X03 "התער של אוקום"

נראה לי ש...

אלה בלי האות זה היה מה שהאוס התכוון. תכלס זה היה די ברור שהוא צודק

randomguy

New member
תשובה... ../images/Emo13.gif

זה היה קצת מבלבל, אני מקווה שאני לא התבלבלתי, אז ככה: יש כדורים צהובים ועגולים עם אות ויש בלי אות. הכדורים עם האות הם כדורים נגד שיעול שהבחור היה אמור לקבל. הבחור לקח כדורים בלי אות, שהרוקח נתן לו בטעות. הם היו תרופה נגד שיגדון, והוא לקח הרבה מהם ולכן זאת היתה מנת יתר של תרופה לא מתאימה שגרמה לו את כל הסימפטומים (חוץ משיעול). כשהוא הגיע לבית החולים הוא הפסיק את התרופה ולכן מצבו השתפר, אבל אמא שלו נתנה לו אחר כך את התרופה (הלא נכונה) ושוב מצבו התדרדר. בסוף נגמרה התרופה. הריפוי היה בתרופה שמנטרלת את השפעת התרופה הלא נכונה. מקווה שזה עונה לך על השאלה

randomguy

New member
לא, הכדורים עם האות היו הנכונים

בסוף הפרק קמרון נותנת ל...ברנדון (!lovely name) כדורים עם אות, והוא אומר שעל הקודמים לא היתה אות. ראיתי את הפרק ארבע פעמים אז אני הסיכוי שהתבלבלתי הוא מאוד נמוך

נראה לי שאני מתחילה להקליט פרקים../images/Emo3.gif

אבל רגע, אין לי קלטות....חח אולי אני אקליט על קלטות שכבר יש לי עם סדרה אחרת שהאיכות על הפנים? חחח נו אני בהתלבטות
ההורים שלי יחשבו שהאובססיה חמורה מדי....
טוב, נראה כבר. אמור להיות בפרק של היום קטע טוב.

randomguy

New member
קטע טוב, את בטח מתכוונת ל:

Hello sick people!
אבל היו המון קטעים טובים!

randomguy

New member
כדאי להקליט, אין שום דבר בטלוויזיה

שמתקרב לזה. הפרק של היום למשל, 1X03, איכות הכתיבה ואיכות המשחק (של יו) בו היו לא פחות מגאוניים.

randomguy

New member
1X03 "התער של אוקום"

בבקשה תשרשרו כל דעה או שאלה על הפרק לכאן

OnlineOne

New member
התער של אוקום

קצת מידע על שם הפרק כאן או בקיצור (ובעברית:) כאשר מתקבלים שני פתרונות תקפים לבעיה מסויימת, אדם צריך לבחור בפתרון הפשוט יותר.

randomguy

New member
תודה. היתה מצחיקה הגירסה של האוס

למשפט הזה: הפתרון הפשוט ביותר הוא שמישהו פישל!

Word Up

New member
הכל בסדר,איך פה? ../images/Emo13.gif

[לא יודע,אני דיי מגיב פה רק לפרקים ולכמה שרשורים,ואני דיי עמוס,ככה שאני מידי פעם נכנס לבקר
] כמובן שאני רואה את הסדרה

pink panther 8

New member
אחרי ציפייה שלישית של הפרק....

החלטתי שזה פרק ממש טוב!!! פעם ראשונה שראיתי אותו אמרתי פרק בינוני של האוס...אבל עכשיו אני חושבת שהוא ממש טוב! קמרון הייתה שמה ממש "כנה"(הרי זה ברור שהיא משחקת אם צ'ייס) חחח כשצ'ייס אמר לה:"את רוצה ל..." והיא ישר אמרה "לא" אני צחקתייי וכשהיא דיברה על סקס ראו על הפרצוף שלה שהיא עוד שנייה צוחקת חחחחחח אך הוא נעמד עם פה פעור חעחעחעחעחע קיצר פרק מעולה והמיקרה הרפואי....וואי איך האוס אובססיבי..לא הספיק לו שהוא הודה שהוא הישתמש באקסטזי הוא היה חייב ללכת ל"בית"מרקחת(יותר כמו קוביה חחח)ולפרק לו את כל המלאי עד שהוא מצא את ההבדל בכדורים חחחח קיצר נהנתייי ד"א אני לא פה עד יום חמישי אז שיהיה לכולנו חג שמיח וביוש!!

randomguy

New member
../images/Emo45.gif צ'ייס היה כל כך מבולבל מקמרון

אבל הוא רק התחיל לשאול אותה עם היא רוצה לצאת איתו, ולפני שהוא הספיק להגיד שתי מילים היא אמרה "לא"
וצודקת בקשר להאוס
הוא לא היה יכול להירגע עד שהוא מצא את הכדורים, למרות שהחולה כבר היה בריא!

randomguy

New member
והשיר בסוף היה כל כך מתאים לפרק

בסצנה שהזכרת, שהאוס מחפש את הכדורים שגרמו לכל הבעיות, שומעים את השיר: "One is The Loneliest Number"
וזה מושלם כי כל הפרק הם מדברים על האם היה גורם אחד או יותר לכל הבעיות של הבחור, וגם שם הפרק אומר שצריך כמה שפחות גורמים ואחד עדיף על כולם, ואז האוס מוצא את הגורם האחד (למרות שהיו עוד כמה גורמים פחות משמעותיים) שסוגר את הפאזל באופן מושלם, וזה סצנת סיום מושלמת!

למעלה