1X03 "התער של אוקום"

randomguy

New member
לדעתי הפרק הזה היה צריך להיות

הפרק הראשון של הסדרה, כי הוא פרק הרבה יותר טוב מהפיילוט. בפרק הזה הדמות של האוס באה לידי ביטוי בצורה מאוד מוצלחת ומעניינת. קודם כל, איך שהוא מציג את עצמו בקטע המיתולגי של !Hello sick people זה אחלה היכרות עם האוס!
הקליניק שהוא מקבל את החולה שפיטרו מהעבודה מראה שהוא עוקף את כל השטויות שהחולים אומרים (שקרנים) ומצליח לאבחן בדיוק מה קורה איתם, ולמרות שהוא מתנהג אליהם מגעיל, הוא בסוף עוזר להם. הוא מציג את שיטת העבודה שלו גם למשפחה של החולה השבועי וגם לחולה עם ה MP3, הוא אומר שהוא לא רופא שמחזיק לך את היד בזמן שאתה גוסס למוות אלא רופא שמתעלם ממך בזמן שאתה נרפא (בעזרתו). רואים בפרק הזה שהוא די שונא חולים (אין לו סבלנות לכל האנשים בקליניק והוא מזמין כל פעם מישהו אחר ל"ייעוץ" שיראו איזה ביזבוז זמן זה הקליניק), והוא לא בא לראות בכלל את החולה השבועי עד שלב מאוחר, וגם אז לא יודע את השם שלו, אבל בסופו של דבר הוא פותר את התעלומה ומציל את החיים של..ברנדון (lovely name!)

נכון.. הקטע של "הלו סיק פיפל" היה

אם אני לא טועה בפרומו בערוץ 3 לפני שהתוכנית התחילה.. (רק המשפט הזה)

randomguy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אני האמת התחלתי לראות דווקא

בגלל שקראתי על הסדרה בעיתון (לפני שהיא עלתה בפעם הראשונה לפני יותר משנה) כי זה היה נשמע לי מעניין..סדרה על רופא מטורף וגאון שפותר תעלומות רפואיות של מקרים קשים לאבחון...
בכל מקרה, לדעתי, הם היו צריכים לשים את זה בתור הפרק הראשון במקום הפיילוט

randomguy

New member
בעצם אני כבר לא זוכר את הפרומו הישן

אני זוכר את הפרומו שהקטע הכי קורע בו זה שהאוס עצבני ושואל (את פורמן): ?I’m missing my soap for this

הפרומו הישן היה טוב...

אני לא זוכרת הרבה ממנו, אני רק זוכרת את הקטע של ה Hello sick people.....אבל מה שאני כן זוכרת זה שאמרתי לעצמי "בואנה אני חייבת לראות את זה" ואפעם לא יצא לי לראות את זה
עד לפני חצי שנה. XD

randomguy

New member
../images/Emo6.gif אז למה חכית כל כך הרבה זמן

עד שהתחלת לראות האוס?

האמת שאין לי מושג.

התחלתי לראות את זה די בזכות זה שאמא שלי התחילה לראות את זה. ו-איך לא, התאהבתי ועכשיו אני לא יכולה להפסיק. למה חיכיתי? לא יודעת. אולי זה היה משודר מאוחר {אני בטוחה שלא
}, אולי פשוט לא יצא לי כי תמיד ראיתי משו אחר ולא ככ הייתי בעניין של זה. זה היה קורה לי הרבה פעם.....שראיתי משהו מסויים, ואחכ שהתחיל משהו חדש ואמרו שזה ישן אמרתי "איך לא ידעתי על זה קודם?" אני כזאת, קורה לי הרבה. יצא טוב הקטע שיש שידורים חוזרים של שתי העונות, כי זכור לי שהתחלתי לראות את הסדרה מאמצע פרק 2X07, שזה אומר שלא ראיתי יותר מדי מהסדרה....חחח

randomguy

New member
אמצע פרק 2X07 - אז ראית את קמרון

וצ'ייס בסצנה הלוהטת או לא? התחלת לראות את הפרק בגלל הקטע של קמרון וצ'ייס?

randomguy

New member
שלום אנשים חולים - הציטוט: ../images/Emo3.gif

אוקיי, זה ציטוט עם קיצוצים (דברים שהוא מדבר עם קאדי באמצע בעיקר, הורדתי), אז כדי לחסוך זמן, הנה זה: Hello, sick people and their loved ones! In the interest of saving time and avoiding a lot of boring chit-chat later, I’m Dr. Gregory House. You can call me Gregg. I’m one of three doctors staffing this clinic this morning. I am a bored certified diagnostician with a double specialty of infectious disease and nephrology. I’m also the only doctor currently employed at this clinic who is here against his will. But not to worry, because for most of you this job could be done by a monkey with a bottle of Motrin. Speaking of which, if you’re particularly annoying, you may see me reach for this. This is Vicodin. It’s mine. You can’t have any. And no, I do not have a pain management problem, I have a pain problem. But who knows? Maybe I’m wrong. Maybe I’m too stoned to tell. So, who wants me?

randomguy

New member
מה יש בקובץ? ציטוטים מהפרק או

של האוס בכלל? כי אם זה כל הפרקים, אז השאלה האם יש שם גם ציטוטים מעונה 3?

randomguy

New member
תודה ../images/Emo13.gif נחמד מצידך, דרך אגב,

את רוצה שיקראו לך דונה במקום מאיה? (כבר התרגלתי לקרוא לך מאיה, אבל אין לי בעיה להתרגל לכינוי אחר).

neurotica

New member
לא לא, בפורום הזה זה בסדר

לקרוא לי בשם האמיתי - מאיה. השם שונה כי התחבאתי מאנשים בפורום אחר, או משהו כזה. סיפור ארוך.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר, זה קורה לכולם שהם

צריכים להתחבא קצת לפעמים

randomguy

New member
תודה ../images/Emo13.gif יש לי עוד בעיה ../images/Emo122.gif אני

עובד כאן על מחשב די דפוק
אז השאלה האם יש אפשרות לקבל את הקובץ בפורמט אחר במקום DOC? אולי דף אינטרנט או מסמך טקסט?

למעלה