1x05 בשעה 19:50 Damned If You Do

pink panther 8

New member
חחח עוד שנייה את הורגת אותה חחח

היא בסך הכל דמות ודמות טובה לדעתי ושוב פעם אני לא יודעת אם זה כל כך נכון מה שאת אומרת. בעונה השנייה רואים שהיא עומדת יותר על שלה ועל האבחנות שלה,נכון שהיא אוהבת להיות מנומסת שזה דבר שאנשים לפעמים לא אוהבים ונכון שהאוס הוא אל מבחינתה(לפחות בעונה הזאת) אבל עמוד שידרה ועקרונות יש לה. לדוגמה:209 201 זה רק שתיים אבל אני די בטוחה שיש יותר...

randomguy

New member
חוץ הבדיחה בכותרת שלך אני מסכים

לגמרי אם כל מה שכתבת בהודעה שלך לידר
זה מעניין שדווקא בפרק שעוסק באמונה, לומדים שלקמרון יש אמון מוחלט בהאוס. היא מעריצה ענקית שלו, הנה ציטוט מהפרק לדוגמה: Chase: I believe Sister Augustine has no vascular pathology, which means no Church-Strauss. Foreman: Which means House made a mistake. Cameron: No, not necessarily. It could be something else. Thyrotoxicosis or a carcinoid. Foreman: I don’t get you. You don’t believe in God, but you’re willing to put complete faith in one man? ואני מסכים איתך גם שקמרון מעריצה של האוס בעונה 1, אבל בעונה 2 היא משתנה, וגם היחס שלה להאוס משתנה. בעונה השנייה היא כבר לא מעריצה את האוס בצורה עיוורת ויש לה הרבה ביקורת עליו, בגלל העקרונות שלה ומה שהיא מאמינה שצודק ונכון, ובעונה 2 רואים יותר את זה שיש לה עמוד שדרה.

randomguy

New member
כאפה לטלוויזיה לא היתה הורגת את

קמרון
אבל היתה עלולה להרוג את הטלוויזיה
יש שיר מעצבן שהולך ככה "video killed the radio star" אז אם וידאו הרג את כוכב הרדיו, אולי מכשיר DVD היה הורג את כוכבת הטלוויזיה, אבל ממש לא בטוח

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אני ממש לא סובלת אותה
בעיקר....
בעונה 3

shahar615

New member
אוי איך אני אוהבת את הפרק הזה!

זה הפרק הראשון של האוס VS אלוהים לא? כמה יש בסה"כ בשתי העונות הראשונות?

randomguy

New member
לא הבנתי את השאלה שלך ../images/Emo12.gif

גם הפרק הזה וגם הפרק HVG מעונה 2 עוסקים אולי יותר מהפרקים האחרים בדת, אבל אין ביניהם קשר.

shahar615

New member
אני יודעת שאין קשר

אני סתם אוהבת את הרעיון של האוס נגד אלוהים. וד"א ענית על השאלה.

randomguy

New member
ציטוט מאוד מצחיק:

House: Oh, here we go. Lesson time. I recognize that confidence is not my short suit. I also recognize that I am human and capable of error. Wilson: So you might have screwed this up? House: No. Wilson: So, it’s only a theoretical capacity for error. House: Good point. Maybe there isn’t one. Maybe that’s my error. Wilson: You know, most people who think as much of themselves as you do like to talk about themselves. House: Most people don’t like to listen, so what’s wrong with you?

randomguy

New member
חידה על הפרק ../images/Emo130.gif

פעמיים בפרק מישהו הריח ריח מסריח
מי ומתי?

randomguy

New member
לא הצלחתם לפתור, אז אני אגלה את

התשובה: פעם אחת הנזירה החולה הריחה ריח מסריח בתוך מכשיר הMRI. מישהו הקיא שם אבל ניקו ולא היה ריח, היא דימיינה את הריח כי היה לה דלקת במוח שנגרמה מהרפס בגלל שמערכת החיסון שלה היתה מאוד חלשה. פעם שנייה שמישהו הריח ריח מסריח היה האוס כשנכנס לחדר של סטנה-קלאוס עם המעי הדלקתי
אבל אולי הוא פשוט קרא את התיק שלו וסתם עשה את עצמו.

randomguy

New member
זה פרק קצת שונה מהשאר מבחינת

האווירה, בעיקר כל הקטע עם קריסטמס. זה נתן זווית אחרת של צפייה על הדמויות. כל אחד התייחס לחג בפרט, ולעניין הדתי בכלל, באופן שונה. כל העניין של האפשרות שהאוס לקח את המזרק הלא נכון, היה מעניין. בעיקר כשמשווים את היחס שלו לטעות (או ספק טעות) של עצמו ליחס שלו לטעויות (או ספק טעויות) של אחרים, למשל בפרק "כובד" כשהאוס חשב שקמרון עשתה טעות ונתנה תרופה לא נכונה.

Elizabell

New member
ארורים בכל מקרה - פרק מעולה../images/Emo127.gifושאלה

הרגע סיימתי לראות תפרק. והוא ממש ריתק אותי. אהבתי במיוחד תקטע שבו האוס מדבר עם הנזירה כשהוא מציע לה שוקולד. זה היה קטע עמוק
גם הקטע עם הסנטה קלאוס היה טוב. איך שהוא אמר לו לעשן
פעמיים ביום וזה יפתור לו את בעית המעיים...
------------------------------------------------------------------------- Eucharist: They say you have a gift. House: They like to talk. Eucharist: You hide behind your intelligence. House: Yeah, that’s pretty stupid. Eucharist: And you make jokes because you’re afraid to take anything seriously. Because if you take things seriously, they matter, and if they matter – House: And when things go wrong, I get hurt. I’m not tough, I’m vulnerable. Eucharist: I barely know you, and I don’t know if I’m right. I just hope I am. Because the alternative is, you really are as miserable as you seem to be. [pause] House: You know, from the way you’re looking at me right now, I’d say you just hit number five: lust. [Eucharist hands House his candy bar and leaves. House pulls out his pocket TV.] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ התסריט של הפרק: http://www.twiztv.com/scripts/house/season1/house-105.htm אתר שבו נמצאות כל התמונות של הפרק הזה: http://walford.smugmug.com/gallery/1515842 ------------------------------------------------------------------------------------ יש משהו מאוד מיוחד בפרק הזה. כל ההתנהגויות והאינטרקציות בין הדמויות. בין קמרון להאוס. בין צ'ייס ולנזירה. אוףףף ואני כל כך רציתי לדעת מה הייתה המתנה שקמרון נתנה להאוס...
אהבתי גם במיוחד את המשפט: You can’t be angry with God and not believe in him at the same time. No one can זה נכון. ואני חושבת שהאוס או מישהו אחר אמר את זה שוב בעונה השניה. ואתם זוכרים את הקטע בהתחלה, כשהאוס עשה את הפרצוף המצחיק - מפחיד הזה???? http://www.smugmug.com/gallery/1515842/1/72782621 זה הרג אותי!!!!!!!!!!!! XDXDXDXDXDXDXDXD
------------------------------------------------------------------------------------- ותגידו, איך שמים תמונה בהודעה שאני רוצה לשלוח? אני ראיתי פה למטה כתוב כזה "צירוף קובץ..." אבל אני לא יודעת איך מאשרים את זה...

Elizabell

New member
לא בדיוק הרגע סיימתי לראות תפרק כי

עבר זמן מאז שכתבתי תהודעה שלי למעלה. ולמעלה שמתי תקישורים אם מישהו רוצה את התמונות והתסריט של הפרק הזה. הינה הלינק של כל התסריטים מכל הפרקים של העונות חוץ מכמה פרקים אחרונים של העונה השניה: http://www.twiztv.com/scripts/house/ לילה טוב כולם אליזבל XD

randomguy

New member
לגבי הנזירה, האוס והשוקלד, זה באמת

היה מוצלח מאוד מה שהיא אמרה לו, בעיקר שהיא הבינה שהוא אומלל, ואיך שהאוס ישר עקץ אותה בקשר לחטאים שלה (היא שברה שיא כנראה
) אבל להאוס בעצמו יש חולשה לשוקלד
הקטע עם העישון היה מצחיק בעיקר בסוף שהאוס אומר שכל התרופות שהוא נותן הם מסוכנות וממכרות, ההבדל היחיד שעישון הוא חוקי
(אבל עישון הוכח מעל לכל ספק כמעלה סיכון לסרטן בצורה מאוד משמעותית וכהרגל מאוד ממכר שקשה מאוד להפטר ממנו ולכן מאוד לא ממולץ!) לדעתי זה היה הפרק הכי טוב של צ'ייס בסדרה!!! כל מעריצות צ'ייס - זה הפרק שלכן!
צ'ייס היה מאוד מוצלח עם הנזירה באמת. מעניין מה היתה המתנה שקמרון נתנה להאוס אולי ננסה לנחש? את צריכה לבחור קובץ תמונה שלא יותר גדול מ 500 KB ואז את לוחצת עליו בדאבל-קליק, וזהו, שולחת, אם אני לא טועה זה הכל
הפרצוף שהאוס עשה לקאדי היה מאוד מצחיק!

LoLo16

New member
משהו יפה שמישהו ציין פעם לגבי הפרק:

כשקמרון אמרה להאוס כל הכבוד על העבודה עם הנזירה, הוא אמר לה שהוא לא צריך חיזוקים לגבי העבודה שלו, וכשקאדי אמרה לו כל הכבוד הוא אמר "תודה". לדעתי זה מעיד הרבה על היחסים שלו עם שתי הדמויות
בכלל אני מאוד אוהבת את הפרק הזה

randomguy

New member
קאדי היא הבוסית של האוס וקמרון

- האוס הוא הבוס שלה. אז הבוס צריך להגיד לעובד שלו כל הכבוד מתי שמגיע לו, ולא להיפך. וחוץ מזה, קמרון אמרה לו את זה בזמן שהוא לא ידע מה יש לנזירה והוא כמעט התייאש, והיה עצבני, היא אמרה את זה בעיקר מתוך נימוס, וקאדי אמרה את זה אחרי שהוא הצליח לפתור את המקרה, ולהציל את הנזירה, והוא היה במצב רוח טוב, ואז הוא אמר תודה. כלומר, זה לא רק ההבדל בין קאדי וקמרון, היו לפחות שלושה הבדלים, שגרמו להאוס להגיב כל כך שונה.

a Warming Sign

New member
מישהו זוכר איך הלך המשפט..

שהוא אמר לווילסון, "טוב,מה אתה יודע..מוציאים לנזירה את ההתקן התוך-רחמי שלה והיא מבריאה" משהו כזה
באנגלית

randomguy

New member
הנה הציטוט באנגלית:

Wilson: How’s the Sister? House: Kidneys functioning, heart rate is normal. You know how it is with nuns: you take out their IUDs and they bounce right back.

randomguy

New member
היה משהו שלא הבנתי בפרק:

Cameron: Her immune system is severely compromised. Two doses of prednisone wouldn’t do that. Cuddy: Are you hanging your diagnosis on an adverb? לא הבנתי את זה
מישהו אולי הבין את זה?

למעלה