1x05 בשעה 19:50 Damned If You Do

רקפת6

New member
בתרגום

אאל"ט קמרון:"המערכת החיסונית שלה מוחלשת מאוד שתי מנות של פרדניסון (השם של התרופה) לא היו עושות את זה." קאדי:"את מבססת את כל הדיאגנוזה על שם תואר??"

randomguy

New member
תודה...קראתי גם את התרגום כשראיתי

את הפרק אבל עדיין לא הבנתי לאיזה "שם תואר" קאדי מתכוונת

randomguy

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif נראה לי שעכשיו הבנתי!

לפי קמרון, התרופה לא היתה מאוד מחלישה את מערכת החיסון, אלא מחלישה את מערכת החיסון (בלי מאוד). תודה

randomguy

New member
../images/Emo45.gif הסוף היה ממש נחמד, ראו איך כל

אחד חוגג את החג. קמרון ניערה את המתנה. זאת היתה המתנה שהיא נתנה להאוס, לא? אם היא ניערה אותה, אז סימן שזה לא היה ספר, למישהו יש ניחוש מה זה היה?

a Warming Sign

New member
זאת לא היתה מתנה שהוא נתן לה?../images/Emo9.gif

בגלל זה אהבתי את הקטע, לפי האריזה זה לא מה שהיא נתנה לו, אז מעניין מה הוא הביא לה

randomguy

New member
בדקתי את זה...ראיתי שוב את הסוף

של הפרק ואת הקטע שקמרון נותנת מתנה ובאמת זאת לא אותה מתנה! עד עכשיו חשבתי שזאת המתנה שהיא נתנה להאוס
אבל המתנה בסוף יותר גבוהה בהרבה (כלומר מהתחתית ללמעלה יש מרחק גדול יותר) ורואים את קמרון מנערת את המתנה ליד האוזן שלה לשמוע אם היא מרשרשת ואז היא קוראת כרטיס ברכה ומחייכת
אז יש מצב שהאוס נתן לה מתנה לקריסמס?
נראה לי יותר היגיוני שמישהו אחר נתן לה מתנה, אולי פורמן או אחד החולים.

pink panther 8

New member
מה ידעתם את זה רק עכשיו???

ברור שזאת לא הייתה מתנה אני ידעתי את זה מהפעם הראשונה שראיתי את הפרק של העונה הראשונה לפניי שנתיים! אחרת למה היא עשתה פרצוף שמח ושיחקה אם המתנה??? חחחח

randomguy

New member
התמונה מהפרק רק יותר גדולה:

זה כשקמרון וצ'ייס הכניסו את הנזירה לתא חמצן כדי לטפל במחלה האוטואימונית שהאוס חשב שיש לה (וטעה).

randomguy

New member
שמתם לב שהאוס פיספס בהתחלה של

הפרק את האלרגן (גורם האלרגיה)? הנזירה הצעירה (הבריאה) אמרה שהם בדיוק קיבלו תרומה של כלי מטבח חדשים, והם היו עשויים מהחומר המתכתי שבסוף גילו שהיא אלרגית אליו (מה התרגום בעברית ל copper פתאום שכחתי), וזה מה שגרם לה את הפריחה בידיים. ואח"כ היא הגיבה למכשיר למניעת היריון שהיה ברחם שלה תגובה אלרגית מערכתית חריפה. האוס חשב שהיא פתאום פיתחה אלרגיה לסבון, זאת היתה טעות.

למעלה