1x13 Escobar Gallardo

RenanaD

New member
לא נכון. זה קרה רק בדיעבד ../images/Emo131.gif

הפשע הראשוני שלהם היה שהפדופיל נרצח על שולחן הניתוחים שלהם (ע"י אח שלו), ושון וכריסטיאן שנתקעו עם הגופה נתנו אותה לתנינים לאכול.

קטעים איתי...

בכלל לא הבנתי שהם הוציאו סמים מהחזה. לא ראיתי את הפרק הקודם, ולמען האמת לא ממש הבנתי מה זה כל ה"שתלים" שמוציאים לבנות, ובעיקר - מה המטרה של ההוצאה.

קטרפי

New member
הוא היה בפרק הראשון ../images/Emo110.gif

שון וכריסטיאן עזרו לאיזה מישהו שעבד בשבילו והתברר שהוא היה פדופיל והוא התעסק עם הבת שלו, ואז המקועקע גילה את זה ובא לבית של כריסטיאן ואיים עליו, ואז הוא הרג את האיש הזה באמצע ששון עשה לו ניתוח פלסטי, אז שון וכריסטיאן זרקו את הגופה שלו לתנינים.
וזהו ואז הוא נעלם עד הפרק הלפני אחרון שהוא חזר כי הוא החליט שהוא צריך לנקום בהם עוד

Lex Luthor

New member
אני התאכזבתי. ../images/Emo4.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

ציפיתי להרבה הרבה יותר אקשן ופחות קומדיה, לא ציפיתי שהסוף יהיה כזה קומי, היה פרק מעולה אבל ציפיתי למשהו שונה ויותר טוב מפרק סיום עונה. (מה שכן, רשת בהחלט גרמו לזה להראות ככה עם הפרומו המצוין שלהם.)

קטרפי

New member
כמעט פספסתי ../images/Emo110.gif

הדלקתי את ה
לגמריי במקרה ופתאום ראיתי שזה כבר התחיל.... מזל שלפחות הדלקתי אותה לפני הפתיח

alkai

New member
אהבתי, פרק מצויין.

אני חושב שהם עשו טעות עם המקועקע(לשעבר), אבל אולי אני טועה... מחכה לעונה 2...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifשמישו ירה בי. פספסתי../images/Emo7.gif *דופקת את הראש בקיר עד זוב דם* אני לא מאמינה שפספסתי.

שiס

New member
היה פרק ענק, אהבתי! ../images/Emo13.gif

סיום מוצלח.. עם הפרצוף של הפושע, והתינוק של כריסטיאן.. מזל שידעתי שזה יתחיל ב 22:00 ! לקינוח אח"כ היה סקס והעיר והמחוז :)

שירת הלל

יופי של פרק! למרות שבסדרה כמו ניפ/טאק שום פרק סיום עונה לא יכול באמת לסכם כראוי את הסדרה המעולה הזאת, ואת כל התהפוכות שעברו הדמויות. אני אישית שמחה ששון וג'וליה חזרו למרות שהם דיי מיובשים ביחד, הרעיון של שינוי הפנים של הגנגסטר היה גאוני!!!. אני מקווה שיחזירו לנו אותה מהר! בנתיים יש סיכויים לשידור חוזר?

matanbil

New member
שיט, פיספסתי

עכשיו לחפש את הפרק באינטרנט.. שונא את זה...

RenanaD

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo131.gif

אתה יודע, אפשר להשכיר את ה-DVD של הפרק! בספריית הווידאו שלי יש, תבדוק בשלך

shirleyrozental

New member
זה נראה אבל אשכרה

פרק אחרון לבכלל... לא השאירו שוםפ ציפייה לעונה הבאה
אני כבר מתגעגעת לכריסטיאן

coralulu

New member
וואי וואי איזה פרק!!

פרק יאפההה!! אהבתי את סצינת הלידה, והקטע עם המקועקע הזה שהשוטרים תפסו אותו..והקטע הכי הכי: בסוף, כשם אומרים לנו "ספרו לנו ממה אתם לא מרוצים בעצמכם?" איזה יפהההההההה!!!!!!!!!! ומה עם קארה ומאט? את מאט הראו פעמיים (באותו סצנה, אם נתחשב במצלמה שצילמה ת'מעגלים..) ואת אחותו גם פעמיים הפרק (כנ"ל) ובכל העונה 3 פעמים!! אבל מה עם קארה?? בושה וחרפה!! ובגלל הספוילר הבנתי לפי התגובה של מי מאט..כי התגובה שלה הייתה לא מובנת..זהו! סיכום: הפרק הכי יפה בעונה!! ואני מחכה כבר לעונה השנייה (והשלישית חח)!

מישהו מוכן להסביר לי???

מי בסוף האבא לאחר בדיקת הדי.אן.אי??????? או שזה נשאר פתוח...???

למעלה