1x13 Escobar Gallardo

Lex Luthor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

כמה לא צפוי.

natoraz

New member
תשובה

את זה תגלה בעונה הבאה אך אני מנחשת שזה קריסטיאן...

rubinon

New member
----ספוילר-------(אבל תשובה)

האבא הוא גבר מזדמן (שחור מן הסתם) ששכב עם קימבר, הוא נשוי, ובהתחלה מוותר לכריסטיאן על הילד אך בסוף מחליט לתבוע חזקה עליו וזוכה, והילד נלקח מכריסטיאן ושמו משונה.

A n g e l u s

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

אתה התבלבלת, הוא שאל מי הוא האבא של מאט, הבן של ג'וליה, לאחר שהיא ערכה בדיקת DNA, בעונה השנייה נגלה שזה הוא כריסטיאן. אתה ענית לו מיהו האבא של הילד של ג'ינה, שבסוף העונה ראינו כי הוא שחור מה שאומר שכריסטיאן הוא לא האבא וג'ינה בהריון מאיזה "גבר מזדמן".

KOOKI10

New member
איך אתם יודעים??

איפה אפשר למצוא את העונה הבאה?? הם מייבשים אותנו בטלויזיה (עד העונה הבאה), ובינתיים כדאי להשיג ולראות את העונה הבאה אם אפשר. לידיעתכם, גם אותי הטעו כל הידיעות שהסדרה תהיה בשעה מסויימת. זה לא בסדר מצידם כי הם פרסמו שהתכנית תתחיל ב-22 ו-1/2 וזה לא היה כך!! גם יש יותר מדי פרסומות באמצע לכן, אודה לכם אם תתנו לי קישור/ים במסר אישי. תודה מראש. לפני סיום, כפי שהרבה מבקשים, האם הם יכולים לתת שידור חוזר, אבל לא יותר מדי מאוחר בלילה בשעות שצריך לישון !! עדיף ניפטאק מאשר כל התכניות המעפנות האחרות שנותנים לנו. גם -- מה דעתכם: בזמן האחרון מפוצצים אותנו עם כוכב נולד הזה -- נמאס!!! אשמח לתגובותיכם.

למעלה