לא תשובה מדויקת, אבל
שוקולד רצוי לא להמס בטמפרטורה גבוהה מידי במיקרו.
טמפרטורה בינונית עדיף, כדי שיימס לפני שיחרך.
זמן זו פונקציה של משקל, כמובן, לא יכולה לומר לך.
אני לא מדויקת. כיוון שאינני אופה הרבה, אני פשוט בדרך כלל
בודקת אחרי דקה וחצי מה שלומו.
ואגב - לא תמיד רואים שהוא נמס. לפעמים הוא עדיין נראה כמו
קוביות, אבל הוא רך ואם תערבבי תראי שהוא כבר מזמן לא קוביות.
לכן צריך לשמור ולבדוק כל הזמן. אין צורך להוסיף מים. לבדוק, ולערבב
עם כף.
לגבי מיץ הרימונים - מניחה שאורני יודעת יותר טוב, אבל האינסטינקט
שלי אומר קודם כל: תלוי באיזה מתכון. לי למשל היה מתכון מצוין לפרגיות
ברוטב רימונים, והמרתי אותו לתפוז דווקא.