20 יו יו[?]

חורף? אני?../images/Emo2.gif

מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ManRed

New member
יו יו יו

1. נופרי 2. עידן 3. קייירן 4. טובי 5. דודי 6. רז 7. גלעד 8. לחובר 9. אוהד 10. גלי 11. חזי 12. בנצי 13. ליליאן 14. מיכלי 15. רותמה 16. הדר 17. צלילוש 18. זוהר 19. שימי 20. אפרת רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! יאס מדאפאקא שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? הו נראה לי הכרתי אותו טוב בניצנים כשהצקנו לטובי ועיסינו את רגליה -האם "7" מכיר את "15"? מהפורום כנראה -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? בצ'אט? או במפגש? -איך תגדיר את "2"? גבוה, פלצן, אישטוב.. -האם "15" נראה טוב? במיוחד בפינוקיו -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? קיבוצניקים לבקנים -ושל "20" ו "14"? קיבוצניקים חמודים!! -האם אתה חושק ב"9"? כל לילה מחדש.. -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? יותר מידי מזמן, ביומהולדת של טובי.. -מתי הצחיק אתכם "6"? מתי לא? כפרז עליו -היית יוצא עם "17"? אם היא תסכים לצאת איתי
-ועם "14"? לא רק, הייתי גם עושה לה ילדים שחורים..
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) קצת מוזר אבל למה לא? -האם "3" ו "20" מתאימים? ישמצב, שתי מותקים.. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? האם אני אראה אותה גם בבומבמלה? -איזו חיה תקשרו ל "4"? אריה -איזה צבע תקשרו ל "8"? אדום... -"12",שיעשה אותך? אני מחכה לו כבר שבועות הוא לא בא.. -איזו עונה תקשרו ל "17"? אביב.. -האם "4" ו "15" מתאימים? אין לי שמץ -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? maybe... -הגדר בשלוש מילים את "18" הכי מצחיקה ומתוקה -הגדר בארבע מילים את "19" תעשה לי מנגל קטן -איזו קריירה מתאימה ל "16"? עורך דינית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? חייב להיות מנחה ב24 -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? בצפר... נהנה מכל רגע. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? כבר יש -מתי רבת עם "11"? השיחות שלנו זה ריבים -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? לא, כי בנצי גמד -האם "20" אוהב את "10"? אם לא אני ארביץ לה -האם אתה אוהב את "5"? בטח, מכל הלב
כפרע עלייך תסיע אותי הבייתה -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? Suavemente! -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? חס וחלילה -האם "8" הוא בן אדם טוב? הכי שבעולם! אין פיקפוק.. -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? חיבוק ונובלס.. -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? מוזמנת בכייף -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? וואי נוט? -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? הייתי מלווה לו קצת עור לבן..

../images/Emo121.gifבא לי שוב

הפעם אנשים שאתם לא מכירים... 1.בובז 2.אלעד 3.דנה 4.הגר 5.משה 6.תומר 7.נועה 8.אילן 9.ישי פסנתר 10.ישי גיטרה 11.יונתן 12.אהד חתוכה 13.עמית ריף 14.שנא 15.כפיר 16.אלדד 17.אורטל 18.אורטל ויולט 19.אפי 20.תומר אחיין רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? טיהי חודשיים בערך, יותר אולי. -האם "7" מכיר את "15"? כן, לא יודע אם ממש אבל כן. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? בבצפר -איך תגדיר את "2"? גובה, אחד אנשים היותר חכמים שהכרתי. אין לי מה לעשות, הוא אח שלי
-האם "15" נראה טוב? הווו כן -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? טיהי, עדיף לא לדעת:] ל-7 יש חבר -ושל "20" ו "14"?
-האם אתה חושק ב"9"?הו כן -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? מממ מוצ"ש, בהופעה. -מתי הצחיק אתכם "6"? חחח כל הזמן -היית יוצא עם "17"? הו כע. -ועם "14"?כע
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)טיהי -האם "3" ו "20" מתאימים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שיבוא לת"א בשני -איזו חיה תקשרו ל "4"? ציפור -איזה צבע תקשרו ל "8"? בורדו אפור -"12",שיעשה אותך? לא -איזו עונה תקשרו ל "17"?חורף, היא כזאת חורפית
-האם "4" ו "15" מתאימים?לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?בהתחשב בעובדה שהוא אח שלי... -הגדר בשלוש מילים את "18"לא מכיר אותה -הגדר בארבע מילים את "19"יש לה ילדים חמודים -איזו קריירה מתאימה ל "16"?עקוביות -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?מלצר, והוא כבר ניסה... -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?בהתחשב בעובדה שהיא אחותי... -מתי רבת עם "11"?אפעם. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?לא -האם "20" אוהב את "10"?הם לא מכירים -האם אתה אוהב את "5"?בטח
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? כל שיר ל מאיר אריאל, הכי קל לדמיין אותו שר אותם
-הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?חס! -האם "8" הוא בן אדם טוב?חחח הכי טוב שטוב יכול להיות -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?לא מכיר אותו
דיסק
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?מה הוא יעשה פה? -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?מעדיף שלא
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?נגיד לו שיש שם כלניות

למעלה