../images/Emo121.gifבא לי שוב
הפעם אנשים שאתם לא מכירים... 1.בובז 2.אלעד 3.דנה 4.הגר 5.משה 6.תומר 7.נועה 8.אילן 9.ישי פסנתר 10.ישי גיטרה 11.יונתן 12.אהד חתוכה 13.עמית ריף 14.שנא 15.כפיר 16.אלדד 17.אורטל 18.אורטל ויולט 19.אפי 20.תומר אחיין רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? טיהי חודשיים בערך, יותר אולי. -האם "7" מכיר את "15"? כן, לא יודע אם ממש אבל כן. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? בבצפר -איך תגדיר את "2"? גובה, אחד אנשים היותר חכמים שהכרתי. אין לי מה לעשות, הוא אח שלי
-האם "15" נראה טוב? הווו כן -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? טיהי, עדיף לא לדעת:] ל-7 יש חבר -ושל "20" ו "14"?
-האם אתה חושק ב"9"?הו כן -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? מממ מוצ"ש, בהופעה. -מתי הצחיק אתכם "6"? חחח כל הזמן -היית יוצא עם "17"? הו כע. -ועם "14"?כע
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)טיהי -האם "3" ו "20" מתאימים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שיבוא לת"א בשני -איזו חיה תקשרו ל "4"? ציפור -איזה צבע תקשרו ל "8"? בורדו אפור -"12",שיעשה אותך? לא -איזו עונה תקשרו ל "17"?חורף, היא כזאת חורפית
-האם "4" ו "15" מתאימים?לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?בהתחשב בעובדה שהוא אח שלי... -הגדר בשלוש מילים את "18"לא מכיר אותה -הגדר בארבע מילים את "19"יש לה ילדים חמודים -איזו קריירה מתאימה ל "16"?עקוביות -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?מלצר, והוא כבר ניסה... -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?בהתחשב בעובדה שהיא אחותי... -מתי רבת עם "11"?אפעם. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?לא -האם "20" אוהב את "10"?הם לא מכירים -האם אתה אוהב את "5"?בטח
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? כל שיר ל מאיר אריאל, הכי קל לדמיין אותו שר אותם
-הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?חס! -האם "8" הוא בן אדם טוב?חחח הכי טוב שטוב יכול להיות -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?לא מכיר אותו
דיסק
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?מה הוא יעשה פה? -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?מעדיף שלא
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?נגיד לו שיש שם כלניות