20 יו יו[?]

../images/Emo204.gifבסיביבות 23:30

כי אנ'לא מחוברת.. אני יוצאת עכשיו לחברהשלי אז אני בפלאפון אם תצטרך אותי.. C U

AvtipuS

New member
אוקיי

אני גם אהיה שם בסביבות 23:30... ואת מחוברת במצב לא נמצאת >.<

ziljian 1234

New member
נמנמ

1.דני 2.מוניקה 3.ליל 4.הדר 5.בנצי 6.חזי 7.עידן 8.נופר 9.גלעד 10.מיכל 11.אוסנת 12. רז 13.אפרת 14.דודי 15.סנופקין 16.לחובר 17.אורטל 18.שימי 19.יעל 20.בר רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?שנה? -האם "7" מכיר את "15"? חח כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? ביומולדת של טובי -איך תגדיר את "2"? החברה הכי טובה שלי -האם "15" נראה טוב? דההה זה סנופקין -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? שחורים,עם תלתים,גבוהים עם עיניים כחולות ויחפים? -ושל "20" ו "14"? חחח לא יודעת -האם אתה חושק ב"9"? ברורררר גלעד
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? ביומולדת של טובי -מתי הצחיק אתכם "6"? חזי תמיד מצחיק אותי ונותן לי להרגיש טוב חח -היית יוצא עם "17"? חחח ברוררר -ועם "14"? בארווווווווווררררררררררר
הוא אהובי -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) חחחחחחחחח יווווווווו....ממ כן סבבה:) -האם "3" ו "20" מתאימים? חחחחחחחחחחחח אוי ואי -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? כפרות עליההה אני אוהבת אותהה -איזו חיה תקשרו ל "4"? פרפר -איזה צבע תקשרו ל "8"? צהוב -"12",שיעשה אותך? בכיףף -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "4" ו "15" מתאימים? יש מצב חח -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? אני מניחה.. -הגדר בשלוש מילים את "18" מצחיקקק כפרות עליו -הגדר בארבע מילים את "19" כוסיתתתתתתת מדהימה....בלונדה חמודהה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? פסיכולוג חחח -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מממ לא יודעת חח -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? אם הייתי דו ברור -מתי רבת עם "11"? אף פעם טפו טפו טפו -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? לא חושבת -האם "20" אוהב את "10"? נראה לי:) -האם אתה אוהב את "5"?ברוררר
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? yellow-coldplay -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?לאאאא -האם "8" הוא בן אדם טוב?ברוררר -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? את הלב שלי?:) -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? כן למה לא:) -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? כהה -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? אוריד חולצה? חח

טולייצ

New member
../images/Emo3.gif

מישהי שכן זוכרת אותי! מי זה רז?
|אניטיפשה| לחובר? עודד? ולמה אני מזכירה לך סתיו??

dsol

New member
ברור שזוכרים_../images/Emo189.gif

איך אפשר לשכוח ?! רז --> AvtipuS לחובר -->חבר של עידן וכם גם סנופקין אבל הם כבר חלק מהפורום עודד--> מנשה , הוא החליט להצטרף לפורום ומידי פעם הוא גם נכנס לצ'אט ועושה לנו פעילות קצרה מסוג של "עודד אמר..."

dsol

New member
את ה ../images/Emo23.gif שי כבר מזמן_../images/Emo189.gif

הבאתי לך

../images/Emo121.gifאורגיה עם עידן?../images/Emo9.gif

ואז הם יהיו יחפים, שחורים גבוהים עם תלתלים אבל הפעם הם גם יהיהו עם עיניים כחולות ויפים

LiLdon

New member
לה לה לה לה לה לה לה..

יום אחד גם את תמותי.^_^ 1.מיכלי 2.רעז 3.אביק 4.לוסי 5.קירין 6.טובי 7.דודי 8.אוהד 9.גלי 10.בנצי 11.עידן 12.דני 13.לחובר 14.הדר 15.חזי 16.קוטג' 17.ירדן 18.רותם 19.גלעד 20.שי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?קצת לפני שהייתי בפורום, אבל טיפי. -האם "7" מכיר את "15"?כע -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?חחחחח שנים -איך תגדיר את "2"?המון הומור? -האם "15" נראה טוב?*שומרת על זכות השתיקה :X* -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"?מקסימים
-ושל "20" ו "14"?טחונים?>.< -האם אתה חושק ב"9"?כל כך כן !!!!!1111
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"?היא אצלי.
-מתי הצחיק אתכם "6"?חח היום שראיתי את השיחה שלה עם נופר על הים. -היית יוצא עם "17"?כן
-ועם "14"?כן
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)חחחחחחחחח כן כן כן -האם "3" ו "20" מתאימים?נאאאא... -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?'כמה תיסבוכות יכולות להיות לך עם טל פרידמן וודקה?!?!?' -איזו חיה תקשרו ל "4"? פרפר -איזה צבע תקשרו ל "8"?ירוק -"12",שיעשה אותך?חחחחחחחחחחחחחחח בטח XDDD -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ -האם "4" ו "15" מתאימים? כן
-האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?כע -הגדר בשלוש מילים את "18"הגיע זמן דבשת ! -הגדר בארבע מילים את "19":X -איזו קריירה מתאימה ל "16"?צילום. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?הממ...קופאית >.< -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?הלוואי
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?בטח, יש לנו ילד :) -מתי רבת עם "11"?רק כשהוא נשך אותי
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?נאאא -האם "20" אוהב את "10"?חחחחחחחחח אין לי מושג -האם אתה אוהב את "5"?כן
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"?'אסור זה אסור' של שילה פרבר -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?נאאא -האם "8" הוא בן אדם טוב?פפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחח XDD -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?משהו של אביב גפן ? -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?בכיף למה לא -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?רק אם זה לא מלווה בשירי דיכאון XD -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?יש זבל ושייגעצ.XDDD

../images/Emo121.gifזה מקום של השותקים לצרוח

1.נופרי 2.גלעד 3.הדר 4.מיכל 5.עידן 6.רז 7.גלי 8.קרן קוטג' 9.ליל 10.אפרת 11.דני 12.סנוף 13.בנצי 14.חזי 15.רותם 16.דודי 17.ערן 18.טובי 19.כפיר 20.צלילי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?
מהמפגש הראשון שהייתי בו נראה לי -האם "7" מכיר את "15"?
כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?
פייי שנים -איך תגדיר את "2"?
כוסון בנזונה <ויולט!!!> -האם "15" נראה טוב?
בהחלט -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"?
אני לא בטוח שזה אפשרי.. -ושל "20" ו "14"?
הו! מעולהה! -האם אתה חושק ב"9"?
כמובן, אבל היא מעשנת=/ -מתי לאחרונה ראיתם את "1"?
במפגש האחרון=/ -מתי הצחיק אתכם "6"?
כשהוא צילם 48 פעמים את אותו ענן מזוית שונה -היית יוצא עם "17"?
לא, הוא יכריח לשלם לו על הגלידה שאני חייב לו -ועם "14"?
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)
פיצול? -האם "3" ו "20" מתאימים?
ככה ככה -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?
שבגללה גלעד לא מדבר איתי -איזו חיה תקשרו ל "4"?
פינצ'ר, עם כמה שהוא קטן <13:p> הוא מציק הההההמו <סתם נו|, מיכלי:) > -איזה צבע תקשרו ל "8"?
כחול/תכלת -"12",שיעשה אותך?
בארור -איזו עונה תקשרו ל "17"?
חורף, שיהיה לו קר במים:p -האם "4" ו "15" מתאימים?
מאוד -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?
הלוואי
:( -הגדר בשלוש מילים את "18"
כוסית חמודה שתיינית:p -הגדר בארבע מילים את "19"
מנאייק צבאי שמרביץ סתם:( -איזו קריירה מתאימה ל "16"?
משהו עם פיצרייה -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?
איש מכירות, הוא לא מדבר עם אנשים אם הוא לא אוהב אותם
-האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?
לא בדיוק -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?
לא, הוא מנאייק, ועוד צבאי -מתי רבת עם "11"?
אף פעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?
בטח, קשר רומנטי לגמרי -האם "20" אוהב את "10"?
לא יודע, אולי -האם אתה אוהב את "5"?
מאוד -מה השיר שהכי מתאים ל"1"?
קנאה/אביב גפן-את כלכך נותנת את לי את הכח הזה, כלכך. -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?
זה בסדר, תודה -האם "8" הוא בן אדם טוב?
היא בנאדם מדהים, אבל זונה -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?
גלידה, בשלושה טעמים. -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?
בכיף -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?
ברורר -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?
ניקח לשם את נופר:p

../images/Emo121.gifויולט פצצת מי במול../images/Emo99.gif

ואני כן מדבר איתם, אבל אנשים שאני שונא אני לא מדבר... לכן איתך אני כן מדבר.

פרקשון

New member
נהנהנהנהנהנה

1.נופר 2.דני 3.אוהד 4.לחובר 5.ליל 6.מיכל 7.הדר 8.רותם 9.גלעד 10.אפרת 11.צליל 12.זוהר 13.דודי 14.אורטל 15.חזי 16.בן 17.אביטל 18.טובי 19.רז 20.גלי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? כמעט שנה -האם "7" מכיר את "15"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לפני יומיים-שלושה בצ'אט -איך תגדיר את "2"? שעיר -האם "15" נראה טוב?
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? שילוב מנצח -ושל "20" ו "14"? מה שבטוח-ציצים גדולים -האם אתה חושק ב"9"? מאוד -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? בבוחרים ברוק -מתי הצחיק אתכם "6"? לא יודע -היית יוצא עם "17"?
-ועם "14"?
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)-כן!! -האם "3" ו "20" מתאימים? אפשר להגיד -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? טמבלית -איזו חיה תקשרו ל "4"? סוס יאור -איזה צבע תקשרו ל "8"? חום -"12",שיעשה אותך?
-איזו עונה תקשרו ל "17"? חורף -האם "4" ו "15" מתאימים? כן!!! -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? בואנה אתם טובים -הגדר בשלוש מילים את "18": ירושלמית עם כבוד -הגדר בארבע מילים את "19" מצלם מצלם מצלם מעלה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? ג'יגולו -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? גננת -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? בכיף -מתי רבת עם "11"? לא קרה -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? כבר היה לא? -האם "20" אוהב את "10"? יש מצב -האם אתה אוהב את "5"? כן -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? לאאא לא אל תדאגייי מחקה את דרכך איתייי את לקחת את נשמתי את תמידדדד תמיד תהיי איתי. (בטוח טעיתי במילים) -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? לא -האם "8" הוא בן אדם טוב? לפעמים -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? סוכריה עם מיקי מאוס -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? תלוי -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? תמיד
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? יש לי וודקה! יש לי סיגריות!

ManRed

New member
תתקשר יותר לנופר

המילים ממש לא ככה ותודה על הגננת מאמי.. חכה שהבת שלך תבלה אצלי בגן שערה שערה אני אתלוש לה מהשפם..

למעלה