21:00, ערוץ 10 - הישרדות ישראל, הפרק הראשון

amitooshacham

New member
21:00, ערוץ 10 - הישרדות ישראל, הפרק הראשון

לפני שהעונה הישראלית הראשונה (וכנראה לא האחרונה) של הישרדות יוצאת לדרך, מה דעתכם על ההפקה עד כה? האם הפרומואים גרמו לכם לרצות לראות את התוכנית? האם הקאסט מספיק טוב ומגוון או סתם מלא בדוגמנים ודוגמניות? האם חברים שלכם והאנשים מסביבכם היו מודעים לקיום התוכנית, או שהמפיקים לא עשו מספיק פרסום? האם התוכנית תצליח מבחינת רייטינג? האם כ-ו-ל-ם ידברו ביום ראשון על "זה שעף ראשון בהישרדות"?

biסk

New member
../images/Emo134.gif

מה דעתכם על ההפקה עד כה?נראה מאוד מושקע ומעניין האם הפרומואים גרמו לכם לרצות לראות את התוכנית?כן,מאוד! האם הקאסט מספיק טוב ומגוון או סתם מלא בדוגמנים ודוגמניות?לדעתי הוא מגוון למרות שהרוב השולט הוא של יפים ויפות.. האם חברים שלכם והאנשים מסביבכם היו מודעים לקיום התוכנית, או שהמפיקים לא עשו מספיק פרסום?האנשים מסביבי מודעים לזה שזה קורה אבל רק בגלל שאני מדבר על זה כל הזמן לא בגלל הפרסומות והפרומואים.. האם התוכנית תצליח מבחינת רייטינג?מאוווווווווד מקוה שכן אבל לדעתי זה יביא פחות מ15%(מקווה שאני טועה) האם כ-ו-ל-ם ידברו ביום ראשון על "זה שעף ראשון בהישרדות"?לא נראה לי אולי בהמשך זה יתפוס תאוצה.צריך לזכור רק שיש כאלה שאף פעם לא ראו את התוכנית או שמעו עליה (כן,יש הרבה כאלה) ולא כלכך מכירים את הפורמט והכל וזה כמו תוכנית חדשה לחלק ולוקח זמן להתחבר לרעיון.. שיהיה בהצלחה ושנזכה לעוד הרבה עונות.אמן.

Nameless One

New member
לא חושב שהסידרה תהיה ההצלחה שערוץ 10 מקווה לה

ברור שההפקה מאוד מושקעת, ואני גם יכול להבין את הבחירה בקאסט צעיר ומושך של דוגמנים כדי למשוך את הקהל הצעיר, אבל אני לא חושב שהם עשו עבודה טובה עם הייחצון, חוץ מבערוץ עצמו ,שבו משודר פרומו בערך כל 2 דקות לסידרה, הם לא השקיעו ביותר מידי פרסום חוץ או פרסום בתוכניות בערוצים אחרים. אני משער שהם לא יגיעו ל20% שהם מצפים אלא משהו יותר קרוב ל14%.

De fire

New member
אז זהו שיש מלחמה די מטורפת בין שני הערוצים

זה הגיע לרמה של פרסומות של נולד לרקוד ושל השרדות ברשת ב (יש לי סיבה מוצדקת! אני שומע שירים ושערים!) אחד לצד השני. אני לא זוכר מקרה כזה אי פעם.

daniel9977

New member
הגיע הזמן שערוץ 10 ישבור את ההגמוניה של......

ערוץ 2. ולדעתי, הערב זה הולך לקרות ובגדול. ערוץ 2 משחקים אותה "עסקים כרגיל" ומשדרים את תוכנית האולפן הראשונה של העונה החדשה של נולד לרקוד. באופן אישי, כל החגיגה סביב נולד לרקוד וכוכב נולד כלל לא מעניינת אותי. אין לי שום כוונה לצפות בזה. אין בכלל מה להשוות בין הישרדות לתוכניות האלה של ערוץ 2, הישרדות לוקחת ו ב ג ד ו ל!!! מה שבערוץ 2 לא מבינים, אך יזכו להבין מהר מאוד, זה את העובדה שהתוכנית הישרדות מאוד מאוד פופולרית בקרב הקהל הישראלי. הישראלים אוהבים את התוכנית הישרדות עוד מהימים ששתי העונות הראשונות שודרו אי שם בתחילת המילניום בערוץ 2. עכשיו, סוף סוף יש את הישרדות ישראל וברור שהרייטינג יהיה גבוה. אני מאוד מאוד מקווה שהערב ומדי שבוע ערוץ 10 יביס את ערוץ 2 באחוזי הצפייה. מגיע לערוץ 2 לאכול אותה...... ערוץ 2 חושבים שלא נראה הישרדות בגלל צביקה הדר או אלי יצפאן??? שיחשבו שוב......

Boran

New member
התקווה הכי גדולה שלי

זה שכמו שערוץ 2 הבינו שכוכב נולד, עם כמה שאני שונא את זה - תפס, ואז התחילו עם כל הכוכב נולדים וכוכב רוקד ורוקדים עם כוכבים ושועלים וזאבים, ושרים עם קוקסינלים, והדבר הנולד הבא, והתינוק הנולד של אתמול וכל הקקה הזה, שערוץ 10 יבינו שהישרדות תופס, ושהקהל הישראלי כבר בשל לעוד עונה של חפרפרת

daniel9977

New member
חפרפרת הייתה תוכנית פצצה! תוחזר לאלתר!

ממש ממש נהניתי ממנה, מוזר לי שהתוכנית לא תפסה..... אהבתי את ההנחיה של איתי אנגל.

maya567

New member
אין לי ערוץ 10 ../images/Emo10.gif

אחרת הייתי רואה. אבל מצד שני, מחר כבר יהיה לי עותק. אז לא נורא. אגב, גם את נולד לרקוד אני לא אראה בטלוויזיה, אלא אוריד. זה פשוט יותר נוח.

viveros

New member
אני בספק

אם תהיה עוד עונה של הישרדות - גם אם התכנית תצליח מעל למצופה. ההפקה של הישרדות היא מאוד יקרה, ובמדינה קטנה כמו ישראל, ועם פוטנציאל הרייטינג של ערוץ 10, שלא עובר בהרבה את ה-20 אחוזים, אין סיכוי שהתכנית תהיה כלכלית. הסיבה היחידה שערוץ 10 בחר להפיק את התכנית היא העובדה שרצה סוף סוף ליצור "מאזן אימה" מול ערוץ 2, ולהיות מתחרה לגיטימי. בזה יכול מאוד להיות שהוא יצליח, אבל מכאן ועד להפקת עוד עונה יקרה של הישרדות הדרך היא כנראה ארוכה.

Jason2

New member
דווקא היה רשום איפשהו

שהם מחפשים לוקיישנים לעונה השניה.

Boran

New member
בינתיים

אדיר. הפקה מדהימה יחסית להפקות ישראליות בד"כ. טוב שמיה עפה, היא היחידה שממש עיצבנה אותי שם. כמה עמך אפשר להיות?? אני אוהב את השבט הכחול, ומהשבט האדום בעיקר את מושיק הגבר. גיא זוארץ עושה עבודה סבבה, חוץ מפרשנות יתר בזמן התחרויות. וכ"כ טוב שסוף סוף ריאליטי בארץ שאין קריין-על שמסביר כל פלוץ של המתחרים!!!

Boran

New member
אוקי

טוב שאין חצי שעה פרומו... מה השטויות האלה על אי המתים? שלא יעשו שטויות.... ג'ון לוק גם תותח עושה רושם שפרק הבא יהיה התחרות של להסתובב במעגל כמו בהישרדות 10.

בוביץ

New member
סביר

קצת ארוך מדי .. באמריקאית חותכים הרבה יותר קטעים פה הראו יותר מדי קטעים הפרשנות של גיא זוארץ בתחרויות מעצבנת אבל בסך הכל הוא היה סביר בשאר(למרות ההרגל להיות עם הקול של פרובסט) דווקא חבל לי שמיה עפה ויואב מעצבן היה כזה ברור שיואב יכשל בחץ וקשת.. נחמד העורך דין ו'חבורת הבנות'. הרפומו לפרק הבא למה אי המוות? בטח יהי גם אליל חסינויות מוחבא..

viveros

New member
סיכום הפרק

בגדול רמת ההפקה הפתיעה אותי לטובה, מה שאי אפשר לומר על רמת השחקנים. נעמה מצטיירת כפייבוריטית, היא ודם קיבלו יותר זמן מסך מאשר כל שאר המתמודדים בשני השבטים יחד. ואפרופו דן, למרות שהוא אחד האנשים השחצנים והמעצבנים שיצא לי לראות בפריים טיים או בכל מקום אחר, הוא כנראה היחיד שיודע שם מה הוא עושה, וגם היחיד שיצר איזושהי ברית. פרט למושיק ועידן, סבאנה הם חבורת חסרי תועלת שכנראה לא יגיעו לשום מקום. לא ברור למה הם בחרו להשאיר את יואב, שעצבן את כולם וגם נכשל כישלון בלעדי באתגר. אבל גם בג'יבארו כנראה לא יודעים לאן הם הגיעו. אם הם בונים על ארבע ארוחות ביום, הם ימצאו את עצמם ביום ה-15 בלי אוכל. הדבר המעניין ביותר הוא טוויסט הכוח הכפול בשבט המפסיד - רעיון מצוין, שלמרבה הצער ככה"נ לא ינוצל כמו שצריך ע"י חבורת השחקנים האימפוטנטים בעונה הזאת. עדיין לא הבנתי האם לאותו בן אדם מותר להצביע פעמיים לאותו בן אדם, או שהוא חייב להצביע לשני אנשים שונים. ועוד הערה דחופה להפקה - להיפטר מהוידויים של השחקנים תוך כדי האתגר. זה מעצבן ופוגם בכל השטף של התחרות. דווקא מאוד אהבתי את מיה המודחת המשעשעת. לפי דעתי היא הייתה יכולה לשרוד הרבה זמן בעזרת כישורים חברתיים. אבל יכול להיות שההפקה מכינה לנו טוויסט outcasts בסגנון עונה 7, לפחות עפ"י הפרומו לפרק הבא.

rshamir

New member
פרק 1

בכללי לא רע. גיא זוארץ בסדר, למרות שבמהלך האתגרים זה הרגיש לפעמים שהוא הקליט את הקריינות באולפן בפוסט-פרודקשן. למרבה הצער, זה מרגיש מרוח מדי. היו צריכים להישאר עם הפורמט המקורי. אני לא יודע איך זה יעבוד משבוע הבא כאשר לא תהיה הדחה ביום שישי. לא אהבתי גם את אתגר הפרס הכפול, נראה כמו נסיון להסויף סתם עוד אלמנט כי הם ידעו שהפרקים ימרחו. מעניין מה הקטע עם אי המתים, אולי זה יהיה משהו בסגנון שבט outcast. אבל למרות כל הביקורת, בכללי היה לא רע, ויש לזה פוטנציאל לא קטן להצליח.

amitooshacham

New member
פרק מעולה !

איזה כיף, הציפיות שלי התממשו. היו לי המון ציפיות מהסדרה ולא התאכזבתי בכלל. מיה מצחיקה לאללה. חבל חבל שהיא עפה. מעניין מה יהיה הטוויסט של "אי המתים". בדר"כ אני נגד להחזיר אנשים שעפו אבל אם מיה עפה ויחזירו אותה באיזשהו שלב, אני בעד. חוץ ממיה אהבתי גם את נעמה ודן. דווקא את שני האנשים שהיו המנהיגים, לא אהבתי - אלכס ויואב. שניהם סתם אוהבים כוח ושליטה וזורקים הוראות כל הזמן.

Boran

New member
מוזר לי

להגיב על פרקים של הישרדות בלי לסמן ספוילר
זה כבר בא לי אוטומטית נכון נכון, שכחתי את נעמה, גם אותה אני אוהב. מה שכן, במקור במקור (אני מדבר על העונה הראשונה, לפני שהגיעו למסקנה שהם יכולים לעשות מה בראש שלהם כי רייטינג יש), היה ייצוג לכל מגזר באוכלוסיה. אני ראיתי פה הרבה רוסים, אבל לא ראיתי ערבי ישראלי, ולא ראיתי אתיופי. גם לא עובד זר (שקיבל אזרחות, כמובן). אנשים כאלה היה הרבה יותר מעניין לראות, לדעתי, מאשר עוד בחור צעיר וחטוב או עוד רוסיה כוסית. אלכס ומושיק סוסים. כמו שאמרו פה, באמת צריך להוריד את הוידויים בזמן התחרות. רבאק, תנו להנות מהתחרות! בלי וידויים, וגם לא יזיק אם זוארץ יברבר טיפה פחות. אני רק מחכה לרגע שהם יפסיקו להיות טיפשים ויתחילו עם אסטרטגיה. אני מאוד מקווה שבקטע הזה אני לא אתאכזב, כי מבחינת ההפקה אין תלונות כמעט. (וחייבים לעשות את הטוש השחור יותר שחור ויותר אור בתא של כתיבת ההצבעות, כי לא רואים מה כתוב על הפתק)

למעלה