21:00, ערוץ 10 - הישרדות ישראל, הפרק הראשון

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif פחדתי שאני אהיה היחיד שאוהב אותה

על אף בכיינותה היא נהדרת.

adi007

New member
בואו ניגש לעניין...

מולי
וחוצמזה, היה ממש טוב.

maya567

New member
ושכן של ידיד שלי ולמד עם חברה שלי ביסודי ../images/Emo3.gif

רועי123456

New member
השקיעו בתוכנית הרבה

וחבל כי הם הולכים להתאכזב, זה בכל זאת ערוץ 10 לא יהיה להם יותר מידי רייטינג. והתוכנית באמת מושקעת אבל רק חבל שהקאסט נראה משעמם רצח חוץ מכמה בודדים. בגרסה האמריקאית האנשים הרבה יותר מעניינים. שורה תחתונה: אין על האמריקאי. יאלה מחר הגמר
(אם אני לא טועה)

היה ליגה!

פרק מאוד מהנה והזמן זז די מהר. היה מעולה עד הקטע של הטוויסט עם הקול הנוסף. מה זה הקשקוש הזה? מילא להצביע לאותו בן אדם (וגם אז זה מאוד לא הוגן לדעתי), אבל להצביע לשניים שונים? מיותר לגמרי. עוד טוויסט מקושקש זה "אי המתים". כנראה שכאן תהיה תרומת הSMSים שהבטיחו לנו... בע. דווקא אני חיבבתי את מיה, למרות שרציתי מאוד שיואב יעוף, ידעתי שזה יהיה צעד מטופש להשאיר מישהי חלשה פיזית שגם לא יודעת לשחות. אני לגמרי בעד ברית דן ושלושת הבנות. מהשבט השני אני בעד ליה ועידן (שכרגע מסתמנים כהאסטרטגים של השבט). לגבי השבטים, בהתחלה הייתי בעד ג'יבארו אבל אז ראיתי עד כמה הם מאושרים ושמחים מדי ועברתי לעודד את סבאנה. סה"כ היה מעולה, בהחלט הפקה מושקעת וללא ספק אעקוב אחרי הפרקים הבאים.

Nameless One

New member
אין סכנה לגבי הSMS

מאחר והסידרה כבר צולמה מראש, סביר להניח שהאי הזה יהיה האי בו השחקנים המודחים יהיו עד חשיפת טוויסט האווטקסט (בסידרה האמריקאית,כביכול, האווטקאסט גם נשלחו לאי בתנאים דומים).

De fire

New member
מעבר למה שכולם אמרו לגבי הרמה של ההפקה

(שבאמת מעולה, אין טענות. זה מרגיש כמו המקור וזה אומר המון) שתי הערות- 1. זה פשוט ארוווווווווווווך. הכל מרגיש כאילו הכפילו אותו פי 2. מן הסתם זה הגיוני כי יש 2 פרקים על 3 ימים, פי 2 ממה שהיה במקור 2. יש בסיס להניח שיהיה סוגשל טוויסט אאוטקאסט. אחרת מסכנה מיה. 50 יום לעשות.. כלום, עד שיגמרו הצילומים. לא נעים.. ושמישהו ירגיע את גיא בתחרויות חסינות. נכון שמאיר איינשטיין נורא מציק, ויורם ארבל כבר סנילי, אבל לא צריך לנצל את השרדות כדי לעשות אודישנים למשחק השבת. זה היה מציק מדי, צעקני מדי וקצת מיותר ("בול העץ שוקל 350 קילו. זה כבד." וכדי לוודא שכולם הבינו, דקה אחרי "הבול כבד. הוא שוקל 350 קילו") גם ההברקה "יש 3 סירות, אחת לכל שבט" היתה חביבה. אבל אני סתם נטפל לקטנות. שיקצרו את האורך של הפרקים וזה מושלם. שאפו.

adi007

New member
../images/Emo6.gif

לגמרי מסכימה עם הבול עץ ששוקל 350 קילו והוא כבד. נקרעתי מצחוק
מזה ומהקוריצה!

Snake Plissken

New member
המשפט הכי דבילי שיצא מהפה של זוארץ

"קח את אבן האש איתה תוכלו להדליק סוף סוף אש" בצורה כל כך עלובה אבל הוא גבעון כספי שלי ואני אוהב אותו, הוא רק צריך להיות יותר מתלהב כמו שג'ף מתלהב ויקה מושלמת דן ככל הנראה זוכה, ויראה לכולם שגם ילדים שלא הקשיבו למורה לספורט בבית ספר יכולים לשרוד בטבע

תתש

New member
לא אכזב

רואים שההפקה שפכה כסף על הסדרה וזה באמת בסטנדרטים של הישרדות האמריקאית. דבר אחד שלפחות בלט לי שרק מתמודד אחד התחיל לכרות בריתות. זה נראה שכל השאר עדיין באווירה של טיול שנתי או משהו כזה וזה גורם לי לחשוב שרק חלק מהם טרחו לצפות בגרסה האמריקאית או להתכונן (דרך אגב באתר המסך המפוצל יש מדריך מצויין לשורד המתחיל) בדרך כלשהי.דבר שדווקא הפתיע אותי הוא שהמתמודדים לא התעצלו על ההתחלה וכולם התחילו לבנות מחסה למצוא מים וכ'ו. כמה דברים בקשר למתמודדים: כולם חוץ מהחמישה המבוגרים בערך אותו דבר מבחינת אישיות וגיל, אין שניים שלוש כוסיות שיסיחו את דעת הגברים (כי הכוסיות הן הרוב) אין ביץ' מוגדרת, אין עצלנים וחרוצים,אין חלשים וחזקים, אין וויט קולר/בלו קולר (כי רובם וויט) ועוד הרבה מה שיפגע בתוכנית כי חלק מעקרון "ההישרדות" זה להסתדר ולתמרן אנשים שונים ממך. רק על-פי הפרק הזה האחד שנראה שהוא יודע מה הוא עושה זה העורך דין, שאני חושב שקוראים לו גיל, מהשבט בצבע טורקיז (יקח קצת זמן לזכור את השמות). הוא היחידי שמנסה ליצור ברית כלשהי, מבחינה מנהיגותית הוא נותן לאחרים לקחת פיקוד, מבחינה פיזית למרות הטיפוס סטייל אוזי על עץ הקוקוס הוא לא מראה שהוא חזק ובכללי נראה לי שהוא מבין המיעוט שצפה בגרסה האמריקאית והיחידי שבאמת הפנים. ממש לא ציפתי לטוויסט בסוף של אי המתים, הם כנראה יעשו כמו בעונה 7 ויחזירו אחד או שני מתמודדים עוד כמה שבועות. לסיכום: פרק ראשון טוב יותר ממה שחשבתי שיהיה לערוץ 2 יש ממה לפחד, האתגרים בנויים טוב, המתמודדים מעניינים למרות שאין הבדל גדול בינהם, גיא זוארץ מספק את הסחורה, אופציית ההצבעה הכפולה לא טובה למרות שהיא תגרום להרבה יותר סקימיג, אבל רק יש לי הרגשה שהשבט הצעיר ינצח בכל האתגרים וכדי שזה לא יהפך לפלאו ההפקה תערבב את השבטים עוד כמה פרקים. נ.ב זה רק אני או שרוב הכוסיות הן רוסיות.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

יותר מדי פרסומותתתתת וגם פרומו מיותר למה שיקרה אחרי הפרסומותתתת

maya567

New member
אחלה פרק! הפקה מושקעת בהחלט!

רק חבל לי שהחליפו את השיר פתיחה... חוץ מזה, פרק מעולה. יש אחלה דמויות (וכן, גם אני הצטערתי שמיה הטריפולטאית החביבה הועפה). אלכס ומושיק תותחים (בעיקר מושיק) ויואב עלוב. וכן, גם אני (כמו עדי) שמתי לב שיש כמות נכבדה של חתיכים
זה תמיד טוב. והקטע הכי אדיר בפרק - עידן מלטף את התרנגול ונותן הוראות
אהה ואגב, ראיתי את הפרק בסטרימינג באתר של ערוץ 10. כל הכבוד להם! היה סטרימינג מעולה, בלי תקלות וכלום.

Oukami Kun

New member
הוא נראה מטורף.

באמת, עידו הזה, פשוט נראה חולה נפש. במיוחד כשהוא עם התרנגולת. והוא מין לוזר כזה, כמה אתה יכול לדבר על אמא שלך? טוב עפתי לישון, בצפר מחר ><

למעלה