21:00, ערוץ 10 - הישרדות ישראל, הפרק הראשון

רועי123456

New member
חח למה הוא היה מצחיק

ואם כבר אז דן הזה מעצבן, טוב שהוא לא מאוהב בעצמו וחצי מהפרק רק ראו אותו מדבר. עריכה דפוקהXD וגם הוא בכלל לא צריך את הפרס דן מנו= מנו ספנות. XD הוא לא צריך את הפרס זה ברור שהוא עושה את זה לפרסום.

maya567

New member
אוי ואיך שכחתי - ה-קטע של הפרק:

משה קם מהספסל אחרי שנבחר אחרון - רק כדי להתקע במוט של הסירה וליפול על התחת

tweizer

New member
מישהו יודע קישור ל...?

שיר הפתיחה של הפרק? אני אנשמח לראות אותו שוב

Boran

New member
אה ועוד משהו

עכשיו הבנתי למה בגירסה האמריקאית לא אומרים לעולם "סורבייבור" או מזכירים עונות קודמות. אמרו בפרק הזה כ"כ הרבה פעמים "הישרדות" שזה כבר נהיה מחליא. "כאן זה הישרדות", "הישרדות", "ככה זה בהישרדות", "לא האמנתי שכבר נתחיל בהישרדות" טוב, חלאס!!

MooTzk

New member
נחמד

ההפקה בהחלט יותר מושקעת ממה שחשבתי, אבל היה מרוח מדי סה"כ. זה אמנם פרק ראשון אז זה היה פחות נורא(להכיר את כולם וכו'), אבל בהמשך זה יכול ממש להיות פטאלי. עדיין, היה מהנה וגם אני בעד דן ונעמה. ג'ון לוק אכזב אותי קצת עם השובניזם והכל. מושיק נראה סבבה והתואם-טום של העונה הזאת, והיו עוד כמה נחמדים. הרבה רוסיות, והמזרחית היחידה(לפחות באופן מוחצן) עפה ראשונה. שואה רוחנית.

maya567

New member
אוי זה כל כך נכון!

"רק שתדעו, הברית הכי חזקה על האי היא בין עידן והתרנגולת. בדיוק כמו בסרט מאפיה אוזבקי משנות החמישים זכינו לראות לפחות 3 פעמים את עידן יושב ומלטף את התרנגולת בזמן שהוא מדסקס אסטרטגיה. קריפי. בפרומו לפרק הבא הוא דורש שלא יהרגו אותה. קריפי. ואחרי זה מתפלאים שאמא שלו היא עקב אכילס? הלווווווו."

Snake Plissken

New member
אה כן ומהיום "ביצה"="באר"

אחחח הרופאים האלטרנטיביים של היום הם לא הרופאים האלטרנטיביים של פעם עצור אתה הומו

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעות

היה פרק די מהנה. ההשקעה הגדולה ניכרת, יש מגוון יחסית של אנשים מעבר לפחד הראשוני של דוגמנים/דוגמניות. היואב הזה ממש התבלט לרעה ועשה כל טעות אפשרית שמי שראה פרק וחצי של הישרדות יודע שאסור לעשות, ולמזלו השמנה שילמה את מחיר היותה שמנה (וחבל מאוד). היא הייתה די סבבה והיה נחמד לראות אותה בסיטואציה הזו סטייל סירי. שני דברים שדי הפריעו לי בפרק : 1. גיא זוארץ פשוט צועק כל הזמן. הוא לא מסוגל לקריין תחרות או משהו בלי לצרוח כאילו הוא מעביר פקודות בקשר תחת אש. 2. השאלות האישיות האלה במועצה פשוט הביכו אותי. למי אתה מתגעגע ? נו באמת. המועצה הייתה ארוכה מדי ובמקום להתמקד במשחק היא ברחה למחוזות השמאלץ. דרוש שיפור מידי. בסך הכל מעבר לזה הפרק היה די מהנה והצליח מהר מאוד לשבץ אנשים תחת הנישות שלהם (השמנה, הטיפשה, המבוגר החכם, הבלונדה הדיצית, החובב תרנגולות, האמא שזנחה את התינוק שלה וכד'). היו טיפה יותר מדי ווידויים למצלמה כי נראה לי שההתנהגות הטבעית של הישראלים קצת לא זרמה עם המשחק ולכן היה צורך לשבץ המון (ולדעתי טיפה יותר מדי) סשנים מול המצלמה - דבר שהתחיל כבר על הדקות הראשונות של הפרק מה שנדיר מאוד לראות בהישרדות. משחק משחק עוד לא ממש ראינו. דן טיפה נראה כמי שאולי קצת מבין מה הוא צריך ורוצה מעצמו ומהמשחק ואני לא אתפלא אם הוא והבנות שהוא ינסה/יצליח/יכשל לסובב סביבו יגיעו רחוק. השבט השני נראה די לוזרי וכמי שימשיך להפסיד (לפי הפרומו רוב החיכוחים מגיעים משם ולכן נראה לי שהם אלו שיפסידו). היואב הזה (אגב שחקן כדורסל לשעבר במכבי ראשון) פשוט הוזה ומחזיק מעצמו - שילמד קצת דיקציה ואיך לדבר בלי לבלוע חצי מהמילים. הוא ממש אבל ממש מעצבן.

willo

New member
כמאמר הפרסומת - היה מוי כיף.

אחרי שמחקו את התגובה שלי (היה שרשור אחר...), נרשום מחדש את הרשמים:- לפני שנתחיל למנות את השגיאות בהחלט כל הכבוד לערוץ 10 על ההשקעה, עשו אומנם סלט מכל מני עונות, מהעונות הראשונה ושלוש עשרה לקוחו את המאבק על הציוד אבל אז נתנו להם ארגז השרדות, מעונה 7 לקחו את הקפיצה למים עם הבגדים (האם דן הוא החיקוי של אנדרו סאבאג') אבל היכן החצאית של רופרט? האתגרים גם מוכרים אבל כיף לראות אותם שוב. הקאסט כל כך ישראלי שזה תענוג, נכון שהם לא הכי מייצגים, אין ערבי, אין אתיופי, אין מבוגרים שמנים עם קרחת (או בקיצור לי אין סיכוי) אבל תסבירו לי איך הם לא ידעו להיכן הם הולכים? מי קונה בגדי מעצבים להסתובב על החוף? מי מביא מרקים ל60 יום? עוד היה חסר שמישהו ישלוף טלפון סלולארי ויתקשר הבייתה. הפרקים ארוכים מדי, בארך באמצע החלק השני זה התחיל לעלות לי על העצבים, אבל מצד שני האתגרים לא מהווים את העיקר ועל זה תמיד אנחנו מתלוננים. הישראליות מתחילה לבצבץ, כבר צבא (אני לא זוכר אם זה היה גיא שאמר שאחד היה בסיירת, אחד היה קרבי והוא לא עשה טירונות), מושיק מתלוננן שהצעירים לא היו בשטח, מה שהפריע לי זה איך אחרי חמש דקות הם לא מצאו כבר מי מכיר את מי ולמי יש חבר משותף, הרי הם ישראלים. לגבי ה"חתיכים" יותר מדי ג'ון ק. ופחות מדי רוב ס. דן לא עושה רושם ישל אסטרטג ותר מדי מוצלח, חסר לי ריץ' של העונה הראשונה שיתחיל לנהל את העניינים ונראה לי שדווקא ליה וורה בדרך והן יתחילו לנהל את השבט שלהן ולא הבנים (למרות שמולי עושה רושם של בעל פוטנציאל), מהשבט השני נועם עוד יפתיע. לגבי המבוגרים - טינה לא מקושרת, אם היא לא עפה תוך שני פרקים היא ממשיכה עד הגמר (ע"ע לידיה), מושיק ואלכס מנסים להיות טרי/טום, למושיק יש יותר סיכוי אלכס מעצבן (ואף אחד לא מקשיב למורה לספורט). לגבי הכוח הכפול, נראה לי שהוא לא יכול להצביע לאותו אחד וחבל, חסינות אישית הייתה עוזרת יותר. ולגבי אי המתים, הכיף באאוטקאסט הי שהקהל בבית לא ידע על כך. סתם שאלון - אני כבר יודע שאני מכיר את אחת מהמתמודדות, האם יש עוד כאלה? מישהו יודע מה הרייטינג?

Sole Survivor

New member
קצת אנלוגיות...

הפיק יארד של גיא- מזכיר את עונה 10- אבל מה זה היה הקטע הרגשני הזה של "נבחרתי אחרון"? זאת היתה סתם קריאה אקראית... הקפיצה מהספינה- עונה 7. מונולוג הפתיחה של גיא עם השיט בסירת מנוע- כל כך ג'ף!!!! הבגדים של גיא- כל כך ג'ף!!!!! המצלמה הדיגיטלית- עונה 12 הבלק ברי של שיין. ואיפה היתה המעריצה השרופה, ויקה? בקושי ראו אותה... ודן- גדול. הלוואי ויגיע רחוק...

rshamir

New member
יש נתוני רייטינג

המספרים פורסמו עכשיו בגלי צה"ל. ערוץ 2 עם נולד לרקוד ניצח בגדול, כאשר הרייטינג של הישרדות נע במהלך הערב סביב 13-15 עם פיק אחד של 17, שלא נשאר לאורך זמן. נולד לרקוד רשמה רייטינג של 22-25 אתמול. (מצטער שהנתונים לא מדויקים, זה משמיעה בגלי צה"ל)

verdax

New member
גלובס : "מכה לערוץ 10 : למרות כל

מכה לערוץ 10: למרות כל הפרסום, יחסי הציבור וההכנות - "הישרדות" זכתה לרייטינג ממוצע של 14.8% בלבד מנגד, "נולד לרקוד" של קשת רשמה רייטינג ממוצע של % 22.8 * מערוץ 10 נמסר היום בתגובה כי "אנחנו אנדרדוג מלא אמונה ונמשיך להילחם" * בפורמט הישראלי של "הישרדות" הושקעו 5 מיליון דולר יעל גאוני 10:10 16/12/07 מכה לערוץ 10: למרות יחסי הציבור הבלתי נגמרים, למרות השקעה של 5 מיליון דולר, פרקי הבכורה של תוכנית הריאליטי "הישרדות" כפי ששודרו אמש רשמו רייטינג ממוצע של 14.8% בלבד בקרב משקי בית יהודיים. ממול, "נולד לרקוד" של קשת רשמה רייטינג ממוצע של % 22.8 . מערוץ 10 נמסר היום בתגובה כי "אנחנו אנדרדוג מלא אמונה ונמשיך להילחם". אמש שודרו שני פרקים של "הישרדות" ברצף כאשר הפרק השני כלל את שלב ההדחה בו עמד הרייטינג של 14.4% בלבד. "הישרדות" לא נכללה בין 15 התוכניות המובילות של השבוע והרייטינג הממוצע שנרשם לפרק הבכורה דומה לרייטינג אותו משיג הערוץ בדרך כלל בתוכנית "קרב סכינים" או במשחקי כדורגל בינוניים ברמת העניין. מודעה כאמור, לאחרונה קיבלה קשת החלטה לשבץ מחדש את "נולד לרקוד". התוכנית שודרה בשבועות האחרונים בימי רביעי אולם במטרה לבלום את ערוץ 10 החליטה קשת לשבץ את התוכנית בימי שבת. שינוי זה בשיבוצה גרר אובדן של מספר נקודות רייטינג לתוכנית שכן במהלך ארבעת השבועות האחרונים נרשם רייטינג ממוצע של % 25.6 לתוכנית. אולם עדיין, "נולד לרקוד" רשמה רייטינג גבוה בעשרות אחוזים מ"הישרדות". במהלך השבוע האחרון היתה אופטימיות רבה בערוץ 10 ובצד גורמי ההפקה של "הישרדות" אשר העריכו כי התוכנית תגיע לרייטינג דו סיפרתי אשר יעמוד על ממוצע של כ-20% רייטינג ואף יותר אך כאמור הרייטינג היה נמוך משמעותית מהצפי.

verdax

New member
the marker : לאחר שערוץ 10 הזיז את "הישרדות"

מלחמת הרייטינג בנוגע למשבצת של "הישרדות" זוכה לסיקור מאוד נרחב (חסר תקדים...) בעיתונות הכלכלית בארץ : לאחר שערוץ 10 הזיז את "הישרדות" לימי ראשון: קשת החליטה כי "ארץ נהדרת" תשודר באותו יום שלח באי-מייל פורמט הדפסה הגש לחדשHOT del.icio.us !Digg It 15:56 | 17.12.2007 יעל ולצר תגיות: רייטינג, טלוויזיה, הישרדות, ערוץ 10 הרייטינג עשה את שלו - בעקבות הכשלון והאכזבה מההישג אליו הגיע הפרק הכפול הראשון של "הישרדות", הוחלט בערוץ 10 לפצל את פרקי הסדרה לימים שונים. בשבוע הקרוב ישודרו הפרקים במוצאי שבת וביום ראשון, אבל גם זה לא סופי. לפחות עד ה-5 בינואר, אז מתחדשים משחקי ליגת העל בכדורגל, תשודר "הישרדות" ביום ראשון. בתום הפגרה יחליטו בערוץ על השיבוץ הסופי. ל-TheMarker נודע כי בערוץ בודקים באיזה יום באמצע השבוע הכי כדאי לשבץ את הפרק העוקב של "הישרדות", וככל הנראה ההחלטה תיפול לאחר פרסום לוח השידורים של רשת וקשת. עד להודעה חדשה, ישודרו בשבת שני פרקים: במקום תוכנית האקטואליה "מועצת החכמים", שירדה מלוח השידורים עד להודעה חדשה, ישודר פרק חוזר של הסדרה, ובשעה 21:00 ישודר פרק חדש. ביום ראשון ישודר פרק חדש נוסף. ל-TheMarker נודע שעם החלפת ימי השידורים, בכוונת קשת להעמיד ביום ראשון את "ארץ נהדרת". ביום ראשון הקרוב תשודר מול "הישרדות" תוכניתה החדשה של רשת - "גריז". גורמי תקשורת אמרו ל-TheMarker שבימים אלו בוחנים בקרב הזכייניות ובערוץ 10 את לוח השידורים החדש, כשכל אחד מהערוצים מחזיק את הקלפים צמוד לחזה. "לכן החליטו בערוץ 10 להציב רק בינתיים את אחד הפרקים בימי ראשון, ולאחר שיראו מה הציבו המתחרים יחליטו אם לשנות גם את זה", אמר אחד הגורמים. סדרת הריאליטי "הישרדות" עלתה לאויר במוצאי שבת האחרונה, כהפקה יקרה במיוחד שמוערכת בלמעלה מ-5 מיליון דולר. למרות ההשקעה ומסע הפרסום, היא הגיעה לרייטינג של 13.6% בקרב כלל משקי הבית, למול 19.8% ל"נולד לרקוד" בערוץ 2 (קשת), מה שגרם לאכזבה עמוקה בערוץ. בעקבות כך, הסבירו גורמי תקשורת, החליטו בערוץ להזיז את אחד הפרקים לאמצע השבוע ולפצלם ליומיים, בתקווה שהדבר יעלה את הרייטינג ויצדיק את ההשקעה בהפקה היקרה הזו. מקשת סירבו להגיב לידיעה. מרשת נמסר כי אין שינוי בלוח השידורים המתוכנן.

verdax

New member
סה"כ חביב ../images/Emo4.gif

מה שבעיקר הציק לי באוזן היה גיא זוארץ, למרות שניכר שהוא נורא השתדל, וצפה בעשרות שעות פרובסט כהכנה לתוכנית. נקודת השפל של הפרק היתה לטעמי "מועצת השבט" - ככה לא אמורה להיראות או להישמע מועצת שבט, גם אם זו מועצת שבט ראשונה ודביקה. השאלות שנשאלו לא היו השאלות הנכונות, התשובות שנענו לא היו התשובות הנכונות, והעריכה שנעשתה לא היתה העריכה הנכונה. זה היה ארוך מידי, מיגע מידי, ונגע בכל הנקודות הלא נכונות וכשכבר נגעו במשהו חשוב זה נעשה גרוע (כאן גם לעריכה יש חלק בכישלון). ההנחיה של גיא זוארץ יותר מידי "סחבקית", הוא גם מפרשן יותר מידי באתגרים. אבל חוץ מזה הוא היה בסדר. "פסל חסילון"?? - מה, אם זו "הישרדות ישראל" אי אפשר להגיד את המילה "אליל"?? זו לא "הישרדות יהדות".... וגם טקס קבלת השבת המגוחך היה מיותר. פייבוריטים? דן. נמשיך לצפות עד שימאס.

Snake Plissken

New member
סחבקי מדי?

דווקא לדעתי בדיוק ההפך. הוא נשמע מרוחק מדי מהמתמודדים. נראה לי תגובות סטייל קורטני מעונה 15 כלפי ג'ף לא יתקבלו כאן בברכה :S

retard boi

New member
לא אהבתי את הקאסטינג

כל הבחורות נראות כמו דוגמניות קטלוג וכולן רוסיות. משהו בתהליך הליהוק כאן הלך ממש גרוע... אפילו בגרסה האמריקאית ממתנים את כמות הכוסיות ושמים במקומם אנשים שונים בשביל להביא גיוון, מלבד ורה או ליה(שמשום מה נראה לי שתעוף מאוד מהר) לא נראה לי שאף אחת מהן תנסה להיות אסטרטגית במיוחד. גם בגרסה האמריקאית תמיד מתלבטים בפרקים הראשונים האם להעיף את הבחור החסון אך המצעבן וחסר הכישורים או איזה בחורה ותמיד עושים את הטעות ומעיפים את הבחורה, כאן זה לא היה שונה. להשאיר את יואב היתה החלטה גרועה, ראשית הוא הרבה פחות מועיל ממה שהוא נראה ושנית בן כזה באמת יכול להעלות לך על העצבים, קצת מזכיר לי משהו שתלטן אחר מהשרדות סין. בנוסף לא נראה לי שמאיה היא הבחורה הכי חלשה שם, היא משעשעת ומעלה מורל והתפקוד שלה באתגר הכאילו-חסינות דווקא הוכיח שיש לה פוטנציאל. היה עדיף להעיף את אמא של , היא חסרת כישורים ומעופפת. עידן מגניב ומשעשע והוא עושה רושם של אחד מהבודדים שבאמת מעריץ את הסדרה ומבין אותה, אבל נראה לי שהוא לא ממש מתחבר לשבט שלו ושהוא גם יעוף מוקדם , במיוחד לאור העובדה שהוא אימץ את התרנגול כחיית מחמד. דן יהיר ומעצבן וויקה נורא פסיבית - מקווה שהברית הזאת לא תחזיק מעמד וגם הם יעופו מוקדם.

retard boi

New member
לא אהבתי את הקאסטינג

כל הבחורות נראות כמו דוגמניות קטלוג וכולן רוסיות. משהו בתהליך הליהוק כאן הלך ממש גרוע... אפילו בגרסה האמריקאית ממתנים את כמות הכוסיות ושמים במקומם אנשים שונים בשביל להביא גיוון, מלבד ורה או ליה(שמשום מה נראה לי שתעוף מאוד מהר) לא נראה לי שאף אחת מהן תנסה להיות אסטרטגית במיוחד. גם בגרסה האמריקאית תמיד מתלבטים בפרקים הראשונים האם להעיף את הבחור החסון אך המצעבן וחסר הכישורים או איזה בחורה ותמיד עושים את הטעות ומעיפים את הבחורה, כאן זה לא היה שונה. להשאיר את יואב היתה החלטה גרועה, ראשית הוא הרבה פחות מועיל ממה שהוא נראה ושנית בן כזה באמת יכול להעלות לך על העצבים, קצת מזכיר לי משהו שתלטן אחר מהשרדות סין. בנוסף לא נראה לי שמאיה היא הבחורה הכי חלשה שם, היא משעשעת ומעלה מורל והתפקוד שלה באתגר הכאילו-חסינות דווקא הוכיח שיש לה פוטנציאל. היה עדיף להעיף את אמא של , היא חסרת כישורים ומעופפת. עידן מגניב ומשעשע והוא עושה רושם של אחד מהבודדים שבאמת מעריץ את הסדרה ומבין אותה, אבל נראה לי שהוא לא ממש מתחבר לשבט שלו ושהוא גם יעוף מוקדם , במיוחד לאור העובדה שהוא אימץ את התרנגול כחיית מחמד. דן יהיר ומעצבן וויקה נורא פסיבית - מקווה שהברית הזאת לא תחזיק מעמד וגם הם יעופו מוקדם.

למעלה