כמאמר הפרסומת - היה מוי כיף.
אחרי שמחקו את התגובה שלי (היה שרשור אחר...), נרשום מחדש את הרשמים:- לפני שנתחיל למנות את השגיאות בהחלט כל הכבוד לערוץ 10 על ההשקעה, עשו אומנם סלט מכל מני עונות, מהעונות הראשונה ושלוש עשרה לקוחו את המאבק על הציוד אבל אז נתנו להם ארגז השרדות, מעונה 7 לקחו את הקפיצה למים עם הבגדים (האם דן הוא החיקוי של אנדרו סאבאג') אבל היכן החצאית של רופרט? האתגרים גם מוכרים אבל כיף לראות אותם שוב. הקאסט כל כך ישראלי שזה תענוג, נכון שהם לא הכי מייצגים, אין ערבי, אין אתיופי, אין מבוגרים שמנים עם קרחת (או בקיצור לי אין סיכוי) אבל תסבירו לי איך הם לא ידעו להיכן הם הולכים? מי קונה בגדי מעצבים להסתובב על החוף? מי מביא מרקים ל60 יום? עוד היה חסר שמישהו ישלוף טלפון סלולארי ויתקשר הבייתה. הפרקים ארוכים מדי, בארך באמצע החלק השני זה התחיל לעלות לי על העצבים, אבל מצד שני האתגרים לא מהווים את העיקר ועל זה תמיד אנחנו מתלוננים. הישראליות מתחילה לבצבץ, כבר צבא (אני לא זוכר אם זה היה גיא שאמר שאחד היה בסיירת, אחד היה קרבי והוא לא עשה טירונות), מושיק מתלוננן שהצעירים לא היו בשטח, מה שהפריע לי זה איך אחרי חמש דקות הם לא מצאו כבר מי מכיר את מי ולמי יש חבר משותף, הרי הם ישראלים. לגבי ה"חתיכים" יותר מדי ג'ון ק. ופחות מדי רוב ס. דן לא עושה רושם ישל אסטרטג ותר מדי מוצלח, חסר לי ריץ' של העונה הראשונה שיתחיל לנהל את העניינים ונראה לי שדווקא ליה וורה בדרך והן יתחילו לנהל את השבט שלהן ולא הבנים (למרות שמולי עושה רושם של בעל פוטנציאל), מהשבט השני נועם עוד יפתיע. לגבי המבוגרים - טינה לא מקושרת, אם היא לא עפה תוך שני פרקים היא ממשיכה עד הגמר (ע"ע לידיה), מושיק ואלכס מנסים להיות טרי/טום, למושיק יש יותר סיכוי אלכס מעצבן (ואף אחד לא מקשיב למורה לספורט). לגבי הכוח הכפול, נראה לי שהוא לא יכול להצביע לאותו אחד וחבל, חסינות אישית הייתה עוזרת יותר. ולגבי אי המתים, הכיף באאוטקאסט הי שהקהל בבית לא ידע על כך. סתם שאלון - אני כבר יודע שאני מכיר את אחת מהמתמודדות, האם יש עוד כאלה? מישהו יודע מה הרייטינג?