../images/Emo26.gifהתשובות של -R i s a../images/Emo36.gif
ריסע לא יכולה להכנס כרגע לפורום וביקשה ממני במסר להעביר את התשובות שלה לסקר:
קבלו אותם
הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? ג´ולי. תמיד חשבתי שהיא מן בחורה רעה. זאת אומרת, חשבתי שבפרק הקודם היא תרעיל את כיילב - וכמו כל האנשים שעושים רע, תחשוב על המעשה מאוחר יותר. אבל היא לא עשתה את זה. הופתעתי. עוד קטע בו הופתעתי ממנה היה שהיא יצאה עם ג´ימי. הבנתי באותה תקופה שהיא מתחתנת מכסף, וזה גרם לי למן תפנית בדעה על הדמות. בכללי, ג´ולי היא הדמות שאני הכי אוהבת. היא עושה טעויות אבל היא מודעת להן. ג´ולי
הדמות הכי צפוייה, דוגמא? לינזי. אני מאוד אוהבת את לינזי - אבל היא פשוט כזאת צפויה
למשל בפרק בו היא השתכרה - כשבהתחלה היא אמרה שהיא לא רוצה ידעתי שהיא תשתה אחר כך. ובקטע שריאן חשב שהיא טבעה ידעתי שהיא לא טבעה. וכשהיא רצתה לעזוב זה היה ממש ברור שהיא תעזוב עם אמא שלה
הדמות שהכי ריגשה. האמת, בעונה הזו אף דמות לא ריגשה אותי במיוחד. היו כמה סצינות לכל דמות. למשל בואלס בפרק הקודם, "נשיקת הספיידרמן" בין סאמר וסת´, הנשיקה בין מריסה לאלכס וכו´.
הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאן
הוא היה פשוט חמוד. ממש ריחמתי עליו בפרק הראשון והשני - קודם הוא מאבד את הילד ואז הוא מאבד את מריסה
חוץ מזה שהוא תמיד כזה חמוד! למשל בפרק הגשם שהוא כל הזמן קטע את סת´
היה ממש משעשע
הדמות השנואה ביותר. די.ג´יי - הוא הרס את המערכת יחסים בין ריאן ומריסה, סתם הכעיס את ג´ולי, סתם מציק ומפריע.
הדמות המצחיקה ביותר. ברור שסת
מה מצחיק יותר מההערות הציניות החמודות שלו
הניסיונות הכושלים לכבוש את סאמר
וכל הקטעים הנחמדים איתו =)
הזוג הכי רומנטי. די ברור שאני אגיד שלא ריאן ומריסה ולא סאמר וסת´. בעונה הזו נתנו להם יותר כיוונים אחרים. אני לא יכולה להגיד שאלכס ומריסה ולא ריאן ולינזי - ואם לא אהבתי את די ג´יי אז גם לא את הרומן עם מריסה ואיתו. אז היחידים שנשארים לי הם סנדי\קירסטן, ג´ימי\ג´ולי, סת´\אלכס וכיילב\ג´ולי. אז לדעתי ג´ימי\ג´ולי. הם באמת אהבו אחד את השני בעונה הזאת. למרות שזו לתקופה קצרה הם אהבו וזה מה שהיה שונה ביניהם לשאר. זאת אומרת, זה היה רומנטי, סודי ויפה כזה. אני אהבתי.
הזוג הכי קיטשי.
אסור להם להיות ביחד! סת´ ואלכס. ממש לא אהבתי את השילוב. אלכס לסבית - ממש לא דו-מינית. אין לי בעיה עם זה אבל גם כשהיא הייתה עם סת´ היא לא עשתה מזה כזה עניין. וכשהאקסית באה היא הייתה חשובה יותר מסת´. וכשסת´ היה איתה הוא ללא ספק חשב על סאמר. ממש ממש לא מתאימים.
למה הם לא ביחד? נדמה לי שכל הזוגות שרציתי מיצו את עצמם בעונה הזו. זאת אומרת - היו מלא חילופי זוגות. ריאן(2) סת´(2) מריסה(4 - ריאן פעמיים) סאמר (2) ממש בלבל אותי.
הסצנה הכי אהובה. נשיקת הספיידרמן והניסיון אונס. אלו היו שתי סצנות במשחק טוב ובעלילה טובה. הניסיון אונס היה אחת הסצנות האמינות ביותר מבחינתי - והנשיקה הייתה פשוט נורא רומנטית
הסצנה הכי שנואה. סצינת הפרידה בין מריסה ואלכס. הכי לא אהבתי
השיר הכי יפה. Imogen Heap - Hide and Seek Coldplay - Fix You
הפרק הכי טוב. The Rainy Day Women. מאוד אהבתי אותו
זה נראה כאילו הרבה דברים מסתדרים שם לצורה טובה ונכונה. קירסטן וסנדי, סאמר וסת´... וחוץ מזה - גשם בניופורט הוא נורא נדיר
הפרק הכי לא טוב. The Mallapisode. הוא היה די חסר עלילה ומשעמם. שום דבר לא התקדם בו - די אכזבה.
הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... לזאק משהו טוב בסוף. מישהי כמו פרנצ´סקה - רק שתהיה אמיתית >.< זה מעצבן שהוא רודף אחרי סאמר כמו כלב.
העונה הכי טובה? הראשונה. (בינתיים אין את כל השלישית)
בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש... ג´ולי חומדת יותר מדי כסף. כמו שהיא שכנעה את כיילב לעשות בדיקות
וזה הבריח את לינזי
הסיפור/השערוריה הכי גדולה! לא היו ממש שערוריות. חות מלקראת הסוף יש כמה: - ניסיון האונס. - קלטת הפורנו. - הירייה.
הסיפור הכי הזוי. "גניבת הלב" מהבית של האקסית של אלכס. קטע גרוע >.<
הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! אלכס. דמות מאוד מציקה. אין לי כלום נגד השחקנית אבל הדמות מעצבנת >.<
טוב ש... מריסה וריאן חזרו וסת´ וסאמר חזרו. משולשי האהבה סאקס(מבחינת סאמר וסת´).
חבל ש... זאק עזב. הוא היה חמוד אם הוא היה מוצא מישהי אחרת לרדוף אחריה. (ומה עם הרומן הגרפי
בכלל לא הזכירו אותו בפרק האחרון
)
בטוח שבעונה הבאה... שני הזוגות שוב ייפרדו ושוב יחזרו (כרגיל...
)
צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור