224-יס-הפרק האחרון לעונה השניה

Hen m

New member
224-יס-הפרק האחרון לעונה השניה../images/Emo70.gif

איך הזמן עובר כשנהנים, הנה עוד עונה הסתיימה ואחת נוספת בקרוב תבוא. אז לפני ש(לא)באמת ניפרד, אני נותן את ההגדרות אתם את השאר: 1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? 3.הדמות שהכי ריגשה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. 5.הדמות השנואה ביותר. 6.הדמות המצחיקה ביותר. 7.הזוג הכי רומנטי. 8.הזוג הכי קיטשי. 9.אסור להם להיות ביחד! 10.למה הם לא ביחד? 11.הסצנה הכי אהובה. 12.הסצנה הכי שנואה. 13.השיר הכי יפה. 14.הפרק הכי טוב. 15.הפרק הכי לא טוב. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... 17.העונה הכי טובה? 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! 20.הסיפור הכי הזוי. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! 22.טוב ש... 23.חבל ש... 24.בטוח שבעונה הבאה... 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? תענו! מהר!
חחח, שתהיה לכולנו צפייה מהנה..

Hen m

New member
עונה ראשון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? ג'ולי, למה לא? 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סאמר? פרק אחד לפני אחרון? 3.הדמות שהכי ריגשה. קריסטיאן 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ג'ולי!
5.הדמות השנואה ביותר. זאק 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'..
כאילו..ברור! 7.הזוג הכי רומנטי. קופ ורייאן 8.הזוג הכי קיטשי. השאלה כבר עונה על עצמה...סאמר וסת'.. 9.אסור להם להיות ביחד! כיילב וסאמר 10.למה הם לא ביחד? קריסטאן וכותב העיתונים, ו"המהפכה" (ששמו אבד לי) 11.הסצנה הכי אהובה. ג'ולי וכיילב בבריכה 12.הסצנה הכי שנואה. כיילב מת 13.השיר הכי יפה. פיקס יו... 14.הפרק הכי טוב. כולם! 15.הפרק הכי לא טוב. אין.. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... הייתי מוסיף עוד הרבה דמויות..יותר עלילתיות! 17.העונה הכי טובה? הנוכחית 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. כיילב מת. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! ג'ולי והפורנו 20.הסיפור הכי הזוי. ג'ולי והפורנו 21.הייתי מעיף את זאק מהסדרה! לנצח! 22.טוב שג'ולי חייה 23.חבל שכיילב מת 24.בטוח שבעונה הבאה סאמר וסת' שוב יריבו? 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? בהחלט!

invisiblegirl

New member
עונה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? אולי מריסה, לא היה צפוי כ"כ שהיא תהיה עם בת אחרת. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? זאק. כל פעם שהוא היה באיזור של סת' וסאמר הייתי כזה "לא, לא שוב פעם!" תמיד היה ברור שהוא ייתקע ביניהם. 3.הדמות שהכי ריגשה. קירסטן. רק לראות סצינה שלה בוכה מספיק. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. קירסטן. בעונה שנייה היה לה יותר תפקיד ואהבתי אותה. היא פשוט הייתה אנושית ועברה הרבה דברים. 5.הדמות השנואה ביותר. מממ לא חושבת שיש. 6.הדמות המצחיקה ביותר. אף אחד? בעונה ראשונה זה היה סת' וסנדי, בעונה שנייה בקושי צחקתי. יש רק כמה סצינות שאני זוכרת שהצחיקו אותי: > בפרק 16 או 17, שסת' כל הזמן ניסה להזכיר כמה טוב היה שנה שעברה וניסה לשדך את ריאן ומריסה חזרה וריאן הרביץ לו פעמיים - פעם אחת במסדרון ביה"ס ופעם אחרת שסת' דיבר לקפטן אוטס וריאן החטיף לו, אהבתי! > בפרק 21 שסנדי ניסה להפחיד את החברה של הננה, שהם היו במסעדה והוא אמר לו: I'm having trust issues. I'M WORKING ON IT, I'M WORKING ON IT... המבט שהיה לו ואיך שהוא חזר על המשפט פעמיים פשוט שעשע אותי. > בפרק 22 או 23 שכיילב גילה לג'ולי שהוא ידע עליה הכל והוא שאל אותה איך היא יכולה לשכב עם החבר של הבת שלה (לוק) והיא אמרה לו EX BOYFRIEND זה היה טוב! >שג'ולי באה לבקש עזרה מסנדי עם הקלטת פורנו הוא הסתובב וקפץ כזה כשהוא ראה אותה ואמר "ג'ולי. הפחדת אותי. יותר מהרגיל" כל הסצינה הזאת הייתה מצחיקה 7.הזוג הכי רומנטי. סנדי וקירסטן. צריך להזכיר את כמויות הפרחים שהולכים שם?
אם כי עונה שנייה לא הייתה הכי טובה בשבילם. 8.הזוג הכי קיטשי. מממ. לא יודעת. 9.אסור להם להיות ביחד! ג'ולי וכיילב 10.למה הם לא ביחד? למה כן? חוסר כימיה, ובגלל שהוא זקן מדי בשבילה, ובגלל שג'ולי שווה מדי בשביל להתבזבז ככה. 11.הסצנה הכי אהובה. מממ. יש כמה. פרק 6 - איך שכולם גילו במטבח בכריסמקה שלינדסי היא הבת של כיילב (קירסטן וג'ולי החטיפו לו סטירות מצלצלות זה היה ענק, וגם איך שקירסטן זרקה עליו את הואזה
), פרק 19 - הסצינות של ג'ולי ולאנס (שהיא "יורה" בו ואח"כ שניהם בפאב), פרק 14 הסוף של הפרק שמראים את הזוגות חוזרים אחד לשני, ופרק הסיום של היום - הסצינה עם קירסטן והמשפחה במטבח. 12.הסצנה הכי שנואה. סנדי ורבקה בפרק 12 שהוא מבלבל את המוח על שהוא יתגעגע אליה מחדש והיה רוצה למחוק את ה20 שנה הללו. 13.השיר הכי יפה. Bell X1 - Eve, The Apple of my Eye 14.הפרק הכי טוב. פרק הסיום של היום. היו עוד. 15.הפרק הכי לא טוב. פרקים 1-3, 8-11 לא כזה עניינו אותי פרט לקטעים מסויימים. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... עוד איזו דמות של בת נוער אבל בלי משולשי אהבה טיפשיים. פשוט שיהיה עוד חבר'ה קוליים שיסתובבו עם הרביעייה. 17.העונה הכי טובה? ראשונה. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. סיפור הקומיקס ממש מקבל זמן מסך רב. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! חחחח ג'ולי והפורנו אבל דווקא אהבתי את זה! 20.הסיפור הכי הזוי. סנדי ורבקה. חברה שלו מלפני יותר מעשרים שנה והוא כולו מתבלבל. זה לא טלנובלה פה. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! כיילב כבר עף. 22.טוב ש... יש עונה שלישית. 23.חבל ש... הרסו כמה דמויות בעונה השנייה. סת' בעונה ראשונה היה חנון שהיה מת לתשומת לב, בעונה שנייה הוא הופך להיות אגואיסט שרואה רק את עצמו. ריאן פתאום הופך להיות ילד טוב ירושלים שמכין שיעורי בית אפילו בבוקר לפני הלימודים! תודה לאל שלקראת סוף העונה הוא חזר לעצמו. וסנדי, אהבתי אותו מאוד בעונה ראשונה ובעונה שנייה זה כבר לא היה זה, הסיפור עם רבקה הרס את הדמות וההתנצלות עם הטבעת המזויפת הייתה עלובה בעיניי, רק לקראת סוף העונה השנייה ובעונה השלישית זה חזר להיות סנדי שאני מכירה ואוהבת. 24.בטוח שבעונה הבאה... כלום לא בטוח באוסי 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? אני כבר צופה בה :)

Hen m

New member
חחחחחחח אחלה תשובות..חח

והכוונה ב10 "למה הם לא ביחד" זתומרת' תני זוג אחר שצריך להיות ביחד...

invisiblegirl

New member
אההה חחח

זוג שצריך להיות ביחד... ריאן ותריסה! אני יודעת שיש כאלה שלא סבלו אותה אבל בעיניי היא הייתה מעניינת ויותר התחברתי אליה מאשר למריסה.

Razooo

New member
מה שרשמת על קירסטין ממש נכון

היא הפתיעה העונה... עונה שעברה כמעט לא הרגישו אותה , העונה הזאת אני חושב שאותה הכי הרגישו... היא הייתה מעולה העונה הזאת גם ממש מענינית והכל

shiri li

New member
עונהה (כולל ../images/Emo58.gif לפרק של היום)

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? אמממ טריי.
לפרק של היום---- בגלל שחשבתי שהוא בחור טוב, באמת. אבל בסוף התברר שהוא גם רשע וגם קצת חולה נפש. נו, בגלל מה שהוא עושה היום ובגלל האונס של מריסה. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? 3.הדמות שהכי ריגשה. אני חושבת שראיין. טוב נו, יש לי חיבה מיוחדת אליו. כל דבר שהוא עושה למריסה או סתם מרגש אותי. וגם קירסטן מאד ריגשה. קלי שחקנית מדהימה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. אוי נו, ברור שראיין. איך לא? 5.הדמות השנואה ביותר. טריי. בעע. (הוא שקסי ביותר, אבל דמות מגעילה) 6.הדמות המצחיקה ביותר. יש עוררין על כך? כהן. ברור. וגם כהן האבא מצחיק. 7.הזוג הכי רומנטי. הפתעה לכולם - אני הולכת על קירסטן וסנדי. נכון, מריסה וראיין (וגם כהן וסאמר) הם זוגות מהממים, אבל הם לא כ-א-ל-ה רומנטים. לפחות לא כמו קירסטן וסנדי. 8.הזוג הכי קיטשי. ראיין ומריסה. הם כאלה קיטשים כמו לפי הספרים, אבל לא בצורה שבא לך להקיא...
9.אסור להם להיות ביחד! תרזה וראיין. בעעע היא מעצבנת. 10.למה הם לא ביחד? למה? טוב נו, כי יש את מריסה. 11.הסצנה הכי אהובה. וואו זה קשה כל כך... יש את סצנת הסילבסטר בעונה הראשונה- אחת שמריסה אומרת לראיין "אני אוהבת אותך", והוא (בטפשוטו הרבה והמובנת, יש לציין) עונה לה בהיסוס: "תודה." ואז בחדר הוא אומר "אני אוהב אותך! אני אוהב אותך! כל כך קשה להגיד?!" יאיי.
. ויש גם באותו פרק את הסצנה שהוא רץ אליה ומנשק אותה ליד אוליבר המנמניאק הזה.. יאאאא זאת סצנה מדהימה בהחלט. קיטשית, אבל מדהימה. ויש עוד אחת שאני הכייי אוהבת, אבל היא מהעונה ה-3 אז...
כשארבעתם על הים. כל הקטע, החל מזה שהם זורקים את מריסה וסאמר לים, יאאאיייי, והכי יפה כשראיין מחקה את סאמר.. "cohennnn... i cant beilve you did it, cohennnn" יאיייי
. 12.הסצנה הכי שנואה. הקטע עם הקצפת של סת'. מעצבן ומיותר. 13.השיר הכי יפה. וואו... fix you, אני חושבת. 14.הפרק הכי טוב. די נו אל תאלצו אותי.. אני לא יכולה. באמת. 15.הפרק הכי לא טוב. היה אחד כזה, אני פשוט לא זוכרת כבר... 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... נראה לי עוד בת שהיא חברה טובה של סאמר או מריסה. נמאס קצת הדאבל דייט הנצחי הזה... 17.העונה הכי טובה? אממ 1 יותר טובה מ-2.... 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. מישו משקר לראיין על מריסה או להפך. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! מריסה ואלכס.. בעעעע 20.הסיפור הכי הזוי. וואי אמממ... כל הסדרה הזויה טיפה. אההה בעצם מה שיקרה היום מאד הזוי... 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! תרזה. 22.טוב ש...כיילב מת. 23.חבל ש...לינדזי ואנה עזבו...
24.בטוח שבעונה הבאה... לא יכולה להגיד.. מוהא הא הא 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? פחחחחח... חחחח רק עצם השאלה מצחיקה אותי.

Hen m

New member
חח לא הבנתם אבל המשמעות של למה הם

לא ביחד- משמעות: זוג אחר שצריכים לדעתך להיות ביחד...
טחח

nrhv0

New member
עונה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? החחברה של טריי שחכתי את שמה 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא?האבא של מריסה 3.הדמות שהכי ריגשה.ריאן 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב.מריסה 5.הדמות השנואה ביותר.טריי (קצת") 6.הדמות המצחיקה ביותר.החברה של הייתה (מריסה , וכהן () 7.הזוג הכי רומנטי.ריאן ומריסה כמובן 8.הזוג הכי קיטשי.האמא של מריסה ומי שמת 9.אסור להם להיות ביחד!כי נראים לא טוב ביחד 10.למה הם לא ביחד?ככה 11.הסצנה הכי אהובה.וריאן ומריסה בנשף מתנשקים(או מתיי שחכתי) 12.הסצנה הכי שנואה.טריי מכעט אנס את מריסה 13.השיר הכי יפה.לא יודעת 14.הפרק הכי טוב.לא זוכרת 15.הפרק הכי לא טוב.לא זוכרת פרקים 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...קצת יותר שקט 17.העונה הכי טובה?ה2 בטוח כל עונה טובה בדברים שלה 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..משהו קורא לשחקנים שאני אוהבת (כמו שטריי ניסה לחנוק את ריאן) 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה!על אמיא של מריסה 20.הסיפור הכי הזוי.לא יודעת 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח!טריי 22.טוב ש... 23.חבל ש... 24.בטוח שבעונה הבאה..לא יודעת. 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון?בטח

עניתי:)

איך הזמן עובר כשנהנים, הנה עוד עונה הסתיימה ואחת נוספת בקרוב תבוא. אז לפני ש(לא)באמת ניפרד, אני נותן את ההגדרות אתם את השאר: 1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? אמ....קריסטן..כל הקטע ע קרטר ממש מסריח... מסכן סנדי 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? טריי.......רק משקר. 3.הדמות שהכי ריגשה. מריסה 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. סת' 5.הדמות השנואה ביותר. כיילבבב 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'---> איזה יציאות יש לו 7.הזוג הכי רומנטי. ריאן & מריסה 8.הזוג הכי קיטשי. סת' וסאמר..... 9.אסור להם להיות ביחד! זאק וסאמר 10.למה הם לא ביחד? לא יודעת?! 11.הסצנה הכי אהובה. הנשיקה של סת' וסאמר...(ספיידרסת'?) 12.הסצנה הכי שנואה. אין כזוווווו 13.השיר הכי יפה. שיר הפתיחה ...לא יכולה להפסיק לשמוע אותו..... 14.הפרק הכי טוב. הפרק שמריסה מגלה על אוליבר 15.הפרק הכי לא טוב. - 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... קצת סיבוכים בין ריאן למריסה--> יותר אקשן 17.העונה הכי טובה? השנייה 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. טריי מתקרב למריסה! 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! עם ג'ולי.......הקלטת הלוהטת 20.הסיפור הכי הזוי. - 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! אין מי להעיף! 22.טוב ש...כיילב מת 23.חבל ש...סאמר וסת' נפרדים כל פרק 24.בטוח שבעונה הבאה...יהיה הרבה יותר מעניין 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? בטח מחכה לזה......!

עונה../images/Emo80.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה?ג'ולי..חשבתי שהיא רעה והיא ממש חמודה 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא?סאמר...למשל בפרק האחרון היה ברור שהיא תספר לסת' 3.הדמות שהכי ריגשה.בלי שום ספק מריסה 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב.סת'
5.הדמות השנואה ביותר.אין 6.הדמות המצחיקה ביותר.סת' 7.הזוג הכי רומנטי.ריאן ומריסה 8.הזוג הכי קיטשי.לדעתי אין 9.אסור להם להיות ביחד!היילי וג'יימי 10.למה הם לא ביחד?אממ אין לי מושג 11.הסצנה הכי אהובה.של המכות 12.הסצנה הכי שנואה.אין כזה באו סי 13.השיר הכי יפה.כולם!
14.הפרק הכי טוב.האחרון 15.הפרק הכי לא טוב.היה? 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...לא הייתי נוגעת 17.העונה הכי טובה?השנייה 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..יש מתח בסוף העונה 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה!טריי 20.הסיפור הכי הזוי.אחים רבים באלימות כזאת... 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח!אף אחד 22.טוב ש...כולם שם =] 23.חבל ש...המכוערת מהמועדון הגיעה 24.בטוח שבעונה הבאה...אין לי מושג 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון?ברור!

עוווווווווונה../images/Emo108.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? <---קירסטן,מרגשת. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? <----חעחעחעחע מזתומרת?! 3.הדמות שהכי ריגשה. <------קירסטן-ואז מריסה 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב.<---------ס-ת' 5.הדמות השנואה ביותר.<--------תרזה חעחע הרסה הכל,וחברה של טריי.ביץ'. 6.הדמות המצחיקה ביותר. <-----סת'!! 7.הזוג הכי רומנטי. <---------סת' וסאמר-נועדו להיות ביחד. 8.הזוג הכי קיטשי.<-----אאעממ...אין
9.אסור להם להיות ביחד! <--------תרזה וריאן 10.למה הם לא ביחד? <------מי? 11.הסצנה הכי אהובה.<---------קאל מת,וג'ולי קופצת לבריכה+סצינה אחרונה לעונה 2 12.הסצנה הכי שנואה.<-------אמממ.. 13.השיר הכי יפה.<---DICE,CALIFPRNIA 14.הפרק הכי טוב.<-----אחרוון 15.הפרק הכי לא טוב.<----------אין 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...<----נשמה טובה.שתעשה טוב. 17.העונה הכי טובה?<--------דפניטלי שנייה.. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..<-------החברה של טריי הורסת ה-כ-ל/זז-א-ק 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה!<-----------חחחח עונה 1+2 20.הסיפור הכי הזוי.<---------אממממ חעחעחעחעחע הכל כזה אמיתי *חעחע* 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח!<---------זאק אבל הוא כר עף... 22.טוב ש...<--------יש את סת' :) 23.חבל ש...<--------זאק קיים 24.בטוח שבעונה הבאה...<---------אני רואה 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? <---------חחחחח שאלה למעלה ^^

עונהההההההההההההההההההההההההההההה

.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? קריסטין!! האימא שהכול בסדר איתה והאישה האחראית!! מי חשב שהיא תגיע למצבכזה!?!? 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא?גולי 3.הדמות שהכי ריגשה.סת בקטע של היום שהוא אמר לאימא שלו שתלך לגמילה.. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאן!!!!!!!!! 5.הדמות השנואה ביותר. זאתי שצפה בברכה (המסטולה הבלונדינית) היא זבל!! 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת!! 7.הזוג הכי רומנטי.ריאן ומריסה 8.הזוג הכי קיטשי. לא יודעת באמת...... 9.אסור להם להיות ביחד! תרזה וריאן 10.למה הם לא ביחד? 11.הסצנה הכי אהובה. הקטע של היום שקריסטין נכנסה לבית וכול אחד אמר משהו ואז היא הסתובבה וסת היה שם...!! 12.הסצנה הכי שנואה. הסיום! 13.השיר הכי יפה.הרבהההה 14.הפרק הכי טוב. האחרון עונה 2 15.הפרק הכי לא טוב. הפרק האחרון עונה 2 > כי נגמר רעע 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... דרמה יש עצב יש שימחה יש הומור יש ככה שלא צריך להוסיףף 17.העונה הכי טובה? 2 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. ריאן ומריסה שוב פעם לא ביחד 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! יש? 20.הסיפור הכי הזוי. שפגעה משאית בקריסטין והיא לא מתה או פצועה ממש קשהה 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! הבלונדינית המסטולה!!! חחחחח 22.טוב ש... יש עונה3 23.חבל ש... נגמר ככה... 24.בטוח שבעונה הבאה... יהיה דרמההה פי 100 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? איזה שאלהההההההההההההה?!!??!

../images/Emo26.gifהתשובות של -R i s a../images/Emo36.gif

ריסע לא יכולה להכנס כרגע לפורום וביקשה ממני במסר להעביר את התשובות שלה לסקר:
קבלו אותם
הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? ג´ולי. תמיד חשבתי שהיא מן בחורה רעה. זאת אומרת, חשבתי שבפרק הקודם היא תרעיל את כיילב - וכמו כל האנשים שעושים רע, תחשוב על המעשה מאוחר יותר. אבל היא לא עשתה את זה. הופתעתי. עוד קטע בו הופתעתי ממנה היה שהיא יצאה עם ג´ימי. הבנתי באותה תקופה שהיא מתחתנת מכסף, וזה גרם לי למן תפנית בדעה על הדמות. בכללי, ג´ולי היא הדמות שאני הכי אוהבת. היא עושה טעויות אבל היא מודעת להן. ג´ולי
הדמות הכי צפוייה, דוגמא? לינזי. אני מאוד אוהבת את לינזי - אבל היא פשוט כזאת צפויה
למשל בפרק בו היא השתכרה - כשבהתחלה היא אמרה שהיא לא רוצה ידעתי שהיא תשתה אחר כך. ובקטע שריאן חשב שהיא טבעה ידעתי שהיא לא טבעה. וכשהיא רצתה לעזוב זה היה ממש ברור שהיא תעזוב עם אמא שלה
הדמות שהכי ריגשה. האמת, בעונה הזו אף דמות לא ריגשה אותי במיוחד. היו כמה סצינות לכל דמות. למשל בואלס בפרק הקודם, "נשיקת הספיידרמן" בין סאמר וסת´, הנשיקה בין מריסה לאלכס וכו´.
הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאן
הוא היה פשוט חמוד. ממש ריחמתי עליו בפרק הראשון והשני - קודם הוא מאבד את הילד ואז הוא מאבד את מריסה
חוץ מזה שהוא תמיד כזה חמוד! למשל בפרק הגשם שהוא כל הזמן קטע את סת´
היה ממש משעשע
הדמות השנואה ביותר. די.ג´יי - הוא הרס את המערכת יחסים בין ריאן ומריסה, סתם הכעיס את ג´ולי, סתם מציק ומפריע.
הדמות המצחיקה ביותר. ברור שסת
מה מצחיק יותר מההערות הציניות החמודות שלו
הניסיונות הכושלים לכבוש את סאמר
וכל הקטעים הנחמדים איתו =)
הזוג הכי רומנטי. די ברור שאני אגיד שלא ריאן ומריסה ולא סאמר וסת´. בעונה הזו נתנו להם יותר כיוונים אחרים. אני לא יכולה להגיד שאלכס ומריסה ולא ריאן ולינזי - ואם לא אהבתי את די ג´יי אז גם לא את הרומן עם מריסה ואיתו. אז היחידים שנשארים לי הם סנדי\קירסטן, ג´ימי\ג´ולי, סת´\אלכס וכיילב\ג´ולי. אז לדעתי ג´ימי\ג´ולי. הם באמת אהבו אחד את השני בעונה הזאת. למרות שזו לתקופה קצרה הם אהבו וזה מה שהיה שונה ביניהם לשאר. זאת אומרת, זה היה רומנטי, סודי ויפה כזה. אני אהבתי.
הזוג הכי קיטשי.
אסור להם להיות ביחד! סת´ ואלכס. ממש לא אהבתי את השילוב. אלכס לסבית - ממש לא דו-מינית. אין לי בעיה עם זה אבל גם כשהיא הייתה עם סת´ היא לא עשתה מזה כזה עניין. וכשהאקסית באה היא הייתה חשובה יותר מסת´. וכשסת´ היה איתה הוא ללא ספק חשב על סאמר. ממש ממש לא מתאימים.
למה הם לא ביחד? נדמה לי שכל הזוגות שרציתי מיצו את עצמם בעונה הזו. זאת אומרת - היו מלא חילופי זוגות. ריאן(2) סת´(2) מריסה(4 - ריאן פעמיים) סאמר (2) ממש בלבל אותי.
הסצנה הכי אהובה. נשיקת הספיידרמן והניסיון אונס. אלו היו שתי סצנות במשחק טוב ובעלילה טובה. הניסיון אונס היה אחת הסצנות האמינות ביותר מבחינתי - והנשיקה הייתה פשוט נורא רומנטית
הסצנה הכי שנואה. סצינת הפרידה בין מריסה ואלכס. הכי לא אהבתי
השיר הכי יפה. Imogen Heap - Hide and Seek Coldplay - Fix You
הפרק הכי טוב. The Rainy Day Women. מאוד אהבתי אותו
זה נראה כאילו הרבה דברים מסתדרים שם לצורה טובה ונכונה. קירסטן וסנדי, סאמר וסת´... וחוץ מזה - גשם בניופורט הוא נורא נדיר
הפרק הכי לא טוב. The Mallapisode. הוא היה די חסר עלילה ומשעמם. שום דבר לא התקדם בו - די אכזבה.
הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... לזאק משהו טוב בסוף. מישהי כמו פרנצ´סקה - רק שתהיה אמיתית >.< זה מעצבן שהוא רודף אחרי סאמר כמו כלב.
העונה הכי טובה? הראשונה. (בינתיים אין את כל השלישית)
בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש... ג´ולי חומדת יותר מדי כסף. כמו שהיא שכנעה את כיילב לעשות בדיקות
וזה הבריח את לינזי
הסיפור/השערוריה הכי גדולה! לא היו ממש שערוריות. חות מלקראת הסוף יש כמה: - ניסיון האונס. - קלטת הפורנו. - הירייה.
הסיפור הכי הזוי. "גניבת הלב" מהבית של האקסית של אלכס. קטע גרוע >.<
הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! אלכס. דמות מאוד מציקה. אין לי כלום נגד השחקנית אבל הדמות מעצבנת >.<
טוב ש... מריסה וריאן חזרו וסת´ וסאמר חזרו. משולשי האהבה סאקס(מבחינת סאמר וסת´).
חבל ש... זאק עזב. הוא היה חמוד אם הוא היה מוצא מישהי אחרת לרדוף אחריה. (ומה עם הרומן הגרפי
בכלל לא הזכירו אותו בפרק האחרון
)
בטוח שבעונה הבאה... שני הזוגות שוב ייפרדו ושוב יחזרו (כרגיל...
)
צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור

עונה../images/Emo41.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה
קריסטין. כל העניין עם השתיה ועם קרטר וכל ההתמודדות שלה... 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא
אולי משונה שמכל הדמויות הצפויות (סאמר,מריסה, סת' וכו...) אני בוחרת בטריי כי לדעתי היה ברור שהוא יאכזב את ריאן מההתחלה וכמה שיתנו לו הזדמנויות זה מה שיקרה
3.הדמות שהכי ריגשה. ריאן
4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאאאןןן
5.הדמות השנואה ביותר. לא הייתה אחת כזאת...אולי כיילב
6.הדמות המצחיקה ביותר. סת
7.הזוג הכי רומנטי. ריאן ומריסה 8.הזוג הכי קיטשי. סת וסאמר...כל הקטע עם הספיידרמן, סצנה מרגשת אבל קיטשית... 9.אסור להם להיות ביחד
קרטר וקריסטין, אומנם לא היו ביחד אבל בהחלט אסור לשבור את הלב של סנדי... וגם תרזה וראיין. 10.למה הם לא ביחד? ג'ימי והיילי...נשמע הזוייי 11.הסצנה הכי אהובה. הסצנה מהפרק של היום, של סאמר ומריסה...שהיא כל כך חברה טובה ויודעת שעובר משו על מריסה ומנסה לדבר איתה...מאוד אהבתי
12.הסצנה הכי שנואה. 13.השיר הכי יפה. Coldplay Fix You שנשמע שבוע שעבר
14.הפרק הכי טוב. ואו יש יותר מדי, אבל בהחלט הפרק הראשון של העונה הראשונה. 15.הפרק הכי לא טוב. גם כאלה יש אבל מעט... 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...דמות גברית שבעצם תראה כי התינוק של תרזה שייך לו ולא לריאן וכך יפתר על הסיבוך המזעזע הזה שיתחיל בעונה ה-3... 17.העונה הכי טובה? השנייה. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..שמריסה עושה טעות ולריאן לוקח יותר מדי זמן לסלוח אבל ברור שהוא יסלח בסוף. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה
מריסה ואלכס 20.הסיפור הכי הזוי. ג'ולי והפורנו. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה
לנצח
תרזההה 22.טוב ש...יש ה.ר.ב.ה סצינות עם גופיית ריאן
23.חבל ש...ריאן היה עם תרזה (אם לא מובן עד עכשיו אני ממש שונאת אותה) 24.בטוח שבעונה הבאה...יהיה משו עם תרזה ריאן והתינוק... 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ב..ר.ו.ר

עונה עונה עונה עונה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? וואלה אין דמות מפתיעה 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? וואלה גם אין צפוייה 3.הדמות שהכי ריגשה. ריאן! פשוט הוא... 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. הכי אהבתי לאהוב את סנדי
ואת ריאן ומריסה, אבל שורה תחתונה הדמות שהכי אהבתי לאהוב, ואני עדין חולה עליה - ג'ולי
5.הדמות השנואה ביותר. מריסה. סורי
6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'
7.הזוג הכי רומנטי. אין :/ 8.הזוג הכי קיטשי. סת' וסאמר 9.אסור להם להיות ביחד! סת' וסאמר! איפה אנההה?!?!?!?!?!
10.למה הם לא ביחד? אה? 11.הסצנה הכי אהובה. יש המון 12.הסצנה הכי שנואה. 13.השיר הכי יפה. לא יודעת 14.הפרק הכי טוב. 15.הפרק הכי לא טוב. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... הפרדה! במילה אחרת דמות כמו אנה. בעצם דמות שתיהיה אנה
17.העונה הכי טובה? שנייה 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. סאמר מתארגנת מול המראה בחדר שלה 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! האונס של מריסה, התקיפה יותר נכון 20.הסיפור הכי הזוי. הקומיקס וקרטר 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! סאמר 22.טוב ש... 23.חבל ש... 24.בטוח שבעונה הבאה... 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? בוודאי! זה ברור מאליו, לא?

למעלה