../images/Emo84.gifאני../images/Emo84.gif
1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? לינדזי-אני אישית ממש הופתעתי שהתגלה שהיא הבת של קיילב 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סאמר-היה צפוי שהיא תכעס על סת' בתחילת העונה, היה צפוי שהם ישלימו, היה צפוי שהיא תבחר בו ולא בזאק בנשף. 3.הדמות שהכי ריגשה. ריאן-פרק סיום עונה,התגובה שלו אחרי שסת' מספר לו מה קרה בין טריי למריסה. סת'-שהוא מבקש מקירסטין ללכת לגמילה קירסטין-שהיא בוכה בסצנת ה"אינטרוונשין" וכולם מחבקים אותה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ראיין- הכי מעניין (אפילו שהוא נהיה חנון בעונה הזו), הכי חתיך. 5.הדמות השנואה ביותר. ד.ג'י- פשוט מיותר !!!!!! רבקה-גם היא ניסתה להפריד בין קנדי וגם היא היתה משעממת לחלוטין, ובנוסף לכל יש לה פרצוף מעצבן. 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'- למרות ההדרדרות לעומת עונה ראשונה, הוא עדיין הדמות הכי מצחיקה, הפרק שהוא חזר שיכור הביתה היה מצחיק במיוחד. 7.הזוג הכי רומנטי. אני חייבת להגיד ראיין ומריסה למרות שבקושי יש להם סצנות משותפות בעונה הזו והם בקושי ביחד אפילו שהם חוזרים אחד לשני, כי ראיין ומריסה הם מיוחדים, הם זוג מאוד דרמטי, יש בינהם אהבה מיוחדת. 8.הזוג הכי קיטשי. לגמרי סת' וסמאר- במיוחד בפרק שסת' מתוודה על אהבתו בפרק עם הנשף. 9.אסור להם להיות ביחד! ראיין וסת'-LOL סתם, אני דווקא חושבת שהם יהיו זוג חמוד
אמממממ הייתי אומרת מריסה ואלכס- שנאתי אותן ביחד !!! בעעעע
10.למה הם לא ביחד? ראיין ואלכס יכלו לעבוד דווקא, שניהם כאלה כוסונים ויפיופים למרות שמבחינת אופי הם לגמרי לא מתאימים. 11.הסצנה הכי אהובה. יש כמה:
סצנת הסיום של העונה-מריס יורה בטריי.
נשיקת הספיידרמן
ראיין שומע בטעות שמריסה עדיין חושבת עליו כל יום
Who are you ? however you want me to be בפעם השניה
הסצנה שראיין מביא את טריי מהכלא 12.הסצנה הכי שנואה. כל הסצנות שבהם מעורבים הדמויות הבאות: די.ג'י רבקה קרטר 13.השיר הכי יפה. פיקס יו של קולדפליי והשיר שהושמע בסצנה סיום העונה אחרי שמריסה יורה בטרי 14.הפרק הכי טוב. אני הכי אהבתי את פרק 215 15.הפרק הכי לא טוב. לגמרי פרק 212- ממש פרק חסר תכלית !! 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... ספונג'ה ?? חחחח לא יודעת 17.העונה הכי טובה? הראשונה הכי טובה אבל גם השניה מעולה. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. סת' מדבר על הספר קומיקס שלו
19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! קלטת הפורנו של ג'ולי. 20.הסיפור הכי הזוי. רבקה-לא היה סגירה לסיפור שלה, סנדי לא המשיך לעזור לה ולמרות שהיא כביכול חפה מפשע, היא עדיין נמלטת מהחוק. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! די.ג'י אלכס זאק רבקה קרטר 22.טוב ש... די.ג'י עזב מוקדם יחסית 23.חבל ש... לראיין ומריסה לא היו מספיק סצנות ביחד. 24.בטוח שבעונה הבאה... אני כבר רואה את העונה הבאה-אז אני לא אענה על השאלה הזו. 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ראה תשובתי ל24