224-יס-הפרק האחרון לעונה השניה

Sole Survivor

New member
תשובות

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? ג'ולי- ברגעים שחושבים שהיא ביצ'ית היא לא ולהפך 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? ריאן 3.הדמות שהכי ריגשה. קירסטן 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ס'ת- כאלו דה 5.הדמות השנואה ביותר. ג'ולי 6.הדמות המצחיקה ביותר. ס'תוש 7.הזוג הכי רומנטי. ס'ת וסאמר 8.הזוג הכי קיטשי. סאמר וזאק 9.אסור להם להיות ביחד! ריאן ומריסה 10.למה הם לא ביחד? לא יודעת 11.הסצנה הכי אהובה. 12.הסצנה הכי שנואה. 13.השיר הכי יפה. 14.הפרק הכי טוב. 15.הפרק הכי לא טוב. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... 17.העונה הכי טובה? 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! 20.הסיפור הכי הזוי. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! 22.טוב ש... 23.חבל ש... 24.בטוח שבעונה הבאה... 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? כן

אגב...../images/Emo108.gif

לדעתי אנה וסת' - לא הולכים ביחד ._. סורי. אבל בין סאמר לסת' יש משו מיוחד... יענו שהוא גיק כזה והיא פקאצה ברמה אבל שניהם שילוב מ-ו-ש-ל-ם!!

Aviad1987

New member
עונה:

1. סנדי. אבל רק לרגע עם הסיפור של רבקה. הוא תמיד נראה לי הטיפוס הנאמן. 2. סת' על שלל תגובותיו (הלא רבות). 3. קירסטן. 4. סאמר
קירסטן, סנדי. 5. כיילב ניקל. ג'ימי קופר יימח שמו וזכרו לעד. 6. סת', כמובן. 7. סנדי וקירסטן (טוב פחות בעונה השניה ויותר בעונה הראשונה). 8. מריסה וריאן. נו די כבר
9. מריסה וריאן. נו די כבר
10. מריסה ודי ג'יי הגנן
11. וואי, קשה. אני חושב שהסצינה האחרונה. 12. לא זוכר =\ 13. שמפיין סופר נובה (פרק 14), הייד אנד סיק (פרק אחרון). 14. 14
ו24. זה הולך עם ה4 בשורה הזאת. 15. אני חושב ש11, משהו כזה. 16. דמות שעושה קצת.. שקט ושלווה. למה דרמה כל הזמן? 17. אמממ. 18. מישהו מצליח להרוס לאנשים התמימים האלה, שוב, את החיים. 19. אממ? 20. הקומיקס 21. טריי
לינדזי
22. לינדזי עזבה. 23. אלכס עזבה 24. נראה יותר דם, אש ותמרות עשן. 25. בוודאי. ויפה שעה אחת קודם!

TheCharm

New member
אוף ../images/Emo10.gif

רציתי לענות. רציתי לענות מקודם. אבל חשבתי עדיף שאני אראה קודם את הפרק האחרון של העונה השנייה. ואז לא הספקתי לראות אותו בשידור הרגיל, אז הקלטתי אותו. ורק לפני 10 דקות סיימתי לראות אותו. ואני עוד 3 דקות זז לסרט. אז לא נורא. אני אהנה כשאני אחזור. בהנחה שאני אחזור לפני Alias.

Aviad1987

New member
אם אתה רואה 'הטיסה' ...

תבלה
סרט ענק. אם לא, לא נורא. ואתה "תהנה"?

TheCharm

New member
ראיתי טיסת לילה

סרט ענק אפילו יותר (לא שראיתי הטיסה אבל לא משנה).

פרק טוב אפילו שה..

ראיתי תסיום ליפני כמה שבועאות כבר קצת הרס לי אבל ביום טוב ואיך קוראים לשיר שהיה בסנה האחרונה ובאנגלית בבקשה אני רוצה להוריד אותו

קמימונת

New member
../images/Emo20.gifולסיכום...

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? טריי. כי קיוותי שהוא יהיה טוב
2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סנדי. עזבו דוגמא אני אסביר למה: הוא פשוט כל כך חמוד. ולפי דעתי היה צפוי שהוא ישאר לצד קירסטן ויצחיק תמיד. 3.הדמות שהכי ריגשה. שוב, סנדי. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. סת'. 5.הדמות השנואה ביותר. טריי- איך לא? 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת' סת' סת' 7.הזוג הכי רומנטי. סאמר וסת'. 8.הזוג הכי קיטשי. רייאן ומריסה |מגלגלת עיניים|
9.אסור להם להיות ביחד! סנדי ורבקה!!
10.למה הם לא ביחד? נכון! למה ג'ולי וג'ימי לא ביחד באמת? 11.הסצנה הכי אהובה. אני לא יכולה לבחור. 12.הסצנה הכי שנואה. המוות של כיילב. איך שג'ולי עצרה אותו ואיך שזה בכל זאת קרה.. פשוט לבכות 13.השיר הכי יפה. שיר?? ממ לא יודעת 14.הפרק הכי טוב. אני חושבת שהפרק בקניון. פרק גדול
15.הפרק הכי לא טוב. אממ אולי הפרק הש.. לא יודעת. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... מוות לטריי ולג'ס. 17.העונה הכי טובה? הראשונה ללא ספק. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. טריי משקר. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! טוב זה יהיה מעצבן לחזור על טריי אז.. אולי הפורנו של ג'ולי. 20.הסיפור הכי הזוי. הסיפור עם הקומיקס. היי.. שמתם לב שזאק לא היה בפרק??
וואו לרגע שכחתי ממנו.. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! לא אמרתי כבר שאת טריי? 22.טוב ש... קירסטן בחיים. 23.חבל ש... כיילב לא. 24.בטוח שבעונה הבאה... יהיה סכסוך בין סת' וסאמר. אבל בטוח. 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור!

Razooo

New member
עונה עונה

1.קירסטין הכי הפתיעה אותי , לא הרגישו אותה עונה שעברה והעונה הזאת הכי הרגישו אותה 2.הדמות הכי צפויה זה ריאן... הוא פשוט שקוף בכל מהלך ובכל מעשה 3.העונה הזאת מריסה וקירסטין הצליחו לרגש אותי מאוד 4. קודם כל אין על סת' אבל העונה הזאת גם סאמר הייתה אחת שקל לאהוב 5.אני שונא את טריי הוא משעמם ולא קשור... אומנם הוא הכניס קצת אקשן אבל חוץ מזה הוא הפריע 6.סת' וסאמר 7.קירסטין וסנדי 8.ג'ולי וג'ימי 9. זאק וסאמר! 10.מריסה ואלכס??? 11. העונה הזאת הייתה מפוצצת בדברים , אבל נראה לי שהנשף בפרק שלפני האחרון 12.אני שנאתי את הקטעים של סנדי ורבקה ממש משעמם 13. WORN ME DOWN הוא היה בפרק שמריסה ראתה את ריאן עם לינדזי 14. האחרון!!! 15.אין כזה דבר פרק לא טוב 16.הייתי מוסיף קטע בין ג'ימי לקירסטין... בכל זאת יש להם מין משהו קטן מהעבר... אם הוא היה מתפתח היה יכול להיות מעניין 17. השניה 18.זאק וסאמר ביחד 19.שטריי אנס את מריסה 20.עם הקטע של ספיידרסת'...זה אמנם היה יפה.. אבל נו באמת??? מסיכה סל ספיידרמן במקום מטריה? ליפול הפוך מהגג בדיוק שסאמר באה? קצת הזוי לא? 21.אף אחד לא ראוי לעוף כולם עושים תעבודה מצוין 22.טוב שיש את סת' 23.חבל שכיילב מת 24.בטוח שבעונה הבאה ריאן ומריסה שוב יתכסחו 25. בטחחח שבאה בחשבוןן... אני מטורף על הסדרההה הזאת!!!!

.

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה?-קירסטן.בשקט בשקט היא נהייתה לה אלכוהליסטית.רק לקראת הסוף המשפחה שמה לב לזה. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא?-לדעתי זה היה זאק.זה היה ברור שהוא לא יוותר על סאמר כזה מהר. 3.הדמות שהכי ריגשה.-מריסה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב.-קשה.את ארבעת המופלאיםP: 5.הדמות השנואה ביותר.-כיילב.יו שישתוק קצת.חח 6.הדמות המצחיקה ביותר.-סת' וסאמר. 7.הזוג הכי רומנטי.-מריסה וריאן. 8.הזוג הכי קיטשי.-נראה לי רבקה וסנדי. 9.אסור להם להיות ביחד!-כיילב וסאמרXDDD. 10.למה הם לא ביחד?-למה באמת זאק ולינדזי לא יכלו להיות ביחד או משהו? 11.הסצנה הכי אהובה.-המ המ,היו כמה.כמו למשל הקטע של הנשף סיום,שריאן בא באיחור.ושסת' עולה על הבמה בנשף סיום ומכריז על אהבתו לסאמר. הרבה הרבהP: 12.הסצנה הכי שנואה.-שריאן רואה את מריסה ודיג'י מתנשקים. 13.השיר הכי יפה.-fix you-coldplay 14.הפרק הכי טוב.-באמת שלא יודעת.חח 15.הפרק הכי לא טוב.-היה איזה פרק אחד שבאמת היה מרוכז אובר בקומיקס.זה. 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...-לא הייתי מוסיפה.היה מספיק נזק. 17.העונה הכי טובה?-אני אהבתי את שתיהן. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..-ריאן ומריסה לא ביחד. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה!-ממתי לעזעזאל מריסה נהייתה דו?! 20.הסיפור הכי הזוי.-שכיילב הוא האבא של לינדזי שבמקרה בדיוק באה לבצפר הזה ובמקרה חברה של ריאן. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח!-דיג'י,עיצבן אותי כלכךך. 22.טוב ש...-קירסטן הלכה לטפל בעצמה. 23.חבל ש...-היה את כל הסיפור של רבקה וזה.ממש הרס את היחסים לקירסטן וסנדי. 24.בטוח שבעונה הבאה...-יהיה הרבה אקשןP: 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון?-כלככךךך ברורר שכןן!!XDDD.

נשי נש

New member
הסיכום עונה שלי

1)ג'ולי נראה לי ,לא יודעת היא תמיד מפתיעה כזאת לא? 2)סנדי נראה לי 3)מריסה (בפרקים האחרונים) 4)אממ סת ברור! 5)ג'יימי 6)סת! 7)סת וסאמר( פרק 14!) 8)מריסה וריאן 9)ריאן ולינדזי 10)סת וסאמר(סתם דפקו אותם כל העונה) 11)הסוף של פרק 14 12)לא עולה לי משו כרגע 13)champange supernova 14)כל הפרקים האחרונים היו מעולים אין לי כוח להמשיך סורי

אניי

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה?ג'ולי ....חשבתי שיהיה לה עוד קטע עם בשר טרי ...חיחי לא עם בשר מיובש חיחיחיחיחיח 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא?מריסה...מעצבנת כתמיד 3.הדמות שהכי ריגשה.ריאן אחחח מושלם 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב.סת' וסאמר אין על הזוג הזה 5.הדמות השנואה ביותר.מריסה ...יותר מידי דרמטתית גם כשהיא מנסה להצחיק 6.הדמות המצחיקה ביותר.סת' 7.הזוג הכי רומנטי.סת' וריאן :p 8.הזוג הכי קיטשי.מממממ מריסה וריאן? ! 9.אסור להם להיות ביחד! מריסה וריאן!! חאלססס מאוס 10.למה הם לא ביחד?מי לא ביחד ? 11.הסצנה הכי אהובה.שמריסה יורה בטריי 12.הסצנה הכי שנואה.כל הסצנות שמריסה מנסה להצחיק ללא הצלחה = 13.השיר הכי יפה.אמממ תאמת אני לא יודעת... 14.הפרק הכי טוב.פרק אחרון 15.הפרק הכי לא טוב.אין כזה 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה...בלאגן לריאן ומריסה 17.העונה הכי טובה?שלישית ! 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש..מריסה נדבקת אל ריאן 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה!שמריסה יורה בטריי 20.הסיפור הכי הזוי.שמריסה יורה בטריי :p 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח!מריסה 22.טוב ש...סת' וסאמר ביחד 23.חבל ש...טריי אוהב יותר מידי כסף 24.בטוח שבעונה הבאה...סאמר וסת' ישארו ביחד 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון?ברוררררררררררררררררררררררר

../images/Emo84.gifאני../images/Emo84.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? לינדזי-אני אישית ממש הופתעתי שהתגלה שהיא הבת של קיילב 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סאמר-היה צפוי שהיא תכעס על סת' בתחילת העונה, היה צפוי שהם ישלימו, היה צפוי שהיא תבחר בו ולא בזאק בנשף. 3.הדמות שהכי ריגשה. ריאן-פרק סיום עונה,התגובה שלו אחרי שסת' מספר לו מה קרה בין טריי למריסה. סת'-שהוא מבקש מקירסטין ללכת לגמילה קירסטין-שהיא בוכה בסצנת ה"אינטרוונשין" וכולם מחבקים אותה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ראיין- הכי מעניין (אפילו שהוא נהיה חנון בעונה הזו), הכי חתיך. 5.הדמות השנואה ביותר. ד.ג'י- פשוט מיותר !!!!!! רבקה-גם היא ניסתה להפריד בין קנדי וגם היא היתה משעממת לחלוטין, ובנוסף לכל יש לה פרצוף מעצבן. 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'- למרות ההדרדרות לעומת עונה ראשונה, הוא עדיין הדמות הכי מצחיקה, הפרק שהוא חזר שיכור הביתה היה מצחיק במיוחד. 7.הזוג הכי רומנטי. אני חייבת להגיד ראיין ומריסה למרות שבקושי יש להם סצנות משותפות בעונה הזו והם בקושי ביחד אפילו שהם חוזרים אחד לשני, כי ראיין ומריסה הם מיוחדים, הם זוג מאוד דרמטי, יש בינהם אהבה מיוחדת. 8.הזוג הכי קיטשי. לגמרי סת' וסמאר- במיוחד בפרק שסת' מתוודה על אהבתו בפרק עם הנשף. 9.אסור להם להיות ביחד! ראיין וסת'-LOL סתם, אני דווקא חושבת שהם יהיו זוג חמוד
אמממממ הייתי אומרת מריסה ואלכס- שנאתי אותן ביחד !!! בעעעע
10.למה הם לא ביחד? ראיין ואלכס יכלו לעבוד דווקא, שניהם כאלה כוסונים ויפיופים למרות שמבחינת אופי הם לגמרי לא מתאימים. 11.הסצנה הכי אהובה. יש כמה:
סצנת הסיום של העונה-מריס יורה בטריי.
נשיקת הספיידרמן
ראיין שומע בטעות שמריסה עדיין חושבת עליו כל יום
Who are you ? however you want me to be בפעם השניה
הסצנה שראיין מביא את טריי מהכלא 12.הסצנה הכי שנואה. כל הסצנות שבהם מעורבים הדמויות הבאות: די.ג'י רבקה קרטר 13.השיר הכי יפה. פיקס יו של קולדפליי והשיר שהושמע בסצנה סיום העונה אחרי שמריסה יורה בטרי 14.הפרק הכי טוב. אני הכי אהבתי את פרק 215 15.הפרק הכי לא טוב. לגמרי פרק 212- ממש פרק חסר תכלית !! 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... ספונג'ה ?? חחחח לא יודעת 17.העונה הכי טובה? הראשונה הכי טובה אבל גם השניה מעולה. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. סת' מדבר על הספר קומיקס שלו
19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! קלטת הפורנו של ג'ולי. 20.הסיפור הכי הזוי. רבקה-לא היה סגירה לסיפור שלה, סנדי לא המשיך לעזור לה ולמרות שהיא כביכול חפה מפשע, היא עדיין נמלטת מהחוק. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! די.ג'י אלכס זאק רבקה קרטר 22.טוב ש... די.ג'י עזב מוקדם יחסית 23.חבל ש... לראיין ומריסה לא היו מספיק סצנות ביחד. 24.בטוח שבעונה הבאה... אני כבר רואה את העונה הבאה-אז אני לא אענה על השאלה הזו. 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ראה תשובתי ל24

TheCharm

New member
ע ו נ ה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? ללא ספק סת', שהיה הדמות האהובה עליי בעונה הראשונה, ועם הזמן פשוט התדרדר עד שהפך להיות מעצבן ולא נחוץ. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סת', כי ברגע שהוא הפך להיות מעצבן ולא נחוץ, היה צפוי שהדבר הבא שהוא יעשה יהיה מעצבן ולא נחוץ. 3.הדמות שהכי ריגשה. קירסטן, עם משחק מעולה בדרך 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. מריסה, כי אני בעד מריסה
5.הדמות השנואה ביותר. אלכס!
6.הדמות המצחיקה ביותר. סת'
אבל לא תמיד
7.הזוג הכי רומנטי. ריאן ומריסה 8.הזוג הכי קיטשי. סת' וסאמר 9.אסור להם להיות ביחד! מריסה ואלכס (איכ
) 10.למה הם לא ביחד? סנדי וקירסטן, לרגעים ממושכים בעונה 11.הסצנה הכי אהובה. "יוריקה ריאן. יו-פריקן-ריקה" 12.הסצנה הכי שנואה. לא יודע
13.השיר הכי יפה. Come Into Our Room או I Dare You To Move 14.הפרק הכי טוב. כריסמוקה אני חושב 15.הפרק הכי לא טוב. פרק 212 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... סוף שמח לזאק, כי זה לא הוגן שהוא יצא חננה עם קומיקס 17.העונה הכי טובה? ראשונה 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. טריי עושה עוד דבר רע 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! תרזה בהריון, וריאן לא ממש יודע 20.הסיפור הכי הזוי. קירסטן בתאונת מוות, ואז היא לא 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! אלכס. סתם לא נחוצה ומשעממת. אה, וגם רבקה, מאותן הסיבות. 22.טוב ש... ההגה בידיים של אגד 23.חבל ש... ההגה לפעמיים בידיים של דן
24.בטוח שבעונה הבאה... ריאן ומריסה יפרדו
25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? לא ...שלא. כן, ברור

כבר שאלתי פעם אחת השיר שהיתנגן אחרי

שמריסה ירתה מה הם שלא ובאנגלית בבקשה אני רוצה להוריד

P a r i s

New member
עונה!

1 .הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? טריי. ידעתי שיהיו איתו בעיות, מן הסתם, אבל לא חשבתי שהוא כ-ז-ה חולה נפש. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? לא נעים להגיד, אבל למרות שאני חולה על ג'ולי היא הייתה די צפוייה. ידעתי שלא יהיה לה את האומץ להרוג את קאל, וידעתי שהיא גם לא תירה בלאנס, ו.. לא יודעת פשוט צפיתי מראש את כל הפעולות שלה. 3.הדמות שהכי ריגשה. מריסה. בלי קשר לזה שאני פשוט אוהבת את הדמות שלה, היא עברה המון, ולמרות שכולם אומרים "היא סתם מתוסבכת" משום מה הבנתי אותה. 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאן!!! אני כל כך אוהבת אותו... אין הם יצרו בנאדם מושלם. למה אין כאלה במציאות?! 5.הדמות השנואה ביותר. ל-י-נ-ד-ז-י. אני ל-א סובלת אותה! 6.הדמות המצחיקה ביותר. חחח ברור שסת'. אין עליו! 7.הזוג הכי רומנטי. ריאן ומריסה. אני חולה עליהם בתור זוג.. 8.הזוג הכי קיטשי. סת' וסאמר. הנטישה של זאק בשדה תעופה, הההצרה של סת' בטקס הסיום... קיצ'י. 9.אסור להם להיות ביחד! מריסה ודיג'י. מה לעזאזל?! 10.למה הם לא ביחד? אין. כל מי שרציתי סיים את העונה בתור זוג. 11.הסצנה הכי אהובה. אמממ אהבתי את הסצנה של ריאן עם הצ'יפס. "How ever you want me to be" וגם המשחק בסצנת האונס היה מעולה. גם אהבתי את המשחק של קלי בתור אלכוהוליסטית. 12.הסצנה הכי שנואה. כל סצינות לינדזי למיניהן. 13.השיר הכי יפה. Fix you. 14.הפרק הכי טוב. כל הפרקים האחרונים היו ממש מעולים. 15.הפרק הכי לא טוב. היה שפל נוראי באמצע העונה..! 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... אין לי מושג. 17.העונה הכי טובה? הראשונה, וממה ששמעתי השלישית הולכת להיות טובה אבל עוד לא ראיתי אז אני בוחרת בעונה הראשונה. 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. ריאן מנסה לכבוש את לינדזי. 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! האונס של מריסה תפס אותי לא מוכנה. גם עניים הפורנו היה טוב. 20.הסיפור הכי הזוי. אלכס ומריסה. 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! נחשו? לינדזי. וגם תרזה מעצבנת אבל אני מניחה שצריכים אותה. 22.טוב ש... ריאן גילה על האונס והתעמת עם טריי. וטוב שקירסטין נשלחה לגמילה וטוב שהפנטסטיק פור שוב ביחד. 23.חבל ש... כלב מת. דווקא אהבתי אותו. 24.בטוח שבעונה הבאה... יהיו שערוריות חדשות, כולם ייפרדו וייחזרו וכו'. 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור!!!

למעלה