224-יס-הפרק האחרון לעונה השניה

lim02

New member
עונה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? מריסה.. בפרק סיום.. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? לינדזי, אוי נו טוב אז היא תלך ותעזוב את ריאן 3.הדמות שהכי ריגשה. ריאן.. במיוחד שתרזה וטריי באו לבקר 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. סת'. הציניות שלו. חבל שהיא טיפה נעלמה באמצע העונה 5.הדמות השנואה ביותר. חח לענות כיילב? דווקא לא אהבתי את הגנן שהיה עם מריסה סתם הרס הכל 6.הדמות המצחיקה ביותר. סת' וסנדי! פשוט ככה. וריאן הצטרף גם לקראת הסוף 7.הזוג הכי רומנטי. מריסה וריאן.. עברו עליהם המון דברים ועדיין האמון נשאר והכל נשאר בינהם 8.הזוג הכי קיטשי. לינדזי וריאן. 9.אסור להם להיות ביחד! כיילב ומריסה? חח לכו תדעו בסדרה הכל יכול לקרות, הוא יכול פתאום לקום לתחייה 10.למה הם לא ביחד? כי הוא גדול ממנה ב-50 שנה והוא האבא החורג שלה?! 11.הסצנה הכי אהובה. כ"כ הרבה.. אלוהים זו היתה עונה כ"כ חזקה 12.הסצנה הכי שנואה. באמת שלא היתה. הכל היה מדהים 13.השיר הכי יפה. הבחירה שלהם בשירים די טובה.. אני לא זוכרת שיר מסוים עם סצינה 14.הפרק הכי טוב. הפרק האחרון.. ללא ספק 15.הפרק הכי לא טוב. היה פרק אחד שלא קרה בו כמעט כלום ואחרי שהתרגלנו שהמון קורה בפרק אחד.. זה היה קצת חסר 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... בלגן?.. חח לא חסר להם 17.העונה הכי טובה? העונה הראשונה די תיארה הכל.. העונה השניה עשתה את הבלגן האמיתי 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. טריי שיקר לריאן.. הוא אשכרה שיקר לו שהוא ניסה לאנוס את חברה שלו.. אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! קריסטין שיכורה. סופית. 20.הסיפור הכי הזוי. אני לא זוכרת רק שכיילב מת. סופית. בדיוק ביום של הגירושין 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! הגנן! חח הוא עף אבל אני לא אוהבת אותו במיוחד 22.טוב ש... העונה נגמרה ככה.. הראתה עד כמה הסדרה היתה חזקה 23.חבל ש... אין עוד פרקים 24.בטוח שבעונה הבאה... יהיה יותר בלגן ויותר מתח 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור. חוסר צפיה לא בא בחשבון!

עונה ../images/Emo41.gif

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? קירסטין... ההדרדרות הזאת ממש הפתיעה אותי
דווקא היא
2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? כיילב... אולי אני היחידה שאיכשהו ידעה שהכלב ימות... 3.הדמות שהכי ריגשה. מריסה... מסכנה, כמה היא עברה... 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ריאן וסת'... הדמויות שלהן ממש מדהימות... 5.הדמות השנואה ביותר. טריי
כמה צפוי, אה
6.הדמות המצחיקה ביותר. סת', פשוט קורע
7.הזוג הכי רומנטי. בעקבות הפרק האחרון - ג'ולי וג'ימי... 8.הזוג הכי קיטשי. אין כזה... 9.אסור להם להיות ביחד! טריי וג'ס. מסוכן לאנושות
עכשיו, תודה למריסה, כבר לא
10.למה הם לא ביחד? "קפטן שיבולת שועל" והחברה שסאמר הביאה לו
אני מקווה שיתפתח ביניהם משהו... 11.הסצנה הכי אהובה. האחרונה, דפנטלי... 12.הסצנה הכי שנואה. אין כזאת... 13.השיר הכי יפה. השיר של ההתחלה... אני אוהפתותו... 14.הפרק הכי טוב. אתם שואלים
האחרון ללא ספק... וגם הפרק שהם בטיחואנה... 15.הפרק הכי לא טוב. ממש אין כזה
16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... לא הייתי מוסיפה... 17.העונה הכי טובה? השנייה... 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. טריי עם ג'ס... זה כל כך מעצבן אותי... זה מלחיץ אותי, כי אני יודעת שזה לא ייגמר טוב... 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! השתיינות של קירסטין... 20.הסיפור הכי הזוי. כל הקטע הזה עם אוליבר... לא יודעת... 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! טריי
אבל הוא כבר עף
22.טוב ש... טריי מת ואוליבר הלך... 23.חבל ש... העונה נגמרה... 24.בטוח שבעונה הבאה... אני אתאהב עוד יותר... 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור

liat tal

New member
עונה

1.הדמות שהכי הפתיעה אותי בסדרה, למה? מריסה בסיפור עם אלכס, היה מיותר גם בעיני. לינדזי, שהיא הבת של כיילב. 2.הדמות הכי צפוייה, דוגמא? סאמר, היה לי הכי ברור שלא משנה מה יהיה, היא וסת' בסוף יהיו ביחד, כמו אחרי כל ריב שלהם. סת' ואלכס- היה לי ברור לגמרי שזה לא יזיק מעמד יותר מידי זמן. 3.הדמות שהכי ריגשה. ראיין 4.הדמות שהכי אהבתי לאהוב. ראיין, סת', מריסה וסאמר- אוהבת את כולם! 5.הדמות השנואה ביותר. רבקה, ניסתה להפריד בין קריסטן וסנדי ודמות מעצבנת!! 6.הדמות המצחיקה ביותר. סאמר, ולא היו חסרים קטעים קורעים לגמרי עם סת' 7.הזוג הכי רומנטי. ראיין ומריסה 8.הזוג הכי קיטשי. קירסטן וסנדי 9.אסור להם להיות ביחד! מריסה ואלכס, שנאתי את זה! 10.למה הם לא ביחד? סת' ואלכס- פשוט ל-א!!! 11.הסצנה הכי אהובה. נשיקת הספיידרמן של סת' וסאמר, ראיין ומריסה חוזרים אאה 12.הסצנה הכי שנואה. כל סצינות אלכס- מריסה, סנדי- רבקה, וכל דבר שהראו אותה. קירסטן השיכורה. 13.השיר הכי יפה. וואו היו הרבה הרבה.. 14.הפרק הכי טוב. לא זוכרת שמות פרקים 15.הפרק הכי לא טוב.כנ"ל 16.הייתי מוסיף לעונה הזו דמות כזו שהייתה עושה... חחח לא יודעת 17.העונה הכי טובה? את שתיהן ממש ממש אהבתי, את הראשונה יותר האמת 18.בא לי לשבור את הטלויזיה כשאני רואה ש.. סת' וזאק רבים על סאמר דיייי!!!! 19.הסיפור/השערוריה הכי גדולה! קלטת הפורנו של ג'ולי, טריי אונס את מריסה 20.הסיפור הכי הזוי. שוב- אלכס ומריסה 21.הייתי מעיף את...מהסדרה! לנצח! רבקה- עפה כבר חחח ושלא תחזור! 22.טוב ש... רבקה עפה, ראיין ומריסה יחד, וגם סת' וסאמר, 23.חבל ש... לא הוסיפו דמויות יותר מעניינות ומלאות הפוך מדוגמת רבקה וקרטר 24.בטוח שבעונה הבאה... אני אצפה פרק פרק, מחכה כבר!! 25.צפייה בעונה הבאה, באה בחשבון? ברור!!!!!

למעלה