?

?

כל הפורום הזה ילדים קטנים וצדקניים!!!!!!!, יש פה משהו מעל גיל 16?? ?? ודרך אגב לא התכוונתי להעליב אף אחד, זה פשוט באמת מענין אותך לדעת האם משהו ממכם מבוגר.

Lu Tze

New member
אני מצטער שאני חוזר על עצמי אבל,

סימן שאלה או קריאה אחד מספיק בהחלט להעביר את המסר. לא צריך לשים 50 סימני שאלה כדי שיבינו שזו שאלה. בכל מקרה, אני בן 18 ויש פה אנשים יותר "זקנים" ממני.

MetalRulez15

New member
"ילדים קטנים וצדקניים"?

אני לא מעל גיל 16, זה פוסל אותי מראש לויכוח? אגב, בעיניין סימני הקריאה, אני עם לו צה. אה, ואם לא התכוונת להעליב אף אחד, יכלת פשוט לשאול: "יש פה מישהו מעל גיל 16?"(דגש על סימן שאלה יחיד) בקשר לשאלה שלך, עם ה-4 סימני שאלה אחריה: לסימן שאלה הראשון, אענה ב-"כן" לשני, "כן" לשלישי, "כן" ולרביעי, "רגע... תן לי לחשוב. אה, כן"

neko

New member
הממממ..

את טפשה!!!!!!!!!!!!!!! !!! ! ! !!!!!!!!! ! ! !!!! או שאולי לא?????????????? ?? ? ? ? ????? ? ? ? ????? לא התכוונתי להעליב, סתם בא לי לנסות להרגיש איך זה להיות מחב"ת. יש בזה משהו מאד משחרר.

afon

New member
נקו אני יודע שזה חור בהשכלה אבל...

מה זה מחב"ת????????????????????????????????????????????? (הזדהות עם מוש השור 2) תגידו מישהו ראה את הדמיון בין מוש השור 2 לבין מלך החיות 2

הערה לכל המגיבים.

לדעתי אתם סתם פורצים לדלת פתוחה ומעליבים אדם ללא סיבה. ר' שרשור שכן "המנסים להוכיח" ותקראו בין השורות.

סיטרא

New member
אמונה לא ניתנת להוכחה.

מין פרדוקס שאף דתי לא הצליח להפריך, או לכל הפחות להצליח להסביר לי.

RANDYme

New member
אני בת 17

ועם כל השחצנות והגועל ואיך שתקרא לזה, אני יכולה ללמד המון מבוגרים על נקודת ראייה שונה.. וגם משלך.. כמו שלאהבה אין גיל, גם לשכל... חוצמזה שלדעתי ילד בן 7 יותר חכם מכולנו... עם ההתבגרות הראייה שלנו נהרסה...(הפורום הזה גורם לכולם וגם לי להתפלסף כל הודעה... חחחיי)

Lu Tze

New member
מהשם ניטשה, פרידריך ניטשה.

ניטשה היה פילוסוף שחלק מהמשנה שלו כללה את הרעיון שילד הוא המצב שאליו צריך לשאוף בגלל שילד לא מוגבל על ידי מוסכמות חברתיות.

RANDYme

New member
אז כן

אבל רק במידה מסויימת. קרא את "פרא" של גבי ניצן. תבין

למבדה

New member
היי,

אתה בן 18, אתה אמור לדעת שכל הבנות בנות ה-17 אוהבות את ניטשה.

למבדה

New member
המממ. בכל מקום!

...טוב, בכל מקום שבנות לומדות בו פילוסופיה ויש עבודות גמר. ...טוב, בבי"ס שלי!

למעלה