2X08

LeAnnDylan

Well-known member

אומייגאד! למה לעשות לי את זה

איך לעזאזל אתם מסתדרים עם פרק בשבוע? זה לא אנושי

אהבתי מאוד את הסצינות של אורורה (אני שונאת את השם הזה!) הטוויטס בסוף כמעט עשה לי התקף לב. למה לעשות לה את זה
היא כזו יפה. אסור להתעלל בה

אמה שלי גם מדהימה. מענין אם עוד חצי עונה בפורטל הזה והז'קט החום הזה יעשה חייל כמו הז'קט האדום שלה

אהבתי את השיתוף פעולה בין ראמפל ורג'ינה. אני אוהבת את הצד הרגיש הזה שלה לאחרונה. זה הולם אותה. אבל אני שונאת את ההתחנפויות להנרי. אני דווקא לא שונאת אותו אבל אני שונאת איך שהוא מתנהג לידה. כשהוא עם אמה הוא חמוד..
חשבתי על מה שקורה אמרה לאורורה, שאין לה מה לעשות בסטוריברוק ולמרות שלא חשבתי שהיא תחזור עם סנואו ואמה לשם, עכשיו אחרי שקורה ביטלה את הרעיון, זה פתאום נשמע לי רעיון מעולה! שתבוא, תחליט שאף אחד לא יחליף את פיליפ ואז תפצח ברומן לאסבי עם רד! או בל..
מולאן יכולה להישאר שם. הקרציה הזו!

זכינו לראות רק קצת מבל
אבל לפחות קיבלתי את המנה השבועית. עכשיו יש לי חסכי רד

למרות שמקודם עשיתי סיבוב במדרחוב ועברתי ליד איזו מסעדה אחת שהמארחת שלהם שעמדה בחוץ נראתה בדיוק כמו רובי! היו לה אותן עיניים ואותו מבט. רציתי לצלם אותה כדי לתעד את זה אבל היא בהתה בי כשעברתי והרחוב היה די ריק אז לכוון אליה מצלמה היה נראה לי בולט מידי

היא הייתה כזו יפה!
רציתי לחזור ולשאול אותה אם בא לה להיות חברה שלי (חברה friend כאילו). תמיד רציתי חברה שאפשר לקרוא לה רד
זה נראה לי מגניב

וואו. אני קוראת את ההודעה שלי עכשיו וחושבת לעצמי שאנשים שלא מכירים אותי (ואולי גם כאלה שכן) בטוחים שאני הבן אדם הכי גיי שקיים..
אני חייבת להפסיק להגיב כאן

LeAnnDylan

Well-known member
הגיע הזמן שתפסיקי עם הרמזים הבוטים שלך

אני מוכנה לעשות לך ילד (ותגדלי אותו לבד) אבל אני ואת זה לא יקרה. לייק נבר אבר. אבר
[\ט.סוויפט]
סו, מוב און!

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח מה פתאום לגדל אותו לבד אני אזרוק אותו לסטוריברוק ושרג'ינה תגדל גם אותו

לא קוראת, לא קוראת, לא קוראת

כרגיל המחשב שלי אדיששששש, אוףףף
מקווה שמחר אוכל כבר לכתוב

קורה מזכירה לי את גילה אלמגור

אז מולאן באמת עלה לי על העצבים ורציתי ממש לתת לה איזו סטירה.
ואת ממש צודקת עם כל הקטע הזה עם פיליפ...

והיה גם משהו שלא הבנתי: פעם הנרי יכול לשלוט באש ופעם לא...
כאילו, מה הולך?!

ורק לי השיקוי שרג'י הכינה נראה כמו השיקוי שרמפל הביא לג'יימס שישים על הכובע?

טרמפ באמת עשתה עבודה טובה עם הטקסט הכל כךךךךך קלישאתי שקיבלה ומתי שהיא הבינה שהיא לא יכולה להציל אותו ממש האמנתי לה... היא לגמרי עדיפה על מרי מרגרט!

וכמובן הנרי מציק כהרגלו~

והוק ממש מבלבל אותי בבחירת הצד שלו...
עכשיו עם אמה ועכשיו עם קורה...
יש לציין לטובה את השחקנית שמגלמת את קורה!

וכמו כל פוסט שלי הכל מבולגן

shirush3

New member
גם אני לא הבנתי

כל המטרה של השרשרת הייתה שהוא יוכל לשלוט בזה
אז למה פתאום בשאר החלומות הם נשרפו?

Y. Welis

New member
חסרה אגב איזו שיחה קצרה בין מולאן

לשילגי, שבה שילגי היתה מסבירה שהיא לא היתה הורגת את מולאן, אבל *קרובה מאוד*. יש לה אימאג' שצריך לשמור, בכל זאת.

בקצב הזה היא תהיה כישרונית יותר מבעלה.

Y. Welis

New member
+ תמונות חביבות מהביקורת ב-TV.COM

בל - משועשעת
http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/o/OUAT_s2e8/hamburger.jpg

ראמפל - על יתרונות הקטשופ (פעם ראשונה שהוא מתפעל ממשהו שאינו קסם) - http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/o/OUAT_s2e8/ketchup.jpg

לבבות-ג'לי של קורה
http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/o/OUAT_s2e8/jiggle.jpg

אגב המבקרת (ספארקס) ציינה בצדק שהחדר הבוער הוא למעשה רחבת דיסקו... שנאמר burn baby burn (השיר נקרא 'דיסקו אינפרנו' - http://www.youtube.com/watch?v=nq4PYhkqXlU&feature=related).

shirush3

New member
וואווו

פעם ראשונה שלא היו לנו פלאשבקים לעבר, אלא אם כן מחשיבים את הפרק הראשון

אגדות - כמו שאמרתי עד עכשיו קורה היא השטן! והיא פשוט רעה
הקטע שהיא העירה את הזומבים עשה לי צמרמורת
(בהייתי בהבעת WTF?! מול המסך. ניסיתי גם לתהות מה לעזאזל האגדה אמורה להיות
)
אני רוצה לקחת בחזרה את כל מה שאמרתי על ארורה עד עכשיו, כי בפרק הזה היא פיצתה על הכל! (טוב היא עדיין הייתה מעצבנת, אבל אפשר לסלוח לה עכשיו
)
ממש אהבתי שהיא החליטה שהיא רוצה לעזור ואם היא צריכה להתמודד עם "הסיוטים" שלה היא תעשה את זה גם אם זה אומר שהיא יכולה להפגע. חמודה
.
אני לא יודעת למה אבל אני לא מצליחה לקנות את כל הקטע של מולאן של לשמור על אורורה, היא לקחה את זה יותר מידיי קשה.
זה היה צעד מטומטם שלה להעלם עם המצפן. לרגע הייתי בהלם/לא האמנתי שסנואו כמעט הרגה אותה

הסוף השאיר אותי ככה

באמת שהייתי בטוחה שהוק כן נאמן לצד של אמה וזה היה ממש יפה שהוא בא להציל את ארורה, אבל לא רק שהוא הוכיח שהוא נאמן לקורה הוא גם היה מי שעקר לה את הלב

באמת שקפאתי מול המסך גם כמה דקות אחרי שהפרק נגמר.

סנואו וצ'ארמינג - אני רוצה להתחיל בלהיות ילדה קטנה אז אאהעאהעאהעאהעאהעאהאע

כשצ'ארמינג הבין שסנואו תחזור לחדר הזה וכל התיאור שלו על הקללת שינה ועל זה שהיא תנשק אותו נשיקת-אהבת-אמת ואז הוא יתעורר גרם לי לחשוב עליו בתור ילדה קטנה

אבל השניה הזאת שהוא מבין איפה נמצא החדר והשניה שסנואו מגלה שהוא שם וההתרגשות שלהם... הוווווו הם כ"כ מתוקים

כשהוא קפץ לסנואו והם באו להתנשק ואז היא עמדה להתעורר
ה-"i'm weaking up" שלה עם פרצוף מלא דמעות כמעט עשה לי דמעות

האמת שבכלל לא הבנתי למה לקח לו כ"כ הרבה זמן לקפצוץ אליה. כל הכבוד צ'ארמינג

גם היה לי קצת עצוב כשסנואו התעוררה והיא חיפשה עוד אבקה ואמרה שצ'ארמינג שם לבד והיא חייבת לחזור

עוד הערות
- הקרב עם הזומבים היה מגניב!
- גם אני הייתי רוצה שהוק יעיר אותי מנוק אאוט

- המבט של רג'ינה כשהנרי הזכיר לה את אמא שלה

- "they will always find each other" הציטוט האהוב עלי הפרק (גם יצא מהפה של רג'ינה
)
- שיחת המי אשם בהכל של אמה וסנואו הייתה ענקית! הזכירה לי את הויכוחים עם סהר של מי אשם

- ממש אהבתי לראות את רג'ינה מכינה את הקללת שינה

אני בטוחה שיש עוד דברים ששכחתי, אבל צריך לצאת לעבודה בקרוב אז אין לי זמן להזכר

מתחיל להיות אקשן

Shiri from the block

Active member
פרקקקק אעע
ראיתי את זה עוד אתמול אבל לא היה לי אינטרנט עד היום בצהריים ורק עכשיו יש לי זמן לשבת להגיב!

וכמובן שלצערי אני כבר כמעט לא זוכרת שום דבר חח
מה שאני כן זוכרת שממש עיצבן אותי, שסנואו אמרה לאמה שהיא זאת אשמה במוות של אהוב ליבה של רג'ינה ובגלל זה רג'ינה יצרה את הקללה ובלה בלה... ואז אמה מפילה את כלללללללל האשמה על רג'ינה ואומרת שזאת היא אשמה!!!! (@*$#*@&)*@#$!!! עיצבנה אותי זאתי!!
באיזה זכות היא אומרת את זה??? חוצפנית!
קיצר לבנתיים ירד לי ממנה

עד שהיא תתנצל על הברכיים לרג'ינה ותתחנן לסליחה!

מעבר לזה הנרי סוף סוף מתקשר קצת עם רג'ינה ושואל שאלות ומתעניין בה.. הגיע הזמן באמת ילדון מפגר!

ורג'ינה

אעעע סוף סוף פרק שיש בו כל כך הרבה רג'ינה! לא היה את זה כבר כמה פרקים טובים!!

וזה מצחיק, איך כולכם אהבתם את הסצינה בין סנואו לצ'ארמינג, ואני רואה את זה עם השותף שלי והוא כולו מתעצבן על המשחק הגרוע של צ'ארמינג ואיזה מכוער הוא, וכולכם פה מתלהבים ממנו XD
אני אישית חושבת שהם קיטצ'ים מידי.. אפילו בשבילי! ואני הכי קיטצ'ית שיש, אבל חלאסס

והכי הציק לי שרג'ינה עוד צריכה להיות שותפה לפשע ודחפו גם לה את המשפט המעצבן הזה לפה: They will always find each other.. טוב הבנו כבר מהעונה הראשונה שזה נאמר מיליון פעם! די!

אבל בכללי היה פרק מצויין

והפרקים הבאים הולכים להיות עוד יותר סוף הדרך

LeAnnDylan

Well-known member

את לא תדברי ככה לאמה שלי
תרדי את על ברכייך ותתחנני למחילה יו סטופיד ביץ'

וגם אני לא התלהבתי מהסצנות של צ'ארמי וסנואו. בכלל שניהם די מיותרים מבחינתי. אפשר לסדר להם שנת אוהבים משותפת עד סוף העונה for all i care

shirush3

New member
וואיי בקטע של

אמה שהיא מפילה את כל האשמה על רג'ינה
זה לגמרי נראה כי היא כועסת על רג'ינה שהיא לא איתה

shirush3

New member
אני צוחקת

זה היה סוג של הכחשה מצד אמה לרגשות שלה לרג'ינה אז היא האשימה

למעלה