LeAnnDylan
Well-known member
אומייגאד! למה לעשות לי את זה
איך לעזאזל אתם מסתדרים עם פרק בשבוע? זה לא אנושי
אהבתי מאוד את הסצינות של אורורה (אני שונאת את השם הזה!) הטוויטס בסוף כמעט עשה לי התקף לב. למה לעשות לה את זה
אמה שלי גם מדהימה. מענין אם עוד חצי עונה בפורטל הזה והז'קט החום הזה יעשה חייל כמו הז'קט האדום שלה
אהבתי את השיתוף פעולה בין ראמפל ורג'ינה. אני אוהבת את הצד הרגיש הזה שלה לאחרונה. זה הולם אותה. אבל אני שונאת את ההתחנפויות להנרי. אני דווקא לא שונאת אותו אבל אני שונאת איך שהוא מתנהג לידה. כשהוא עם אמה הוא חמוד..
חשבתי על מה שקורה אמרה לאורורה, שאין לה מה לעשות בסטוריברוק ולמרות שלא חשבתי שהיא תחזור עם סנואו ואמה לשם, עכשיו אחרי שקורה ביטלה את הרעיון, זה פתאום נשמע לי רעיון מעולה! שתבוא, תחליט שאף אחד לא יחליף את פיליפ ואז תפצח ברומן לאסבי עם רד! או בל..
מולאן יכולה להישאר שם. הקרציה הזו!
זכינו לראות רק קצת מבל
למרות שמקודם עשיתי סיבוב במדרחוב ועברתי ליד איזו מסעדה אחת שהמארחת שלהם שעמדה בחוץ נראתה בדיוק כמו רובי! היו לה אותן עיניים ואותו מבט. רציתי לצלם אותה כדי לתעד את זה אבל היא בהתה בי כשעברתי והרחוב היה די ריק אז לכוון אליה מצלמה היה נראה לי בולט מידי
היא הייתה כזו יפה!
רציתי לחזור ולשאול אותה אם בא לה להיות חברה שלי (חברה friend כאילו). תמיד רציתי חברה שאפשר לקרוא לה רד
וואו. אני קוראת את ההודעה שלי עכשיו וחושבת לעצמי שאנשים שלא מכירים אותי (ואולי גם כאלה שכן) בטוחים שאני הבן אדם הכי גיי שקיים..
אני חייבת להפסיק להגיב כאן