2X08

Shiri from the block

Active member
אגב אתם יודעים שהם יוצאים לחופשת חורף כן? :/ הפרק הבא שבוע הבא כרגיל, אבל אחרי זה הם חוזרים רק באמצע ינואר!!!

מה אני אעשה כל כך הרבה זמן בלי רג'ינה שליייייייייייייי אוףףףףףףףףףף אני כל כך אתגעגע!!!

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?!

אני מאשימה אותך בזה שירי בלוק

אני הייתי אמורה לצפות בקצב של פרק ביום, מקסימום פרק ביומיים כי אין לי באמת זמן אבל בגלל שכפית עליי להצטרף עשיתי מרתון בלתי אפשרי וסיימתי את כל הפרקים ביומיים ועכשיו יש לי חסכים

חובה עליך למצוא לי עכשיו משהו לצפות כדי לשרוד את תקופת הבצורת הזו

זה צריך להיות משהו עם מלא כוסיות ברונטיות! (ובלי ערפדים
)

עוד מעט מתחילה עונת החורף

ויהיו מלא תוכניות חדשות. בטוח שיהיו לך ברונטיות חדשות לבהות בהן

Shiri from the block

Active member
חחחח סורי וזה ששללת ערפדים זה שלל כל מה שהתכוונתי להציע לך

וזה לא אני שכפיתי! זאת שירלי ושיר!! ואני רק עזרתי קצת מהצד

shirush3

New member
אוווווווווווווווווווף

לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאא לא פגרת חורף!!!11111

Shiri from the block

Active member
כן... אבל האמת זה ממש מסתדר לי בראש עם התמונות שראיתי על מה שהולך לקרות בפרק 9 ו-10 חח, אז הגיוני לי שתיהיה הפסקה בין פרק 9 ל-10.
גם לאנה אישתי ואהובתי אמרה בטוויטר שזה הולך להיות פרקים סוף הדרך, בהתלהבות ממש.

shirush3

New member
הפייסבוק מנסים לספיילר לי
לפרק הבא

הם שמו תמונה של הוק ובל ביחד

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח כן לי זה פחות מפריע, אבל הם פשוט גורמים לאנשים לצפות לפרק הבא..

enigma14

New member
ראיתי את הפרק אתמול בבוקר

לא הגבתי עד עכשיו כי נתקפתי בעצלנות מקלדת מטורפת

לדעתי הפרק פחות טוב מהפרקים הקודמים,לא היה כזה מעניין..
לא יודעת למה,מצחיק אותי לשמוע את הנרי ״מתבגר על הסט״ הקול שלו נשבר הרבה במיוחד בקטעים בחדר האש שהוא צועק לאורורה

אני כמוכם התרשמתי מאורורה והתאכזבתי שלקחו לה את הלב וקורה שולטת עלייה,רק לא ברור לי מתי הספיקו להוציא לאורורה את הלב?והיא לא שמה לב שחסר לה משהו?...
לגבי סנואו וצ׳ארמינג,אני לא יודעת מה אתכם אבל אני חושבת שהם צריכים לככב בפרסומת לג׳י פי אס או למכישירי איתור או משהו כזה

וגם אהבתי שרג׳ינה השלימה עם העובדה שסנואו וצ׳ארמינג תמיד יימצאו אחד את השני

ולגבי מולאן,אני חושבת שהפכו את הדמות שלה לקשוחה מידיי. מולאן של דיסני אולי גם הייתה לוחמת טובה אבל היה לה גם צד מאוד נשי ועדין ולא הייתה לה בעיה להראות רגשות,מחכה שיהיה פרק שיראה מה הסיפור של המולאן הזאת...

פרק מעולה!

כמעט על כל הודעה רציתי לעשות אחד כזה

אבל החלטתי לכתוב את הדברים שאני זוכרת (זה יהיה קצר נורא).

קודם כל, מולאן הייתה בלתי נסבלת, קרציה מעצבנת עם "הפיליפ" הפדופיל הזה שלה, ושהיא גנבה להם את המצפן היא עברה לצד השני, ממש התחלפה עם אורורה במקומות.
אורורה הייתה ממש מתוקה, ומסכנה
הייתי בהלם עם הלב, זה אומר שהיא על זמן שאול.....
הוק יצא זבל! חשבתי שהוא חתיכי וכאילו באד בוי עם לב טוב, אבל מתברר שהוא מניאק (עדיין הורס כמובן
)
גם אני התעצבנתי על הנרי, כאילו, זאת אמא שלך!! והוא עומד שם ומציב לה תנאים וגורם לה להתפתל עם הקסמים, חצוף!! כ"כ ריחמתי עליה, אני רוצה שתשאר כזו חמודה גבולית, ושלא תוותר על הקסמים.
דיוויד וסנואו
מתוקים, ברור שהיא תציל אותו בנשיקת אמת.......
וזהו!

למעלה