../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבבקשה - חוות דעכם על התכנון..
אם כבר עזרתם לי בנושא הקלאפות (ואכן חיזקתם את מה שחשבתי.. חבל על השטח), תגידו לי אם יש לי מספיק שטחי אחסון, האם צריך עוד, מה כדאי לשנות, להוסיף וכו'. אז ככה - מתחת לשיש (בצורת ח' שכולל מקום ישיבה בצד השני) מתוכננים: |
ארון עם מדפים נשלפים או מגירות (עוד לא הוחלט) לצלחות, אולי מגירה אחת עבור אוכל יבש (אורז, פסטה).
פינתי שישאר עם מדפים ללא פרזול, כי יש לי כמה מחבתות גדולות וסירים גדולים שלא יכנסו לי במגי'ק למינהם וגם חבל לי על הכסף (ועוד יהיה מלא מקום ריק).
2 ארונות "מבוזבזים" שהולכים על ארון כיור (ששם יהיה פח קטן נשלף וחומרי ניקוי) וארון מדיח.
מגירות 80 ס"מ מתחתח לכיריים - אחת דקה לסכום, 2 עמוקות לסירים, מכסים ומחבתות.
ארון תבלינים ובקבוקים, ישמש גם מעין מזווה קטן.
ארון 70 ס"מ עם מדפים נשלפים או מגירות, או מדף (תלוי בתקציב שישאר) ששם יאוחסנו המיקסר, עוד קצת פלסטיקים גדולים, ואולי נרחיב אותו שיהיה גם מקום לירקות יבשים. מעל השיש:
2 קלאפות 90 ס"מ, עם מדף באמצע כל קלאפה (שם יאוחסנו כוסות, כלים קטנים). בין הקלאפות יפריד קולט אדים.
יחידה פתוחה (כוורת) שיהיו בה ספרי בישול ומתחתיהם קפה תה סוכר.. חוץ מזה, יש לנו נישה של מטר רוחב בערך (די מוסתרת, לא רואים אותה דרך הסלון) ששם תהיה יחידת בילד אין (2 מגירות עמוקות, תנור, קלאפה למיקרוגל ועוד ארון מעליה), כרגע מבחינתי המגירות האלו ריקות. לידה יהיה ארון מדפים קטן בגודל 30-40 ס"מ מהרצפה עד גובה 1.80 בערך, ששם יאוחסנו אוכל, בקבוקים, וכו' (מזווה קטן). וזהו, נגמר לי המטבח
. מקווה שלא פיספסתי כלום.. קטן כבר אמרתי? לפחות יהיה לי שם מקום ישיבה - מעין חצי אי שבצד אחד ניתן לשבת 4 בנוחיות, כי על זה לא הייתי מוכנה להתפשר.. מה דעתכם? מה לשנות? בגדול -אין לי המון כלים, כיום הכל נכנס לי בדירה שכורה במטבח של 4 ארונות 60 ס"מ, ויש לי עוד 2 מדפים של תבלינים, אבל מי יודע מה עוד יהיה בעתיד.. תודה רבה על העזרה!