3 שאלות קטנות בנוגע לעיצוב מטבח..

ליcות

New member
המדפסת שלנו בתיקון (כוללת סורק)

אבל אני אנסה לסרוק את זה בעבודה מחר ולשים.. באמת חבל שאין לי את זה סרוק. הבעיה העיקרית בקומה הזו היא שהסלון ענק והמטבח ופינת אוכל די מחוברים. חשבנו אולי לשחק עם פינת אוכל, לשים אותה באזור הסלון ואז יש מטבח גדול וסלון לא ענק, או לחילופין להסתפק בפינת אוכל לא גדולה ורחבה כמו שיש לנו היום (1.80* מטר לא כולל כיסאות) ואז יש מקום. כרגע יוצא שהאי מסתיים ממש ליד הכיסאות של פינת האוכל, יש מרחק של אולי 60 ס"מ בים הכיסאות של האי לכיסאות של הפינה (בגודלה הנוכחי) וזה צפוף ומכוער בעיני. זה נותן לנו 2 אופציות - או להרחיק את פינת האוכל למקום אחר (אולי אפילו למקם אותה לאורך הקיר ולא לרוחב) או פשוט לקנות פינת אוכל מרובעת חדשה ולא מלבנית (אם יהיה כסף
). במקרה הזה אני מעדיפה מטבח גדול עם אי ישיבה על פני פינת אוכל גדולה.. מבטיחה לסרוק את זה בהקדם ולשים שיהיה ברור יותר..

ליcות

New member
../images/Emo41.gif*|יש תוכנית סרוקה סוף סוף..

השבוע לצערי גם המדפסת וגם המצלמה הדיגיטלית נשלחו לתיקון.. אז סרקנו את זה בעבודה ולכן זה לקח קצת זמן. רק כמה הסברים: הבעיה היתה באזור המקרר: התכנון שלנו הוא לקנות מקרר SBS, שעומקו 87 ס"מ ורוחבו 91 ס"מ. במצב כזה לפי התכנון של הדירה, יש כניסה של בערך 60 ס"מ לממ"ד ולשירותים
. אז שברנו את הראש איך לתכנן מקום גדול ובכל זאת לא ליצור צוואר בקבוק בכניסה. אחרי סיעור מוחות עם כמה מביני עניין, הגענו למסקנה שאנחנו ניצור מעין נישה למקרר על חשבון המחסן גינה. פשוט נגנוב ממנו 30 ס"מ וזה יצור לנו נישה, כך גם המקרר לא יבלוט אחרי השיש יותר מידי (שזה היה מאוד מכוער בעיני) וגם פתרנו את בעיית הכניסה לחדרים. המטבח ימשיך לכיוון פינת האוכל, בערך 4.5 מטר ומשם יצא אי לכיוון הכניסה של הבית, כלומר מהכניסה מה שרואים זה את הקצה של האי ופינת אוכל. יחידת הבילד אין שתהיה באורך 90 ס"מ, ותכלול גם ארון נוסף (2 מגיורת עמוקות, תנור, מיקרו ועוד ארון למעלה) תמוקם מתחת למדרגות וליד המקרר. בכל אופן, החלטנו להרחיב את האי לגודל של 180 ס"מ, ולפינת אוכל ישאר לנו בערך 2.5 מטר. לא המון, קצת צפוף וזה הבעיה מבחינתנו (כי צריך לקחת בחשבון גם כיסאות של האי וגם כיסאות של פינת האוכל, וכרגע יש לנו פינה גדולה - 180*100), אבל אולי את מיקום הפינה עוד נשנה בעתיד, או הכי טוב אם ישאר כסף פשוט נחליף לשולחן מרובע ולא מלבני ענק. עוד מעט יהיה שרטוט של המטבח (בעלי עובד על זה כרגע
) ואני אצרף גם אותו. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, למרות שנראה לי שהצלחנו להגיע לפיתרון נחמד
.

מציע שתפתחי שרשור נפרד כי הנוכחי

כבר לא קופץ למעלה והוא ירד לדף השני די מהר . הסלון ענק ענק מידי לטעמי , למעשה גודל סלון בפועל הוא 4 על 4 3 ספות + מזנון +שולחן . לך יש כמעט 7 על 6 נכון שזה כולל פינת אוכל אבל בכל זאת זה גדול . שוב , חסר לי בקומה הראשונה חדר הורים, או לפחות אפשרות לעשות חדר הורים בעתיד , אם הילדים כעת קטנים מידי מכדי להיות לבד בקומה למעלה .

ענתש

New member
פתחתי לה שירשור נפרד

שמתחיל במילים "שירשור המטבח של ליאת". אתה יכול להעתיק את התגובה שלך לשם
ועד כמה שידוע לי זה פרוייקט מקבלן אז היא מוגבלת בתכנון הגודל או הצורה או החזיתות. את הבפנים היא יכולה לשנות.

עצותי

אז ככה, אני בניתי שתי קלאפות בחזית המטבח עם זכוכית חלבית ומסגרת אלומיניות, עם מתקן לייבוש כלים בפנים ואני רוצה לציין שלא רק שזה מאוד נוח שאין על השיש כלים, זה גם יותר אסטתי. הקלפאפות נראות מדהים. לגבי ארון ירקות, אני ממש לא ממליצה. אין "אויר" לירקות. לדעתי רעיון לא מוצלח. לגבי סוג העץ. גם פורניר עמיד מאוד ויש אפילו מגוון יותר רחב של אפשריות לגבי צבע הדלת טקסטורה וכו. חוץ מזה שלדעתי המטבח יכול לקבל מראה מודרני יותר עם דלתות פורניר עם פינות מרובעות ולא מעוגות בצדדים. אני ממליצה על ידיות צינור ארוכות של חברת בולטהאוב. משתלב מאוד יפה עם הקלאפות. מקווה שעזרתי להחליט... ענבל

פיטנגו4

New member
ההבדל בין פורניר ועץ מלא

אם פורניר נשרט - זה ישאר לעד. פורניר הוא ציפוי מעל חומר אחר (שיכול להיות סנדוויץ, MDF, סיבית). אם עץ מלא נשרט - אפשר ללטש: לשייף שכבה עליונה, ולצבוע מחדש. מניסיוני: באחת הפלטות של המזנון עשיתי שיוף וצביעה מחדש, אחרי שהעוזרת עשתה חור בעומק של 2 ס"מ. לו זה היה פורניר, הייתי צריכה לחיות עם החור. לשיקולך.

למעלה