30 האלבומים שעשו לי את השנה האחרונה

• פותח הנושא Showy
  • פורסם בתאריך

Drunk in Love

New member
האלבום עצמו טוב מאוד אבל לגביה אני עדיין לא

בטוח. היא סוג של כבשה אותי עם You (Ha Ha Ha) וכל מה שבא אחריו לא הצליח להרשים אותי באותה רמה. היא מגניבה בטירוף ואחת שאני כן אעקוב אחריה כנראה אבל עדיין.

Drunk in Love

New member
שלושת השירים שציינת, אגב

יחד עם You (Ha Ha Ha) האהובים עלי באלבום.

ערן1987

New member
היא לא ממש תפסה אותי

ולא נראה לי שאנסה אותה, אבל מי יודע..

DAN1EL

New member
מזדהה עם הקטע של לשמוע רק דייויד בואי

גם כי דייויד אדיר, אבל אני לא מתכוון לזה.
הצריכה התרבותית-אמנותית שלי נורא קשורה לתקופות.
לפעמים משהו אחד מתאים לך ומשתלב בצורה נכונה עם החיים שלך עכשיו ועם מה שעובר עליך.

ספרים, מוזיקה וסרטים הם חלק ענק מהחיים שלי, ואפשר אפילו להגיד שאני זוכר את החיים שלי לפי מה ששמעתי, ראיתי וקראתי באותה תקופה.

מקווה שהשנה הקרובה תהיה יותר רגועה ושמחה וקלה עבורך, ושתמצאי בעצמך כוחות שלא ידעת שיש לך. :)

Showy

New member
מקום 25

Cults-Static

שנה:
2013

אלבום שני להרכב האינדי פופ המגניב "קאלטס". הקו המוזיקלי העיקרי שמנחה את ההפקות שלהם הוא סאונד עמום ואפלולי והאוירה של השירים היא אוירת רטרו מאוד חזקה.הקצב והמלודיה משרים המון עליצות ועליזות. כיף לשמוע את השירים שלהם. הם מאוד מתאימים לימי שמש חמימים. אין כל כך הרבה הבדלים בין האלבום הראשון לאלבום השני מבחינת הפקה אבל אין ספק שהלחנים באלבום הראשון יותר טובים, לצערי.

הייתי בהופעה שלהם בארץ והיה ממש נחמד. אני אגיד לכם את האמת, היה לי שם קטע עם איזה מישהו (סוגשל ידיד) שכל ההופעה רק התגופפנו והתכרבלנו בעמידה (אי אפשר היה לפרש את זה כמגע שהוא רק חברי) אז לא ממש התרכזתי בהופעה והאמת שזה היה די מבאס בדיעבד. יום אחרי זה הבחור שולח לי "מצטער שהטעתי אותך ושידרתי מסרים לא נכונים" ואני כזה "רילי??? רילי רילי??? וואט אה דוש". בגלל זה אני חושבת שתמיד צריך לומר לפני מה הכוונות ולאן מגע מכוון ולא בהכרח לזרום ולנהוג באימפולסיביות, אפילו אם זה הורס את הכיף והזרימה. (מה אני מדברת? אני מלכת האימפולסיביות!). קיצור, היה כיף אבל גם לא הכי התרכזתי בהופעה אז לא ממש הייתה לי את החוויה השלמה שלה וגם, כמו שדניאל אמר, הם לא הכי "הרכב של הופעות" כך שאין הרבה מה לצפות מהופעה שלהם.

השירים הכי טובים באלבום:
I Can Hardly Make You Mine
So Far
No Hope

DAN1EL

New member
שני האלבומים שונים לגמרי מבחינת הפקה!

השני הרבה יותר מושפע מרוק אלטרנטיבי ו-Sonic Youth. משהו אחר לגמרי.
האלבום הראשון הוא כזה דרים-פופ.

עוד לא התעמקתי מספיק באלבום השני.
חולה על האלבום הראשון שלהם!

Showy

New member
די נו...לגמרייייי...

יש להם קווים מקבילים בהפקה. השני אולי יותר מחופספס אבל האוירה הכללית די דומה.

DAN1EL

New member
לגמרי לגמרי לגמרי.

כלים אחרים לגמרי, סאונד שונה לחלוטין.

המלודיות, אם כבר, דומות.
ההפקה - עולם אחר.

Showy

New member
המלודיות של הראשון הרבה יותר טובות

אבל אתה יודע מה? אולי אני צריכה לחזור להתעמק בראשון.
אתה תתעמק בשני ואני אתעמק בראשון ונחזור עם תשובות בפעם הבאה שניפגש, סגור?

DAN1EL

New member
לא. אני סגור כבר עכשיו שהם שונים. זהו.

(אמא שלי אמרה לי פעם שאני הייתי צריך להיות עו"ד, ושזה המקצוע שהכי מתאים לי, ולא קולנוען
)

Showy

New member
טוב, אבל בכל זאת ניפגש...

ואז אני אגיד לך אם אני מסכימה או לא!

(כאילו ,אנחנו לא צריכות באמת להפגש בשביל זה כן? אבל אני רוצה להשאיר אותך במתח
)

Showy

New member
מקום 24

John Newman – Tribute

שנה:
2013

את האלבום הכרתי אחרי ששמעתי את הסינגל הראשון מהאלבום. את הסינגל הכרתי דרך קבוצת פייסבוק לתוכנית בשם "נאודליקה" בקול בקמפוס, שזו תוכנית של מוזיקה חדשה, טרייה, חמה מהתנור.
אז לפעמים בפייסבוק אני מקבלת נוטיפיקיישנים לפוסטים שם ולפעמים אני נכנסת לבדוק את השירים. אחד מהשירים היה Love ma again שנדלקתי עליו מהפעם הראשונה. כאילו, וואו, שיר ככ מגניב וקליט וממכר. זה מדהים שהוא הצליח ליצור כזה להיט הסטרי.
רציתי ישר להוריד ולשמוע את כל האלבום. האמת שהשירים האחרים באלבום, הם הרבה פחות טובים מהשיר הזה אבל עדיין אפשר לומר שזה אלבום מצויין שיש בו אחלה שירים.

האמת? שאפשר לומר שהוא זה עוד אמן רטרו פופ ששואב מהשאריות של התקופה ההיא של איימי,דאפי ודניאל מריוות'ר, לפני כמה שנים. אבל הוא עושה את זה אחלה. הוא עושה מוזיקה פופית וגרובית נהדרת בסך הכול. אני לא מתלוננת. אם זה עובד, זה עובד. יש לו קול מעולה, הוא שר עם עוצמה ורגש הפקות מאוד עשירות, אחלה לחנים.

השירים הכי טובים באלבום:

Love Me Again
Try
Running

ערן1987

New member
אני מאוד מופתע לראות את האלבום הזה כאן

כי הוא מיינסטרים לגמרי ואת, ממה ששמתי לב לפחות, כמעט ולא שומעת מוסיקה שהיא מיינסטרים.

בכל מקרה, לא שמעתי את האלבום שלו אבל הסינגלים שהוא הוציאו היו לא רעים כש-LMA הוא שיר גדול וממכר במיוחד!

Showy

New member
אני שומעת גם מיינסטרים ערן

חכה חכה חכה למקום הראשוןן.

למעלה