30 יום בחודש יוני

הי, איך זכרת

נילס הולגרסון? עם הברווזים?
&nbsp
דייויד פישר - עמוק באדמה וגם עמוק בארון...

מעניין שאני כבר בקושי זוכר משהו מהסיפור יציאה מהארון שלו
&nbsp
שיר יפה. המון זמן לא שמעתי אותו.

1Shir

New member
נילס יש רק אחד בוא נילס בוא נעוף אבל נראה לי שאלה אווזים ולא

ברווזים אבל אל תשאל אותי מה ההבדל (אולי אווזים יותר בקטע של לעוף?)
לגבי ה
כי אנחנו יום אחרי יום, לא?
מזג אוויר יפה היה היום בטח יהיה גם ביום ההולדת
שיר יפה בכל הגרסאות אני מעדיפה את גרסת הדאנס
נחמד שגרמתי לך להיזכר בו
אתה לא כותב כאן הרבה על מוזיקה

גם אני מתפקד

קצת באיחור...
אבל ניק נראה שהרבה אנשים פה מתגעגעים לשאלות שלך אז כאילו בכל רגע שמתחשק לך ויש לך מוזה אנחנו נשמח.
אני אנסה למצוא את המוזה שלי בזמן לחודש הבא. בנתיים נראה לי שגם שאלונים שלך ושל אחרים טובים מאוד.

סדרת החודש: Legion, אבל עם ציונים לשבח לסיום עונה של סוכני שילד וסיום הסדרה של The Middle
סרט החודש: אני לא אבחר בצפוי (דדפול 2) אלא בסרט עם השם הארוך: The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society שראיתי החודש בקולנוע והיה מרגש מאוד, יפה מאוד. עם מלא שחקנים בריטים (איזה 4 יוצאי אחוזת דאונטון) ועוסק באחרית הימים של הכיבוש הנאצי באי הבריטי גרנזי שבתעלה הבריטית.
שיר החודש: : I'd Love To Change The World
מאכל החודש: המבורגר...
מקרה ה-wtf?! של החודש: לא עולה לי שום דבר...למרות שיש לי מין תחושת WTF קבועה כזאת חלק גדול מהזמן

מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? האם לראות סרטון של טום דיילי נחשב? מאוד מאוד נדיר שאני בעצם צופה באירוע ספורט.

מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? פאזל של 3000 חלקים וזה היה קשה מאוד באופן משמעותי יותר קשה מה2000.

מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם?
שאלה קשה... כל כך הרבה לבחור מבינהם. ואני לא יודע כיצד. אני מתחבט בין המון בראש שלי. אז אני אנסה לשאול את עצמי את מי הייתי רוצה כרגע לראות יותר ממנו.
ואני נע בין ג'ק הארקנס מדוקטור הו וטורצ'ווד או ג'וד ממשפחת פוסטר.

סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)?
משום מה, למרות שהעונה 4 של בטי המכוערת כבר לא ממש צפיתי, בכל זאת מאוד זכור לי סיפור היציאה מהארון של ג'סטין שם.

מהו הספר האהוב עליכם?
קשה נורא לכל הרוחות. מכל הספרים... שנים מאז שקראתי אותו אבל אולי "אני קלאודיוס".

הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר?
הנותרים, כי באופן כללי היא אחת הסדרות הטובות ביותר. אם כירק העונה הראשונה שלה בעצם מבוססת על ספר, זה עדיין נחשב.

מי היא הנבחרת שתיקח את המונדיאל? ברזיל כמובן (אין לי באמת מושג, אבל ברזיל לרוב היא הימור לא רע לכדורגל)

מתוק או מלוח? מתוק כמובן.

דמות שהייתם רוצים לפגוש?
דייויד הלר (Legion) הייתי רוצה לשאול אותו כל מיני דברים על היכולות שלו.

הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני?
היום הולדת שלי

תמונות סרטונים ודברים אחרים שבא לכם להוסיף:
סרטון שהוא קצת
לעונה 1 של Legion
וקצת תמונות שקשורות לפיירפלי משום סיבה של ממש

didalf

Well-known member
יאאא איזה סרטון מגניב

עריכה מעולה! בא לי לראות את העונה הראשונה שוב עכשיו.
אבל אני לא חושבת שהוא מספיילר ממש למי שלא ראה הוא פשוט מגניב וצבעוני אבל לא אומר הרבה, אולי אפילו עושה חשק לצפות.
&nbsp
ברזיל בד"כ הימור לא רע, אבל לפעמים היא חוטפת שביעייה בפאקינג חצי גמר

&nbsp
&nbsp

הנה עוד סרטון טוב ויותר מתאים ספציפית לך

התכוונתי במקור לשים גם אותו

didalf

Well-known member
אני לא כ"כ אוהבת את השיר הזה

הוא טיפה מזכיר לי את השיר של הסמויה ואז פתאום שמעו את זה מלא ברדיו והופתעתי ושמחתי לשמוע את השיר של הסמויה ואז הבנתי שזה לא אז התעצבנתי.
&nbsp
אוקי אבל סרטון ממש טוב. אריק
הקטע עם המשפחה שלו הורג אותי כל פעם מחדש

עם כל אהבתי החדשה למארבל אני עדיין יותר אוהבת את האקסמן, ואקסמן ההתחלה הוא עדיין הסרט האהוב עליי מכל גיבורי על

&nbsp

dory141

New member
תשובות לשאלון:

סדרת החודש: בשבילה גיבורים עפים
סרט החודש: שלושה שלטים מחוץ לאבינג מיזורי.
שיר החודש: No Tears Left To Cry. אריאנה גרנדה נשמעת סופסוף כמישהי שעלתה לליגה של הגדולות, כמו כריסטינה אגילרה. קודם השירים שלה היו ברמה של קייטי פרי פלוס.
מאכל החודש: קציצות פרסה, מעדניית רפאל בשוק לוינסקי בת"א. מומלץ.
מקרה ה- WTF של החודש: עבור לשאלה הבאה
אירוע הספורט האחרון שראיתי- ראיתי ושמחתי בגמר ליגת האלופות, 4 אליפויות ב-5 שנים לריאל מדריד. יש!
פאזל- אין תשובה טובה, מעדיף שלא להגיד
יציאה מהארון- לא ממש בקטע של הדברים האלה.
הספר האהוב עליי בכל הזמנים- הכימאי של פאולו קוואלו
סדרה המבוססת על ספר- ?
נבחרת שתזכה במונדיאל- מקווה שברזיל או ספרד.
מתוק/מלוח- מתוק, יותר מדי
דמות שהייתי רוצה לפגוש- הימלר, בשבילה גיבורים עפים. לשאול אותו איך זה להיות "מת חי".
למה אני מחכה בחודש יוני? למונדיאל, אלא מה.

Chandler Rulz

New member
עונה בסופר איחור

סדרת החודש: "האמריקאים". סיום נהדר לסדרה מעולה! אני אתגעגע רבות.
סרט החודש: חד משמעית Love, Simon. סרט שדיבר אלי במקומות אישיים ויכולתי להזדהות איפלו ששום דבר ממה שמסופר שם לא קרה לי במציאות.. לא יודע להסביר.
שיר החודש: כבר כמה זמן ש-Lazy Boy של Franz Ferdinand לא יוצא לי מהראש
מאכל החודש: בוריטו בטאקריה
מקרה ה-wtf?! של החודש: משהו שנחשפתי אליו דווקא היום רק, שזה החודש הזה, אבל זה היחיד שעולה לי: נציגה של חברה שעובדת עם הוט מובייל איימה בהוצאה מהארון של לקוח שהיא התחילה תהילך איתו מתוך קבוצה סגורה של להט"ב, ואף התקשרה לקרובת משפחה שלו ובאמת הוציאה אותו מהארון מולה.. הזוי רצח. שודר אתמול ב"הצינור".
מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? פפפף לא יודע. לא מעניין.
מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? 1000. עכשיו יש לי בארון פאזל של לונדון של 2000 חלקים. אני מחפש מקום להרכיב אותו בלי לחסום את הסלון לאיזה חודשיים... כנראה שאני לא אמצא [דירה תל אביבית קטנה] אבל אולי בדירה הבאה..
מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם? שאלה קשה.. היו כל כך הרבה בכל כך הרבה סדרות.. אולי דיוויד ב"עמוק באדמה"
סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)? אני זוכר שכשקראתי את הפוסטים באינסטגרם שקולטון היינס כתב כשהוא יצא מהארון, מאוד התרגשתי. הוא בנאדם מאוד רגיש ופתוח וזה מעורר השראה
מהו הספר האהוב עליכם? אני לא יודע אם יש לי אחד.. כל פעם שאני מסיים ספר מסויים שממש אהבתי, הוא הספר האהוב עלי לתקופה.. האחרון שהיה כזה, הוא "ארי ודנטה.."
הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר? הממ... "סיפורה של שפחה" בהחלט בטופ הרשימה.. גם "הנותרים", "ה-100" ו"האיש במצודה הרמה" שם. את "פחמן שונה" עדיין לא ראיתי
מי היא הנבחרת שתיקח את המונדיאל? לא יודע.. לא מעניין. אכתוב גרמניה, סתם כניחוש.
מתוק או מלוח? גם וגם! שילוב
דמות שהייתם רוצים לפגוש? פליסיטי סמוק. נראה לי יהיה לי כיף לדבר איתה :)
הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני? מחר מצעד הגאווה בת"א והפעם זה ליד הבית.. לא צריך לקחת אוטובוס לשום מקום אז נראה לי שאלך ויהיה לי כיף. חוץ מזה אין משהו מיוחד.. גם אף סדרה שאני מודע אליה שמתחילה..

מחשבות

New member
בספרים וספרות כמעט ולא כותבים יותר. מה בדיוק פופולרי שם?

את זה אומר בצער מי ששנים רוצה לנהל את הפורום הזה.

מחשבות

New member
אני קצת מתקשה בסיכומים, אבל האם יציאה מהארון הפכה לארוע

מתבקש בכל סדרה או שזה סתם בגלל חודש הגאווה? נראה שבכל סדרה יש יציאה מסויימת. זה הפך למין בון טון.

אני חושב שזה עדיין לא משהו כל כך קבוע

אבל יותר ויותר נעשה נדיר שבסדרות לא יהיה דמות להטבית אחת לרפואה. ובחלק גדול מהמקרים שיש, אז גם יש רגע שבה הדמות הזאת יוצאת מהארון.
&nbsp
לפעמים זה מרגיש לי כאילו זה באמת בכמעט כל סדרה. לעומת זאת לפעמים זה עדיין מרגיש נדיר באופן מרגיז.
&nbsp
זה כן מרגיש לי שזה יותר נפוץ בטלוויזיה מיינסטרימית מאשר בספרות מיינסטרימית.

למעלה