גם אני מתפקד
קצת באיחור...
אבל ניק נראה שהרבה אנשים פה מתגעגעים לשאלות שלך אז כאילו בכל רגע שמתחשק לך ויש לך מוזה אנחנו נשמח.
אני אנסה למצוא את המוזה שלי בזמן לחודש הבא. בנתיים נראה לי שגם שאלונים שלך ושל אחרים טובים מאוד.
סדרת החודש: Legion, אבל עם ציונים לשבח לסיום עונה של סוכני שילד וסיום הסדרה של The Middle
סרט החודש: אני לא אבחר בצפוי (דדפול 2) אלא בסרט עם השם הארוך: The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society שראיתי החודש בקולנוע והיה מרגש מאוד, יפה מאוד. עם מלא שחקנים בריטים (איזה 4 יוצאי אחוזת דאונטון) ועוסק באחרית הימים של הכיבוש הנאצי באי הבריטי גרנזי שבתעלה הבריטית.
שיר החודש: : I'd Love To Change The World
מאכל החודש: המבורגר...
מקרה ה-wtf?! של החודש: לא עולה לי שום דבר...למרות שיש לי מין תחושת WTF קבועה כזאת חלק גדול מהזמן
מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? האם לראות סרטון של טום דיילי נחשב? מאוד מאוד נדיר שאני בעצם צופה באירוע ספורט.
מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? פאזל של 3000 חלקים וזה היה קשה מאוד באופן משמעותי יותר קשה מה2000.
מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם?
שאלה קשה... כל כך הרבה לבחור מבינהם. ואני לא יודע כיצד. אני מתחבט בין המון בראש שלי. אז אני אנסה לשאול את עצמי את מי הייתי רוצה כרגע לראות יותר ממנו.
ואני נע בין ג'ק הארקנס מדוקטור הו וטורצ'ווד או ג'וד ממשפחת פוסטר.
סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)?
משום מה, למרות שהעונה 4 של בטי המכוערת כבר לא ממש צפיתי, בכל זאת מאוד זכור לי סיפור היציאה מהארון של ג'סטין שם.
מהו הספר האהוב עליכם?
קשה נורא לכל הרוחות. מכל הספרים... שנים מאז שקראתי אותו אבל אולי "אני קלאודיוס".
הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר?
הנותרים, כי באופן כללי היא אחת הסדרות הטובות ביותר. אם כירק העונה הראשונה שלה בעצם מבוססת על ספר, זה עדיין נחשב.
מי היא הנבחרת שתיקח את המונדיאל? ברזיל כמובן (אין לי באמת מושג, אבל ברזיל לרוב היא הימור לא רע לכדורגל)
מתוק או מלוח? מתוק כמובן.
דמות שהייתם רוצים לפגוש?
דייויד הלר (Legion) הייתי רוצה לשאול אותו כל מיני דברים על היכולות שלו.
הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני?
היום הולדת שלי
תמונות סרטונים ודברים אחרים שבא לכם להוסיף:
סרטון שהוא קצת
לעונה 1 של Legion
וקצת תמונות שקשורות לפיירפלי משום סיבה של ממש