30 יום בחודש יוני

Reutk

Active member
אני כותבת את הדבר הראשון שעולה לי לראש

וראיתי קצת דברים על הארי פוטר בזמן האחרון אז יש מצב שאחרי שכתבתי את אמה לספר עלה לי באופן לא מודע לראש ישר הרמיוני בגלל אמה ווטסון.

הקטע ששכחתי את השאלה על הספר זה גם שעוד התלבטתי אם להוסיף עוד שאלה על ספרים ואז החלטתי שלא כי כבר יש את השאלה על ספר החודש.

Lhuna1

New member
לא. כשנטחנה ביס ראיתי פרק פה קטע שם. אף פעם לא ממש עקבתי.

panda0zombie

New member
יאללה עונה

סדרת החודש: קים פוסיבול
החדשות על הלייב אקשן שנעשה לזה ששמעתי עשו לי חשק למרתון קל עד שיימאס לי
סרט החודש: דדפול 2 קל
שיר החודש: פתאום קם אדם של שלמה ארצי. לא יודעת למה השיר הזה פתאום נתקע לי בראש החודש
מאכל החודש: mac & cheese לנצח
מקרה ה-wtf?! של החודש: רוזאן בר וכל הסיפור של הציוצים. ממש what the fuck

מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? איזה משחק בליגת האלופות שחבר שלי רצה לראות

מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? אף פעם לא הייתי בן אדם של פאזלים.. אז כנראה שלא הרבה

מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם? קפטן הולט בברוקלין 99

סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)? סיפור יציאה מהארון שזכור לי ספציפית במיוחד זה אלק ומגנוס בציידי הצללים

מהו הספר האהוב עליכם? the outsiders

הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר? דרדויל (אחשיב קומיקס כספר)

מי היא הנבחרת שתיקח את המונדיאל? מקווה שגרמניה

מתוק או מלוח? תלוי מה הקרייב
אבל רוב הזמן מלוח

דמות שהייתם רוצים לפגוש? לוציפר מורנינגסטאר רק כדי לקלוט את הקטע

הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני? קשה לי לחשוב על משהו שאני ממש מחכה לו.. אולי העלייה של קלוק ודאגר?

Reutk

Active member
הדמויות הכי אהובות עלי בספר הזה

הם ג'וני ודאלי ממש אהבתי את הקשר שלהם. כמובן גם 3 האחים עם השמות המוזרים לא רעים בכלל.

יצא לך לראות את הסרט? אני לא ראיתי אבל אני מקווה שמתישהו בקרוב הוא ישודר ביס. נראה מעניין לראות את העלילה בסרט וגם העובדה שרוב לאו משחק את סודה פופ החתיך לא מזיקה בכלל.

panda0zombie

New member
אני לא ראיתי..

משום מה גם אף פעם לא היה דחוף לי לראות אבל זה כן ברשימת צפייה שלי (בעיקר בגלל רוב לאו באמת
) אז נראה כבר מתי אצפה

פתאום קם אדם נתקע לי בראש כמה פעמים בעבר

זה באמת יהיה מגניב לפגוש את לוציפר.
אני בעצם ממש אשמח אם הוא יעשה לי את הדבר הזה שהוא עושה בסדרה כי אין לי מושג מה אני אגיד אם הוא ישאל אותי מה הדבר שאני ממש רוצה.

didalf

Well-known member
עונהנהנהנה

אבל ניק נראה שהרבה אנשים פה מתגעגעים לשאלות שלך אז כאילו בכל רגע שמתחשק לך ויש לך מוזה אנחנו נשמח.
בהחלט!
אבל עשית שאלון ממש טוב רעות, ואפילו הכנסת שאלה על המונדיאל

סדרת החודש:
לגיון
סרט החודש:
הוו אוקי אז ראיתי הנוקמים מלחמת האינסוף והוא היה ממש ממש טוב. ואז הסכר נשבר וראיתי מליון סרטי מארבל: הנוקמים, ד"ר סטריינג', ת'ור 3, ת'ור 1, תור 2 (כן, בסדר הזה), הנוקמים 2, קפטן אמריקה 1 והיד עוד נטויה. (בתקווה שלא שכחתי משהו) בנוסף כיוון שבחודש שעבר דיברנו על יכולות השירה של אמי רוסום ראיתי סופסוף את הסרט פאנטום האופרה שהיא משחקת בו. האמת לא כ"כ אהבתי כי הוא די קריפי ויותר מידי אופראי לטעמי אבל היא מהממת. אהה ודדפול 2 שהיה קורע.
שיר החודש:
אממ כיוון שטיילור יצאה לטור אז כל הזמן יש סרטונים מההופעות שלה שהורגים אותי מקנאה אז בעיקר חזרתי לחרוש על האלבום האחרון ועוד שירים אהובים. אז לגיוון אני אשים קאבר שעשו לה ב BBC Radio 1 Live Loungeשתמיד יש להם קאברים יפים.
מאכל החודש:
הממ היה שבועות אז מלא דברים טעימים עם שמנת

מקרה ה-wtf?! של החודש:
אממ אממ אוקי יש לי:
1. אני אוהבת מארבל עכשיו

2. הייתי בהופעה של עומר אדם, בחינם

3. הפדיחות של שוער ליברפול (החתיך יש לציין) בגמר הצ'מפיונס

מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם?
גמר ליגת האלופות לפני שבוע

מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם?
לאדעת, לא אוהבת פאזלים.

מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם?
יש מלא אבל בתכלס קל לי לצמצמם את זה לשתיים האהובות עליי ביקום - מיקי משיימלס ובריאן קיני.

סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)?
מיקי בשיימלס. אחת הסצנות האהובות עליי EVER

מהו הספר האהוב עליכם?
הלוואי שהייתי קוראת מספיק כדי לענות

הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר?
הא מעניין כל הסדרות האהובות עליי לא מבוססות על ספרים. אחים לנשק נחשב? היא מבוססת על ספר שנכתב על החיילים האמיתיים, אם כי לא בדיוק ספר עלילתי.

מי היא הנבחרת שתיקח את המונדיאל?
השנה אין לי מושג. בפעם שעברה היה לי ברור מהתחלה שגרמניה תיקח, אבל השנה לאדעת. בכל מקרה אני בעד ארגנטינה!

מתוק או מלוח?
אממ תלוי, אבל כנראה מתוק.

דמות שהייתם רוצים לפגוש?
כל החבורה של מחלקת גנים ונוף.

הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני?
אממ אין שום דבר מיוחד אז נגיד מונדיאל.

תמונות סרטונים ודברים אחרים שבא לכם להוסיף:

השמלה של בלייק לייבלי במט גאלה כי זה היה כ"כ מושלם
במשך שבוע אחרי עוד הסתכלתי על תמונות שלה.
ואני מאוהבת עכשיו בטום הידלסטון
ובלוקי
אז גיפים של האדם עם עצמות הלחיים המושלמות ביקום

כמובן שכשיש לי קראש על מישהו אני רואה כל דבר ביוטיוב שקיים איתו וטום כמובן הוא סופר אדורבל, מתוק, מצחיק, רהוט, מנומס, בריטי, ומהמם
אז לא ידעתי מה לשים אז החלטתי על קטע קצר שבו הוא שר את שיר הדוב מספר הג'ונגל
(למתקדמים יש גם ביצוע ארוך יותר)

אני כבר מרגיש שנתגעגע אל ג'יימס מקאבוי

טום הידלסטון העיף אותו ממקומו.
&nbsp
וואו, ראית באמת המון סרטי מארבל. מעניין אותי לדעת מה חשבת על סרטי תור הראשונים ועוד.
ואם לא ראית אז כדאי לך גם לראות את קפטן אמריקה 2 ו3. קודם כל הם סרטים ממש טובים. אבל טריוויה מעניינת היא שביימו אותם האחים רוסו שלפני כן אחד הדברים העיקריים שהם עבדו עליו זה הסדרה קומיוניטי. כן ממש לא מרגיש קשור וזה די מפתיע שהם עברו מלעבוד בקומדיה קטנה אל סרטי ענק. אבל בונוס נחמד בגלל זה הוא שבכל אחד מסרטי קפטן אמריקה שהם ביימו יש הופעת אורח של מישהו מקומיוניטי. את לא תפספסי את זה כשתראי.

didalf

Well-known member
אני מרגישה זלזול

טום הידלסטון זכה במקום הראשון נכון לעכשיו, אבל נראה מה יקרה בעוד כמה חודשים כשאני אתאזן חזרה.

לסרטי ת'ור וקפטן אמריקה אם צריך:

סרטי ת'ור הראשונים היו חמודים. קצת מטופשים אבל סבבה. בשניהם הדבר הכי טוב היה לוקי.
בראשון יש את הסצנה שהוא מגלה את האמת על המוצא שלו ומתעמת עם אבא שלו והסצנה הזאת הורגת אותי
הפרצוף שלו, הקול השבור שלו, הכאב שלו. איך שהוא צועק על אודין "TELL ME!!!!!!" ואח"כ כשאודין אומר שהוא חשב להשתמש בו להביא שלום הוא אומר מין "ווא.. וואט" קטן ושבור כזה. סצנה מדהימה
וגם בסוף כשהוא נופל נשבר לי הלב. וחוצמזה יש את כל הקטעים של ת'ור בכדור הארץ שזה מצחיק וחמוד.
בת'ור השני שוב לוקי גונב את ההצגה. השיחה שלו עם אמא שלו בתא, במיוחד הפרצוף שלו כשהוא בא לתת לה יד אבל היא רק הולוגרמה. וגם התגובות שלו לזה שהיא מתה שברו אותי
ואז יש את הקטעים שלו עם תור כשהוא משחרר אותו והם כיפיים כי יש להם דינימיקה מעולה ביחד, ולת'ור גם יש יציאות מצחיקות מידי פעם. ואז לוקי מת ויש איזה נבל CGI מקושקש והרבה הרס וזה פחות מעניין אבל לא נורא.
ות'ור השלישי הוא מעולה וסופר כיפי. הוא נראה כאילו עשו אותו על סמיה הזיה ממריצים
ויש הרבה ת'ור ולוקי ביחד שזה כיף, וסוףסוף נתנו לכריס המסוורת' להיות מצחיק כמו שהוא יכול. הוא הפך לכריס מארבל המועדף עליי, יותר מפראט. וגם ולאקירי מעולה (בטח אני היחידה שזוכרת אותה דווקא מורוניקה מארס).

וראיתי בדיוק אתמול חייל החורף ובקרוב גם מלחמת האזרחים. פשוט הגעתי למסקנה שעל מי אני עובדת אני כן אראה הכל אז כדאי להתחיל בקפטן אמריקה הראשון. שהוא די מעפן ובעיקר הצחיקו אותי איך הקטינו את כריס אוונס ככה

וכן אני יודעת שהאחים רוסו ביימו חלקים מקומיוניטי. אפילו זכרתי את סצנת המעלית של הדיקן כשראיתי את המקור בסרט. וכןןן זיהיתי את עאבד
צעקתי על המחשב "עאבד"!!!!!! אני גם רוצה להגיד שהכי חיבבתי את נטשה בסרט הזה מכל הסרטים שראיתי אותה בהם. אפילו חשבתי שלה ולסטיב יש פוטנציאל חמוד בתור זוג.
אם כי מה שהכי הצחיק אותי היה זה של המצבה של ניק פיורי ציטטו את הפסוק הידוע של סמואל ל. ג'קסון מספרות זולה

אם יש לך עוד שאלות אני נהנית לחפור עכשיו על סרטי קומיקס

twisted nerve1

New member
וואו. הצלחת לחדש לי במשהו שלא ידעתי

לגבי האחים רוסו לא ידעתי שהם עבדו בקומיוניטי. מעניין לדעת. אתה יכול להגיד איזה הופעות אורח מקומיוניטי היו. נדמה לי שאני זוכרת שבאחד הסרטים אעבד היה אז אולי זה היה אחד מאלו.
הם ביימו גם את ספיידרמן של עולם מארוול? כי אני זוכרת שהיה לדונאלד גלובר תפקיד קטן שם. אני זוכרת את זה במיוחד כי לפני כמה זמן היה מעין דיבור כזה שפתאום קבוצה של אנשים נורא רצתה שדונאלד גלובר ישחק את ספיידרמן וזה היה דיי הזוי.

didalf

Well-known member
אני אגיד לך

עאבד בחייל החורף בתור איזה עובד זוטר בשילד.
ובמלחמת האזרחים הדיקן. בהתחלה טוני נואם באיזה אוניברסיטה ואז הדיקן הוא איזה מרצה שם ומתחנף אליו כזה.
ולא הם לא ביימו את ספיידרמן (ראיתי אתמול)

twisted nerve1

New member
וואו. את זריזה. כל הכבוד :)

אני בקושי זוכרת את כל מה שאמרת על לוקי לגבי ההתעמתות עם ההורים שלו גם כי ראיתי את הסרטים מזמן כנראה וגם כי לא כזה הייתי חלק מכל ההתלהבות מלוקי. אבל הבדיחה שהכי הצחיקה אותי בסרט השלישי הייתה שת'ור נלחם בענק ואז הוא עושה לו את הקטע הזה שהוא מעיף אותו לכל מקום כמו שהוא עשה ללוקי בנוקמים 1 ולוקי צועק משהו כמו- עכשיו אתה יודע איך זה מרגיש

אז בעצם איזה סרטי מארוול נשארו לך? ומה חשבת על דר' סטריינג'? הוא אחד האהובים עלי ביותר.
וגם אינפיניטי וור ממש טוב, באמת מעניין אותי איך מישהו שלא ראה כמעט בכלל סרטי מארוול ירגיש כלפי אינפיניטי וור כי זה כ"כ הרבה דמויות והסרט בונה על זה שנכיר אותם.

didalf

Well-known member
שמתי בהודעה לניק את הסרטון של הקטע של לוקי

שדיברתי עליו.
"וגם כי לא כזה הייתי חלק מכל ההתלהבות מלוקי." - טוב גם לך מותר לטעות לפעמים.
&nbsp
כן הקטע הזה בת'ור 3 מצחיק. גם איך שלוקי רואה את הענק והוא כזה "אני חייב להעלם מהכוכב הזה"

&nbsp
אממ נשאר לי טרילוגיית איירון מן שאני מתכוונת לראות, אנטמן, שומרי הגלקסיה 2 והפנתר השחור שלא כזה בא לי עליהם אבל אולי אני אראה בכל זאת, והבנתי שיש גם סרט של הענק שזה ממש אין לי כוונה לראות. וזהו נראה לי

ודווקא ד"ר סטריינג' די שעמם אותי. וגם בשלב מסויים כל המשחקים הויזואלים עשו לי סחרורת פיזית.
&nbsp
ואממ אני מכירה חלקית. אני מניחה שאם לא מכירים בכלל את הדמויות אז לא מבינים כלום מהסרט, אבל קצת כמו הידע שלי על משחקי הכס בלי לראות הכרתי מספיק את הדמויות בשביל להבין ולהנות מהסרט בלי ממש לראות את הקודמים. אני בכל מקרה מתכוונת לראות שוב כשיצא להורדות או ליס.

twisted nerve1

New member
"גם לך מותר לטעות לפעמים"

זה לא שאני לא אוהבת את לוקי, אני דווקא כן, פשוט לא ברמה שרוב המעריצות נופלות ממנו (אבל אני גם לא אוהבת את ג'יימס מקבוי ברמה שאת, אני כן מחבבת אותו אבל לא קרוב לרמה שלך) אז טעיתי כבר ב-2 דברים כנראה?

ראיתי ששמת את הסרטון, אבל האמת שלא כזה עניין אותי לראות ולהיזכר
לא לצלוב אותי.
היחידי שממארוול שלא ראיתי היה הפנתר השחור אני עוד רוצה להשלים אותו אבל כנראה שלא בוער לי כי לא עשיתי עדיין.
את יכולה לוותר לגמרי על הסרט סולו של הענק, גם משחק אותו שחקן אחר שם (אדוארד נורטון) וגם נראה לי שהוא לא ממש הצליח והיוצרים של מארוול לא כ"כ מרגישים שהסרט שלו חשוב לצפייה. עובדה שלא עשו המשכים לענק, בעוד שלכל דמות בערך עשו המשכים (איירון מן, ת'ור, קפטן אמריקה, ומתכננים המשכים לאנט מן ונראה לי שגם לסטריינג').
&nbsp
אני בדעת מיעוט בזה, אבל אני לא כזה אוהבת את הסרטים של איירון מן. אני לא אהבתי את הדמות במיוחד בסרט הראשון שלה. ואני יודעת שאני בעמדת מיעוט כי איירון מן הראשון הוא ממש מה שנתן בכלל את האפשרות לעשות את העולם הזה, אם זה לא היה מצליח הם לא היו עושים את זה, אבל סורי, טוני של הסרט הראשון הוא ילד זין מעצבן בעיני. דווקא אני מחבבת את הדמות שלו ככל שהעולם של מארוול התקדם, והכי אהבתי אותו באיירון 3 נדמה לי, וגם בסיביל וור (הייתי ממש בצד שלו וסטיב עצבן אותי). הדמות היחידה שאני עדיין ממש לא אוהבת זה קפטן אמריקה. לא אהבתי את הסרט הראשון שלו, לא את השני שכולם נפלו ממנו, ואת השלישי כן, אבל בוא נודה בזה, השלישי (סיביל וור) מרגיש יותר כמו עוד סרט של הנוקמים מאשר סרט סולו של קפטן אמריקה.
אני חושבת שאת כן תאהבי את הסרטים של איירון מן כי את בד"כ אוהבת את הטיפוס האסהול הציני הזה.
שומרי הגלקסיה 2 קצת מאכזב בעיני, במיוחד לעומת הראשון המעולה, אבל "צריך" לראות אותו.

didalf

Well-known member
פיו פיו פיו

(למה לצלוב כשאני יכולה פשוט לירות בך?
)
את אכן טועה, אבל זה בסדר, אני אוהבת אותך למרות הפגמים שלך

&nbsp
טוב לא ראיתי עדיין את הסרטים של איירון מן בשביל להגיד, אח שלי אומר שהראשון ממש טוב ושהוא מלמד הרבה על הדמות של טוני. בינתיים אני לא כזה מתה על טוני. וגם את קפטן אמריקה לא אהבתי כי הוא תמיד נראה לי צדקן מתיש כזה אבל האמת שבסיביל וור כן מצאתי את עצמי יותר בצד שלו. יכול להיות בעיקר כי אני אוהבת איך לא משנה מה הוא תמיד מגן על באקי. (ובצדק, כי באקי לא אשם בזה ששטפו לו את המוח). וזה לגמרי מרגיש כמו סרט של הנוקמים ולא של קפ, אני לא מבינה איך הוא לא נעלב מזה שהפכו את סרט הסולו שלו לסרט של כולם
אבל זה גם מה שכיף בו.
&nbsp
לא כזה התלהבתי משומרי הגלקסיה הראשון אז אין בי יותר מידי צורך לראות את השני אבל כנראה אני אראה פשוט כי אני רואה הכל עכשיו

dory141

New member
אפרופו טום הידלסטון, ראית את מנהל הלילה?

מיני סדרה בריטית מעולה, והוא שם בהחלט בשיאו. חפשי
The Night Manager

למעלה