38 שנות כיבוש מגיעות לסופן

Y O S S I 99

New member
נכון...

אבל אם הרשות לא תשתלט על אירגוני הטרור, ואירגוני הטרור הם אלו שישלטו בעזה, סיכוי גבוה שנכבוש מחדש את עזה. ודרך אגב מה קשור נביא?? מי שאומרים את זה הם לא רבנים או אנשי דת אלא אנשי צבא בכירים

אתה מתבלבל

אמרתי שהם האמינו ל"נביאים" שלהם שלא תהיה התנתקות, ואת זה אף קצין לא אמר. התגובה לפעולות טירור תהיה בהתאם לנסיבות. הקצין הקרוב ביותר לליבי אמר שהוא רואה את סגירת השער לעזה מחר לפנות בוקר כסגירת השער בפעם האחרונה.

Rotema3

New member
כן גם אני חילונית.

לא הצליח לך עם הרעל החרוש על הדתיים.

דווקא אני מסורתי

אז לא לקחתם את זה מנביאים. סתם האמנתם לשקרים בסגנון: "לא תהיה התנתקות".

Rotema3

New member
יש לי שאלה שמציקה לי.

מאיפה הגעת למסקנה שהאמנו שלא תהיה התנתקות?

רוב מתנגדי ההתנתקות שפגשתי

אמרו שלא תהיה התנתקות. מי שלא אמר את זה, היו אלו ששתקו אבל ניקבו את הגלגלים במכונית של אבא שלי.

Rotema3

New member
כמו אלו ששברו את השמשה באוטו

של חברה שלי בגלל סרט כתום?

אני מניח שאי אפשר להיות בטוחים

אבל בואי נבחן את העובדות: אבא שלי נמצא בהתנחלות, הם צועקים עליו והופ פתאום גלגלי המכונית מנוקבים. אין מה לומר, תעלומה.

Rotema3

New member
אני מניחה שאי אםשר להיות בטוחים

אבל בוא נבחן את העובדות: חברה שלי נמצאת בת"א, חונה את האוטו בשנקין-והופ פתאום השמשה מנופצת. אין מה לאמר, תעלומה.

אה נו זה הרי אותו הדבר

בשינקין חיים רק שמאלנים!!!!!!!!!!!! נו אז מה תאמרי על כך שאבא שלי היה בהתנחלות אחרי איסור הכניסה ושניקוב הגלגלים שודר בטלוויזיה בשידור ישיר?

OMER G17

New member
פחחחחח

אני מבין שאלה שמאלנים אלימים? גם אם קרה מקרה כזה...תאמין לי שזה היחיד! לעומת זאת סרטים כחולים הורדו לא מעט ולפעמים עם האנטנה!

the mnm factor

New member
עוד שקרים? לא נמאס לך?

"ניפצו שמשה באוטו של חברה שלי" זתומרת אנחנו שומעים את הדבר הזה לא ממקור ראשון אפילו? ממקור שני? ועוד כל כך לא אמין כמוך? וחוצמזה שממש לא כל מי שנוסע עם סרט כחול הוא שמאלן... המוני ליכודניקים שמו סרטים כחולים... ככה שמי ש"ניפץ" את השמשה של חברה שלך לא חייב להיות שמאלן... לעומת זאת אני ראיתי במו עיני שני כתומים הולכים בתל אביב ומורידים סרטים כחולים של אנשים, מרססים להם על האוטו "יהודי לא מגרש יהודי" ושמים להם סרט כתום.

Rotema3

New member
../images/Emo70.gif

תגיד אתה נורמלי? על כל דבר שאומרים לכם אתם זועקים-שקרנים שקרנים. חאלס. יש גבול. איזה קשוקשים אתה אומר על מקור ראשון? רוצה שהיא תכתוב לך במפורש? מכיר אותה? מה אז תגיד? איזה תירוץ תמציא אז?? אולי אני אביא לך את החשבון שהיא שלמה כדי שייתקנו לה את האוטו? מה אתה אומר? אתה חוצפן אתה יודע.. לשייך את הבלאגן עם הסרטים רק לצד הכתום זה שיא השפל. היו כ"כ הרבה מקרים מהצד הכחול, ואני מביאה לכם דוגמא חמורה לזה!

אנחנו לא מאמינים בנביאים

וגם אלו שאמרו לא תהיה אמרו - יה"ר שלא תהיה. אבל לקחו כמובן חצי. כתפיסה, אנחנו צריכים להאמין בטוב. מבחינתנו הטוב היה להאמין שלא תהיה. ולפעול בהתאם.

למעלה