תן לי לנחש שהמקור הראשון שאתה מסתמך עליו בעניי עצומות הוא התקשורת? אז עכשיו אתה מכליל. יפה מאוד. פגעתם? מי פגע? אלו שפגעו בהם והחריבו להם את החיים? בהם פגעו. לא הם פגעו.
ממקור ראשו בדרגת תא"ל. מי פגע? מי שהתנפל בצעקות על אבא שלי, מי ששפך סודה קאוסטית על שוטרים, מי שזרקה חול על העיניים של החובש הצבאי, מי שדקרה יד של חיילת עם דוקרן, מי שדקרה חיילת עם סכין.
כולם שודרו בשידור ישיר! את לא מבינה אותי אני ממש ממש ממש לא מכליל. אין לי בעיות עם המתיישבים. רובם אנשים הגונים, אבל אם את אומרת שדברים שנראו על ידי מדינה שלמה בשידור חיים הם שיקריים שנינו יודעים לאיזה צד של המתיישבים את שייכת.
שהיא מוציאה אותם לגמרי מהקשרם. קל מאוד לעשות את זה. היא זבל. אתה רואה זבל, ומתמלא בזבל. עכשיו, איזה מקרים שודרו בטלוויזיה? כפר דרום? ה''חומצה''? מה עוד?
מהקשרו. איזה מקרים? אמממ הסודה הקאוסטית (אף אחד לא טוען שזו חומצה, סתם חומר שגורם לכוויות קשות ועיוורון) בכפר דרום, דקירת אחת החיילות בהפגנה, ההתנפלות בצעקות על אבא שלי וניקוב הגלגלים במכוניתו וזריקת החול לעיניו של החובש הצבאי.
שניים ממאייפני הסודה הקאוסטית: 1. היא באה בצורת אבקה, לרוב. 2. היא גורמת לכוויות קשות. אז בואי נראה שני דברים נוספים: 1. שוטרים מכוסים אבקה לבנה שנזרקה מגג בית הכנסת צורחים "אנחנו נשרפים". 2. בבדיקה במעבדה הכימית בבית החולים אליו פונו השוטרים נבדקו שרידים מהאבקה ומתגלה כי מדובר בסודה קאוסטית. היו שני מעשי דקירה על ידי מתנחלות: 1. דקירה על ידי מה שאת אוהבת לכנות "מחט" כשבופעל מדובר בדוקר מסוג הדוקרנים שנזרקו על הכבישים לפני ההתנתקות. 2. דקירה על ידי סכין יפנית.
ומה זה השטויות האלה.. המתיישבים רק החזירו מהגג את הנוזל שהמשטרה העיפה עליהם... רק שאצלנו אנחנו לא בכיינים אז אותו הדבר שעף על השוטרים הוא מה שהופנה לפני זה למתיישבים. וגם הרופאים בבית החולים אומרים שלא היה כלום וסתם באו.
הנוזל שהותז על המתנחלים היה שני דברים: נוזל כחול ונוזל שקוף (צבע ומים) המתנחלים שפכו אבקה לבנה, מעניין איך זה מסתדר לך. הרופאים הם אלו שגילו כי האבקה היא סודה קאוסטית.
שהוקצנו יתר המידה ע"י התקשורת-ואתם משתמשים בהם כל הזמן. כן, אתם. מתוך 10 אלף איש מגורשים-זה מה שהיה. זה כלום. מעניין מה היה קורה עם אוכלוסיה אחרת. על המכות האכזריות, והמעצרים המגוחכים שקיבלו כ"כ הרבה מתנחלים סתם אף אחד לא שמע, ולא שומע.
מאיזה חלק בדבריי הסקת שלדעתי כל המתיישבים פושעים? תני לי עד מחר ואני אומר לך מספר מדוייק של עצורים מתיישבים. אבל כבר עכשיו אני יכול לומר, כל העצורים היו מתפרעים.