כריסטינה כריסטינה! דודיז!
L limors2 Active member 5/7/06 #117 חלי!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif שנים לא דיברתי איתך!!!
C courteney cox New member 5/7/06 #178 איזה מגניבבב חחחח אני מדברת עם חברה שלי כזה שתינו במיקרופון חחח לא יודעת למה זה מגניב אבל זה מגניב!!!
איזה מגניבבב חחחח אני מדברת עם חברה שלי כזה שתינו במיקרופון חחח לא יודעת למה זה מגניב אבל זה מגניב!!!
E Euterpe New member 5/7/06 #129 כן נו אולי הגזמתי וזה ../images/Emo3.gif שמעת את walk away שלה? השיר הכי טוב.
R RJlake New member 5/7/06 #140 אתה יודע אתמול נזכרתי בגרסה שלך להנה אני בא של הדג נחש כי פגשתי את הסולן שלהם והוא דיבר איתנו קצת וכל הזמן רק חשבתי עליו שר את השיר הזה ולא הפסקתי לצחוק
אתה יודע אתמול נזכרתי בגרסה שלך להנה אני בא של הדג נחש כי פגשתי את הסולן שלהם והוא דיבר איתנו קצת וכל הזמן רק חשבתי עליו שר את השיר הזה ולא הפסקתי לצחוק
L limors2 Active member 5/7/06 #143 היית אומרת לו על השיר!../images/Emo54.gif ואולי הם היו מאמצים את זה
R RJlake New member 5/7/06 #148 דווקא חשבתי להגיד לו אבל הוא לא היה מבין מה אני רוצה ממנו וסתם היה חושב שאני מוזרה.... אם את היית באה לפסטיבל בשקל אתמול יכולת להגיד לו בעצמך!
דווקא חשבתי להגיד לו אבל הוא לא היה מבין מה אני רוצה ממנו וסתם היה חושב שאני מוזרה.... אם את היית באה לפסטיבל בשקל אתמול יכולת להגיד לו בעצמך!
L limors2 Active member 5/7/06 #160 עבודה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif וגם לא היה לי עם מי ללכת