חחח בסדר..
E Euterpe New member 5/7/06 #157 ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif 47../images/Emo47.gif למה אין אחד כזה?! |47|
מ מרקס New member 5/7/06 #132 הוא כולל סימפולים של: hippy skippy Moon strut של moon people ו- cissy's thang של soul seven
L limors2 Active member 5/7/06 #149 תגידו לי כשאייזיק נגמר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif כואב לי לשמוע אותו וה"אתם מאזינים מלקום הראשון" הגיע אלי למרות שהורדתי תאוזניות
תגידו לי כשאייזיק נגמר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif כואב לי לשמוע אותו וה"אתם מאזינים מלקום הראשון" הגיע אלי למרות שהורדתי תאוזניות
E Euterpe New member 5/7/06 #163 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עיברות שליטע!! ../images/Emo47.gif
E Euterpe New member 5/7/06 #153 זה לא היה נחוץ עכשיו ../images/Emo7.gif "אתם מאזינים למקום הראשון" *בוכה בכי תמרורים* [המשפט הזה תמיד הצחיק אותי ]
זה לא היה נחוץ עכשיו ../images/Emo7.gif "אתם מאזינים למקום הראשון" *בוכה בכי תמרורים* [המשפט הזה תמיד הצחיק אותי ]
S ShukyD New member 5/7/06 #158 עצורררררררררררררררר תן זכות קדימה. גם ככה האות של המקום הראשון לא יושב טוב על ההתחלה של השיר אז במקום להתבאס תצחקי על השיר שמכוער לו המקום הראשון ככה הוא יתבאס ויפנה אותו
עצורררררררררררררררר תן זכות קדימה. גם ככה האות של המקום הראשון לא יושב טוב על ההתחלה של השיר אז במקום להתבאס תצחקי על השיר שמכוער לו המקום הראשון ככה הוא יתבאס ויפנה אותו
P Princess Galush New member 5/7/06 #156 למישהו יש מוזר מה משמעות הדברים שהוא אומר ולמה קוראים לשיר אייזיק? יש בכלל אזכור של המילה בשיר?
L limors2 Active member 5/7/06 #175 נראלי שמי ששר איתה זה יצחק../images/Emo54.gif משהו. נועה גראס אומרת הרבה מידע שימושי בבוקר
S ShukyD New member 5/7/06 #181 להרבה אנשים יש מוזר המוזר שלי הוא למה יזהר כהן שר "עולה עולה, השיר ביחד" ולא "נשיר ביחד" ?