4
4
הפתעה

niya

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo145.gifחיפוש שורשים

קודם כל, הרי בשביל זה פתחנו הפורום...
ושנית, אני מצטרפת אלייך - אם יש אפשרות לנסיעה לאיראן - אם וכאשר יהיה יותר בטוח - אני בין הראשונים שעולים על ה
קבענו?

s h i r i n 1 0

New member
לפרויז ניה וכל הפרסים

שלום ושבוע נפלא. פרוז אשריך על האתר של השירים כל הכבוד.

פרויז1

New member
../images/Emo220.gifשירין ג'אן !

תישמעו הרבה, ותיהנו, ותספרו חוויות שמיעה.

s h i r i n 1 0

New member
פרויז חאן בבקשה ספר לי

איך אתה מעתיק קובץ שירים ומדביק ברדיו שינגן כי ככה אני כל הזמן שומעת שיר בודד ושוב שיר בודד. ניסיתי העתק הדבק אך זה לא הולך..........................
.

פרויז1

New member
האם את לא מצליחה לשמוע

תקליטור שלם ברציפות. את יכולה להפעיל תקליטור שלם , ללכת, והתקליטור עובר משיר לשיר אוטומטית. את זה את לא מצליחה?

s h i r i n 1 0

New member
איה מהר אתה מגיב-

פרויז אני שומעת את השיר אך לא רצוף איך ואיפה לוחצים כדי לשמוע את התקליט אוטומטית. "דסת שומה דרד נקונה" ----- "שלא יכאבו לך הידים" ---------- תודה רבה.

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo131.gif קורה ששיר בוידאו נתקע.

זה פגַם בייצור/עומס/לך תדע. הפתרון: לעבור לשיר נהדר אחר. (יעני : אין לי פתרון. זאת היתה תכניתנו : בעיות ופתרונן
).איך שומעים תקליטור שלם ברציפות : 1. תעלו את התקליטור בשלמותו 2. תקליקו על החץ שבראש . השירים יושרו ברציפות ומבלי שתצטרכו לטרוח אחר כל שיר. מוכנים? היכון, הקלק !!! http://www.patocks.com/album/3632.htm

s h i r i n 1 0

New member
יש פרויז הצלחתי כמו

שאומרים אין כמו הניסיון עוד ועוד עד שהצלחתי לשמוע רצף של שירים . תודה.

niya

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

נכנסתי לשנייה והסתחררתי
אני מקווה שדאגת מבעוד מועד לפאראמדיק
ליד הבית של אלנה היפה, אנחנו עוד צריכים אותה נושמת אחרי שהיא רואה את זה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא לדאוג-השפעה של מוזיקה פרסית היא חיובית בלבד.
ושוב תודה לצורינו פרויז שגילה לנו את האתר הזה.

פרויז1

New member
עוד מעט אבקש דיווחי שימוש

באופן אישי (כל אחד/ת) ובאופן פרטני (כל זמר/תקליטור/שיר). חכו ותראו. סתם היזעעעתי???

פרויז1

New member
אני מודה לך נייה ואלנה על התמיכה.

אלנה, שלא תשימי שירים עצובים, אה? אם תשימי טמלללא את האתר בוירוסים פרסיים. אהמדינג'אתים קטנים.

|מסטיק../images/Emo66.gifשבוע טוב ומקסים לכולם! ../images/Emo163.gif

פרויז,תודה על הקישור. שלחתי אותו לקוסמוס והפצתי לכל עבר. שלחתי גם לאחי שחובב שירים פרסיים. אבל אין לך פטור מלשחרר לנו מידי פעם כמה שירים קיצביים שווים שעושים שמייח בלב. וכמו שניה מתארת: שתהיה לנו סיבה לדאסדס. המשך שבוע טוב ומבורך!

דוטקצי

New member
עוד פתגם

ישפתגם-שוב אני לא יודעת להגות אותו בפרסית ,אבל כשאומרים אני מבינה שהכוונה- הסבלנות נראת מרה אך משתלמת,,,מי יתרגם?

פרויז1

New member
|הדגש|רוניייייתתתתת|סדגש|הנה המתכון לחלבה

רוניייייתתתתת
הנה זה : גר סבר כוני, זה ק'ורה הלבה סזם. gar sabr koni ze ghureh halva sazam תרגום: אם תיאזר בסבלנות, מענבי בוסר(שכידוע לכם מאוד מאוד חמוצים) אייצר חלבה !

niya

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifאיפה../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif???

שמעתי מתכון לחלבה פרסית?

פרויז1

New member
כן ! כן !

סבלנות + ענבי בוסר. לא מאמינה? אה? תבדקי את דבר השפר הפרסי. אפשר!

למעלה