4
4
הפתעה

פרויז1

New member
תודה רבה על העידודים שלך איש יקר.

ושלכם - חברות וחברים. אני מקווה שניפגש ונחליף את החברות הוירטואלית בחברות פנים אל פנים. אני שמח. שמח מאוד שהשירים שימחו אותך וש"הפצת אותם לכל עבר" . בהחלט אתם - אנחנו - כולנו ראויים להנות מתוצאות המסורת בת אלפי השנים שנרקמה על פני האדמה בה נולדנו, גדלנו, הירחנו וחווינו חוויות. במדינת השיעים היחידה עלי אדמות(95% שיעים, 5% כל השאר). אני מתחייב לעשות כל מאמץ שלאל ידי, על מנת להביא לכם שירים כבקשתך. אני יודע על הקשיים של רובכם להגיע לשירים המסויימים האהובים עליכם. ורק בקשה צנועה לי אליכם: תכירו במגבלות שלי. נראה לכאורה, שעומד לפניכם מומחה לאירן ולא הוא. טוב. נסחפתי.. ערב טוב.

כן, המפקד!../images/Emo195.gif

אני אשתדל לשמוע שירים שמחים,אלה שעושים חשק לרקוד גם. אבל מידי פעם ,ובסתר(ככה שלא תדע)
אני אקשיב גם לשירים עצובים-זה דבר מאד יפה בעיניי

פרויז1

New member
למעוניינים, אמרי שפר :

גריה נכון זרו זר geriye nakon zaro zar אל תבכי פרדה מירים לאלה זר farda mirim lale zar מחר נלך ל(ר"ח מרכזי)לָלה זָר מיפרושימד צ'ארה זר. mifrushimed khare zar נמכור אותך ב- 4 ריאל(ים פרסיים). זה חרוז בידורי.

s h i r i n 1 0

New member
ואוווווווווו אתה מחזיר אותי לילדותי שהייתי

קטנה והיתי שומעת את הפתגמים האלו.אל תבקש ממני אמרי שפר כי לא כל כך זכור לי אבל ששאני שומעת וקוראת כן בפורום ממש נהנת שיש לנו את הפורום הזה ומחזיר אותנו לילדות ולשמחה.

פרויז1

New member
תהני !

ואיך השירים? מחר אצא ל- 3 ימים לים המלח. לוקח בגד ים,סוודר ללילה, ובירות יהיו שם.

s h i r i n 1 0

New member
נהדרים השירים למרות

שהפרסית שלי עילגת.תהנה בים המלח מה זה טיול עם הפרסים?

פרויז1

New member
מחר בים המלח 3 ימים

מטעם העבודה. זה נקרא "השתלמות" לא מקצועית כזה . ת'יודעת
..

niya

New member
לא לשכוח הרבה מוסיקה פרסית

שלא יהיה לך רגע של שעמום

פרויז1

New member
לקחתי בטריות רזרביות.

מהם חז'בו להם? שישלימו הישטלמוט לאים אים אימה שלהם.

niya

New member
אני מקווה שלקחת יותר../images/Emo9.gif

מזוג אחד של בטריות רזרביות (גם של מרץ ורוח נעורים)

למעלה