40 השירים שעשו לי את 2013

RTur

New member

RihannaNavy

New member
לא מתנצל, רק אמרתי שהרבה לא יסכימו עם

המיקומים ובחירת השירים ושות'.
אם כבר מתנצל- זה לגבי הטראש - השארתי את קלי רולנד וליטל מיקס בחוץ על רגל אחת

RihannaNavy

New member
התכוונתי לכתוב את המשפט האחרון ככה:

"השארתי את קלי רולנד וליטל מיקס בחוץ על רגל אחת(
)
"

RihannaNavy

New member
מקומות 30-26

30. Charlie XCX - You (Ha Ha Ha)/Cloud Area
שני השירים האהובים עלי מאלבום הבכורה של צ'ארלי. You שיר מעולה שאני אוהב אותו בעיקר בגלל ההפקה והביט החזק, אבל הביצוע שלה מעולה גם הוא. Cloud Area גם מעולה, אני אוהב אותו קצת פחות, אבל ההפרש לא כזה גדול שהם לא יהיו ביחד. ברוק טיפה השתלטה לה על השיר, אבל ההפקה מעולה, והביצועים של צ'ארלי וברוק מעולים.

RihannaNavy

New member
אני כזה מפגר לפעמים
שאר המקומות (29-26)

29. Lady Gaga - Jewels&Drugs/Sexxx Dreams
עוד כניסה כפולה, והיא לא האחרונה. תהיה עוד אחת של גאגא

שני שירים מעולים. אהבתי אותם הרבה יותר בהתחלה, אבל הם שירים שכיף לי לשמוע מדי פעם. SD החזק משניהם, והיה חסר לי בגרסאת הסטודיו של J&D את הדרופ שהיה בהופעה, אבל שניהם טובים מאוד.

28. Ariana Grande - The Way
בתחילת ספטמבר שחררה אריאנה את אלבומה הראשון, שבהתחלה התלהבתי ממנו מאוד, אבל עם הזמן אני מתלהב ממנו פחות. ה-שיר של האלבום מבחינתי ובחירה מעולה כסינגל ראשון.

27. Lorde - Team
עוד לא שמעתי מספיק את האלבום שלה, בעיקר ברצועות האחרונות שלו ואני שונא את עצמי על זה, אבל אחד השירים שתפסו אותי בו ואני שמח ששוחרר כסינגל הוא "Team" הנהדר.

26. Disclosure - Latch
גם אתמול לא הצלחתי לשמוע את האלבום במלואו, אבל ממה ששמעתי, זהו השני האהוב עלי. (משמע- תהיה כניסה נוספת שלהם)

ערן1987

New member
28 חביב, לא משהו שהייתי מתעמק בו ממש

סתם ככה.. ו-27
בכלל, לורד תותחית על!

אבישי ר

New member
מגיב:

Charlie XCX - You (Ha Ha Ha)/Cloud Area
היא משעממת אותי. You יכל להיות שיר מגניב, כי הביט שלו אדיר, אבל צ'רלי סתם מעפנה. Cloud Area אפילו יותר משעמם.

29. Lady Gaga - Jewels&Drugs/Sexxx Dreams
כשהאלבום יצא אהבתי את שניהם מאוד, עכשיו הם פשוט לא מעניינים אותי ואני לא חושב שיקרה מצב כזה שפתאום יהיה לי חשק לשמוע אותם.

28. Ariana Grande - The Way
שיר טוב! אהבתי עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותו.
האלבום לא משהו בעיניי. היא ילדותית מדי והיא ממש לא זמרת של אלבומים כרגע.

27. Lorde - Team
כל כך, כל כך, כל כך טוב.

26. Disclosure - Latch
הכי טוב מהאלבום.

RihannaNavy

New member
מקומות 25-21

25. Azelia Banks - Yung Rapuxel
הסינגל הראשון מאלבומה הראשון של אזליה בנקס הנדחה עוד פעם ועוד פעם. פעם הייתי מכור אליו ברמות מטורפות ולא הייתי יכול להפסיק לשמוע אותו, היום הרבה פחות, אבל אני עדיין חושב שהוא מדהים וגם הקליפ.

24. Daft Pank - Get lucky
הסינגל הראשון, וכנראה השיר האהוב עלי מהאלבום החדש של דאפט פאנק. שמעתי אותו פעמיים-שלוש ולא חזרתי אליו. שיר מעולה, אין לי טענות.

23 . Iggy Azelia - Work
היא ואזליה פחות או יותר אותו דבר, מוציאות סינגל ראשון שאני מתלהב ממנו בטירוף, ואז מושכות את הזמן ונמאס לי לשמוע את החומרים הישנים שלהן. שיר מעולה, אוהב אותו היום פחות ממה שאהבתי בהתחלה. את הקליפ אני עדיין אוהב.

22. Lady Gaga - G.U.Y/Mary Jane Holland
הבטחתי עוד כניסה כפולה של גאגא, או לא? בכ"מ, זו הכניסה הכפולה האחרונה במצעד. משניהם התלהבתי ברמות מטורפות בדליפה באיכות נמוכה, וגם בדליפה בHQ. פשוט היום - הרבה פחות. רק שני שירים אני אוהב היום כמו שאהבתי כשיצא האלבום ברוב האלבומים שיצאו השנה וזה ממש ממש מעצבן אותי- זוהי אחת החולשות של 2013 מבחינת אלבומים לדעתי - רוב הרצועות בהן הם רצועות שמתלהבים מהן בהתחלה מאוד ואז זה צונח. עדיין כיף לי לשמוע אותם ושניהם בחמישייה שלי באלבום, אבל ברוב המקרים אין לי חשק לחזור אליהם.

21. M.I.A - Y.A.L.A
אל תדאגו, למי שלא ראה - תיקנתי - ותהיה עוד כניסה של M.I.A למצעד.

Y.A.L.A הוא אחד השירים חזקים באלבום והקליפ שלו אדיר. אוהב אותו יותר מDBT.

ערן1987

New member
25

24 - משירי השנה
איך שמעת אותו רק כמה פעמים בודדות? טחנו אותו בכל חור אפשרי! חחח

RihannaNavy

New member
את האלבום שמעתי פעמים בודדות

תאמין לי שאם אני חושב שהשיר מדהים והוא ממוקם במקום 24, שמעתי אותו יותר מפעמים אחדות.

ערן1987

New member
לא לא, לא הבנת אותי! חח.. הכוונה שאיך יכולת

להתחמק ממנו - ולא למה דירגת אותו בגלל ששמעת אותו כ"כ קצת

RihannaNavy

New member
לא התחמקתי ממנו, להיפך

שמעתי אותו(את השיר, לא את האלבום) המון המון פעמים, והייתה תקופה שלא הפסקתי לשמוע אותו.

RihannaNavy

New member
נראלי שהצלחתי לשחזר: Top20 - מקומות 20-16

20. Miley Cyrus - #Getitright
מיילי שחררה בתחילת אוקטובר את אלבומה הראשון מחוץ לתדמית דיסני, או יותר נכון - תדמית הילדה הרעה, וזהו אחד השירים האהובים עלי בו. הפקה מעולה וכיפית מאוד של פארל(שהיה צריך לעבוד איתה יותר) והשיר מהנה וממכר. פשוט מעולה.

19. Katy Perry - Dark Horse
מתוך אלבומה האחרון של פרי, שבעיניי הטוב ביותר שלה, זו הרצועה הטובה יותר. אני ממש אוהב את ההפקה, משהו שמאוד לא ד"ר לוק ואני אוהב לאן שהוא לקח את זה לכיוון הטראפ, וכאן גם אציין תודה לגו'סי ג'יי על הוורס הנחמד מאוד. הבתים האדישים מעולים, אני מת על זה. גם הפזמון חזק והדרופ תורם ברמות!

18. Ellie Goulding - Burn
הסינגל הראשון מההוצאה המחודשת הנפלאה של אלי לאלבום האחרון שלה, "Halcyon". הוא לא השיר האהוב עלי מההוצאה המחודשת/EP, אבל הוא מדהים. אני ממש אוהב את ההפקה ואת הביצוע של אלי והשילוב של הקול שלה בהפקה.

17. Miley Cyrus - We Can't Stop
גם זו, לא הכניסה האחרונה של מיילי למצעד. WCS, הסינגל הראשון והמעולה מתוך "Bangerz", שזכה להצלחה שלו הוא ראוי לדעתי, והוא היה צריך להגיע אפילו יותר גבוה. שיר מדהים, מת על ההפקה ועל הביצוע הכיפי שלה, וגם על הקליפ. הכל ביחד פשוט כיף אחד גדול. היא הפציצה בסיבוב הזה.

16. Britney Spears - Work Bitch
הסינגל הראשון והמעולה מתוך האלבום האחרון והנהדר של בריטני. בהתחלה הייתי מטורף עליו, והוא הפך לשיר הכי נשמע שלי בלאסט.אףאם עם 76 השמעות אם אני לא טועה. היום אני חושב שהוא מעולה והקליפ עדיין מדהים ואחד היפים של השנה.

RihannaNavy

New member
מקומות 15-11

15. Britney Spears - Hold On Tight
Hold On Tight, אחת הבלדות הטובות של בריטני מאז "Everytime" לדעתי. ההפקה חזקה ותורמת מאוד לשיר, והביצוע שלה מעולה. ממש כיף ונעים לשמוע את הקול הנקי שלה. הכתיבה מעולה והפזמון מדהים ומרגש.

14. Disclosure - White Noise
משלושת הרצועות ששמעתי מהאלבום שלהם, זו האהובה עלי. שיר מדהים. הפקה מדהימה וביצוע מעולה של אלונהג'ורג' (או רק אלונה?)

13. Kanye West - Black Skinhead
הרצועה השנייה האהובה עלי מיזוס. לולא האלבום של ביונסה(אופס
), הוא היה אלבום השנה שלי. שיר מדהים, אין לי הערות, פשוט מדהים.

12. Britney Spears - Til Its Gone / Lady Gaga - Do What You Want
טוב נו... שיקרתי לכם

יהיה עוד מיקום כפול נוסף, והוא במקום הראשון. אבל פה זה לא היה מתוכנן, פשוט ראיתי ששכחתי להכניס את DWYW, ולא היה לי את מי/איך להוציא כי קלטתי את זה מאוחר מדי.

Til Its Gone - רצועה בעלת הפקה מיוחדת וחזקה, עם מילים המשלבות בין רצועת דאנס, לרצועה אישית, ואני אוהב את הליריקס מאוד. (השיר על הפרידה שהיא עברה). בין השירים הכי טובים באלבום ואין לי מילה רעה עליו.
Do What You Want - שיר מדהים עם כשל קידומי. ההפקה הכי חזקה של DJWS באלבום ביחד עם SD וJND. ביצוע קולי מעולה של גאגא וגם ההופעות שלו חזקות. אבל איפה למען השם הקליפ? השנה

11. Ellie Goulding - Flashlight
הרצועה האהובה עלי מההוצאה המחודשת של אלי. הפקה מדהימה, במיוחד בפזמון. הביצוע של אלי יושב מדהים על השיר והוא התחרה עם Under Control על המקום, אבל בסוף בחרתי בו. שניהם מדהימים לדעתי.

TOP10 - מחר!

ערן1987

New member
הו, פה זה מעניין יותר!

20 אחלה, 19 גם, 18 מהאהובים עליי ביותר השנה, 17 meh ו-16.. טוב, זו בריטני - נחשו לבד

למעלה