נראלי שהצלחתי לשחזר: Top20 - מקומות 20-16
20. Miley Cyrus - #Getitright
מיילי שחררה בתחילת אוקטובר את אלבומה הראשון מחוץ לתדמית דיסני, או יותר נכון - תדמית הילדה הרעה, וזהו אחד השירים האהובים עלי בו. הפקה מעולה וכיפית מאוד של פארל(שהיה צריך לעבוד איתה יותר) והשיר מהנה וממכר. פשוט מעולה.
19. Katy Perry - Dark Horse
מתוך אלבומה האחרון של פרי, שבעיניי הטוב ביותר שלה, זו הרצועה הטובה יותר. אני ממש אוהב את ההפקה, משהו שמאוד לא ד"ר לוק ואני אוהב לאן שהוא לקח את זה לכיוון הטראפ, וכאן גם אציין תודה לגו'סי ג'יי על הוורס הנחמד מאוד. הבתים האדישים מעולים, אני מת על זה. גם הפזמון חזק והדרופ תורם ברמות!
18. Ellie Goulding - Burn
הסינגל הראשון מההוצאה המחודשת הנפלאה של אלי לאלבום האחרון שלה, "Halcyon". הוא לא השיר האהוב עלי מההוצאה המחודשת/EP, אבל הוא מדהים. אני ממש אוהב את ההפקה ואת הביצוע של אלי והשילוב של הקול שלה בהפקה.
17. Miley Cyrus - We Can't Stop
גם זו, לא הכניסה האחרונה של מיילי למצעד. WCS, הסינגל הראשון והמעולה מתוך "Bangerz", שזכה להצלחה שלו הוא ראוי לדעתי, והוא היה צריך להגיע אפילו יותר גבוה. שיר מדהים, מת על ההפקה ועל הביצוע הכיפי שלה, וגם על הקליפ. הכל ביחד פשוט כיף אחד גדול. היא הפציצה בסיבוב הזה.
16. Britney Spears - Work Bitch
הסינגל הראשון והמעולה מתוך האלבום האחרון והנהדר של בריטני. בהתחלה הייתי מטורף עליו, והוא הפך לשיר הכי נשמע שלי בלאסט.אףאם עם 76 השמעות אם אני לא טועה. היום אני חושב שהוא מעולה והקליפ עדיין מדהים ואחד היפים של השנה.